Lördag 30/6

Hej igen :D
 
Solen skiner, det har vart en bra helg, bra väder och härligt umgänge. Nu är jag helt trött och utmattad, ska ta mig en dusch, äta och återkommer med bilder från dagen sen :) Puss och hej!

Långritt till sommarbetet

Idag rider vi ju hästarna till sommarbetet. Jag ska självklart ha Eiro, min bäbis! Kommer bli en sjuk längtan sen eftersom han kommer vara borta en månad. Får se hur stoor saknaden blir, nog för stor för att skriva det. Usch, men det blir nog bra ändå :)
 

Man in the Mirror - One Direction

Den är riktigt bra alltså, 0.35 och 0.50, bästa! 
 

Fredag 29/6

Heeeeeej :D
 
Hade en bra kväll igår, vi somna väldigt sent därav tröttheten idag, igen.. Hahah är jämnt trött, orkar inte :P
Idag ska jag till stallet, försöka få till en fotografering med Eiro och sen är det funktionnärsfest med mat och 5-kamper osv. Sen sover jag kvar i stallet med resten av stalltjejerna och lördag morgon rider vi hästarna till sommarbetet på ca3 timmar. Härligt!
 
Jag gör något tidsinställt men annars får ni vänta tills jag kommer hem. Släpper bloggen lite de här dagarna :)
 
 

Nytt

Fick hem kläder som jag beställde för något vecka sedan, ett par shorts som är på bilden. Skulle fått ännu ett par till som var röda och slappa men fick istället en tröja som också är på bilden? Haha behåller tröjan och meddelar att shortsen inte kom. Varför inte passa på? ;)

 

Torsdag 28/6 2012

Hej på er! 
 
Jag har helt enkelt glömt bort bloggen idag. Vakna rätt sent och har spelat spel med min lillebror, åkte sen till stan med mina fina vänner. Har bara chillat hos Malin och dunkat musik osv.
 
Nu ska jag packa med mig lite saker och tillbringa natten hos Myy. Hörs senare :)
 

36 timmar utan sömn?

När man har gjort ett inlägg klar för publicering men så har man så brottom att man glömmer trycka på publicera. Det är riktigt irriterande haha!

Har tillbringat eftermiddagen hemma och sovit lite, hehe. Sen åkte jag en sväng till Robin och hade det chill, var på riktigt flum humör beroende på mitt dygnande. Hängde sedan med min andra kusin en bit på vägen till henne med cykeln så nu är mina händer illröda och kalla efter kylan. Är skapigt trött också eftersom jag inte har sovit på ca 36 timmar? Igår natt gick jag några vänner och snacka osv. Så sov endast förut i eftermiddags. Blir så fel när man inte sover, minns liksom inte när jag sov sist haha... Men nu ska jag sova till ca 10 imorgon. Kommer vara död. Men har lite planer på G :)

Dagens (gårdagens) mat
 

Summer is back

 
 

Började dagen med en morgonpromenad!


video!!!

Vakna rätt sent idag därav dåligt bloggande. Men har iallafall gjort en video, hör och häpna!
Hoppas ni hör vad jag säger, för här avslöjar jag något :p
 

Måndagsmys

Grillat - vänskap - filmmys
kunde nästan inte blivit en bättre kväll
 

Svensk sommar ♥♥♥

 Kan väl inte säga att svensk sommaren bara består av regn eller att just regn är svensk sommar för när det väl är sol och varmt, då är det varmt. Och när det är varmt då klagar man lite väl för mycket på att det är varmt. Haha det är jävligt sant och minst 75% av Sveriges befolkning uttrycker sig så. Och då menar jag att dom tycker det regnar för mycket eller är för varmt. Hur ska man ha det? Det finns ingen medeltemperatur i Sverige, antingen är det grått och trist eller så är det sol och varmt.

Är det fint väder någonstans i Sverige eller?
 

Måndag 25/6

Hej bloggen!

Idag gick jag upp innan 9, helt sick! Var sjukt jävla trött och det regniga vädret gjorde ju inte en piggare. Var på möte och planera lite till vår Gotlandsresa. Gick därefter hem och åt frulle och sov några timmar. Skulle aldrig orka en dag men den där tröttheten, så nu är jag lite piggar efter en promenad med hundarna också :)
 
Nu ska jag se till att få något gjort av min vardag. Hatar att bara sitta hemma..
 

Filmberoende

Har umgåts med mina kusiner ikväll. Ätit en massa gott och tagit det lugnt. Nu på sistonde så har verkligen fått matberoende och sötberoende. Om jag inte får mat eller godis, eller framförallt det jag är sugen på så får jag panik. Kan inte sitta still, blir på dålig humör och ja, blir helt konstig. Haha, man är som man är. Men idag har jag ätit det ena och det andra så kan nog somna lugnt ;) Men sen är det en ny dag och paniken kommer igen... Måste ju börja träna om jag ska äta som jag gör haha!
 
Nej men nu ska jag lägga mig och kolla film. Ett tidigt möte väntar imorgon så klockan är ställd nu efter flera dagar. Godnatt :)
 
 

Söta kusin är här


Söndag 24/6 2012 - 8 dagar till Gotland!

Hej!
 
En sån här tråkig och mulen/regning dag så finns det knappast något att blogga om. Inte när man somnar 6 på morgonen och vaknar på eftermiddagen igen så har man inte kommit så långt i sin vardag haha ;)
 
Sitter nu och kollar på kläder och skor. Så svårt att hitta billiga snygga shorts, men man får väl ta den summan som det bli om man vill vara snygg :P Men självklart ska jag skicka efter mina snyggingar. Älskar dom verkligen♥
↓↓↓↓
 

Lördagsmys

Dålig bloggning idag, jag vet.. Men när man vaknar sent på eftermiddagen så är det svårt att få till något att blogga om eftersom man inte kan ösa på med 45 inlägg efter varann på en sån kort tid, ingen skulle orka läsa haha.

Men jag har bara gått promenad med hunden, duschat, ätit och vart på en myskväll hos mina kusiner. Kusiner = vänner, som man har för livet! Om man har sånna kusiner jag har helt enkelt. Vi har spelat spel och ätit en massa gott. Behövligt efter en dag som igår :)
 
 
Nu ska jag kolla på lite skor som behövs nu inför sommaren. Sen sätter jag nog på en film :) 

Midsommar 2012


Lördag 3/6 2012

Tja! Är jag den ända som är så seg efter festliga högtider? Haha faktiskt så tror jag inte det men det jobbiga är att jag alltid vaknar så sent, som idag vakna jag halv 3.. Not my wishes.

Men nu sätter jag fart på dagen, ska äta frukost sen ut med hundarna och efter lägga mig i solen. Älskar sommar ♥ hihi
 

silhouettes

Min dag och kväll har varit riktigt bra. Men är bara sååååååå sjukt trött nu och helt seg. Ska kanske sätta på Eclipse och somna till den. Får se om jag har blivit för pigg efter all trötthet så jag orkar se filmen..

Ska i vilket fall lägga mig i sängen och döö ut eller liknande. Vill sova till midnatt imorgon bara för att, men funderar på att plåga mig själv och sätta klockan tidigt. Får se lite. Men här får ni en jävligt grym låt. Aviciis nya och den har spelats på hög bas hela kvällen. Godnatt och hoppas inte inlägget blev för flummigt, orkar inte läsat.. 
 
 

Pilkastning

Hoppas ni har haft en bra midsommar såhär långt. Själv har jag haft det, ätit mycket mat och jordgubbar. Bilder på allt kommer senare ikväll eller imorgon. Har både korv och gott till kvällen att äta och självklart vill jag fota allt :p

Just nu kastar vi pil, som en tradition. Kul är det men kanske inte är så bra på det haha, har mer tur om vi säger så ;) Nej, nu ska jag vara lite social mot de andra. Hörs sen och drick med måtta som alla säger hahahah.....
 

Midsommar

Glad midsommar på er :D Känns så konstigt att det redan är midsommar och liksom 10 dagar tills jag åker till Gotland med mina vänner, precis som förra året. Får lite ångest över att det känns som om att sommaren kommer flyga iväg, vilket jag inte vill!

Idag blir det först mat och så med familjen/släkten sen får jag se lite hur kvällen fortsätter. Det är ju liksom midsommar och då ska det firas!! ;)
 

Filmkväll

Nu jag har precis duschat, blev en riktigt lång och varm dusch det där. Hatar att duscha men orkar aldrig gå ur den, just det som är det jobbiga haha. Mina i-landsproblem alltså ;)

Har också tagit fram lite chips och läsk och tagga inför film. Ska se klart New Moon och funderar på att se Breaking Dawn part 1 också. Bara om den finns nerladdad på den bärbara datorn. Blev visst inte så mkt bloggade men lovar att uppdatera massor imorgon :)
 




Fotboll ikväll :)

Nu känner jag att det var länge sen, men är tillbaka nu och ska uppdatera mycket ikväll :)

Har idag solat några timmar och fick äntligen färg igen. Hoppas verkligen att solen håller i sig så man kan få lite färg innan Gotland ifall det inte blir fin väder där. Men hoppas verkligen det blir som förra året, då vi brände ihjäl oss typ...haha.

Var även stallvärd för sista gången den här terminen. Får se om jag stannar kvar på torsdagar efter sommaren men sluta vill jag inte göra :) Kom hem till grillad mat och åt som aaaaldrig förr, fyfan vad mätt jag blev. Men man ska unna sig när det finns ;)

Nu ska jag duscha och göra mig fräsch tills imorgon, midsommar ju. Kommer förmodligen se fotbollen ikväll också,  Portugal-Tjeckien. Vilket lag hejar ni på? Själv vet jag inte ens hur dom spelar men tipsar på Portugal! Mer uppdatering sen såklart :D
 
I'm pregnent...

Torsdag 21/6 2012

Godmorgon :) Solen lyser och det är vaaarmt ute så ska passa på och sola lite. Senare åker jag till stallet och är stallvärd, men har i alla fall några timmar famför solen. Ha en fin dag!
 

Gosisen

Det blev visst ingen promenad ikväll. Gick upp till fritidsgården istället och prata lite om Gotlands resan och lite allmänt bara. Riktigt mysig att vara där uppe när det bara var jag och fritidsledarna och så även några gamla fritidsbarn som var där när dom var yngre :) 

Juste, kan visa några bilder jag fick från stallet förut. Myste med Eiro och fick några fina bilder, dock dålig kvalite eftersom ljuset inne i stallet inte är så bra. Kolla liksom från bilden på hundarna i förra inlägget till den här, det är samma kamera. Synd..

 
Kolla så sööt :D hahaha
 
Men nu ska jag nog sätta på en film. Lutar lite mot Twilight hållet bara för att jag älskar filmerna och saknar min twilight-tid...♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 

På promenad igen..

Hej på er igen :) Är precis hemkommen från stallet, ska bara byta om och sen drar jag mig ut på en promenad. 
 
Bild från förut

hejhå

Har precis klickat hem lite kläder. Sånt som alltid behövs! Genast ett gladare humör :)

Men nu funderar jag faktikst på att lägga mig en stund i solen, men får se lite. Ska snart till stallet en sväng också. Får se helt enkelt
 
Vart ännu gladare nu när jag insåg att Teaser trailen till Twilight Breaking Dawn del 2  har kommit, längtar så sjukt till den kommer på bio!! Kommer gråta sönder när jag vet att Twilight är slut och inga fler filmer kommer :(
 

Onsdag och sol

Heeeeeeeeeeeej, sol idag :D:D:D Över 23 grader och jag är huuuuur lycklig som helst!! Hahaha, ja ni sol och varmt kan göra mycket alltså....

Nu ska jag sätta mig i solen och äta min frulle och lyssna på musik. Liiiivet♥ Ses sen :)
 

Helllu

Tjaaaaaaa! Hur har erat väder varit idag? Hahahaha nejdå, ska inte tjata om vädret. Vi har i alla fall haft det väldigt skönt. Sol, varmt emellanåt men fruktansvärt kallt nu ikväll...usch!
 
Åt god mat på chicken förut, sola och har varit på fika hos mormor, mys! Nu ikväll gick jag även en långpromenad. Börjar komma igång med tränandet igen, promenaden tar minst en timme så det känns bra :)

Nae, nu är jag bara sugen på mat så ska istället sova innan jag börjar gråta. Haha mår inte bra av att inte få det jag vill så det blir nog bäst så ;) 


Tisdag 19/6 2012

Nu sitter jag och äter världens godaste frukost, eller en av dom iaf. Nämligen rostat bröd, dör så gott det är haha. Ska snart möta upp några vänner och sen drar vi oss och solar och äter lunch på stan. Får se lite hur resten av dagen kommer se ut men en promenad ska vi nog få in också :)

Ha en solig dag nu :D Glad tjej haha


Kvällpromenad

Heeeeeej här i det fina vädret. Förut hade vi här i Norrköping tur, solen kom fram en rejäl stund och då satt jag och njöt med stalltjejorna i solen :D Avsluta också terminens ridlektion med en uteritt på Eiro i det fina♥

Nu ska jag gå en sväng med hundarna sen ska jag sova tidigt. Är döds trött och har sjukt ont i nacken av en stark Eiro haha. Sov gott inatt!


Så jävla sant

Hitta den här och var bara tvungen att lägga upp den. Håller ni inte med? Jävla äckelväder säger jag, vil ha soooool!

Måndag 18/6 2012

Godmorgon borde jag kalla inlägget för.. Vakna faktiskt vid halv 1 och har bara ätit en god frukost sen dess och fixat iordning mig. Ska tillbringa den resterande dagen i stallet, mys med hästarna och rida. Uppdaterar mera när jag kommer hem ikväll, men ha en bra dag tills dess :)


Tröööööt

Hej på er :) Är helt slut i benen sen promenaden som jag kom hem från för en timme sen ungefär. Det vart ännu värre när man kom iväg och var dödstörstig och så har man inget vatten med sig. Har nu druckit flera lite här hemma haha! Gick men mina två kusiner och vi snacka allmänt skit. Skratta gjorde vi som aldrig förr också, herregud hahah..

Snart ska jag sova. Är sjukt seg och har längtat efter sängen hela dagen, som vanligt hehe.. nej men nu ska jag läsa klart bloggarna jag läser, sen ni. Då sover jag med ett gott leende efter att ha kollat på de här killarna!! Godnatt sålänge :)

 


Uppdatering från hopptävlingen.

Under framridningen så var Eiro världigt mjuk och fin. Dock lite väl spänd och tittig i mellan åt. Det var lite svårt att rida i den vattenfyllda paddocken på grund av regnet. Men det gick. Vi hoppa några skutt och han var väldigt tittig och seg innan hindrena som han brukar vara när det är tävling eller liknande. Det var bättre mot slutet och det känndes rätt ok innan vi gick in på banan.

Vi red runt lite innan startsignal och han var även fin där. Mot första hindret var han lite seg och jag var inte riktigt med, därför sprang han för bi. Det blev bättre men han var lite seg och var inte riktigt med under resten av banan, det blir oftast lite i otack över hindrena och vi kommer inte överens när vi ska hoppa haha. Han hoppa lite när som, då det känns bäst helt enkelt. Men jag är nöjd. Med Carolina som var den andra ryttaren på 80cm så gick det också bra. Några travhopp och ett pet från trötta Eiro. Han har ju alltid haft lite svårt med sin galopp och sina bakben. Men vi är lika nöjda ändå! Fina häst! ♥

Här får ni en video från min runda. Blev lite dåligt ljus och ingen bra kamera direkt. Men lite ser ni nog :)

 


5-års kalas

Kalaset var jätte mysigt. Många söta barn och god fika. Alltid så kul på våra födelsedagsfirande i släkten, världens bästa släkt! ♥ Kommer snart uppdatering om tävlingen :)





Födelsedagsbarnet!

Mot kalas

God eftermiddag! Vilket risigt väder vi har, är det bara Norrköping eller är det regnit i hela Sverige? Esch, hoppas på bättre väder i veckan :)

Nu ska jag hoppa in en snabbis i ducshen och göra iordning mig. Sen åker vi på kalas. Utvädering om hoppningen kommer, säger bara att jag är väldigt stolt över min plutt :')


Där Palmerna Bor!

Tjenare, ett tidsintällt inlägg här då. Ser ni min nya header? Känner att den blev lite sommrig och mycket fräshare. När jag gör ny blogg, då ska jag ut och posa framför kameran hahaha. Får se hur det slutar ;)

Lägger upp en hel gryyyyym låt här när jag är borta. Vet ju dock inte vad det är för väder idag eftersom det är tidsinställt men så det har känns på sistonde så säger jag som låter. Lyssna och njut, perfekt! 


Söndag 17/6 2012

Godmorgon! Uppe som tuppen, är alltid så morgonpigg eller kanske inte morgonpigg haha men mer taggad på att vakna när något roligt inväntar under dagen. Och det ska det ju idag! Älskar att hoppa min prins! Eller ska nog börja kalla han kung för han är ju verkligen en :D Önska oss lycka till förresten ;)

I eftermiddag åker the family till vår lilla kusin Ebba som fyller år i veckan, grattis i förskott sötis! Kommer säkert en massa bilder där ifrån som jag lägger upp när jag kommer hem. Tidsinställda kommer också under dagen :)

Ebba med sin storasyster Emilia, gosisar!


Natti för mig nu..

Har precis satt klockan på 07.00 imorgon bitti. Känner redan ångesten för att gå upp så tidigt, det gör mig typ nervös eftersom jag vet att det finns risker att jag försover mig. Men hoppas ju att mamma har satt sin klockan så jag får lite hjälp på traven hihi. Annars så lär hon väl vakna ändå, jag har alltid min dörr stängd och hon sover där nere men ändå hör hon min klocka -klockor ringa. Det är sjukt, önskar jag vorre en sån som alltid vaknar lätt. Har ni svårt för att vakna? Det konstiga är att jag hatar att sova länge och vill vara morgonmänniska, men det går inte :(

Nu ska jag fixa lite tidsinställda till er tills imorgon sen ska jag sova. Några timmar blir det ju i alla fall. Godnatt på er :)


prinsen ♥♥


Bilder från stallet

Har tillbringat hela eftermiddan/kvällen i stallet för att göra Eiro fin inför morgondagens hopptävling. Vi ska starta på 70cm, vi har än så länge bara hoppat 50cm på Pay and Jump som närmaste tävling. Så 70 känns bra. Han ska också starta en klass på 80 cm med en annan ryttare. Han hoppar ju som en kung så det lär han klara :)

Här har ni lite bilder, de första är före-efter från när jag frisera hans ben. 



Den här hästen knoppa vi också. Haha det tar sin tid ;)

 

 

 


Kikar in lite

Hej finisar!! Är hemma från stallet för någon timme sen. Har bara tagit en långdusch och ska nu äta god mat! Är riktigt hungrig. Uppdaterar sen med bilder från stallet :)


Bilder från studenten

Här är alla bilder. Behöver väl inte skriva så mycket. Det var min syster och kusin som tog studenten igår. Och min systers pojkvän som kom hit lite senare. Det vart en kul och bra dag/kväll men mycket god mat och gott umgänge, umgänge haha!


Lördag 16/6 2012

Godmorgon!


Att vakna till en regning dag är inte världsklass.. Hoppas det blir bättre väder senare i alla fall! Hur mår ni? Hade ni också student och avslutningar igår?

 

Ser förresten att solen börjar titta fram, redan på bättre humör haha! Idag ska jag nog åka en sväng till stallet, fixa lite inför klubbhoppningen imorgon. Får se lite vad dagen bjuder mer på. Uppdaterar senare, pussss.

tårta till frukost :P


Tar nya tag!

Kvällen börja jävligt bra, åt underbart god mat, fika en massa och kolla fotboll och bara umgicks med hela släkten. Så det ska vara. Men det sluta katastrof som vanligt. Fuck det här säger jag bara. Men jag går vidare. Skiter i allt och tänker positivt. -så man ska göra!

 

Nu går jag och lägger mig. Imorgon är det en ny dag och nya tag. Uppdaterar mer om dagen och visar alla fina bilder jag tog. Grattis återigen till min syster och kusin och alla de andra där ute som tog studenten, ni må vara världens lyckligaste nu!

 


Bilder från utspringet

Hej på er! Nu är jag hemma från utspringet och vi väntar nu på att studenterna ska komma hem. När man bara såg alla studenter åka flak så blev man helt avundsjuk haha, ja ni förstår väl. Men det är ju BARA 4 år kvar...? Orkar inte haha.

 

Visar lite bilder nu så får ni resten någon annan gång ;)


 


Utspring

Nu drar jag mig till utspringet, hör senare. Kommer fota hela dagen :D

Fredag 15/6 - studentdag

Tidigt imorse hängde jag med pappa ut i skogen och plocka lite björk till studenten. Stolt över mig själv som orka ta mig upp så tidigt, hihi!

Har precis ätit en god frukost. Nu ska jag lära mig lite av den nya verisionen av blogg.se, har ni också fått den? Sjukt grym och det känns nu mera mycket proffsigare när man ska blogga. Hoppas den håller sig kvar :)


 
 
 

Sommarlov

Nu har jag ääääntligen sommarlov och det känns så jävla bra, helt offatbart och overkligt att det redan är lov.
Glad som attan :D

Har inte firat min avslutning så mycket, bara ätit tårta, fått pengar och tagit det chill. Ska nämligen festa imorgon då det är student. Kommer bli en galen och grym dag!

Nu ska jag sova, är så himla trött. Går upp rätt tidigt för att förbreda allt inför studenten osv. Vi hörs då! Godnatt♥

Brodern och jag. Bilderna blev så dåliga, men här är den bästa hahaha. Nu ser ni ju mitt nyfärgade hår också :)


Min minsta bror som kramas

Tagga avslutning, wooopa!


Jag döööör! Gubbjävel upp förihelvete!

Det här var det roligaste jag har sätt på riktigt länge! Fyhelvet, orkar inte HAHAHAHAH.


Torsdag - avslutningsdag

Godmorgon på er! Åh sista gången jag säger det såhär, innan skolan börjar igen efter lovet. Känns så sjukt och overkligt att det redan är avslutning idag och att min syster tar studenten imorgon? Känns på riktigt som en dröm eftersom jag har levt de senaste veckorna i en ren mardröm och så är det lov redan? Skönt är det ju iaf ;) hahaha.

Min klass 8b och 9b ska tillsammans ha en dag i vrinneviskogen med grill och så, sista gången man umgås med klassen och min bror går ju där i så det kommer kännas så grymt tomt när niorna slutar. Får se lite hur allt blir efter avslutningen, om man kommer sakna dom eller inte? :P hehe Nae vars, det kommer vi nog alla göra!

Börjar klockan nio och slutar tolv så det blir en skön dag. Efter skolan går jag promenad IGEN haha och ska också hinna sola. Senare måste jag hinna förbreda mig inför avslutningen som börjar vid 5, mycket att göra idag. Får se lite hur uppdateringen blir, men har ett roligt inlägg till er iaf. Hörs sen och hoppas alla får lov snart :)


Nybäddad säng ♥

Godnatt på er ;) Jag är faktiskt vaken nu, inte så värst vanligt nu för tiden eftersom jag typ de senaste 10 dagarna har somnat innan 12, känner mig stolt så unna mig denna kväll uppe lite senare än vanligt! Bara för att skriva lite inlägg till er och ha lite slapptid för mig själv :)

Idag har jag gått långpromenad, handlat en liten "studentpresent" om man ska kalla det så. Min syster tar ju studenten på fredag♥ Har också ätit kebab<3 och färgat mitt hår. Köpte nötbrun men blev mer mörkbrun haha.
Blev rätt bra ändå.

Har ju avslutning imorgon (idag) så har fixat lite tills dess, rakat benen, nopprat ögonbryn och så vidare. Lite småfix bara. Men nu ska jag lägga mig i min nybäddade säng och kolla instagram, twitter och lite appar på mobilen som varje kväll. Mys! Sov gott för er som är vakna och redan sover :D


Dagens




Hahaha

Så jäkla skön bild haha, (hoppas det var ok att jag snodde den). De flesta låg och "sov" i hagen och inge rörde tydligen fläcken av sig när stallpersonalen gick förbi haha. Snacka om trötta hästar ;)



Onsdag 13/6 2012

Godmorgon, hoppas ni har sovit gott! Det har jag. Älskar att gå och lägga mig med ryggont och träningsverk. Bara för att det är så skönt att vila och sova när man är helt slut och vakna helt stel haha. Nej men det är skön, tror ni fattar vad jag menar? En av dom bästa känslorna ♥

Idag är det mest chill i skolan, onödigt att gå dit egentligen. Men har lovat mamma och pappa att gå sista dagarna. Bara 2 dagar kvar!

Senare idag ska jag återigen på långpromenad ända till hageby centrum, köpa hårfärg och färga och kanske sola. Får se lite hur det blir. Ska komma igång med träningen nu igen. Känner att jag mest äter onyttnigt och latar mig haha. 

Vi hörs mer sen iaf. pussi


Kvälls promenad

God kväll på er! Hur mår ni?

Det var trevligt på kalaset, åt god fika och jordgubbs tårta ♥ Därefter gick jag och mina två kusiner ut på en långpromenad. Riktigt mysigt. Har bara sjukt ont i benen haha och min rygg är helt död. Den värker som ett as så måste sova snart, döör på riktigt. Tänkte göra klart en uppgift men kan inte sitta upp, så har något att skylla på? ;)

Ha en fortsatt fin kväll för er som är vakna, annars sov gott!









hej

Nu går jag ut med hundarna, sedan åker jag till stallet. Är där en stund för därefter ska jag fira min kusin som fyller 21 år. Grattis! Ses sen :)

Tisdag 12/6

Godmorgon :)

Tre dagar kvar i skolan nu!! Så jävla skönt! Kommer verkligen leva helgen efter avslutningen. Slutar på torsdag kväll. När får ni ledigt? :)

Idag åker jag till stallet och är stallvärd, har bytt dag den här veckan med Martina eftersom jag inte kan på torsdag. Här får ni en grym låt, älskar att lyssna på musik när man vaknar!


Sverige - Ukraina

Hej! :D Nu ikväll ser jag fotboll. Det är de ända gångerna jag kollar när Sverige spelar. Heja Sverige!! De gjorde det första målet men nu står det tyvärr lika. Men Zlatan gör väl minst 1 mål till, så kan ju hålla mig lugn? ;)

Red storhästen Domina på lektion förut, det gick väldigt bra. Bättre än förväntat faktiskt, så jag är nöjd :) Red även Wheera som jag hjälper Patricia med. Har ju planerat in att rida henne barbacka när jag väl rider henne så det gjorde jag idag med. Hon är sååå mycket lättare och piggare då. Red bara i 30 minuter eftersom hon redan kändes så fin. Att avsluta ett bra pass känns mycket bättre på henne eftersom man inte alltid gör det.

Ha en fin kväll nu och heja på Sverige!! pusss


Måndag 11/6

Godmorgon! Idag stannar jag hemma från skolan, har ont i huvudet och är allmänt seg. Har i alla fall sovit över 13 timmar inatt, dubbelt så mycket som jag brukar sova. As glad för det, och det behövdes kan jag säga :)

Nu ska jag äta någon god frulle, plugga resten av dagen och ikväll åker jag och rider två hästar. Ha en bra dag och hoppas ni har sol, vilket INTE vi har :(

jghmgjmmg

Har varit i stallet hela dagen och har nu varit hemma en stund och duschat, ätit osv. Är på dåligt humör så lägger bloggen åt sidan tills jag orkar skriva något.

Söndag 10/6

Morning readers! ♥

Idag har jag stallet kl halv åtta, så åker till stallet med pappa när han ändå ska stå parkeringsvakt inför dagens tävling. Då kanske han lär sig lite om hur det går till att tävla, vill ju gärna ha en kunnig förälder! Mamma är ju typ rädd för hästar, hon fattar INGET haha. Eftersom han har stått 2 gånger tidigare som vakt så verkar han få lite koll, kul :)

Hoppas på fint väder. Alltid kul att slippa se ryttarna ramla av i all lera, som igår. En häst gick omkull efter hinder och tjejen fick hästen lite över sig. Nån ramla också av och var helt brunt på sina vita ridbyxor, stackarn. Men vi gjorde allt för att försöka få en bra bana. Så svårt när det regna så mycket som igår.. :/

Senare får ni också reda på överraskningen i ett tidsinställt som jag skrev om igår. Om varför jag är så glad. Längtar så fruktansvärt till dagen! Låt denna vecka gå fort!!! :D

Bild från veckan.

My hair

Nu är jag äntligen lite glad över mitt hår. Jag har på över flera månader inte borstat mitt hår. Endast duschat, satt upp det i en toffs/bulle eller haft det utsläppt. Alla har nu på sistonde frågat om jag har dreadlocks eftersom håret har varit så toffigt och ruffsigt.
Men nu har jag äntligen borstat det och då vart håret ca 5-10 cm längre. Något som var väldigt positivt :) 



Här fota jag håret den 9 april

Och den här fota jag idag 9 juni, på alltså 2 månader så har det växt ca 10 cm om inte mer.
Det lönar sig att ha ricin olja i och inte borsta det :D
Ska förmodligen lägga i lite ljusa slingor i veckan, kanske klippat också. Sen taggar jag för ljust hår i sommar :D

TJA

Hur har erat väder varit idag? Vi har haft årets mest varierande väder dag... Först var det mulet och lagom varmt, sen vart det sol, sen SPÖREGN, och sen sol igen och sen regn igen men nu är det uppehåll och mulet. Haha vad fan är det här, svensk sommar eller? Värre än så ju.. 

Har stått funktionär hela dagen i stallet på ponny hopptävling, i alla väder också. Så undra om jag var blöt sen hahah. Men dagen blev i alla fall bra, inga större omständigheter när banan var så blöt och lerig. Imorgon försätter tävlingen fast för ridhästar.

Nu ikväll har jag duschat och ätit tacos. Ska nu prata med mina föräldrar om en riktigt häftig grej, är så jävla glad :D:D:D Måste också plugga och fixa lite inlägg på bloggen. Ha en suverän lördagskväll!


Lördag kl 07.30

Godmorgon :)

Idag är det lördag, och jag sover inte? haha. Det är tävling på NORF hela helgen så där kommer jag spendera mina dagar. Kommer går upp samma tid på söndag också vilket innebär att jag inte får någon sovmorgon :( 

Bara för att starta den här morgonen bra så lägger jag upp en sjukt grym låt!


food <3

Gó kväll! Har precis ätit god mat med familjen. Tidagre nu ikväll jobba jag på disco för åk 1-3. Ska nu vara hemma en stund och ta det lugnt. Senare träffar jag förmodligen några vänner. Ha det bra :) pussssi


Fredag 08/6

Hej på er :)

Jag gick och la mig direkt när jag kom hem igår. Gick ut en sväng efter plugget, kom hem rätt sent så orkade inte sätta på datorn + så måste jag sova många timmar för att orka. Tänkte uppdatera från mobilen men internet blev så segt..

Nu ska jag tillbaka till skolan och se på film sen går jag förmodligen hem. Klassen ska på musikal men kan inte följa med på den eftersom jag ska jobba på discot ikväll! Ha en bra och SOLIG dag, för det har jag :D


Den här killen alltså! Sexigast och snyggast på jorden och jag skojar inte!!






Don't Wake Me Up

Godmorgon på er! :) Lite såhär känner jag mig just nu, VÄCK MIG INTE haha! Är otroligt trött vilket jag är jämnt nu för tiden, märker att jag har massor att ta tag i och blir trött för att slippa göra allt? Kroppen och psyket påverkas verkligen av allt, menar verkligen aaaaallt!

Shit the same, nu ska jag till skolan. Plugga ikapp alla ämnen och i eftermiddag åker jag till stallet. Ha det bra!


Natti finisar

Ville bara kika in här innan jag går och lägger mig. Min kväll har varit suverän med mina fina kusiner. Det var så jävla länge sen jag skratta så mycket som jag gjorde idag. Fick mig på andra tankar och bara chillade riktigt ordentligt. Aja, nu somnar jag återigen gott. Godnatt ♥

Haha herregud, såå sjuka vi är!



Onsdag 6/6

Dagen har varit helt underbar. Mysig låångritt på finaste hästen. Gick väldigt bra och han var glad förutom att han var jäääävligt stark. Men han hade ju liksom hackamore så det var ju självklart.

Åkte därfter till Halvars och tog en glass med mina kusiner, det har förresten varit stekande sol hela dagen. Sommaren kanske ändå är påväg tillbaka? Om inte så går jag i idé..haha.

Har precis ätit god mat och ska spendera resten av kvällen med plugg. Har en massa inlämmningar och prov jag måste göra denna vecka. Så det kan bi lite segt med uppdatering men det beror på allt plugg. Kommer tillbaka så snabbt jag får tid :) Puss och hej!




Sveriges nationaldag ♥

Godmorgon! ♥

Känslan av att vakna upp och veta att man ska rida ut en lååång uteritt med världens finaste häst. Det blir ett helt gäng som ska ut på en långritt nu, 2-3 timmar är den beräknad. Hur härligt?

Det blir första gången för Eiro att gå förbi en massa okända föremål och bli riden på annan mark långt från stallet. Men han är så trygg och säker i sig själv (oftast) så det ska nog gå bra :)

Uppdaterat mer när jag kommer hem! Ha en fin och härlig ledig dag, för er som har det!

Utmaning

Har fått en utmaning av Dan, här får ni lite svar. Sånt ni heller kanske inte visst om mig innan? :)

1. Vad gör du just nu? (Förutom att svara på dessa frågorna?)
Jag lyssnar på en massa härlig musik och somnar snart.. Nej men läser bloggar som jag gör varje kväll!

2.Vilken är din värsta mardröm?
Om en av mina drömmar inte skulle gå i uppfyllelse, inget jag tar upp här tyvärr.. Och om jag skulle förlora någon jag älskar.

3. Beskriv dig själv med tre ord?
1. ensamvarg (men ändå inte, komplicerat!).  2. egenvillig - framåtdrivande person i syket.  3. pedantisk (ibland)

4. Vad gör dig glad?
Jag vet inte riktigt, nog när jag gör något bra och känner mig stolt. När folk visar hur mycket jag betyder för dem, händer inte så ofta så därför gör det mig glad!

5. Vilken är den bästa film du har sett? (Kanske har du flera favoritfilmer?)
Jag älskar verkligen Twilight-filmerna. Har inte någon film som jag bara gillar, alla genrer är väldigt bra enligt mig och är inte så kräsen när det gäller filmval. Så vad som helst men annars väljer jag Twilight-helt klart!

6. Vad gör du om 10 år?
Om 10 år så bor jag förmodligen i London och min dröm är i uppfyllelse. Har kanske häst och gård med medryttare så jag kan leva livet där också. Tävlar i någon hästgren, sen vet jag inte. Får liksom se hur det ser ut, att ha häst och ridning som jobb kan vara ganska svårt, därför vet jag inte eftersom jag vill(ska) gå på hästgymnasium. Reser utomlands, det kommer nog vara en av mina hobbyn också!

7. Vem är din idol?
Det är svårt, kan väl säga One Direction. Men att kalla de mina idoler låter lite konstigt. Dem är mer personer jag tycker är snygga, sjunger bra och är jävligt härliga. Kanske ändå ska kalla dem för idoler? haha. Annars så fastnar jag oftast inte för sjungande idoler. Men sen har jag en massa folk jag ser upp till och har som förebilder. Ex. Linn och Tyra, dels Ingrid & Linn.

8. Vad har du för motto i livet?
Jag vet inte riktigt. Har så svårt för sådant. Men " Forever Young" är något jag har fastnat för och även "If people are trying to bring you down, it only means that you’re above them!"

9. Vad gör din blogg läsvärd?
Ingeeeen aning alls. Jag bara kör på, bloggar om min vardag och fritid. En blanding så att säga. Tar med det dåliga man har och även bra stunder man upplever. Jag tycker väl ändå inte att min blogg är så läsvärd ibland, men eftersom läsarna stannar kvar och får flera: Jättefin blogg. Om dagen så lär det väl vara något speciellt med den :)

10. Vilken är din favorit godissort?
Hmm.. den här är svårt, riktigt svår. Älskar nästan allt godis. Men lakrits-salt och surt är något jag gillar lite extra. Beroende på vad jag är sugen på!


Så då! Det här var mina svar, mycket nytt som inte har nämts tycker jag att jag har fått upp.
Ska snart sova så säger ett godnatt ♥

(Själv orkar jag inte utmana någon. Kanske någon annan gång)

Världens godaste choklad

Ska nu lägga mig i sängen, läsa en stund och äta Marabou jordgubb. Den är överdrivet god och kommer näst intill aldrig sluta gilla den. Säger som Linnöverväger tanken att köpa hem flera lager och frysa in, är rädd att smaken kommer tas bort efter sommaren, haha!

Man har sina ideer ;) Ska lägga mig i sängen och läsa en bok, äta choklad♥ och fixa lite på en utmaning jag har fått. Det kommer ett inlägg om det snart. Har ju endast bara sovit 9 timmar det senaste dygnet och ska upp vid 08.00 imorgon. Så att vara uppe sent idag är ju nästan som att ta självmord. ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT, haha.





Love this


Tisdag 04-06-2012

Godmorgon! Jag startar den här dagen med en trip till badhuset. Skapligt skönt! Så har bara två, kanske 1 lektion därefter.
Jag orkar inte sitta nu och göra tidsinställda till dagen, kanske bara slänger in en bra låt sen eller så. pussi


Fina ponnysar ridna

Har varit i stallet hela dagen. Åkte runt halv 5 och kom hem halv 10. Mys på högnivå kan jag medge. Sånna här dagar gör mig på bra humör!

Red först ett dressyrpass på Isak, det gick bättre än förväntat. I framridningen var han dock helt omöjlig. Efter mer kämpande så vart han strålande. Klockrena ryggningar och gick jättefint och runt i formen, efter önskan! Dutti ponny :D

Myste och fixa sen hos Wheera, har ju henne varje måndag Tanken var från början en uteritt men fick istället rida barbacka p.g.a att hon hade någon vätskefylld knöl nedanför manken. Ingen visste vad det kunde vara och hon ömma inte så mycket, men för säkerhets skull red jag utan sadel. Tack och lov för det! Hon visa sina allra bästa sidor utan sadel. Nu blir det bara barbacka ridning för mig på henne vartefter!

Hon vart mjukare och mer följsammare efter lite mjukgörande, fina flyttningar och hon var superpigg stundtals. I galoppen blir hon gärna lite för busig. Hon gjorde en hel del bocksprång i farten, stanna även upp på stället, drog ner huvudet och studsa. Det västa under galoppen var att hon först stanna upp, bocka ett antal gånger, sedan ställde hon sig på bakbenen. Därefter föll jag rakt ner med muttan (haha älskar ordet) på manken och fick skapligt ont haha. Hästen gjorde min dag. 

Efter sånna här underbara dagar med fina hästar, då somnar jag gott ♥


Nu lägger jag mig och läser en bok och sen sover gott. Godnatt på er!

favorite shoes

Jag verkligen älskar dessa skor som jag har lagt upp nedan. Vill så gärna ha alla men det skulle nog gå på några tusingar. Just nu är väl en sponsor ganska behövligt haha.

Om jag skulle välja 2 par av skorna så blir det nog de blåa som kommer från Nelly.com 499:- och de svarta (sko nr 2) som kommer från Dinsko endast 399:-. Dööör lite här va. Något klickar jag hem i alla fall!

 

 


Måndag 04-06-2012 07:49

Godmorgon :D

Måndag, ny och en mycket rolig vecka väntar. Har saker inplanerat som jag ser fram emot och ändå om det lär bli min vecka med mest plugg under hela terminen så tar jag det positivt på något jävla vänster ;)

Aja, nu tar jag denna vecka med svett, tårar och glädje..minst. Får se hur det går, om jag överlever minstsagt. Håller tummarna! Ska också gå upp innan halv 7 varje dag. Ett mål. Bara för att plåga mig själv igen, lära mig att vakna tidigt eftersom jag HATAR att sova länge, vilket är konstigt. Jag som aldrig kan vakna tidigt också. Underligt.

Ha det fint och hoppas ni slipper bli plågade av er själva!



BB-final

Big brother final!!!!! Har en sån stark magkänsla om att Hanna J tar hem hela skiten! Hon ska vinna, om inte så står Amandus på andra plats. Men är ändå så säker, hon är så värd vinsten så mycket som handen passar i hansken.

Ska ringa mig svettig nu haha. Vem/vilka hejar ni på? :D

Eiro <3

Lägger snart ner bloggen, orkar liksom inte. Kolla headern? Visst Eiro är superfin men inte headerformatet. Skitsamma, det fixar sig snart.

Och jag åkte faktiskt inte till stallet, var ingen idé. Tog en långpromenad med hundarna och träffa mina kusiner och snacka en hel del. Vi kom på hur bra vi hade det i fredags. Haha, jaaa livet är för kul ibland alltså ;)

Ska nu fortsätta plugga och sen se ett missat big brother avsnitt efter det är det final. Har mina favoriter :D

Söndag

Godmorgon på er :)

Har precis ätit en skål med chips, det godaste på morgonen, haha! Nu ska jag bara fixa mig och gå med hunden. Funderar på att åka en sväng till stallet bara för det var så jävla länge sen jag var där. Har ångest för det.. Nae, usch jag åker hahah! Annars lär i söndagen sluta bra :P

Vad ska ni göra idag?

Följ mig gärna...

..på instagram och twitter, där kommer jag nu bli bättre på att uppdatera dagligen :)

moamilden
moamilden
Godnatt ♥



Systers bal

Innan min syster gick in på balen igår så fick jag mig några bilder. Fina var dom trots allt!













Lördag 2/6

Godmorgon kan väl ändå jag säga. Gick faktiskt upp så pass kl 10 men somna om vid tolv och vakna vid tre igen, jag som trodde det här skulle bli en bra dag men nu har jag bara ångest...fuck life, hahah.

Ska sätta på mig kläder och sen tar jag en sväng med min goa hund(arna). Ska sätta mig ner och plugga hela dagen bara för att jag är sur, haha wtf, då brukar man väl göra något som gör en glad? Fast eftersom jag är som jag är så ska jag plåga mig själv framför ett ton inlämmningar som ska vara inne nästa vecka, härligt liv....

Ses senare under dagen och hoppas ni slipper allt plugg :)

Gosingen ♥

Fredag 1/6

Det var faktiskt uppiggande men ett pass på Friskis och Svettis innan skolan. Dock så vet jag inte om det var annorlunda övningar för min nacke-axlar-rygg eller om jag bara fick allmänt ont. Kunde liksom inte vara med på hälften av allt vi gjorde. Men så är det när man börjar bli gammal, haha kan ju nästan tro det är så ;)

Vart lite stolt över mig själv när jag fick tillbaka reslutatet från tyska provet. Nu fick jag ett D som motsvarar G+. Från IG till G+ är rätt bra! Nästa termin satsar jag högre!!



Nu ska jag plugga en del och hinna gå en sväng med hunden innan vi drar oss och kollar när min syster går in på balen, bilder kommer säkert. pusssar

Party på högnivå, hehe

Maten vi laga på hemkunskapen igår var så jävla god. Det var sjukt. Åt så jävla mycket frukt så det var också sjukt, haha. Spydde typ därefter så mätt jag blev. Nej men inte ofta man får så god mat i skolan därför unna jag mig :D




















1 juni, ftw... redan?

Idag är det 1 juli, heeeeeeelvete vad fort det går säger jag bara. Är inte ni också förvånade över det? Det var ju fan nyss första maj och valborg haha.. Och så är det bara 2 veckor kvar till min avslutning och systerns student. Shiiet alltså! Men det är ju ändå bara jävligt positivt! :D

Inatt sov jag hos min vän Myy och vi ska nu börja dagen med ett pass på friskis och svettis, skööönt! Sen vanlig fredag då, förutom att jag slipper matten som sista lektion :)

Idag ska även min syster på bal, så drar iväg med några fler sen och kollar när hon går in. Det blir nog också party ikväll, woooop wooop!


RSS 2.0