Leg day

Kan väl inte säga att jag mår toppen, för heeeela kroppen värker. Men ändå älskar jag träningsverk! Ryggen och armarna var nära på att tvinga mig kvar i sängen i morse men kom upp som tur va. Red en fin Nevada. Går framot med henne, synd att hon flyttar på fredag :/

Sen cykeln mot gymmet. LEG DAY, aj aj hahah. Fytusan vad det är tugnt att bara gå till andra sidan av rummet. Men SKÖNT är det! Dock så var valet att ta cykeln till gymmet inte så genomtänkt då det var tuuungt att cykla hem sen med typ bara uppförsbacke, haha! Undrar hur viljan är att gå upp 07.30 imorgon för o tagga hoppträning ;)

under passet


nu, hahah
 
 
 
 
 
 
 

29 oktober

Hej på er! Det här känns som en riktigt bra dag. Har hunnit rida en suuuuper fin Blis idag som bara gör framsteg, kul! Har också varit på gymmet och kört ett hårt rygg/mage pass samt uppvärmning och avslutning på crosstrainern. Inte nog med det så cykla jag till och från gymmet. Gäller att vara hurtig, hela tiden ;)

Nu tänkte jag ta det lite lugnt och se serier medan jag väntar på maten. Kyckling och couscous, mamma vet vilken mat som gäller för mig, hehe. Vid 5 åker jag tillbaka till stallet och är stallvärd. Får se vad som hittas på ikväll, om jag bara tar det lugnt eller inte :)
 
 
 
 
 

last days

Veckan och helgen har verkligen flytit på!
I onsdags red jag en fin Nevada och plugga hela eftermiddagen, välbehövligt.
 
I torsdags blev den återigen massa plugg, en sväng till stallet och dagen avslutades med en löparrunda.
 
Under fredagen lunchade jag på stan och hände där en stund innan jag begav mig vidare till stallet. Red bland annat en fin Blis och under kvällen åkte jag iväg för att umgås med Jessica och Robin, mys!

Började lördagen med att rida återigen en väldigt fin Blis om man bortser från hans envisheter då han vägrar att gå förbi alla hörn, haha.. Under kvällen annordnades den årliga spökkvällen i stallet som jag tror blev väldigt lyckad! 
 
Idag har jag endast typ legat i sängen och tagit det lugnt, så skönt! Imorgon sätter jag igång med hårdträningen, erbjudande på friskis så där kommer jag hålla hus veckan framöver. 
 
 
 
 
 
 
 

freeeeddddaaaaggggg

 
 

Tisdag - favvodag

Idag har jag hunnit att gå i skolan, ridit Blis, gått med hundarna x3, varit stallvärd, ätit mat x3, tränat, duschat och pluggat. Bra dag!

Så ligger alltså nu i sängen efter en varm och lång dusch och lite plugg, hur skööönnttt??? Får liksom anstränga mig för att hålla ögonen uppe och så ska det vara och kan nu med ett leende samt gott samvete somna :)
 
 
 

16 år

Hoppas ni mår bätte än mig! Har legat hemma i sängen hela dagen och mått så dåligt som det går haha.. Antar att man får skylla sig själv? Roligare födelsedag skulle man ju kunnat fått, men gårdagen var rolig så får ta det som det är ;)

Vet inte riktigt vad vi gjorde igår? Körde massa drickspel och typ bara snackade, skrattade och var fulla & glada. Bjöd så många fina människor som bara fyller en med glädje!! Fick jättefina presenter och ett sjungande strax efter 12. Så ett bra födelsedagsfirande blev det och det är jag glad över :)

 
 

Lördag!!!

Hej :) Vaknade väldigt sjuk idag..Hoppas jag klarar av kvällen skapligt ändå:/ Jag startade iaf dagen med stall och ett väldigt bra pass på Blis, kom hem för någon timme sen och har sen dess duchat, gått promenad med Bonzo samt blivit firad av släkten från pappas sida som nu är här.

Om en liten stund drar jag till stan och äter middag, sedan vidare till Malin där jag gör iordning mig och bara inväntar dem jag har bjudit;) Tror det kommer bli en bra kväll!
 
tjockisen :')
 

vem gillar att ta det lugnt

Jag tror jag är tillbaka igen efter några dagars lite sämre mående, hoppas!! På lördag är det födelsedagsfest för mig så då ska ja tamefan vara redo för party!!

Även om jag inte har varit helt 100 så har jag iaf varit igång, hatar ju så grovt att bara vara hemma o ta det lugnt.. Red ett kortis pass på Blis i tisdags, han var fin! Därefter blev det en löparrunda, tog nog i lite för mycket med min halvfriska kropp då jag fick ta smällen dagen efter:/ Vart då hemma från skolan igår men fick ändå till en massa plugg och kvällen avslutades med ett väldigt bra pass på privatisen Nevada som jag red för andra gången. En rätt spännande häst!

Idag gick jag halvdag i skolan, skönt! Vilade upp mig hemma innan en eftermiddag & kväll i stallet. Lite teori för barnen, us möte och en super clinic med Mikael Carlstedt! Är precis nyduschad, sängen nybäddad (!!) och somnar jag snart så vaknar jag snabbare upp till helg, så godnatt!!!

från en photoshoot förra veckan
 
 
 
 
 

Blis

För några veckor sen

 
 
 
 

älsklingar



 


 

Pay and ride 12 oktober

Vet inte riktigt hur jag ska beskriva Sputnik.. Under framridningen var han spänd, ingen framåtbjudning, knäppte av formen hela tiden, gick bakom hand och det kan fortsättas.. vad gick bra egentligen? nja inget, inte ens jag orkade rida han, så jobbigt var det..
Men tydligen såg det bättre ut under programridningen än vad det kändes, orkade knappt rida hand där heller, höll seriöst på att ge upp i vissa lägen.. Men vi tog med oss 59.6% och är väl helt okej nöjd då jag fick så mkt bättre procent än förväntat. Så halvt nöjd och halvt missnöjd typ, haha!

Idag har jag också varit iväg och fotat med Malin och Eve i det fina vädret, tagit en löparrunda, firat min bror som fyller, grattis igen! Och avslutat dagen på bästa sätt, promis med hundarna innan sängen, alltså bästa! Är också taggad inför en ny vecka, så här säger jag godnatt :)
 
 

favorite song


12 oktober

Ibland får man lyxa till det lite extra med lugna dagar och massor mat, det gjorde jag igår;) Den här dagen bjöd dock på mer fart, var i stallet vid halv 12 och hade lite ponnyridning för de små liven. Red sedan Blis för Thereza, vi hoppa några småhinder för första gången, förutom några hackiga språng så fick vi till ett sista och skitbra hopp. Sötisen! Förberedde även inför Pay & riden imorgon på Sputnik.
 
Väl hemma drog jag ut för lite intervall träning i 30min, så skönt!! Avslutade dagen med hundpromenad, god mat med familjen och nu ikväll har jag tagit det lugnt framför lite serier med daim-choklad(♥♥). Bra dag!


 

Gäller att vara hurtig

Tja! 1,5 vecka kvar tills min födelsedag? Hur sjukt är det inte!!? Aja, får väl ta det som något positivt, vilket jag faktiskt tycker det är, tills jag typ blir 20, sen får tiden(åldern) gärna stanna;)

10 timmar senare kom jag hem från skolan förut.. Slutade 14.50 men några i klassen skulle jobba i skolan vid 16.00(betygsgrej) och jag var ju en av dem, o hann inte hem imellan. Varför inte spendera en hel dag i skolan liksom?

Så träningen hann jag inte med skulle liksom plugga, äta middag, gå med hundarna o allt när jag kom hem + försöka sova tidigt, så får väl vara nöjd att gårdagens löpning gick så bra :)↓ Nu är kl ställd på 6, blir morgonpromenad innan skolan. Skönt! Så godnatt!
 
 

23 hours

Att jag sov 17 timmar natten till måndagen och 11 timmar natten till idag kan nog betyda all slit de senaste dagarna blandat med sjukt lite sömn. Nu borde ju jag vara utvilad hela veckan ut. Skönt! ;)
 
Igår började jag och Jessica somsagt våra hälsosamma liv (mitt fortsatta). Vi båda fick till träning och vi avslutade dagen med att vilade våra trötta kroppar hemma hos mig med lite mys.
Idag blev det sovmorgon, gick en promenad i eftermiddags, hämtade ut lite paket och gick sedan till stallet och red Blis. Det var verkligen mycket häst att rida. Testade paddocken bakom för första gången. Ensamma, blåsigt, nära motorvägen, ja det var nog inte det mest avslappnade häst jag suttit på men tillslut slappnade han av och vi två har nog aldrig svettats så mycket tillsammans.
 
Inatt ska jag försöka få bra med sömn också för den här veckan vill jag ska bli fullpackad och stressig, för det gillar jag!
 
 
 

Där NORF hör hemma ;)

10 timmar senare är jag hemma efter en hel tävlingsdag. Så himla fina och superduktiga norf-tjejer och hästar på dagens lektions DM i dressyr, man blir så glad!!! Jag och Tiffany skulle startat Nasse i en varsin klass men han kändes inte helt hundra, så vi strök oss. Tråkigt men bara att gilla läget! Felix och Johanna tog i alla fall hem en tredje plats i L:B , asså världens bästa!!
 
Imorgon tar jag en efterlängtad sovmorgon då vi har det ledigt mån-tis, hur skönt? Och hur trött som helst nu, så släcker lampan strax. Godnatt!
 
 

Dem sista förberedelserna

Imorgon är det dressyr dm på NFK, där jag och några till fina ekipage från stallet ska leverera ;) Red Nasse imorse en sista gång innan imorgon och han var väldigt tråkig att rida.. hoppas det känns bättre under tävlingen.

Allt är smörjt, klart och nerpackat, Nasse är förmodligen fin och välgjord av Tiffany och jag packar nu ner det sista här hemma och går igenom programmet några gånger. Klockan är ställd på 05.00 och jag sitter i mitt rum med gäster i hela huset, så sjukt trött och slut i hela kroppen efter den här dagen med för lite sömn förra natten, så tror jag bäddar ner mig snart. 
 
 
 
 
 
 

20

Grattis älskade syster
 
 

Hårdträning på gång

Jag och Jessica är vääääldigt taggade på att dra igång träningen på riktigt haha! Skönare med en vän på sidan så man kan stötta varann. Läs lite från vår konversation ;)
 

-------
 

-----

Diving

 

Oktober

Men HERREGUD vart tog september vägen? Blir lite mörkrädd, inte bara för den här mörka årstiden även utav vart tiden försvinner? Dock så älskar jag hösten, kylan, färgerna, halsdukar & kängor, mysiga filmkvällar, te och doftande ljus. Hur mysigt är det inte???

Är(var) behov av nya skor och jacka så mamma berättade förut att hon beställde det jag ville ha, alltså hur gullig!? Så nu är jag mer redo för hösten och vintern då jag snart är ägare till ett par nya boots samt en vinterjacka!
 
Helgen då, klockren! Det var fest hos my på fredagen, vi hade det as kul! En hel del folk från min älskade klass var där, får aldrig nog av det folket!! Därefter drog jag och Malin ner till Tursitbyrån och köade resten av natten, och fick väldigt bra biljetter somsagt! Lördagen bestod av en super funktionärsfest med god mat, fint folk, sång och dans. Under söndagen hopptränade jag för Jenny Björn på Diving, första gången man såg oss som ekipage och utifrån det gick det bra :) På söndag är det DM dressyr, taggad inför det och Nasse känns ok! Har även hunnit rida Blis en hel del och han bara utvecklas för varje dag, fin fina häst!!
 
 
 
 

lycklig

I fredags natt köade jag och Malin utanför Turistbyrån i Norrköping för att köpa biljetter till One Directions konsert 2014.
Kan inget annat än att vara lycklig eftersom vi den här gången fick bättre platser än förra konserten, alltså längst fram ♥♥

 

RSS 2.0