This weekend

Jag har haft en väldigt bra helg med partaj både fredag och lördag. Fredagen var väldigt kul då jag nog dansade mer än vad jag var stilla ;) Idag har jag tagit det lugnt. Ska snart ner till stan och äta middag med några vänner. Imorgon börjar jag jobba, buhuuu!!! Så får ta vara på denna härliga, regniga söndags kväll... 
 
 

Tabata intervaller

Idag körde jag på tabata intervaller vilket var något nytt för mig. Man springer 20 sek, vilar 10 osv. I jämförelse så var gårdagens träning ingenting haha! HERREGUD vad det här var jobbigt och svettigt, tror aldrig jag har svettats så här mycket ;)
 
Jag gjorde 40 omgångar som tog 20 min. Om man gör på bandet så springer man på 12.0 sen vilar, men jag sprang i skogen och då gav jag järnet istället. Det här rekomenderas om du är redo att svettas! haha.
 
På spotify kan man söka på isweat och då kommer det upp låtar man kan köra till som säger till när man ska springa/vila. Eller ladda ner en app som heter tabata-timer :)
 
 

Intervall träning

Har precis kommit in från intervall träning. Har nog aldrig varit såhär svettig och trött efter ett träningspass under hela mitt liv och det känns så jävla bra!! Snabbast tid under längsta sträcka, 5km. Snabbast etapptakt samt mest brända kalorier någonsin. Det här känns jävligt bra!!!!
 
Nu ska jag göra en god och nyttig lunch.
 
 

Mitt liv dem senaste dagarna

Vi hade det skitkul hemma hos Anders i fredags, lördagen sov jag bort hahah! Man mådde ju som förtjänat liksom ;) Igår var jag iväg och sola o bada med två vänner. Idag har jag tränat och fikat med Jessica på stan.
 
Får liksom inget gjort längre, har vänt på dynget helt. Skitsvårt att vända tillbakat ju.. Men idag kom jag hem tidigt för att fixa iordnig tills imorgon då jag ska iväg och sen ta det lugnt framför mina serier. Men nej, glömde att One Directions nya video kom ut och den har jag varit uppdaterad vid hela kvällen och sett om 99 ggr haha!
 
NU ska jag fixa iordning allt och ta det lugnt och äta min orörda dipp med grönsaker och se serier. Haha, livet är inte alltid som man tänkt sig ;) 
 

Från twitter:
"Spelar ingen roll om du älskar eller hatar One Direction - du kommer älska musikvideon"

"Best song ever videon måste vara det bästa jag sett, hur kan man motstå dessa killar och denna video+låt. Perfekt!"
 
"Som ni säkert sett i "Best Song Ever" så är scenerna när de åker omkring i arenan och tar popcorn inspelade i Sverige!"

"IM SO HAPPY THAT I CHOSE TO LOVE THIS BOYBAND"

Best Song Ever

http://www.youtube.com/watch?v=-zCF1-emakY

19 juli 2013

Sorry för uppdateringen, men har verkligen inte haft något kul att blogga om. Nu väntar jag på tills maten blir klar. Man tröttnar ju aldrig på tacos? Ska bli så gott!! Ikväll ska jag på Anders 18-års fest, så då har jag den här kvällen planerad i alla fall!
 
För någon dag sen hade jag så tråkigt under kvällen så jag gick ut en lååååång kvälls promenad ensam och grät typ. Hade aldrig kännt mig så rastlös och uttåkad, hahahaha!
 
bilder från veckan
 

Periodisk fasta

Periodisk fasta är precis som det låter, att man fastar vissa perioder på dygnet. Den vanligaste formen är att man fastar i 16 timmar och äter under 8 timmar. Mellan klockan 12-20, vanligtvis.
Anledningen till att man har periodisk fasta är oftast för att minska sin fettprocent, för deff tillexempel. Många gör det även för att lära sig hantera hunger och få bort onödig hunger som oftast är psykisk.
-från http://getfit.spotlife.se/

Tänkte göra som Linn och testa på periodisk fasta. Verkar vara intressant faktiskt. Dock kommer det inte funka för mig under skoltid så därför testar jag på det nu under lovet. Under ätperioden så ska man ju självklart äta nyttigt och helst 3 mål om dagen. Så inget godis eller småätande.. haha jaaa, let's go eller nåt ;) Jag börjar idag!
 
 
 
 

7 juli

Vilken mys dag det har varit idag. En promenad till stan imorse och lite häng där, spelat bränboll med Robin, Dan och Erik, kul!! Men träningsverken dess mindre..haha. Ätit god middag med familjen och haft en lugn fredagskväll. Känns som om jag har gjort såå mycket idag för känner mig helt slut. Kan vara för värmen eller allt slit de senaste dagarna. 

Men det är värt för skönt känns det när man lägger sig i en nybäddad säng efteråt!!

 
 
 
 
 
 

Jag önskar att cancer får cancer och dör

Det finns inte ord hur jag mådde när jag såg den här videon. Fuuuuuuck fucking cancer!!! Är så glad över mtit armband jag köpte på http://www.ungcancershop.se/ där det just står "fuck cancer" på. Har precis skänkt pengar till juliaresan också. Gör det ni med, står info under videon.
 
♥♥
 

http://getfit.spotlife.se/

Men gud vad träningsugen jag är!!! Har gått veckor sen jag tränade sist.. Bloggen som är rubriken är min motivation. Har också varit under hela min tränings period. Kolla gärna in den, för den är bra och inspirerande!

Såhär ser min dagsform ut. Har tappat ALLA mina muskler :(  Dem få jag hade haha.. Men nu blir det ändring! :)
 
 
 
 

latest day

Kom för en stund sen hem från en biokväll. Såg Johnny Depps nya, The Lone Ranger. Så sjukt bra, dör för Johnny alltså, för bäst!
 
Dem senaste dagarna har jag inte gjort så mycket. Men igår kväll var jag och några vänner hos Kristofer och åt middag. Han är kung på att laga mat! Senare kom lite mer skönt folk och vi hade en väldigt bra kväll. 
 
Nu har jag snott pappas mobil och tänkte ladda ner lite appar och komma tillbaka till verkligheten ;) Snart får jag ny mobil!! Pussss och godnatt
 
är tillbaka så följ mig :*
 

Hylinge 2013

 
 
 
Vill sååå tillbaka. Men kommer helt klart göra om det om möjligheten finns nästa år! Red 3 olika hästar men Sputnik på träningarna och Silver och Timur på uteritter. Synd att inga bilder togs det pass Sputnik gick som bäst men han är fin ändå! 
 
 
 
 

Mina senaste dagar

"Grym bråvalla festival, ridläger med fina människor och hästar, bästavän kom in på samma linje och klass som mig och den här kvällen har bestått av kusinmys. lovelife."
 
Lite så jag kan sammanfatta de senaste dagarna. Bråvalla saknar jag varje minut som går. Lördagen var helt klart världsbäst!! Söndagen därpå var det läger på Hylinge. Haft så otroligt kul, träningsverk överallt men framförallt i magen efter allt skratt. Vi har också varit på bisonsafari, strutssafari samt vart och myst med kossor och kalvar. Mer eller mindre, räddat ett liv på en nyfödding.

Ändå om jag har somnat först varje kväll och sovit varenda lediga stund vi haft på lägret så är jag så sjukt trött idag med. Så det blir tidigt i säng även om kusinerna sitter och ser film. Godnatt på er :)
 
En dag på bråvalla ;)
 
 

RSS 2.0