Söndag

Hej på er! Åh idag vakna jag väldigt sent, kl 3!!! Det var jävligt länge sen jag sov så länge, men skönt var det :) Har hunnit gått en promenad med hunden och tränat. Åt därefter en god potatisgratäng, ♥pappas mat♥
 
Nu ska jag sätta mig i soffan och kolla på ponnyakuten. Blir nog en lugn kväll. Hoppas ni har haft en bra påsk :)
 
 

:)


Fredag, om ni ville veta

Just nu har jag en sån där feeling så man inte vet vart man ska ta vägen. Typ såntär glädjerus, tror det är rätt ord. Men det är awesome, lite för awesome dock. Så det blir jobbigt typ. Men man ska inte klaga. Så en redig jävla fest skulle ju inte sitta helt fel nu. Hör av er partypeople!!

Imorgon är det påsk med. Rätt härligt, även om det inte är något speciellt man gör än att dricka påskmust och typ återuppleva julen så är det lite mysigt. Påskäggen är väl höjdpunkten ;)

 
 

Onsdag

Startade morgonen med ett spinning pass på gymmet. Bra men riktigt förjävligt!! haha. Är helt slut nu och ska ta en dusch och äta lite lunch. Drar därefter till skolan och pluggar några timmar. 
 
Det underbara vädret gör ju inte dagen sämre iaf :)))
 
 

När det finns för mycket tid

Följ mig gärna så jag kan följa tillbaka! Älskar att kolla tumblrs :)


klickbar bild

Bilder del 2

Åååh han är så charmig. Det är dock synd att han inte är så fotogenisk, för han gör sig väldigt fin på bild ♥


Bilder del 1

Här är bilder när vi var inne i ridhuset. Kommer en del 2 imorgon när vi fotas ute i solen :)
 
 
 
OBS! Uppdaterar er bara om att Blis är en unghäst och har fortfarande svårt att hålla koll på alla sin ben ;)
 

Dagens hoppning

Åh, hoppningen gick väldigt bra idag. När man rider och hoppar unghästar så går det ju inte att haka upp sig på allt fel som kan gå. Unghästar är unghästar och allt kan hända ;)
 
Och om jag då bortser från lite dålig ridning från mig som gjorde att det blev lite missförstånd för Blis ibland så hoppa han väldigt bra, sög hindret och för det mesta galoppera mot, över och efter hinder. Glad ryttare :D
 
Mer bilder kommer sen!!

Lördag 23 mars

Godmorgon! Har precis stoppat i mig en god frukost. Drar mig nu till stallet och taggar hoppning på Blis. Så förmodligen har jag några fräscha bilder att visa er sen :D Hoppas!!!
 
Bjuder på en grym Chris Brown medan jag är borta!

Börjar om

Jag är så peppad på att starta upp en ny blogg och börja om från noll. Utan bloggning i mitt liv så är det faktiskt något stort som fattas. Men nya och fräscha bilder fattas och det är det stora problemet. Ska försöka så fort som möjligt att ta bilder med och på Blis (vill ha oss i headern) och sen några nya bilder på mig själv också. 
 
Har lov om en vecka så då ska jag försöka att fixa med bloggen så jag snarast kan kunna ge er en ny och spännande blogg :)
 
 

Tumblr

 
Kolla gärna in och följ mig på mina tumblrs :) Länka era så gör jag detsamma om ni vill!
 
http://everythingyeah.tumblr.com
 
http://theystolemy-heart.tumblr.com

 
 

Hej!

Jag ser att det är rätt många som kollar in på min blogg dagligen. Så jag är ledsen att det inte kommer upp några inlägg men det finns liksom inget som jag känner skulle vara kul för er att läsa. Men kan sammanfatta helgen lite :)
 
Fredags: En väldigt lugn dag. Kvalitetstid framför tv hela kvällen med en tredjedel av familjen.
 
Lördags: Hoppning med Blis. Det gick väldigt bra. Jag börjar hitta han mer och mer, både i dressyren och hoppningen. Han är inte så mycket att "rida", utan det är bara att köra på unghästridning och få honom att gå framåt och lyssna på dem viktigaste hjälperna. Han gör stora framsteg i hoppningen och han tycker det är kul :D
 
18 års fest på kvällen!
 
Söndags: Bakis och plugg dag.. haha.. ;)
 

Var med och tävla hos dressyrmupparna.se du också!

Även om du inte rider så kan det ju alltid vara fint att piffa upp håret under en vanlig vardag :)

Kom till tävlingen här

 

Mot 18-års fest :)


Kärlek till låten


Inget liv i bloggen

Har varit ifrån bloggen hela veckan men känner ändå att jag inte har haft något roligt att blogga om. Så bättre att lägga den lite åt sidan :)
 
Har tränat mycket i veckan, varit i stallet och typ bara tagit det lugnt? Haha NO! Har haft mycket att göra hela veckan. Så idag tänker jag bara vara hemma!!
 

 
 
 

Fredagen

Hade en bra gårdagen med My. Vi baka tårta och gjorde goda drinkar. Och nu säger jag aldrig mer tårta haha. Vi åt över halva med sked rätt ur ;) Alex kom även förbi under kvällen och då vart det återigen en massa skratt :D

Snart taggar jag stall då hoppning på Blis står på schemat!

 
 

torsdagen..

Min ledighet imorgon behöver jag så sjukt nu, haha. Är så jäkla trött och typ orkar ingenting längre. Den här veckan har varit väldigt aktiv, det känns bra så här i efterhand o ja känner mig duktig men kroppen mår inte desamma ;)
 
Hade först skola till halv 3, sen varit och handlat, lagat pannkakor, gått 2 promenader med hundarna, varit i stallet och därmed myst samt gått med Blis och Fonda, styrketränat, vart ute o sprungit och listan fortsätter hahaha. Liksom bara idag. Nu är jag trött och ska sovaaaa, efterlängtat!
 
 

HAHAHAHAHAHHAHAAH

Nawiiiiii, ahahaha dem är så jävla söta. 

Do it

Har nu bestämt mig för att ut och springa varje/varannan dag, ca 1 kvart. Måste ju börja med fettförbränning också ;) En kvart räcker luuugnt och det märkte jag från kvällens springtur. H.e.l.v.e.t.e vad slut jag blev ahahaha.  

Nu ska jag inta duschen och se på tv innan kvällens hundpromenad väntar.


Söndag

Idag stod det somsagt hoppträning på schemat. Hade inga speciella förväntingar eftersom jag vet att Jambal är lite osäker innan hinder, eller han vill väl bara testa mig lite. Vet inte hur det står till där. Det gick rätt ok, i framridningen var han fin och förutom att jag hamna två gånger på backen så hitta jag lite mer knappar på honom. Nyttig häst att rida. Nu tar jag nya tag och tänker inte ge upp med den där hästen! :)
 
Från en pay and ride.



Nu ska jag göra iordning mig. Ska på 2 års kalas hos min söta kusin :D

Do it like a brother, do it like a dude

Har aldrig varit så nervös som ikväll. Pappa kommer döda mig för telefon räkningen men det är fan värt det. Ni kanske gissar att det är Anton det handlar om. Och ja, det är det. Han betyder mycket för mig, JAPP!

Nu ska jag sova igenom glädjen. Alarmet står på 7, hoppträning är på schemat! Och är gulligt och hjälper till i stallet innan dess. Godnatt sötisar, älskar dig om du röstade på Anton. puss

 

Blis

Idag red och hoppade jag Blis för första gången, en av de nyaste hästarna i stallet. Har under en längre tid lagt ner lite tid på honom i hanteringen så vi känner ju varann en hel del viket kändes ännu bättre innan jag hoppade upp i sadeln.
 
Han är en av de mest "bebis" hästar jag suttit på så det var spännande, han är ju bara 4,5 år. Han gjorde ett fint jobb och han var inte rädd eller spänd innan hinder så han förstod vad man skulle göra innan han vart trött, haha. Sötisen :)
 
 
 

Spring feelings

Åh vilken vårkänsla man fick känna på idag. När solen lyste mot en så vart det så varmt att jag nästan behövde ta av vinterjackan haha! Och så har jag även sett en del snödroppar, lääängtar till riktigt vår nu!!
 
Nu sitter jag framför tv och njuter av att det är fredag. Helgen blir väldigt intensiv så tar det bara lugnt idag. Ha det bra :)
 
En fin bild på Anton får avsluta inlägget 😍

RSS 2.0