Vecka 5

Äntligen ligger jag i sängen tidigit för en gångs skull! Har haft fullt upp heeela vecka så har liksom inte ens hunnit blogga..? haha. Men ändå har veckan gått otroligt fort! Har varit på så bra humör, tagg på livet och allt har flytit på, till och med i skolan ;) Är dock lite rädd att allt ska vända.. brukar ju va så när man haft en bättre period ett tag.
 
I veckan har iaf Blis varit igång, blivit skrittat och fått en massa mys<3 I onsdags red jag Lasse för första gången. Kanske inte min smak men han var riktigt fin o kul att prova lite nytt :)
 
Hela veckan har jag också kört riktiga mördarpass under träningen. Ben/rumpa i måndags, mage/core i tisdags, armar igår och idag rygg/axlar. Så otroligt skönt att få köra slut på hela kroppen! NU ska jag sova. ÅÅåååh:D
 
 

Lördag 25 januari

Dagen har bestått av stallmys, min lillebror red för första gången idag, han var verkligen super duktig, tror han kommer lära sig fort! Och jag är så stolt över han<3 Blis fick även lite mys och blev skrittad.
 
Idag blev det lite mage/core. Så skön träning och älskar att testa på lite nya övningar och känna hur det bränner runt bålen = blir så mkt starkare i ridningen och vardagen överhuvudtaget. 
 
Imorgon har jag hand om stallet, klockan är satt på 07.00, bäst att släcka lampan nu så chansen för försovning blir mindre. Tror hästarna vill ha sin mat i tid ;-)
 
 

just do it

Vilken dag haha! Startade morgonen med ett boxningspass på idrotten, sjukt jobbigt men kul! Väldigt skön dag i skolan också! Väl hemma så somna jag, helt slut.. måste nog vara för det kalla vädret, man blir så himla seg :( hatart!!!
 
Aja bara rycka upp sig, gick ut med hundarna och sedan vidare till stallet med min lillebror som hästskötare ;-). Nu har äntligen Blis börjat sättas igång efter sin vintervila, så kommer nästintill spendera varje dag med honom i stallet nu, kvalitetstid <3
 
Blev lite pulcka åkning med Erik på vägen hem samt att jag drog honom hela vägen.. får jag aldrig vila eller? :p Antagligen vill jag väl inte det då jag precis avslutade ett ben & booty pass. Somnar gott ikväll! :D
 
 
 

22 januari

Gled runt på skidor i Romme Alpin hela dagen igår. Otroligt kul! Med härliga människor och kallt som attan! Lite så det ska vara.. :)
 
Nu är jag precis klar med ett axel, rygg, biceps pass, sååå tungt men sååå skönt! Har också hunnit med att gå promenad med hundarna och pluggat massa matte. Ska nu äta lite mat sen drar jag till stallet där en hopplektion väntar.
Kul & bra dag, som vanligt ;-)
 
 
 
 
 
 
 
 

Bra helg

Har haft en riktigt skön helg. Fredagens träning blev ett stenhårt mage/rumpa/ben pass, en välförtjänt vila i lördags och idag biceps/triceps & 5km löpning. Är nu taggad inför en ny vecka och ska köra stenhårt varje dag nu både med styrka & cardio. 
 
I fredags kom min 5 dagars gamla kusin hit, så en massa bebis mys med lilla Christian blev det<3 Lördagen bestod av stall-nytta, middag med favvo-tjejerna och som avslutningsvis spelkväll hemma hos kusinerna. Och idag har jag sovit ut (!!), syster har flyttat hemifrån, skönt ;-) tränat, pluggat och hundmyst. BRA HELG!
 
 
 
 
 
 

Vila kan man göra i graven :p

Ääääntligen fredag! Så oehört skönt! Eller egentligen, helgen kommer bestå av träning, plugg, hundar, stall. Precis som veckan, men tanken av helg är bara.. skönt.. Igår körde jag lite överkropp, axlar och triceps, skönt pass! Idag kör jag lite ben och rumpa och funderar på att dra ut o löpa i snöstormen ;-) Kommer somna gott ikväll!
 
 

Lördags

Har alltid velat hålla i en egen stor lokalfest där man kan bjuda in precis dem man vill och planera i minsta detalj för att få till en grym kväll. I lördags gjorde jag det tillsammans med mina fina tjejer♥ Kanske inte i minsta detalj och kanske inte den mest perfekta festen men vi hade kul om man bortser från lite problem som förekom ;-)
Men självklart gör vi om det, ännu bättre med massor av förberedelser och planering!! Såå kul!
 
 
 
 
 
 

Workhard

Nu är hårdträningen igång igen!! Jag har mål och dem ska jag fanemej klara! Även om min kropp är döende efter all träningvärk hela tiden så är det ju värt det i slutändan.
 
Startade veckan med ett rump/ben pass - vilket känns, haha! Idag körde jag på mage/core vilket också redan känns. Träningen flyter på helt enkelt! Dock är det ju föööör kallt att löpa utomhus så får lösa det på något sätt, cardio måste jag ju få med liksom ;D
 
 
 

10 januari

Jävlar träningsvärk.. Lite så känner jag nu. Har så himla ont i HELA kroppen så jag inte riktigt vet vad jag ska göra haha, känns som om jag har sträckt varenda liten muskel. Så har faktiskt inte kunnat träna på 2 dagar. Eller i går hade vi stryka på idrottet vilket dock gjorde träningsverken värre, men träning blev det iaf!
 
Ska se hur det känns imorgon, om ja hinner är jag sugen på lite ben/rumpa, annars börjar jag igen på måndag då jag hoppas på att jag känner mig bättre ;-) Har liksom sovit hela dagen för jag har varit så slut i kroppen över att bara ha gått så lite som jag gjort i skolan.. haha!
 
bjuder på mina senaste selfies från insta ;) moamilden heter ja där!
 

Magövningar

Jag har alltid haft ganska svårt att hitta rätt sorts magövningar som jag tycker är bra och är roliga att göra. Men nu har jag hittat dem som passar mig så kan lika gärna dela med mig :-)

Jag testade på alla dessa igår, superbra övningar och träningsvärken sitter som den ska! Gjorde lite mer "core" övningar igår också som plankan, sidoplankan (upp&ner osv), rygglyft och liknande så träningsverken sitter liksom i hela ryggen, axlarna & magen.

Följ även Idas blogg, superbra och inspirerande!

7 januari

Ohh.. nu börjar träningsvärken komma fram runt bålmusklerna. SÅ JÄKLA SKÖNT! Men det blir ju lite jobbigt ibland när man knappt tar sig upp från sängen ;-)
 
Hade det mysigt i stallet med min söta kusin Klara förut, hon var duktig och tyckte det var superkul att få skumpa runt på Zimba :-) Hann dock inte med någon löparrunda idag, för mycket snack med favvo-tjejerna istället om helgens planer! Men tar igen det imorgon, måste ta slut på min kropp & hjärna nu så jag kan somna om kvällarna. Nu är jag trött men får väll se hur fort jag somnar..hehe. Godnatt på er!
 
Sötisen♥
 
 

Rutiner börjar falla på plats

Nu har jag kommit igång med mitt styrke schemat också, 4 veckor framåt. Sjukt skönt! Idag körde jag mage och core, nyttig träning!
 
Ikväll tänkte jag ut och springa lite men innan dess ska jag till stallet, min lilkusin ska mysa och rida på Zimba sen är jag stallvärd också. Rutinerna börjar sakta men säkert falla på plats ;-)
 
 

5 januari

Man blir ju lite impad av sig själv om man får säga så, jag är glad att jag har den viljan jag har. Det blev en 7km runda i fredags istället för 6km och idag skulle jag kört 8km men när jag ändå var igång så varför inte istället köra milen liksom ;-) (fick höra att när pappa var i min ålder körde han milen på 30min i terräng, hmm.. inte lika nöjd över min tid haha)

Förutom dagens träning så har jag också varit i stallet och grejat. Också tävlat WE på Sputnik som gick bra. Dock så var han så mkt spändare under framridning men när vi startade var han mjuk haha, antar att han tyckte det var kul :)
 
Så efter stall, träning och mat så är det såå värt att redan ligga nerbäddad i sängen, kommer somna när som. Äntligen kanske jag vänder på dygnet!!!?
 
 
 
 
 
 

spring i benen

Idag är jag så himla trött, har endast legat i soffan hela dagen och kollat serier och fixat lite. Tror jag hann sova i typ 2 timmar inatt innan jag skulle upp och ta hand om en sjuk hund.. Stackarn, jobbigt att se han må dåligt :/
 
Har problmen att ta det lugnt då pulsen blir typ värre när jag "ligger i soffan" än när jag springer så har ett jäkla adrenalin och spring i benen nu och kommer gå upp i övertröttsvarv snart om jag inte gör något åt det. En 5km runda skulle inte sitta fel, MEN hoppas och blir nöjd om jag orkar en längre sträcka. Kanske 6km idag istället? Antingen kommer jag hem sen & är sur att jag inte orkade eller helt jäkla död och nöjd. Återstå att se ;)

Här kände jag mig mest vältränad under den tid jag höll igång. Det var 2 månader sen. Nu gäller det att med hårdträning komma dit igen och då kommer resultaten kännas MER värda! 
 
 

2014

Hur har eran start på 2014 varit? Jag startade på det sätt jag ville, med träning! En 5km löparrunda samt lite sqats & magövningar. Idag tog kroppen smällen, har värkande höfter och ont överallt, men lätt värt det ju? 
 
Jag har inga speciella "nyårsmål" utan det är bara att leva så som jag vill och mår bra av. Ta hand om min kropp, vilket jag tycker alla borde göra! Och så vill jag speciellt hålla igång träningen. Därmed vill jag självklart bygga upp dem 2kg musklerna jag har gått ner under december månad (rätt sjukt!) och bli mer fit. Nu kör jag (vi)?
 
 

RSS 2.0