Godnatt mina damer och herrar

Haft en väldigt skön och rolig kväll på gården. Dock väldigt tråkigt och känslosamt då det var Christoffers sista dag.. Bästa Chriss, Spånga osv osv. Vad man nu alltid kallar han. ♥


Åt glass, godis, kladdkaka, drack läsk haha. Svullo dag alltså!

Nu ska jag bara sitta uppe en kortis till sedan sover jag TIDIGT ikväll. Kom nämligen försent 30 min till skolan idag igen. Skärpning då!!
Sovgott :)

Fina vän!

Och när man är borta så är kamerna i andra händer..


 


Pizza

Äter nu pizza som middag. Så otroligt gott!

Sen möter jag upp Myy då vi tar oss till Fritidsgården.
Det är ledaren Christoffers sista jobb-dag, därför måste vi verkligen dit! Hoppas han inte gillar sitt nya jobb.
Kommer bli hur sorligt som helst om han inte kommer tillbaka ju :(

Have a god day





Dagens outfit

Modekungen ♥

Kan väl inte mer än att älska deras jackor? Skorna var ju inte heller dumma för den delen!







Sjuk..?

Just nu så är "nästan" hela min familj sjuk eller har precis varit. Och så är det nog min tur nu. Börjar få ont i halsen, fryser och har huvudvärk just nu. Orkar verkligen inte vara sjukt, förutom av ett själ då. Att få vara hemma!

Red Lotara idag på lektion och skritta därefter Gravirs i kylan. Förstår ju på varför jag blir sjuk när jag spenderar timmar i stallet där jag fryser som mest. Får nog ta på mig extra kläder nästa gång ;)

Nu ska jag fixa några tidsinställda tills imorgon och sova tidigt. Eller ja, tidigt för mig. Ska banemig ta mig i tid till skolan imorgon, både jag, lärarna och mina vänner börjar blir irriterad på mig eftersom jag "aldrig" håller tider, och då menar jag aldrig! Har nog ett väldigt svårt problem med mig själv som är allvarligt.
Vad ska man göra? Hjälp mig någon!!


Robert Pattinson ♥

Kolla ögonen, kolla leendet, kolla håret, kolla han. åhh...








Ovisade bilder - bara för att hålla uppdateringen igång!















Kiss My Lips

En av favvo-låtarna som jag spelar dagligen om man säger så!


Kladkaka

Fika nyss med familjen. Så gott! En riktigt kladdig kladdkaka vart det också.




Foton

I veckan då Romme-mötet var igång så fota jag dessa snygga tavlor. Vill verkligen ha!




Gårdagens outfit

Älskar min ursnygga blus. Den kommer nog sitta på ett antal gånger framöver :)


Bra kväll!!!

Får ursäkta för den ursla uppdateringen.. Men har inget att skylla förutom sen dag..hmm..

Jag åt somsagt god mat, grillat ♥ Var på fritidsgården, livekarusellen var på gång då många "metallic" band var där och spela. Kollade in snygga killar därifrån också ;)
Därefter hade jag en toppen kväll men underbara vänner, så skönt att allting har löst sig nu!

Myy, Lowisa & Linnéa ♥







Sovmorgon, gilla!

Vart återigen sovmorgon för mig. Vakna runt 3 idag p.g.a en väldigt sen natt för mig. Somna vid halv 4, ca 2 timmar efter Myy. Haha..

Vi har käkat tacos, gjort iordning oss och nu drar vi oss ut, till fritidsgården tror vi. Rätt chill dag dethär med. Mot kvällen blir det grillat hemma, så gott!

Ha en fin fortsatt helg :)

Gissa kamera

Dessa bilder tog jag igår, hemvägen från skolan. Är sjukt nöjd över resultatet på bilderna, nu är det upp till er att gissa just kameran. Vad kan det vara för någon? :)

Eftersom jag är nöjd med fokuset osv så kan ni nog gissa, kan avslöja att det är ganska otrobart!








hiho


Fredag barra

Sitter hemma hos Myy just nu. Sover hos henne med. Blir att vara barnvakt åt Myys syster med henne då, så en rätt chill kväll!

Har haft Wheera idag, mockat, ridit osv. Så nu har jag ont i ryggen igen. Haha, ovanligt? Kom hem runt 8 då jag kvällsfodra i stallet också. Därefter åt jag god mat hemma + duschat. Ha en bra start på helgen ni!

Bild från dagen, bästa vänner♥

Äckligt

Känns väl som en ny sommarplåga? Även om det inte är sommar. Tycker endå låten är riktigt bra.
Kommer ju aldrig glömma den blonda killen i solglasögon's dans :D


Sminka mig i 5-års åldern

Man kan inte tro det men jag började sminka mig vid 5 års åldern? Haha hur kul som helst ju. I sexårs gick alltid jag och min vän bakom ett hörn i skolan och sminka oss men massor av ögonskugga över hela ögonlocken. I färgerna blå, rosa, lila, grön osv.

Jag krusa också håret, gjorde flätor och hade alltid rosa på mig. Hur gulligt? :) Mamma brydde sig nog inte om det eftersom jag fick tydligen sminket av henne? Vem annars liksom?..

Var ni också så? Ville vara en prinsessa med massa smink och fint hår? :D

2003


2006 - skolavslutning

Morgon-bombis på Pattinson

Han är ju liksom snygg vad han än nu gör! Helt sjukt ♥















Nytt plagg

För ca två månader sedan skickade jag efter en transparent skjorta från hm. Den kom igår efter en sådan lång väntan. Men dock så fick jag ju info om att den kommer sent. Men nu är det här i alla fall :)

Vad tycks? ;)





Inspirations

Både sygga och fina klänningar har jag hittat från nelly.com. Självklart ser dom bättre ut på men de under föll mig faktiskt i smaken!


Mitt hår

Bara för att jag hitta bild nr2 så saknar jag mitt hår otroligt mycket, vid vissa tillfällen.
Ignorera bilderna, kolla håret!!

Bild nr.1 - Håret var det ganska långt, i alla fall så jag saknar det. Det var oftats platt naturligt utan massa svängda toppar.

Sedan när jag var mindre så klipptes håret av några gånger och växte ut.

Bild nr.2 - Där hade jag ljusbrunt hår då det blektes på sommaren. Fick blonda och ljusa slingor och denna underbara färg på bilden under.

Bild nr.3-5 - Håret kunde ligga på topp ibland annars var det bara otroligt tråkigt, helt enkelt hur fult som helst. Usch.. Visste iaf inte hur jag skulle fixa det, men om jag hade haft det nu så skulle det nog inte se ut som det gjorde.

Bild nr.6 - Här vart mitt hår färgat och klippt. Just nu är det kortare och brun/rödare. Rätt nöjd!














My day 25/1-12

Precis kommit ut från en varm och lång dusch. Detta var något riktigt skönt och efterlängtande på länge må jag säga! Har gjort mig fräch. Rakat benen, smörjt in kroppen och ska strax noppra klart ögonbrynen. Annars lär dom ju snart bli tillsammans ^^

Om ni har hört historien: "-Hur länge har dom varit tillsammans? - Vilka då? - Dina ögonbryn." haha.


Idag har jag hunnit med att gå med hundarna, rida & sköta om hästarna. Pluggat i 1½ h med Myy + småtränat på skoj för att hjälpa henne med övningarna :)

Tagit det "lungt" framför datorn, ätit och duschat LÄNGE! Är supernöjd över min dag och det gjorde ju inte dagen sämre direkt att vi hade det hur kul som helst i skolan! Vi blev dock lite väl högljudda och störande så ja, det som brukat hända, hände då.. ;)









Sola :D

Saknar bruna jag. Eller nja, var väl inte superbrun men skillnad mot den vita kritan jag är idag.. haha. Nu i sommar är det brun jag snackar om. Ska snart börja sola solarium sen jävlar. Here I come! :)

2011↓







2010↓

One Direction











Romme i mars :)

Var iväg på Romme-möte i eftermiddags. Allting är färdig planerat för skidresan i mars med fritidsgården. Affischer är uppe så att många kan anmäla sig. Detso mer anmälningar, detso billigare!

Har också hunnit plugga en skvätt. Imorgon fortsätter plugget hemma hos Myy, allting måste verkligen bli klart då. Blir även träning där med.

Ikväll träna jag också. Det är 5 tränings-kategorier.
  • Mage
  • Rumpa
  • Ben
  • Armar
  • Kondition
I varje kategori finns det 10 övningar och varje varar på 30 sekunder. Så alltså hela träning-programet pågår i 25 minuter. Råka dock sträcka nacken under träningen så mår illa, har ont i huvudet och nacken är helt spänd. Känns bara mer jobbigt en vad det gör ont.. åh!

Bild från dagen.

Länkbyte med -bex ollila

Tog mig ett länlbyte med denna otroligt snygga tjej. Läs om hennes cola-drog, var med på dagens-bloggtävlingar och njut av inläggen helt enkelt :D

Tryck på bilden för att komma tilll bloggen! Ett klick sedan är ni inne i en blogg där ni knappas kan sluta att läsa!
;)


Riktigt snygga skor!

1895:-
599:-

Tomorrowland

Att få åka till denna festival i Belgien är just nu en av mina största drömmar! Är det inte någon ni med skulle vilja göra? Eller har jag fel? ;)

Dom jag skulle ta med mig är min släkt, alltså mina kusiner och syskon. Och vänner, så vi blir ett stort gäng. Vi kusiner får denna resa som julklapp och väntar då på den obeskrivliga resan till Belgien den kommane sommaren. Vi är hur lyckliga och taggade som helst. Hur skulle detta vara? En dröm för mig iallafall :)

Att stå vid alla 180 000 människor och bara dansa, dansa, dansa, lyssna på alla DJs, leva livet och ha det så f*cking j*vla awesome (sorry för språket). Åh vad detta skulle vara underbart. Se och lyssna bara på videon, när jag väl blir myndig, alltså 18 och om festivalen finns kvar. Då om 4 år så ska Tomorrowland vara det första jag kommer göra eftersom jag inte har så stor chans att komma dit nu.


Ibland har man för kul med kameran i mobilen, mestansvis på skoltid då!





Dagens outfit + face/hair look




Skolarbeten osv

På fredag har jag inlämnings uppgift i SO. Har knappt börja på den och vi har jobbat med den i ca 1 ½ vecka. Skolarbetet börjar sjunka igen.. Seriöst nu måste jag skärpa mig.

Tänker oftast, essh plugget tar vi då, hinner att plugga ex till provet dagen innan. Så svårt är det inte?
Och så lägger jag mig i sängen och pluggar. Morgonen därpå vaknar jag av att böckerna ligger i sängen och jag somna bland allt plugg, hur lyckat liksom? Får ta tag i livet, tänker alltid så. Jag skjuter ALLTID upp det till de sista dagarna. Skärpning! Brukar ni känna samma insikt? Gör ni också så med viktigt arbete?



Mys

Har haft en bra dag, fått mycket gjort i stallet och är rätt trött nu! Ska försöka hoppa i säng tidigt idag.
Behövs må jag säga!

Ha det super!



Liebster Blog Award

Jag har fått en Liebster Blog Award ifrån Dan - tack snälla ♥


Vad är då Libster?

"Liebster" är tyska och betyder "käresta"


Meningen med Awarden är att man ska få fler besökare genom att man får sin blogg presenterad av andra bloggare.


Det man ska göra när man får awarden är:
1, Tacka den som gett dig Awarden och länka till den personen.
2, Skriva ner de fem bloggare man vill lämna Awarden till, och låta dem veta det genom att lämna en kommentar hos dem.
3, Till sist hoppas man att de utvalda vill lämna Awarden vidare.


De fem jag vill ge denna Liebster Blog Award till är:

Anna
Dan
Rebecka
Kalle
Hillevi


Vintern har kommit

Vakna imorse och såg att snövädret hade dykt upp. 

1 timme senare.. åhh..






Lite söta bilder sådär :)






Följ mig på bloglovin eller gör bloglovin byte?

Följ mig gärna på bloglovin :D

Säg bara till om du vill göra ett bloglovin byte, så gör vi det om jag gillar din blogg om vill följa den :)



Åhhhh till allt just nu!!

Kvällen blev rätt awesome! En lugn kväll och kom inte hem sent, runt halv 12. Ganska bra faktiskt. Men självklart sitter jag ju uppe länge endå.. Åhh. Tanken är ju stallet vid 9 imorgon. Hoppas då att jag kommer upp ;)

Nej men vi såg på Gladiatorerna (i sommar får världen se på grejor, för då ser jag ut som dom) haha det är typ sant. Från och med på måndag ska jag träna som ett as. Få massa muskler tills sommaren. Vara brun och ha massa muskler, åh så snyggt! ♥

Och återigen till saken. Vi hade det mys, snacka, lyssna på musik. Blev så taggad på fest alltså. Åka till Tomorrowland och ha det grymt. Mer om det kommer! Ska försöka sova snart. Men är inte trött? Vakna ju liksom vid halv 4 så det gör ju saken tydligare :)

Ha en bra kväll/natt så hör säkert den försovande Moa av sig imorgon bitti/eftermiddag..




Drar iväg nu

Möter upp kusin Jessica vid spårvagnen snart sedan drar vi vidare till min andra kusin. Lär bli en underbar kväll!

Ha det bra ni med ♥




God morgon!

God morgon säger jag nu liksom! Ja eftersom jag vakna nyss..
Känns väl sådär, hatar att vakna sent då hela min dag är förstörd nu. Hade planer för att åka till stallet vid 10 men dom som känner mig vet väl att jag brukar försova mig, även om jag sätter 5 alarm? haha
Imorgon åker jag förbi stallet en stund iallafall!

Nu hoppar jag in i duschen, ikväll träffar jag förmodligen Myy och vi får väl se vart vi tar oss. En sväng till gården måste vi för att planera och sätta upp affisch till Gotlands-resan.

Ha en superfin dag ♥

One Direction

Videosar med svenska intervjuver osv. Dessa såg man igår (fredag) kl. 19.40 på barnkanalen.
Det gick tyvärr inte att få hit "orginal" videon, därför får ni små klipp!

Det är lika med Robert Pattinson. Kan inte förklara något med ord. Älskar dom.
Just nu är drömmen att få träffa dessa och Robert Pattinson.
Gråter verkligen när jag tänker hur underbart det skulle vara ♥






Snyggisar som vänner

Vi hade suveränt kul i skolan idag. Dom två sista lektionerna satt jag, Linda, Becca och Myy i grupprum. Lyssna på musik, fota, skratta, filma och mycket mer. :D

Dessa bilder gjorde verkligem dagen! - Jag, längst ner till höger-


Helg ju :D

Har precis käkat god mat! Nu ska jag fixa iordning mig och kolla om jag hittar en vän som kan hänka med till gården eller liknande. Vill ha kul liksom istället för att sitta hemma som förra helgen..

Ha en kul kväll ni!



Dagens outfit. Dock bilder från imorse, så ser ju lite j*vligt pigg ut eller? ;)



Fredags fika :D

Kom hem från skolan för ca en två timmar sen. Nu sitter jag och fikar, bulle och oboy. Så gott! Hoppades ju på kaffe med dock orkade jag inte sätta på själv ;)

Går snart en sväng med hundarna, en långis tror jag det blir. Mys!


Lite go musik sådär


Tomorrowland ♥

Så jävla awesome alltså! Så underbart härligt att åka dit, dansa och bara köra gärnet. Vad säger ni? Vem hänkar? :D

Lyssna, se och lär! Spola igenom videon så kommer ni nog till dom klockrenaste stunderna.


Yeah.. :D

Nöjd men min dag, verkligen. Skolan var rätt bra och vi har j*vligt kul som vanligt, alla goa vänner alltså!
Han svara på kommentarer och gå med hunden innan stalldags. 

Jobba på rätt bra i stallet, och av det får man ennu mer ryggvärk. Tusan liksom!! Mockat ALLA boxar/spiltor i stallet, över 20 st. Borsta Eiro, vart stallvärd, haft Stall & Borstimme. Åkte därefter förbi affären och köpte mig en godbit.
Här hemma har tiden runnit iväg så fort, som vanigt.. Har duschat, färgat systerns hår, börjar få potensial för detta? :) haha. Sätt på Biggest Sverige Loser och sedan dess suttit här.

Somsagt nu får jag skylla mig själv för ryggvärken, men hellre det än att inte jobba i stallet och få massa kul gjort? ;)

Ganska klart? ↓

Finisen

Vill bara dela med mig lite av min fina Eiro ♥

http://onehorseonedream.blogg.se




Sommar ♥

Tror nog inte att det bara är jag som längtar till sommaren just nu? Har så mycket planer och roligheter på gång.
Åh har nog ingen större längtan!








Hela syskon paraden år 2007↓

Skolan ♥

Skolan har varit suverän idag. Inte skratta och haft så kul på länge, alltid skönt att skratta av sig riktigt ordentlig. Då får man ut all sin energi och blir j*vligt trött som vissa nog håller med om ;)

Gick direkt hem till Myy efter skolan. Gjorde chokladpudding, åt mackor och dunka musik. Riktigt chill faktiskt :)

Ska strax fixa mig, sedan drar jag en sväng upp till gården. Planerar och skriver ut affisch om Gotland-resan i sommar. Måste komma igång med detta nu så resan blir av! Hör senare ikväll :)

Love you my friend ♥

Förstod inte vad som fick mig och Myy att se cp ut på bilderna. Fick till dom värsta minerna helt enekelt! :D






One Direction - pictures

 






love will take you




Bara fel på mig? haha

Har vart hemma och tagit det lugnt p.g.a min fruktansvärda ryggsmärta. Vakna med det imorse och kunde knappt röra mig. Skippa både idrotten i skolan och träningen hemma idag så jag inte gör det allt värre!
Istället tog jag en lång promenad med hundarna. Så skönt säger jag bara! :)

Magvärken är lite på gång igen. Bara fel med mig ju xd haha. Därför är jag jämnt hungrig, eller blir aldrig mätt somsagt. Är nog viktigt att jag håller igång träningen härdan efter och kör lite hårdare nu när jag äter så pass ;)

Hoppas ni mår bättre än mig!

Dagens middag:

Skönhets tips

Nu tänker jag bjuda på en massa skönhetstips. Dessa har jag testat och använder mig av just nu. Dom är billiga, hudvänliga och sparar tid. Istället för att köpa massa dyra produkter som finnbortagare, tandblekningar osv så använd dig av dessa under.

Har inte testa dessa i lång tid så har inga resultat att erbjuda. Men dt är ju iallafall värt ett försök?

Säg gärna om ni saknar något och vill ha andra tips till nästa gång :)


-Nästan osminkad?

Orkar du knappt sminka dig på morgonen? Satsa då på ett klarrött läppstift. Nyansera färg själv, beroende vad du gillar bäst. Ta en mörk/ljust läppglans under så får du en balanserad färg som inte får läpparna att ta uppmärksamheten i ansiktet. Om du inte gillar det. Läppstiftet gör så att du ser piggare och fräshare ut, utan en massa smink. -Hudvänligt.

-Nageltips:

Torka nagellacket snabbare?
För att få nagellacket att torka snabbare, doppa då fingrarna i kallt vatten direkt efter målningen. Mycket sparsamt på tid.

Längre naglar?
Massera dina naglar so ofta du kan. Det stimulerar blodflödet i naglelbädden och gör så de växer fortare.

-Vitare tänder?

Borsta tänderna med salt. Häll lite salt på tandborsten och börja borsta.

-Vill du få bort finnar?

Ta dig en halv citron eller mindre. Stryck den över hela finnområdet och låt det verka under natten. På morgonen ska finnarna ha torkat ut och tvätta därefter med vatten. Gör i omgångar tills du märker reslutat och får finnarna att försvinna!





Love

När jag gillar något så gillar jag något. Det kan jag vara övertygad om!

Robert Pattinson ♥

One Direction♥


Ny vecka - nya möjligheter

Är så glad att Rolf-Göran Bengtsson tog hem 2012's Jerringpris. Han är så grymt värd det och många tårar rann när man hörde vinnar namnet! ♥ Ialllafall, nog om det.

Idag har jag hunnit med en hel del. Gått med hundarna, städat, pluggat, tränat, duschat, kollat på Idrottsgalan och fixat på datorn. Ganska nöjd över min måndag, planer för hela veckan är inställda. Ny vecka-nya möjligheter!

Hoppas eran dag har varit lika bra som min, (förutom kylan) och ha nu en fortsatt fin kväll :)

Sötnöt till lillebror, love ♥

Precis tränat - Nu galan

Har precis tränat, massa olika magövningar från mina tränings-appar i mobilen. Så skönt efteråt alltså :)
Gjorde därefter en "nyttig" smoothie som jag nu ska sätta mig framför tv och se klart på Idrottsgalan och dricka den goda och mättande smoothie. Uppdaterar efter galan, ses då!


Idrottsgalan

Idag den 16/1 kl. 20.00 så är det idrottsgalan. Självklart är Rolf-Göran Bengtsson nominerad!
  • ÅRETS MANLIGE IDROTTARE

  • -Rolf-Göran Bengtsson / Ridsport, hoppning-
  • Marcus Hellner / Längdskidor
  • Zlatan Ibrahimovic / Fotboll
  • Nicklas Lidström / Ishockey
Därför tycker jag ni borde uppdatera detta på eran blogg så flera kan ringa och rösta på Roffe, visst ska han vinna? Så är det ju bara!

Och det förtjänar han hur mycket som helst ♥





Nummret ni kan ringa för att rösta på honom är: 099-20603. Ni kan rösta när som, till och med nu!
Gör detta för ridsportens skull nu då :)

Look at this!

Morgonkul här! Denna tjej är så otroligt skön! Hon bjuder på sig själv och får verkligen människorna att förstå vilken värld vi lever i. Kärlek till henne!

Inget kan hindra er att ta en titt på hennes otroligt begåvade videosar :D


Vad vill just -DU- läsa om på min blogg? :D

Sitter och försöker få till några tidsinställda till imorgon, blir rätt svårt faktiskt.. Vad ska man hitta på liksom?
Lite musik kommer det förmodligen bli, älskar musik! ♥

Men vad vill just -du- läsa då? Alltid så svårt när man inte får någon respons :(

Om jag någon gång ska komma någon vart här i livet så tycker jag ni borde vara snälla och skriva vad ni vill läsa.
Då kanske bloggen växer istället för att jag ska sitta och skriva inlägg i 45821 timmar men aldrig kommer på något..

Ponnyakuten säsong 3, del 1 kl.19.00 ikväll!

Går kvällen blev väldigt mysig. En dag med lillbror också. Vi såg på Gladiatorerna, ett underbart underhållning-program. Så kul och älskar musklerna!! haha





Idag är jag riktigt trött. Gick upp halv nio och åkte till stallet och red. Satt även i en timmes möte och lite stalljobb därefter. Har precis ätit mat och ska nu ut på en Power Walk med hundarna, därefter sätter jag fart med lite träning från ett av mobilens tränings appar :) Nu är jag igång, mer om det senare!



Ikväll kl. 19.00 börjar första säsongen av Ponnyakuten, där kommer en del av min kväll spenderas. Sänds på barnkanalen om jag minns rätt.




One Direction

Det är helt sjukt så bra dom är! Så underbart söta. Jag dör och är så kär i allihopa. Det går inte att beskriva.

Kolla 1.30-131 & 2.16-2.22. Det sötaste i hela videon.

Om ni inte gillar musiken så kan ni ju endå gilla deras personlighet och bli lite små kära? :D


Skötardag

Idag är det skötardag i stallet. Gårkvällen blev seg, kamerans batteri tog slut så bilden kunde inte läggas upp från kvällen. Uppdaterar så fort jag kommer hem :)
Ha en bra dag!

Lördag

Har färgat Jessicas hår för ett tag sedan och har för ca 30 min sen ätit Tacos, så så gott!
Ikväll får jag väl gotta mig med efterrätt, godis och gladiatorerna med lillebror. Vad ska man annars göra haha?
Skönt att få en helg som man bara kan slappa och inte göra någonting liksom. :)


God morgon!

Godmorgon! Tog sovmorgon idag, vakna runt 12 och har därefter segat och suttit här framför datorn.

Strax ska jag göra i ordning mig och sedan går jag efter min lillebros önskemål genom att köpa lite godis med honom. Tar mig ju samtidigt en promenad till affären och ser om jag hittar något gott jag med.

Resten av dagen är inte planerad. Får se vart den tar mig. Har lite att fixa hemma och så.

Ha en fin dag allesammans :)

-Jag & Erik - Idre fjäll 2007-


Mys outfit


Tröja - Ullared
Leggins - New Yorker

Årets första grillning :D

Åh det var så härligt att känna grill lukten så här dags. Vi brukar alltid kalla att vi grillar sist och först på året i klocket. Det är ju nästan så. Sista grillningen blir inne i december och första blir i januari. Det var hur gott som helst också! Har ni grillat under 2012 ennu?

Nämde jag att det var storm här hemma? ;)







Fredag den 13/1

Idag är det nämligen fredag den trettonde. Endå har dagen varit skapligt bra, ingen otur såhär långt! :) Idag vart jag hemma från skolan, kände att det var bäst så. Allt känns ju inte helt okej ennu. Nästa gång jag får tillbakat så är det sjukhuset, detta måstes kolla upp. Kan leda till något farligt? Vem vet!

Jag sov till halv 1 och sprang upp för hundarna skulle ju tas vid 12. På med kläderna och springa ut helt nyvaken haha. Alltid skönt att börja dagen med en promenad. I det "fina" vädret. Senare mot eftermiddagen så kom världens storm in. Allt mörknade till och jag har nog aldrig sett på maken. Snöstorm var det också. Hunden blev helt galen haha. Nu är det över som tur är :)

Jag och vännen Myy har haft lite kul med kameran på sistonde i skolan. Bjussar på några bilder :D








Jul och nyår är tyvärr över nu..

Sådär då, nu är julen överstökad och det känns tråkigt men endå riktigt skönt. Husen ser frächa och enkla ut igen. Men jul är en av dom bästa högtiderna under året, den mest efterlängtade om man säger så. Kommer sakna alla dessa dagar under julen. Så härligt och familjespenderande.

Också nyår är något man saknar. Det är så härligt att gå ut vid tolv-slaget. Gården är fylld av raketer, människor, champange och helt sköna männsikor. Att fira nyår hemma med vänner och familj/släkt och även kan ha kul är nog något jag kan se fram emot några/något år till.

Men nu ser fram emot alla dagar som kommer under våren, mycket planerat! Sommaren är något som sitter i bakhuvudet också. Det ska planeras för resor och annat skoj. Längtar så oehört mycket. Åhhh.. ♥

Mitt "vår" rum :)   (högtiden-vår för er som inte kopplade)



Tv-kväll

Ikväll blir det tv-tittande. Magen är bättre men det ligger fortförande kvar eftersom det går lite fram och tillbaka.
Det som ska ses på tv är "Sveriges mästerkock" & "Sverige Biggest Loser". Brukar ni också se det?

Alltid så kul att se dessa dokusåpor, följer för mestansvis alla som går på tv, om jag har tid :D




 


Dagens outfit

Gick hem från skolan efter luch p.g.a magen. Tjockar i mig några pannkakor snart och tar även ledigt från stallet ikväll.

Ha en bra dag!




Träna :D

Kolla på "biggest loser sverige" förut och fick ju då ennu mera sug till att träna. Åh vad kul! Det blev som planerat och magvärken hade mer eller mindre försvunnit då :D

Men andra tankar har jag nu fått när den kom tillbaka, och värker värre än förut.. suck! Just nu hoppas jag på att jag har ont imorgon bitti så jag slipper skolan, så skönt endå! hehe

Detta blir min blivnade tränings-outfit, endast hemma eftersom det är ganska varmt inne, och ute? nae lite kallt va? haha ;)

Fråga mina vänner så säger dom nog att jag har blivit mullig om lilla magen? :)
De restrerande dagarna kommer nog se ut såhär:

  • Gå långpromenader
  • Springa samma rundor
  • Testa cykla på "inne cykeln"
  • Samma träning som idag
  • Cykla till stallet + jobba där = muskler i ben och armar
  • Äta sunt, skippa godiset eftersom det lättar på finnarna också!
ps. lite brun skulle ju aldrig skada, nästa vecka blir det nog en solning på schemat också.


Magvärk och träning

Idag skyndade jag mig från skolan och red ett dressyrpass på Gravve. Mycket fin häst! Fick även lite saker gjort i stallet såsom rida, borsta Eiro, fixa garderoben och lite annat. Ganska nöjd iallafall.

Igår kväll kände jag lite att min magsmärta börja komma tillbaka. Imorse kände jag samma, tog värktablett men det smygde sig fram lite under dagen. Just nu så är det värst. Har ätit massor men måste ha mer mat för det känns liksom bäst att äta när det gör ont och känner aldrig något mättande från maten. Konstigt dethär.
När väl smärtan är som värst kan jag knappt prata, sitta, gå eller göra någonting. Så jobbigt!

Men hoppas det går över snarast för tänkte minsann träna lite ikväll. Lite lätta övningar eftersom det är "början" nu.
  • Situps
  • Hopprep
  • Hantlar
  • Armhävningar
  • blankan?  osv.
Imorgon går jag nog ut och går en lite längre stund. Alltid skönt att motionera :)

Min nyttiga kvällsmat förut!

Snö och kallt :/

Nu har snön kommit tillbaka igen. Hur trist som helst. Den har kommit fram & tillbaka, fram & tillbaka. Åh vad jobbigt.

Om det minsann var som förra året att det kom en hel del med snö, alltså meter talar jag om nu. Och att det höll sig i månader. Nu är det ju inte kul längre, även om jag ville ha massa snö innan den ens kom!

Vill ha sommar och sol. Bada, sola och gå med shorts och bruna ben!


För söta vänner!

Bilder tagna från gårdagen i skolan. Första dagen i skolan-hypra vänner :)









Mat, äta, mat, äta :D

Har precis gjort iordning något att äta, blir jämnt så himla hungrig och sugen på allt. Mensen påväg kanske? :(
Nu blev det blåbärs-yoghurt med cheerios och toast. Blir säkert gott. Men tanken är ju att jag inte kommer bli mätt så framåt nio går jag väl och rotar i kylen igen.. suck!

Blir nu lite ledsen för mig själv när jag kollar på min mage. Känner att jag börjar gå upp och bli tjockare. Träningen måste komma igång annars lär jag väl må dåligt hela livet. Har ni samma känsla/tanke vissa perioder?


10/1-12

Är trött och fryser, tänkte ta en lugn dag hemma. Tar mig snart en kopp te/kaffe och myser framför datorn. Låter fint!

Senare kommer vi fixa min mobil så jag får gratis sms till dom närmaste och lite så. Både jag och pappa kom på igår att jag hade abonnemang, haha har nu ring för 600:- och har en surfnings räkning på 500:-. Duktig tjej :D




Hoppning med Eiro

Igår hoppa jag Eiro på Lektion. Det gick som det gick, men läs mer och kolla fler filmer på: http://onehorseonedream.blogg.se


DÅ - NU






Sista dagen innan skolan.....

Försov mig idag, HAHA. Skulle upp vid 10 för att hälsa på mormor och hennes syster så kom hit men så vart det ju inte. Missa dom och vakna inte förens vid 1. Fick däremot skynda mig för ville iväg till stallet runt 12 tiden egentligen. 

Prata massor och hade det mys med tjejorna i stallet. Myste även och red lektion på Eiro. Kämpande häst, jag måste träna mina armar haha, så jag slipper vara död efter alla pass på honom ;)

Imorgon är det skolan, ska försöka komma i säng tidigt. Därför tar jag något och äter nu. Fixar resten på datorn och sätter alla mina klockor så jag kommer upp i tid. Ha en bra kväll!

Tidsinställda inlägg dyker upp under morgon dagen, så håll koll!

Inspirations

Känner att det var ett tag sedan jag spred lite inspiration!

Så sjukt snygga kläder. Längtar ennu mera till sommaren för att kunna ta på sig likadant. Dock så ligger priset ganska högt på dessa plagg men något skulle man väl kunna klicka hem? :)


Header och bakgrund

Nu har jag ändra lite i designen som ni ser, annars tryck "F5". Blev ganska nöjd förutom att den nu ser ganska tråkig ut. Har inte så mycket insperation till designen och vill inte ha den för regnbågig med massa färger om ni förstår?

Fick bild på mig för typ första gången? Hade ingen annan som passa in just nu.
Ska försöka få en fotografering utomhus eller i något fint område för att få den bästa sorts av header. Designen är hur vanlig som helst, men eftersom jag inte kan göra egna så får den se ut sådär. Duger ju iallafall :)


Ny header och bakrund

Ikväll ska jag nog klura på en ny header och bakrund eftersom julen är över. Det blir kanske något vårit eller någon annan bild. Beroende på vad jag hittar.

Även om det är minusgrader så kan vi ju låtsas att det är vår haha? Längtan till att ta på sig skinnjacka, jeans och något härligt stickad med ett par converse. Och en bulle på huvudet. En riktig vårkänsla :) Eller vad säger ni?

Bilder från arkivet vår 2006



Ta vara på det sista av ledigheten!

Somna inte förens 6 imorse och vakna runt 3 nu i eftermiddags. Vet inte hur jag ska ta mig till. Satte klockan på 10 men inte går man upp? Har vart så hela lovet, vaknat minst en timme efter klockan ringning även om jag ska iväg..

Nu är man har tagit ledig från stallet 2 dagar och fått den dära oönskade sovmorgonen så borde jag väl endå göra någon nytta här hemma!

Är riktigt sugen på att träna, men att somna 6 på morgonen och gå upp vid 3 på dagen gör väl inte att man blir så värst taggad. Känner att jul och nyårs kilon borde försvinna och få tillbaka de dära dröm-magen.

Det är också näst sista dagen innan skolan börjar. Är hur otaggad och har världens ångest att börja igen. Så därför ska jag ta vara på dessa två dagar som är kvar och göra det jag vill. Imorgon börjar jag nog med träningen, slutar äta godis/chips och rider lektion på kvällen. Ganska bra slut på lovet endå.

Bjuder på en låt som gör mig glad :D

Omvandlingen av håret

Kan meddela att jag verkligen inte saknar mitt gamla hår. Självklart längden men håret var så ivägen, irriterande, elekriskt, ovolymit och helt fruktansvärt komplicerat. 

Innan nyår klippte min syster och färga mitt hår ennu lite till. Så nu trivs jag. Väntar bara på en färgning av lite rödare så nöjer jag mig nog ett tag framöver.

Mitt nauturliga, innan omvandlingen:


Efter min första färgning och klippning:

Nästa släktmys

Efter hemfärden vart den endast en packning av chips pch dricka sedan bege sig av till de andra kusinerna, fast på "mammas" sida. Det vart bara kusinkväll utan några "föräldrar". Men bara till midnatt!

Resten av kvällen spenderades genom monopoly-spelande, tv-spelande, massa skratt, skitsnack, konstiga telefonsamtal och ätande. Vi hade det himlans mysigt med 6 kusiner sammanlagt. Riktigt mysigt på länge må jag säga.

Efter middnatt kom ennu en kusin hit och ja, deras föräldrar. Drå dracks det, med andra ord-spelandes, tv-tittande och ennu mera snack. Lika mysigt det med. Kvällen slutade vid tre och då var det dags att dra sig hemmåt med min syster och kusin Jessica. På vägen hem stannade vi vid en bänk, så skönt! ;) Och där snackades det ennu mera!

Man kan kalla det för en väldit social kväll :D

Inga bilder tagna, p.g.a en för upptagen kväll. Hitta ist denna på kusinen blogg.


Cassandras 1-årskalas

Har väl nu tidigare förlåtit ett x-antal gånger om mitt dåliga uppdaterande? Men nu har jag "faktiskt" något att skylla över! Det kommer tydligt i detta inlägg. Börjar med 1 inlägg, det 2:a kommer några minuter efter. 

Klockan halv 2 åktes det iväg och hemfärden vart bid halv 6.
Cassandras kalas var väldigt kul. Det firades med massa god filippinsk mat, god efterrätt och så roligt sällskap. Galna och festsugna filippiner blir ett väldans liv i en liten lokal haha :D Så kul att man har tillgång till en sådan rolig släkt!

Vill självklart bjuda på videon när Cassey dansa men dock så vet jag inte hur man lägger upp videosar från mobilen. Få helt enkelt undersöka saken imorgon och visa dom då. Ni kommer verkligen dö att se en 1-åring dansa :)








Kalas!

Nu är jag färdig fixad och ska nu begä mig med min familj iväg till min kusin. Det blir födelsedagsfirande med mat, tårta god dricka och mycket gott sällskap. Hoppas ni får en rikitgt bra Lördag ni med!

Den allra minsta är födelsedags-barnet :)


Sönder skärm?

Min skärm på datorn banga ur ikväll.. Halva visades bara och ena halvan var borta? Säg inte att den har gått sönder? :(

Just nu lånar jag syrrans bärbara och får fixa det sista på den innan jag går och lägger mig. Tänkte gå upp skapligt imorgon, runt tio-tiden för att lära mig gå upp i tid och inte sova ut dagarna. Vid 2 åker vi till våran kusin Cassandra. Mer om det imorgon!

Godnatt allesammans :)

Ennu en filmkväll :D

Idag var det verkligen isande kallt. Att vara i stallet från 08.30-15.30 är ganska riskabelt, om man inte gillar att frysa då? ;) Cykla hem med ingen känsel i varken fingrar, fötter och den restrerande kroppen.
Men det botades med en timmes varm dusch och därefter ut i det kalla med hundarna. Men med mycket kläder på och längtan att få fylla magen med god mat gjorde lite skillnad. :)

Nu fixar jag inlägg, svarar på kommentarer, läser bloggar och fösöker få bort min kyla här framör datorn. Ikväll blir det filmtajm med familjen. Ja pappa, mamma och lillebrorsan. Resten är tyvärr inte hemma ikväll.. För kl. 21.00 ikväll på ettan går det "New Moon", den andra Twilight-filmen.
Den måstes ses! Det tycker jag ni också ska göra, så missa inte det!






Är väldigt seg..

Är riktigt seg ikväll. Kan bero på sena nätter, sena morgonar, långa och arbetsfulla dagar. Skulle kunna somna när som men det orkar jag inte haha ;) Känner egentligen för att sätta på en film, men jag vet endå inte. Inte en så lång film kanske? I sådana fall blir det "The runwaways" med "kristen Stewart". Någon som har sett den?


Myskväll

När jag kom till stallet så var det ett tjugotal hästar som var dränkta i lera, härlig syn! När jag kom hem trodde jag minsann att mina luftrör bestod mestadels av lera och damm.. Kul upplevelse? haha 

Nu har jag fått en dusch och bytit om till mys kläder. Fick nyss i mig god mat som pappsen har lagat.
-Ankbröst med friterad hasselbackspotatis, grillade grönsaker och apelsinsås. Gud vad gott!

Denna kväll består nu lite mys med familjen och ingen film om jag inte hittar någon bra med Kristen Stewart som jag inte har sett ennu. Upp klockan 07.30 imorgon, till stallet och dressyra på Eiro. :)






Min sista sovmorgon :(

Det blev minsann en sovmorgon till 12.30 idag, så himla skönt. Men det var nog min sista för denna vecka iallafall... :(
Jag ska nu åka till stallet, får se om någon kunde skritta ut en sväng med mig. Annars så skiter det sig. Men kommer vara stallvärd från 16.00-19.00 så kommer hem lite senare ikväll. Det blir nog lite mys med familjen eftersom pappa är ledig, god mat och lite godis ikväll med kanske? ;)

Bjuder på en go låt såhär på eftermiddagen!
Låten börjar vid 0.30

Abduction

Ikväll blir det film igen, med popcorn också ;) mums!
Igår stod det mellan "Abduction" & "Water fot Elephants" så därför blir det "Abduction" idag. Många säger den är bra också. Och det tror jag med. Har ni sett den?

Vet dock inte om det är det rätta omslaget, vet ni?

Finns det dåligt med tid?

Får väldigt dåligt samvete när jag inte har bloggat. Har nämligen suttit framför datorn hela dagen men endå inte kommit fram till något. Känner mig jätte dum och ger er en förklaring att det inte alltid är så lätt.

Oftats har jag svårt med tiden till att blogga men det hade jag ju dock inte idag. Blir lätt irriterad på dom som alltid säger att det inte finns tiden till att blogga men endast tillbringar sina dagar med vänner. Mina dagar ser ut såhär:
  • Skola.
  • Äta.
  • Gå med hundarna.
  • Stallet.
  • Duscha.
  • Äta.
  • Plugga.
  • Har två bloggar att svara på kommentarer och hålla uppdateringen på.
  • Två bloglovin som jag har minst 300 inlägg på varje att läsa om. (Gillar att veta det som hänger runt om i världen).
  • Vara med vänner.
Jag har däremot massor att göra om dagarna och jag gnäller inte på tid. Det är rätt bra faktiskt ;) Inte för jag hatar dom som säger så men dom kan ju iallafall försöka att hinna :) Har ni också massor att göra om vardagarna?




Sovmorgon.. äger! ..ibland

Idag blev det återigen en rejäl sovmorgon. Vakna inte förens vid halv tre och mi dag är förstörd! Men så är det när man somnar senare än 3 på natten.. Tänkte endå förmestansvis spendera dagen hemma och får sedan se var jag tar mig senare under dagen. En hemma dag är rätt skönt också :)

Frukosten var väl på topp i alla fall, blev lunchens pannkakor. Gott, gott :D


Taggar film

Som ni ser så är det film som taggas nu. Det blir ennu en film med "Robert Pattinson" alltså "Water For Elephants"
Den verkar väldigt bra och många föredrar den också. Får väl hoppas på en sista bra stund denna kväll då :D

Har ni sett denna? Vad tycker ni i sådana fall? :)






Robert Pattinson ♥

Tyckte det var länge sen med bilder på Robert Pattinson. Så därför får ni några stycken som ni kan njuta av att titta på












Lite efter i filmvärlden..

Jag känner mig väldigt efter från 2011's filmer. Har nästan inte sett på någonting. Men det ska jag faltiskt ändra på! Härdanefter kommer jag om inte varje kväll se på en ny film, innan 2012's filmer kommer ut som jag är väldigt förväntansfull över! Känner ni samma som jag, eller är det bara jag som är himlans efter? ;)

Ikväll ska jag se på en film där favortiskådespelaren är huvudrollen och ja inte bara favorotskådespelare, mer denna person som jag dock inte jag har några ord för! "Remember Me" med Robert Pattinson som huvudkaraktären :)


Grym blandning av de bästa låtarna 2011

Har sovit väldigt gott inatt. Vakna dock rätt sent efter en sen kväll igår. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedna drar jag mig mot stallet. Både ridning och mys med Eiro. ♥

Ha en bra dag nu!

Nyårslöften

Det här är mina nyårslöften från början av 2012 till årets slut.

  • Sluta äta godis/chips. Bara godis med papper på, choklad och popcorn.
  • Börja träna. Minst en gång i veckan, hela året ut. Bli musklad och hålla det!
  • Börja fokusera inom skolan. Få minst D(G+) i alla ämnen.
  • Satsa mer inom ridningen. Läs mera "här".
  • Lära hundarna att vara snälla och lydiga :D.
  • Få fram min stil ennu mera!
  • Inte bråka så mycket med mina föräldrar/syskon..
  • Äta mindre!! haha och sova mer.
  • Satsa mer på bloggarna, mer besökare tack :)
  • Mer shopping och tid för vänner.
Ja mina krav är på plats. Detta är inga drömma bara krav. Allt ska bli gjort och göras. Ingen snack om saken!
Livet är till för att levas så varför inte göra det innan det är för sent. Har ni också nyårslöften? Vilka i sådana fall?

Ett fantastiskt nyår!

Nyåret blev fantastiskt bra! Mer än förväntat. God mat & dricka, gott sällskap och hur myysigt som helst.
Men nu får man ju tåla huvudvärken och kroppslidnande.. haha

Ha en bra fortsättning!












Gott nytt år ♥

Jag vill önska er nu mina underbara läsare ett "gott nytt år!"

Hoppas ni nu får en god fortsättning och att erat nya år blir suveränt.

Fira nu med massa fyrverkerier och champange!




RSS 2.0