This Is Us

Åh dagen idag har varit väldigt bra förutom lite småsaker man har irriteras sig på... Bästis mys med Malin, min finaste!!! Middag på stan och This Is Us premiären med Malin & My. Filmen var sååååå bra, glädjetårar, skratt, andra tårar, åh allt var bara så bra. Värd att se faktiskt även om man inte är ett fan för det var väldigt rolig också :)

Inte varje dag man har Liam och Harry framför sig i salongen ;)
 
 

WORKING EQUITATION

Igår var det kräftskiva med mina härliga grannar och det var så gott!! Somnade tidigt för en gång skulle och vaknade upp till en bra dag! Working Equitation på Sputnik stod på schemat. Har tidigare sett en clinic på det här så lite visste jag vad som var på gång. Och det var riktigt kul samt lärorikt! Red även ett superpass på Blis, eller kommande dressyrhästen som jag kallar han ;)
 
Har haft en lugn kväll och ser fram emot en intensiv vecka! Skola, This Is Us premiär, vänner, hästar och Liseberg :)
 
 
 

Fina älskade häst

Åh vad jag tycker om den här hästen. Har ridit han hela veckan och känner bara mer utveckling för varje dag. Vill köpa han och utvecklas. Shit vilken häst det kommer bli av den här 5 åringen i framtiden!
 
 

7 sanningar

♦ Träning är mitt liv.
♦ Har crush på en jäkla många personer.
♦1D och Anton Ewald är mitt allt.
♦ Jag är beroende av Idominsalva och bodylotion.
♦ Har varit på antarktis hela sommaren = blek.
♦ Tyra Sjöstedt är min förebild.
♦ Mår dåligt och blir äcklad av att tänka på kött.
 

my week

Nu har jag äntligen tid för lite uppdatering. Veckan har varit så sjukt stressad och har haft fullt up 24/7. Cyklade ju till jobb och hem, cyklat AS mycket under fredagen, slitit som ett djur på jobbet, aktiv i stallet, tränat + stressat som ett djur så det kan vara anledningen att jag gick ner massa kg denna vecka.. :o men tror dem är tillbaka efter helgen ;)

Onsdag: Red en sjukt fin Sputnik som bara dansade fram. Kan inte vara med nöjd, över honom + min ridning. Inte ofta jag säger det.

Torsdag: Min sista jobbdag. Dagen var så sjukt stressad och vet inte hur mycket jag rörde på mig. Cykeln var min bästa vän den dagen. Vart så glad när chefen ringde o sa att vi fick ledigt eftersom fredagen som skulle vart sista dagen. Så under kvällen träffa jag massa vänner, en välbehövlig och efterlängtad kväll. Ni vet när man precis slutat jobbet efter en vecka och måste ta igen lite ;)
 
Fredag: SOVMORGON!! Bästa på länge. Började kvällen hemma hos My med mina fina tjejor, drog sedan vidare till stan och avslutade med fest.
 
Lördag: Första traven på Blis och han var fin. Ser fram emot veckan då det blir mer ridning. Senare var vi ute och åt på Golden Bangkok då Morfar bjöd släkten på mat. Hu gott som helst!! Och riktigt mysigt! Sista kvällen avslutades med lite vänner sen hem och sova tidigt..
 
Söndag: Stalltjänst kl. halv 8, fått en massa gjort. Hade även barnkalas där för söta Ines, blev lyckat hoppas jag ;) Kom inte hem förnst 12 timmar senare.. NU sova och tagga inför skolstarten imorgon, gymnasie och allt, haha!
 
 

Bästa jag sett #tomorrowland

Uppdaterar mer imorgon, puss!


ordning på livet igen

Idag har det varit full rulle, kul och skönt att vara tillbaka i rutinerna. Jobb till 4 därefter stallvärd + mysig skrittrunda på Blis, hem o äta sen en timmes pw med hunden. Nu ligger ja i sängen vilket är underbart då mina höfter o ben är döda efter pw'n.. ska strax släcka lampan. Ready for some sleep :)
 
 
 

träningsblogg ;)

Jag har ju bestämt mig för att skaffa en träningsblogg i framtiden så mina träningsinlägg är bara lite prov typ haha, nej men tycker det är kul att blogga om träning, inte för jag tränar super mycket just nu men börjar ordentligt snart! Träning är mitt liv så det kommer bli bra. Nya bloggen kommer självklart vara om mitt liv med, hästar osv. Men mkt träning!!
 
Idag körde jag på 10 min tabata intervaller + snabb gång före och efter. Det var svinjobbigt idag så jag stanna några gånger. Dock så sprang jag och tog i allt några sträckor i sluter när jag egentligen skulle ha gått för att inte känna ångest efter jag avbröt samt för att klara mitt mål. Bränna över 300cal varje träning på 40min + vara över sträckan 6km. Hur det gick kan ni läsa från mina twitter inlägg :p 
 











Trodde inte att jag skulle klara målet, känner mig ändå rätt bra efteråt då jag tog rekord IGEN.
Slog gårdagens ;)


Sallad är det jag lever på typ, älskart!!
Till lunch var jag iväg och köpte en och till middag gjorde jag egen hemma.

Dagsformen, lite bläää för min del.. längtar tills styrkan!!
 
 

feel good

Igår vad jag iväg och körde 5-kamp med en del av släkten, så kul! Vi svettades mycket (vinnarskallar allihop!) åt god mat och hade det trevligt :) Vi var ute på mitt favvo-ställe på landet. Kan inte få nog av detta underbara hus och natur!!

 
Idag åkte jag till stallet för att frisrera och skritta Blis, samt mysa en massa också. Älsklings häst!!! När jag kom hem drog jag ut och träna. Var det värsta jag gjort, trodde på riktigt jag skulle dö för andningen var så jäkla tung, men körde på ändå och tog till och med rekord i tabata intervaller. Feel so fucking goooood! 
 
 

9 augusti

Blis skötte sig jättebra idag, coolaste hästen! Red även Silver, gick sådär. Kan ju inte förvänta mig så mycket när det var första gången jag red dressyr på honom.
 
När jag kom hem drog jag ut o körde tabata intervaller i 20 min + snabb gång före o efter, kanske lite för hård träning då det var första gången på några veckor men kände för att svettas lite så det passade bra! Har precis ätit nyttig och god mat, ska nu fixa mig sen drar jag ut och träffa lite vänner. Ha det bra!
 

:)

Att planera saker i förtid lär vara det värsta som finns. Dels för att det är jobbigt o vänta och det blir oftast fel när dagen väl kommer. Jo för den dagen då vi planera att tälta var typ sommarens regnigaste dag. Haha, det var väl ändå rätt mysigt att sitta i tältet medan regnet öste ner, vi hade det väldigt kul och lite sol tittade fram under kvällen.
 
Igår träffade jag lite vänner då vi bara tog det lugnt, avsluta kvällen på donken. Något av det bästa som finns!!! ;). Idag åkte jag till stallet igen och red en helt okej Bas. Kan ju inte förvänta sig värsta hästen efter flera veckors vila ;) Kom hem och sov hela dagen, nu ska jag se om jag kan somna om. Ännu en stalldag imorgon då jag ska börja sätta igång Blis, längtat sååå!
 
 
 

"efter helgen inlägget"

Vilken härlig helg jag har haft! Barnvakt i fredags, i lördags var jag och såg Nääk och Nimo, riktigt bra! Och senare lite chillkrök här o var. Söndagen var en härlig bakisdag, mådde inte alls dålig, tvärt om. Satt ute hela dagen i det fina vädret, skratta som aldrig förr och umgicks med dem bästa och filmmys under kvällen. 

Veckan startade inte dåligt heller. Började måndagen med stallmys. Så länge sen och så underbart! Resten av dagen tog jag det bara lugnt. Nu packar jag, ska iväg och tälta imorgon with my soulmates. Så skönt att komma bort lite. Nae, nu måste jag sätta fart, behöver lite sömn också! Godnatt finisar <3
 
 

HEJ SOLEN!

Det är ju sjukt vilket väder vi har idag, 29 grader i skuggan o senast jag kolla var kl 10. Ska passa på och sola lite medan Jessica drar sig i sängen. Försökt och väckt henne heela morgonen haha! Kvällen är planerad och den lär blir bra. Har längtat till den här dagen hela veckan! PARTAJ!!

Gårdagen var jättemysig! Jag och Jessica var barnvakt till världens goaste barn! Vi bada, sola och lekte hela dagen. Så härligt att vara där ute på landet. Mina planer på boende i framtiden är klara iaf, haha! Kom inte hem förnst 3 på natten och det gjorde vi genom att cykla. Var som början av en skräckfilm, genom skog, kolsvart, inga hus, inga lampor, bara vi. Ni kan ju föreställa er ;)
 
 

En bra dag

Det är inte ofta jag får till såndära jättebra dagar men idag lyckades jag! Jobbade skitbra idag då jag slutade 10.30, umgåts med lillebror, städat hemma och myst med hundarna. Åkte därefter ner till stan och fikade med Malin & My, bästa! Samt shoppade. Senare under kvällen träffade jag Jessica och Robin för ännu en rolig sommarkväll. Nu ska jag gå igenom lite sociala medier som alltid haha, ta en dusch och sen sova. Efterlängtat!

fina bilder från My's nystartade blogg!
 

RSS 2.0