HELGEN

Jag har visst haft så fullt upp så jag har inte ens kunnat uppdatera om denna händelsrika helg.. Försöker få till det lite kort innan jag slocknar.. :-)
 
Fredagen tillbringades i stallet med förberedelser inför Pay & Jumpen under lördagen. Jag och Tiffany hoppade varsin klass på Nasse. Blessan och Lasse hängde också med. Tidig lördagmorgon ut till Stall Mörtnäs. Nasse och Blessan var inte alls sugna på att hoppa dem läskiga hindrerna den första rundan men andra rundan gjorde dem suveränt!! Lasse var också superduktig!
 
När vi kom hem red jag Blis, han kändes rätt fin. Så efter en mindre bra Pay & Jump för mig så hade jag iaf något att glädjas för <3 Sen var det bara dags att göra Sputnik fin inför söndagens dressyr tävling på NORF. Tror nog han kändes sig snygg i sina knoppar och rumpa glänst i glanspray ;) Allt kändes bra under framridningen och våra LA debut gick hyfsat bra. Han var framåt och glad, det var det viktigaste. Fina dressyrhäst!
 
2 fina bilder på blis från i lördags♥
UPP MED BLICKEN!! haha
 

För att jag älskar det!

Startade den här dagen med ett hårt gym pass under idrotten. Vi körde cirkel träning, 2st/grupp och 30s x2 på varje station/person. Jag var dock ensam så blev alltså 30s x4 per station, snacka om hårdträning! Vi körde alla muskelgrupper så jag har ju fullt förtåelse att hela min kropp är som en säck potatis nu haha. Men det känns bra efter en vecka utan träning.
 
Dock så skulle jag gärna velat vara med o löpa lite på idrottsplatsen vid mig, där stora utomhuslamporna lyser. Så mysigt och tänkt att få springa av sig lite. Har massor överskottsenergi när jag inte tränar... Det får jag springa av mig när jag är friskare!

Den här veckan har jag unnat mig massa gott, mer än vanligt. Skyller på att jag är sjuk ;) Ikväll ska jag på bio också och då tänker jag också unna mig. Alltid nyttigt att få lite fria händer över mat ibland :-)
 
 
 

The fooo

Dem här är ju väldigt söta! Såg dem live för några veckor sen och dem är bra på sin grej liksom. 
Kolla in deras nya video :)


Keep Life simple

Även om jag bara känner mig sjukare för varje dag så var den här dagen rätt så okej. Matte provet i skolan hade jag noll förväntingar för, kände mig inte säkert på någonting.. MEN jag gjorde ALLA uppgifter och lämnade salen med gott förtroende, inte alltid det händer :-)
 
Något mindre bra idag var tandläkarbesöket.. Lagade en tand och fick bedövning som satt kvar i 3 timmar efter. SÅ JÄKLA JOBBIGT.. Och jag som var superhungrig men kunde knappt röra munnen :/ Nu är bedövningen borta men har istället världens verk.. Vet inte om det är tanden eller kinden, har man det efteråt? Hade det inte sist jag lagade iaf..
 
Aja, nu ska jag ta en skön varm dusch sedan forsätta se på Glee. Imorgon taggar jag ännu ett matteprov sen en lugn dag. Hoppas jag mår bättre!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

12 november - en vanlig tisdag

ÅH, jag har gått och blivit sjuk :/ Försöker varva ner lite och har därmed tagit bort träningen den här veckan för att försöka hålla mig relativt frisk veckan ut! Massa viktiga prov samt tävling lör-sön och det vill jag inte missa!

En vanlig tisdag idag med skola, hundar, stallvärd samt ridit en väldigt fin Blis på lektion då det inte lockade att plaska runt i paddocken själv i mörkret... Men han var superduktig verkligen! Nu ska jag äta det goda på bilden nedan samt plugga matte, har prov imorgon så vill gärna att det sitter säkert!! Ha det bra sötisar.
 
 
 
 

Min helg

Den här helgen har verkligen gått i ett! Skola, shopping och träning i fredags innan jag drog iväg på fest hos My.
 
Red en sjukt envis Blis i lördags som var as fin dem 10 första minuterna, men blev sedan jobbigt envis och skena iväg, stegra, drog några bakutsprång o bråka rejält med mig innan jag fick lugn på honom och fick till några riktigt fina skänkelvikningar (typ andra gången vi tränar det) innan jag var tvungen att stressa hem.
 
Robin hade 18 årsfest, då han fyller idag. Grattis!!! Vi drog iväg på fest efter firandet med släkt och kvällen blev rätt lyckad. Den här dagen har bestått av att sova, vakna vid 5 i eftermiddags. Men det var behövligt, inte ofta jag får till någon sovmorgon :-)
 
 
 
 

8 år

Åh minälskade vovve fyller 8 år idag vilket innebär att vi har haft honom i 8 hela år? Han har gått från en liten sötis till en stor tuffing :') Även om du är typ as jobbig, störd och får mig ofta på jäkla dåligt humör så är du ibland världens goaste och det tar över allt! Idag ska du få massa godis och kärlek ♥

 

FÖR VI ÄR SJUKT JÄVLA STARKA!!!!!

Vi tjejer.
Vi går upp tidigt på morgonen för att duscha, tvätta och fixa håret, sminka oss och välja ut en bra outfit. Men det får inte vara för slampigt, eller för gulligt. Och absolut inte för täckande, men inte heller uringat. För Gud vilken hora man är då. 
Vi tjejer, tänker varje måltid på alla kalorier vi äter. På hur man ska se ut, den där drömkroppen man aldrig får. 
Vi tränar för att se bra ut i bikini, men i slutet är det inte en jävel som ens reagerar. 
Vi går en vecka varje månad, tolv veckor om året, med PMSutbrott, mensvärk och förlorade byxor när det blöder igenom. 
Vi tjejer har den där crushen på den där enda killen, som ändå aldrig kommer bry sig eller ens märka att man existerar. 
Vi tjejer får höra rykten om oss själva, våra vänner sviker oss och vi kan inte berätta våra djupaste hemligheter för någon på hela jorden. 
Vi tjejer kan inte säga eller uttrycka vad vi känner, utan att någon säger att man är patetisk, uppmärksamhets kåt eller dramatisk. 
Vi tjejer ska alltid verka så glada, positiva och roliga, så vi ler hela dagarna. På nätterna när ingen ser ligger vi vakna, tänker och gråter, skriker i kudden när ingen annan lyssnar. 
Vi tjejer blir utnyttjade av killar för sex, och kan inte gå utanför dörren utan att riskera att bli våldtagen. 
Vi tjejer ska vara felfria, men ändå finns det alltid fel som folk hittar med oss. 
Vi ska alltid uppföra oss så vi kan göra våra föräldrar stolta, men vi ska också vara den där tuffa bad ass tjejen som alla tycker är så himla cool. 
En tjej har mer hemligheter än du någonsin kan räkna, och dessa kan hon inte berätta för någon. 
Vi tjejer får alltid höra att vi förtjänar en bättre kille, men han dyker aldrig upp. 
Vi tjejer ska inte ha dåligt självförtroende, även om media och samhället säger att vi inte duger i någon ände. 
Vi ska lägga tid på att vara perfekta ända ut i fingertopparna, och det bokstavligt talat. 
En tjej ska stå ut med en pojkvän som är otrogen, ignorerar henne eller behandlar henne som skit, men gör hon slut eller gör ett enda misstag blir hon kallad för hora. 
Vi tjejer reagerar på varje andetag någon vi gillar tar - allt, precis allt noterar vi. 
Vi tjejer får hat för vilken sorts musik vi gillar, hur vi ser ut och vad vi har för intressen. 
Vi tjejer kommer alltid till en vändpunkt när ens kille gör slut, bästa vänner sviker och man bråkar med familjen - vändpunkter när allt går helt käpprätt åt helvete. 
Vi tjejer står i timmar framför spegeln och försöker hitta fel, och komma på sätt att dölja dem. 
Vi påminner oss själva att inte skratta för högt, le för brett eller prata för mycket. 
Vi tjejer blir tillsagda att hålla käften om sånt vi inte är inblandade i, även om vi har otroligt mycket att säga.
Vi tjejer. Vi kan ta så jävla mycket, för vi är så sjukt starka.

4 november - Måndag

Jag borde ju sova! Är så trött och huvudet bara värker.. Även om det lutade med att sova direkt efter skolan, då jag näst intill somnat på alla lektioner idag.. haha.. så stannade jag uppe och har fått väldigt mycket gjort idag.
 
Dels beställt behvövliga kläder, fixat med nya bloggen, beställt julklappar, lärt mig nya redigeringsprogram och helt enkelt fixat med massa nödvändiga saker på datorn. Därmed fått till 2 promenader med hundarna och kollat tv. Så känns som en bra dag, även om den blev lång.. :)
 
 
 

KÄRLEK

Åh!! Tjejen i "Swedish Directioner" gruppen som skrev det här då, hur underbar?!?!! Läs gärna, otroligt bra och fint skrivet, man blir helt rörd!

Det känns som att väldigt många i den här gruppen mår dåligt, har det svårt hemma/i skolan eller vad som helst. Ser jätteofta inlägg om att man känner sig ensam eller kommentarer lite här och var där någon förklarar sin jobbiga situation.


Jag tycker seriöst det är helt heartbreaking att läsa när någon av er har det jobbigt eller om när någon vill ta livet av sig eller när någon känner sig ensam osv för jag vet att det finns någon antingen ute i världen eller på internet eller vart som helst som bryr sig om er och ni är så himla underbara personer med fina insidor och utsidor och jag vet att någonting bra kommer att hända med era liv bara att ni kanske går igenom en svår tid som kan vara antingen i dagar, veckor eller år, bara att ni själva inte kan se att positiva saker också kan hända. Jag vet precis hur det känns när man inte tror på att någonting bra någonsin kommer att hända, jag vet hur svårt det är att tro på sig själv och hur svårt det är att tro på när någon säger att det kommer att bli bättre, men jag vill ändå säga det, det kommer att bli bättre. Jag är helt säker på att det kommer att bli bättre.

Jag hatar seriöst hur media har bestämt att såhär ser en perfekt kropp ut och såhär ser ett perfekt ansikte ut osv för det enda media gör är att redigera sina bilder/reklamer osv och sen publicera dem. Inte konstigt att folk är så himla osäkra på sig själva när media sprider så himla mycket falska perfektions-bilder och blabla. Även hur media tycker det är så fel med psykiska svårigheter och allt sånt där (kanske inte överallt men ni förstår vad jag menar?)
Jag vill att ni alla, även om vi aldrig pratat med mig, ska ta åt er och förstå att jag menar just dig och just er ALLA här för jag tycker ni är så himla vackra och jag vet inte vad.

Har ni det jobbigt hemma/i skolan/vart som helst, ångest, någon annan slags psykisk sjukdom/diagnos eller vad man nu säger, lider av ätstörningar, självskadebeteenden, självmordstankar, mobbning, vet jag att det kommer att bli bättre. Om ni har det jobbigt hemma så vet jag att era familjer egentligen bryr sig om er och inte vill er annat än det bästa. Jobbigt i skolan eller mobbning? Folk har allvarligt talat något fel när det kommer till mobbning, det är något med människor och alltid nästan behöva ha någon att hacka på. I skolor och andra ställen är det ALLTID någon som blir illa behandlad och får stå ut med kränkningar osv. Och det är ALDRIG på grund av något personen själv har gjort utan det bara blir så pga att någon får för sig att det är okej att hacka på en person utan anledning.
Jag vet även att det är otroligt jobbigt med ångest och sånt, men man lär sig tillslut att hantera den på ett eller annat sätt. Och om inte, så kan man alltid kontakta till exempel bup. Det är inget att skämmas för och inte heller något man ska behöva dölja för sina föräldrar. Självskadebeteenden tycker jag är så otroligt fel. Det lindrar kanske ångesten för stunden, men det hjälper inte över huvud taget. Det ger en massa ärr, oroliga föräldrar/vänner, kan bli svårare att få jobb i framtiden och stressen att hela tiden dölja sina sår och ärr är så otroligt mycket jobbigare än man tror, tänk efter själva ni som självskadar. Tycker inte ni att det är otroligt jobbigt att hela tiden gå och dölja det? Det tyckte i alla fall jag under den tiden jag dolde det. (Nu har jag dock varit skadefri i snart 3 månader, jag lovar er, om man verkligen vill sluta så kan man!) Det är inte värt att skada sig själv. Det gör bara det hela så mycket värre. 

Det finns så himla mycket osäkerheter och svårigheter som många skäms över. Otroligt många har dåligt självförtroende och känner pressen för grupptryck och sånt, men allt ni ska göra är att vara er själva. Det låter ju såhär ''men woah så säger alla'' men det är sant. Att vara sig själv är otroligt viktigt och du är bra precis som du är. Om du är dig själv hittar du lätt de vänner du trivs med, du hittar den partnern du kan trivas länge med och du kan leva på det sättet som får dig att må bra. 
Och om du tror att ''men ingen vill ju vara med mig, jag är för ful och jag är jobbig och min personlighet är det inget speciellt med'' så tror du helt fel.

JAg är helt säker på att ni alla har någon som bryr sig om er. Kanske någon i skolan, tänk efter vilka ni brukar prata med som är snälla mot er och vilka ni känner att ni kan vara glada med och vilka ni är er själva med. Kanske hemma? En syster, en bror, mamma, pappa? En kompis på internet som betyder mycket för dig eller till och med här i SWD. Jag lovar er att det alltid finns någon som bryr sig om dig, det kommer alltid att finnas någon som ser upp till dig och är stolt över den du är. 

Om du någonsin har funderat på att ta livet av dig eller skada dig själv och inte gjort det, så är jag stolt över dig. Om du gick till skolan med världens ångest och önskade att du stannat hemma men du kämpade dig igenom skoldagen, så är jag stolt över dig även då. För vissa är skolan ett skönt ställe, för vissa är det ett riktigt helvete och vilket som är okej.

Ingen av er är ful eller oduglig eller hatad, ni har de som tycker om er för den ni är och jag lovar att om ni skickar en bild på er själva där ni tycker att ni är ful så kan jag förklara för er varför ni inte är fula eller någonting sånt, för ni är fina både på insidan och utsidan och det suger så jävla hårt att många utav er inte vet om det

Story Of My Life

Så fin, så bra.
Världens vackraste.

 
 
 

Tillbaka till vardagen

Avslutade det här höstlovet på bästa sätt! En heldag i stallet innan bowling och middag med fina vänner. 
 
 

RSS 2.0