För korta dagar

Jag får en otrolig ångest när jag inte hinner med allt jag vill göra om dagarna. Dagarna räcker inte till! Jag menar, redan nu när jag inte hinner med allt så är jag borta från skolans slut till nio varje kväll och middagen hinns inte med så den äts när jag kommer hem på kvällen.
 
Dock kan det bero på all den press jag sätter på mig, att jag alltid vill så mycket. Det jag önskar jag skulle hinna med en vanlig dag är hundar, hästar, träning, plugg, vänner och blogg. Några få är bara avbockade idag.. Hur hinner alla med sina liv? Berätta och hjälp mig...haha.
 
 
 

24 september

Avslutade dagen med ett bra pass på Blis, vilket gjorde den här dåliga dagen genast lite bättre.
 
Hade noll motivation i skolan.. 2 turism lektioner som är 3 timmar långa vilket får en att typ somna på lektionerna.. Dagen vart ännu sämre då jag inte han att dra ut och springa men kom liksom hem för 1 timme sedan och har haft fullt upp sen skolan sluta så skyller på det idag.. haha!
 
Nu ska jag ta det lugnt framför någon twilight film med en god fruksallad som jag har gjort, mumma!!
 
typ sådär ;)
 

Ny design

Gjorde om lite i designen igår, riktigt fräscht tycker jag! Är dock inte helnöjd så kommer fixa lite med den vartefter!
Hoppas ni tycker om den någorlunda! 
 
 

Ny vecka,

När ALLA ens kompisar dricker läsk, äter godis och onyttigt överhuvudtaget, röker osv varje dag så är det riktigt svårt att stå emot. MEN jag är tydligen en stark människa som håller sig ifrån det och inte ens smakar ;)
 
Äter aldrig onyttigt eller småäter på veckorna (unnar mig på helger) och har varit rökfri i några dagar (vilket är en bra början). 3 ordentliga mål om dagen och träning är det jag håller mig till och om jag får säga det själv så är jag rätt stolt över mig själv. VILJAN ÄR ALLT! Glad över att jag har den!
 
Träningen är igång efter 2 dagars vila, så är helt slut i kroppen och sjukt trött så ska lägga mig i sängen och klura på en ny design. Den kommer upp senare :)
 
dagens ^
 
 

inspiration

 
 
 
 

Sunday

Gårdagen hos Evelina var sjukt härlig! Kom dit runt 6 och började med välkomstdrink och god mat. Därefter körde vi lite olika roliga spel, paketsöppning och tårta. Runt 9 drog vi iväg, hängde lite i stan och drog senare vidare till Kristofer. Mycket härliga människor och allt vart väldigt lyckat! 
 
Somna runt 7 med Emma och Evelina, så dagen har varit rätt seg idag ;) Träffade Jessica förut, vi köpte oss lite gott och såg film. Nu ska jag förtsätta kvällen med någon Twilight film, så länge sen!
 
Hårda, Malin, Tilly och jag. Uppdaterar med mer bilder när jag får tag på några!
 

Födelsedagsfest

Idag är det födelsedagsfest för fina Evelina! Grattis babe!! Ska iväg till Malin och börja fixa mig inför kvällen, kommer bli awesome! Ha det bra!

Jag, Evelina & Malin
 

thanks guys

Antar att många ville se min kroppförändring för ett ganska så stort besöksrekord blev det idag ;) Tack!

 
 

Former is the shit

Ska vi snacka om lite kroppsutveckling eller vad? hahaha!! Första bilden är från slutet av 2011/början på 2012 och den andra för några dagarn sen. Underligt att alla klaga på hur smal jag var förut, så ju ut som en jäkla lång pinne, dööööör! Former ska det va!

 

Don't give up

Jag älskar träning, det är mitt liv. Skulle inte kunna föreställa mig ett liv utan det, så jäkla tomt och tråkigt!
Jag har mål och ALLA borde ha mål inom träningen och livet överhuvudtaget.
Mina mål ökas på hela tiden, eftersom jag under den senaste tiden klarat de mål som jag har lagt upp.

Det jag strävar efter nu är att klara springa 1 mil under 1 timme.
Känns inte alls för långt borta och det är just det som får mig mer motiverad. 

 
 
 
måndagens löpning ^
 

Öland

Åhhh vi har haft 2 super duper bra dagar på Öland! Klassen är så klockren och den bästa jag gått i, vilka underbara personer liksom! Vi har guidat på bussen (gick asbra för mig, inte alls nervös) och varit på studiebesök

Men för det mesta har vi haft så otroligt kul! Egentid på Öland och Västervik där vi tog det lugnt och bara njöt av det fina vädret, måste vara några av Sveriges finaste platser! Vi sov på Klintagården i Öland och där hade vi kvällsaktiviteter som vi elever fixade och sen mys under kvällen. Tog också ett skönt kvällsdopp i typ 16 grader vatten haha! Vi hade det nog bäst på bussen där vi som tur var hade bashögtalare och lyssna på musik hela vägen, sjöng i kör och återigen hade så kul. Talk Dirty med Jason Derulo är våran låt ;) kolla min insta, @moamilden.

 
 
 
 

ska till...?

Herregud vilken lång dag.. Har precis gjort klar allt arbete inför Ölands resan med klassen. Vid halv 10 kom jag hem från stallet efter ett superpass på Nasse. Gick därefter en kvälls pw på 1 timme med Malin, så skönt! Sedan duschade jag samt packade. Innan stallet var jag ute och sprang, längre och snabbare idag med ;) Har också pluggat under eftermiddagen. Fullt upp helt enkelt.
 
Nu är mina ben döda efter all motion (cykla till skolan och hem också). Och hjärnan av all plugg. Så lite sömn skulle inte sitta fel. Kommer hem på fredag kväll, hörs!
 
 

Tisdag

Dagen har gått i ett. Sovmorgon till 9.30, startade dagen bra genom att cykla till skolan. Slutade redan efter lunch, tog cykeln hem, gick med hundarna, pluggade och åkte sedan iväg till stallet där jag och Johanna skrittade ut på Blis och Felix. Mysigt. Var också stallvärd mellan allt. 
 
Innan idol tog jag en jogginrunda, lite längre och lite snabbare än igår! Hejja mig! Nu är jag trött och ska sova, behöver massa sömn.
 
 
 

Min start på ett hälsosammare liv

Start och start vet jag inte, en omstart kanske. Har varit ifrån träningen i några veckor och förra veckan bestämde jag mig för att äta vad jag ville. Idag är det dock slut på det och all småät, godis och rökning är nu borta ifrån min värld. 
 
Var ute och sprang i 15 minuter idag, en bra början! Kände dock för att springa 15 minuter till då benen gick av sig själv till slut, men hade idol att passa så imorgon blir det längre :D

Allt känns roligare med snygga träningskläder. Linnet är nytt och en massa annat väntar på att få landa i brevlådan!!
 

Lana


7 september

Sitter mitt i all röra i rummet efter en god middag. Har nu tiden att städa, spyr att se det stökigt typ.. haha! Även om jag kände för att sova hela dagen när jag vakna imorse så begav jag mig till stallet, ansvarig för hästutställningen, så fina ekipage. Speciellt lilla shettisen Zimba och Linnea, dog söthets döden där för ett tag när vi skulle fota dem :')
 
Red även Blis, åh så fin han var idag! Dock lite spänd då och då eftersom det är lite läskigt att springa omkring själv i paddocken men massa läskigt runt om sig. Men två jobbiga ridpass gjorde succé för den tredje. Fina häst! 
 
Nu ska jag fixa iordning mig lite sedan åka ner till stan för att umgås med Malin och Eve, längtar efter mina tjejer även om jag såg dem senast igår ;) Stallet tidigt imorgon då jag ska kolla på klubbhoppningen, så det blir en lugn kväll. Ha det bra :)
 
Här är sötis ekipaget från i våras.
 

Rullar på

Hej, det var ett tag sen. Men tycker om att blogga när jag bara känner för det riktigt mycket :) Dock så planerar jag ny design och header så jag kan göra ny blogg. Ska bli kul!
 
Veckan har gått otroligt fort. Mått dåligt hela veckan men har varit igång ändå, känns bra. Red en jobbig Blis både tisdagen och onsdagen men han slappnar av och blir fin mot slutet vilket ändå känns okej. Ska tävla Nasse i DM dressyr om 1 måndag, så red han i onsdags, men vilken svår häst...Han gick fint på tygeln för det mesta men det var mycket och rida och det ska gå på hans vilkor. Mycket träning på han gäller inför tävlingen!!

Idag var jag på stan, shoppade och gick runt med en väska på 7kg i 3 timmar.. OKEJ ONT I RYGGEN, haha! Nu städar jag rummet samt packar lite. Tillbringar natten hos Jessica. Vi ska förmodligen på fest ikväll, men får se hur det blir. puss
 

För att göra inlägget roligt så slänge jag ihop ett collage med mina tumblr bilder. FÖLJ MIG!
 
 
 
 
 

Fina vänner :')

 

Liseberg, vänner, hästar, shopping

Ligger i sängen efter en hel dags sovande väldigt sjuk.. Så behövligt med mycket sömn dels för jag behövde det och för att försöka bli frisk. Även om jag har känt mig dålig de senaste dagarna så har jag hållt igång, inget jag ångrar men dumt för så jag mår nu är bläää!
 
Igår var det den årliga Liserbergs resan med stallet, lika kul som vanligt. Bra människor och bra väder dök fram efter regnet. Tidigare i veckan samt under helgen har jag umgåts med fina vänner, fått hem härliga beställningar (!!!), ridit superpass på Blis, myst i stallet och slösat pengar men har ändå massa kvar. Allt känns så bra just nu :)
 
Följ mig på instagram, uppdaterar mer där! @moamilden heter jag.
 
 
 
 
 

RSS 2.0