Fredag ♥

Godmorgon :)

Fredag och helg redan. Veckan har gått så himla fort och skolan flyter på! Känner mig stolt ;) Träningen har gått och lagt sig... Får se om jag får igång den till nästa vecka och sen hålla igång den !!! Hur fan får man motivation då?

Idag har jag inte så mycket planerat. Funderar på en hemma kväll. Typ städa och rensa klart mitt rum och ta tag i saker o ting! Och bara ta det lugnt. Lör-sön blir det mycket stall och nästa vecka blir det full vart, så det förtjänar jag :D
 
En bild på Eiro och mig får piffa upp inlägget lite.

Torsdag 30 augusti

Har tillbringat hela eftermiddagen och kvällen i stallet. Riktigt härligt! Har vart stallvärd och jobbat som aldrig förr... haha. Bland annat så har jag mockat hos ALLA lektionshästar, ca 25 spiltor/boxar...Sopa hela stallet och städat i klubbrum. När jag lämnar stallet då ska det vara snyggt :p Borsta och myste med Eiro också. Mitt hjärta♥ 

Här hemma har jag sett på Robinson, städat och rensat en hel del i mitt rum. Hitta gamla bästis halsband och sånt. Den äldsta är från 10 år tillbaka. Saknar mina gamla vänner och min barndom..<3
 
Annars då.. Här är det okej. Efter såna här dagar värker ryggen något otroligt, börjar få ont i halsen och hostar fortförande.. Snart helg, så det blir mitt plåster! Hur är det mer er? :)



 

Onsdag 29 augusti

Nu ska jag känna mig duktigt och plugga. Har inget plugg igentligen men gör lite som behövs bli klar om några veckor i skolan. Kommer ju kännas skönt sen när allt är klar i förväg :) Har ändå inget bättre för mig. Ikväll blir det tv tittande och måste även se Rockbjörnen.


 
 

grym

 Idag blir det typ bara Liam (1D) relaterade inlägg som tidsinställda :)



 

Liam Payne 19 år!!!

Han förtjänar det bästa i hans liv för han är en sån go och underbar person. Bara om det fanns fler personer som han så skulle världen bli en aning bättre. Grattis på födelsedagen Daddyyyyyy ♥














Svarthårig.




Snyggt till hösten

Längtar så otroligt till hösten. Plaggen under ska jag förmodligen skicka efter. Får se hur det blir med jackan men det var riktigt snygg. Funderar på en kort modell också. Sen är der bara snygga halsdukar och accessoarer som fattas.

Jacka 499kr -  Skor 399kr - Jeans 299kr






Psy - Gangnam Style

Haha nu vet ni vad som är sjukt populärt i Asien. Denna person som sjunger är riktigt populär i Asien länderna, typ Kina, Japan, Korea ni vet? Vet själv inte exakt vart men länderna är ju typ likadana :p

Låten spelar mycket på deras nattklubbar och är lika känd som Danza Kuduro och Ai Se Eu Te Pego som deras partylåt typ. Sjukt kul och Asiater vågar verkligen bjuda på sig själva ;) Låten brukas också spelas på Svenska nattklubbar av det jag har hört. Dansen är ju bara allt för skön också..haha
 
Ville bara dela med mig av något nytt :)
 
 

Tisdag 28 augusti 2012

Godmorgon :)
 
Gick en promenad med Bonzo förut, känner mig stolt!! Har också tagit en varm dusch, nästan så jag somna där inne haha. Farligt att duscha på morgonen..

Nu ska jag dra iväg till skolan, börjar första lektionen med idrott. Puss, ses sen :) 

Måndag kväll

Sitter här, jävligt trött, ont i rygg, nacke, huvud och hostar tills jag spyr och har ikväll ridit ett lagomt svettigt pass på ponny Bas idag. Gick verkligen jätte bra mot förväntan. Jobbade med övergångar, låg form och stabilitet. Och det kändes så bra :) Vi hoppade även några skutt på ca 40 cm  Sista hindret både före, efter och över kändes kanon!

Ikväll blev det en tv kväll. Med en massa onyttiga mackor, bullar och allt. Träna inte ens ikväll :( Resten av veckan ska jag POWER WALKA varje morgon och träna på kvällarna. Börjar bli orolig över mig själv.. Puss och godnatt.


Fina bilder på Bas

Liseberg♥

I lördags så överlevde jag under ALLA de stora karusellerna. Men tyvärr så dog jag under AtmosFear... Vilket jag tycker är jävligt förståeligt.

Eller jag började faktiskt gråta innan uppsvinget - har sagt att jag aldrig skulle sätta mig i den. Jag är så jäkla rädd för pirrande mage så det var nog därför :P Men jag klara den och den var nog den minst läskigaste ja åkte.

Innan AtmosFear så var jag inte så nervös. Det börja när ja åkte upp och kunde ju inte komma ner på något annat sätt än att sitta o vänta på nersläppet. Jag dog men det gick bra. En sån jävla adrenalin och så jävla kul! - Har också sagt att jag aldrig ska sätta mig i någon frittfall men nu gjorde jag det första gången - i europas största också, konstigt nog...

Dagen var riktigt bra! Solsken till klockan 7 och därefter spöregna det bokstavligt. Hjälpte ju inte att man tog Flumride för att torka heller..haha. Tack för en bra dag allihopa som var med:)
 


Från parishjulet↓

God kväll på er!

Hej :D
 
Det var riktigt länge sen jag hörde av mig, med ord till er. Känns det som i alla fall. Men nu är jag back igen och det känns skönt även om jag vill uppleva helgen om och om igen!

Vakna vid 3 i eftermiddags. Första gången på några månader, vilket ni lär ha upplevt? ;) Inget mer klagande på sena dagar inte.. :p

Har bara varit hemma och tagit det lugnt, fixat en massa på datorn och så. Nu ska jag lägga mig och läsa och sen sova.  Ha det bra! kramar
 


Läs inlägget under som handlar om Olly Murs upplevningen och imorgon kommer ett inlägg om Liseberg :)

Fredagen ♥

Fredagen var den bästa dagen i hela mitt liv! Eller mer stunderna med Olly i mina ögon som gjorde de till en av mina bästa i livet. Det var så otroligt!

Fick signering av Olly, stod en halvmeter framför han, fick en kram och puss på kinden. Tog en massa bilder som finns nedanför. Såg han uppvärma innan han skulle upp på stora rix fm scenen. Och så skrek jag halsen av mig och dansa som aldrig förr när det var Ollys tur att uppträda. Shiit vilken publik och vad han är underhållande på scen. En helt amazing och underbar kväll. ♥





 

Världens bästa helg!!

Den har varit riktigt jävla awesome och grym! Här är det bästa på bild. Nu ska ja sova, kom hem för ca 1 ½ timme sen. Skriver och uppdaterar med massa bilder och text imorgon! Godnatt♥


Liseberg!!!

Idag taggar jag återigen inför en grym dag! Liseberg med alla NORFare, min bästavän och mina två kusiner. Kommer bli helgrymt ju :D Har sett fram emot den här dagen riktigt länge och idag kör vi!
 
Tidigt inlägg för nu är vi påväg till bussen, kommer fram till Göteborg runt 11 och tar bussen hem vid 21.00 och anländer förmodligen i Norrköping runt 02.00 ungefär :)

Hoppas på wi-fi så jag kan uppdatera er, annars så kolla in min instagram: @moamilden & twitter: @MoaMilden där kommer nog uppdatering i första hand!

 
 

Olly Murs!!!

Godmorgon :) Det här är inte tidsinställt!
 
Idag kommer jag somsagt inte blogga och inte under lördagen heller. Får se om jag får tag på wi-fi och så. Men några tidsinställda gör jag i alla fall!

Idag åker jag ner/upp till Linköping och kollar på rix fm. Ja bara för att Olly Murs uppträder och signerar. Kommer blir så jäkla grymt och är taggad till tusen :D Unbelievable!!

För er som vill ha en uppfattning om vem det är. Låten ligger högt upp på världsettan tror ja ;)  

Bad update

Sorry för min dåliga uppdatering. Men jag lever så ni vet :)


Dagen har varit bra, skola, powerwalk, stallvärs och en massa mys med Eiro i stallet! Är fortförande vaken men har haft så himla mycket att göra på datorn och så. Min lillebror spillde ut mjölk över alla mina sladdar, kontakter osv, lite på datorn också. Brandvarning där så därför vart det fix med det ikväll..

Nu ska jag läsa lite sen sova. Kommer lite inlägg imorgon - tidsinställda :) godnatt!
 

Bonzos photoshoot del 3


Motivation - inspiration

Just nu är jag helt jävla död efter träningspasset, godnatt!


Dagens outfit


Onsdag 22 augusti 2012

Hej på er :) Dåligt med bloggande idag. Men det har varit rätt ok i skolan förutom att jag somna varannan minut på både SO film och tyskan. Shiit. Idag lägger jag mig vid 10, punkt slut!! haha.

Ska snart ner till stan och fixa lite. Därefter åker jag på ett möte i stallet och taggar träning när jag kommer hem. puss
 
 

Bonzos photoshoot del 2


Bonzos photoshoot del 1

Världens finaste hund!


Photoshoot...

Blev även en photoshoot med Bonzo förut när jag ändå hade tid. Blev riktigt fina bilder på prinsen! Visar alla i några inlägg sen eftersom det blev lite över 50 st :)

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen läsa lite och därefter se Robinson. Idag tränar jag inte. Kör apparna varannan dag och powerwalk/springtur varje! 

Här får ni ett smakprov på en bild som är lite sämre än de andra och inte redigerad.

Tisdag 21 augusti 2012

3 dagar till Linköping & 4 dagar till Göteborg. Grejer på gång.. ;)

Ah, jag har en sån sjuk träningsverk sen igår. Haha känner mig verkligen som en stel gammal tant nu.. och helt i oform eller vad man säger..otränad typ :p Ägnar kvällen åt tv o filmtittande!
 
Nu ska jag ut på en promenad med Bonzo, hans kompis Putte, den svarta hunden som jag går med också är inte hemma för hans ägare har skadat sig. Men förhoppningsvis kommer han hem snart :) Ses sen!

 

Power

Jag red Sputnik på lektion förut, gick himlans bra! Både framåtbjudningen, lösgörandet, övergångar, skänkelvikningar och självaste min sits! Är väldigt nöjd :D

När jag kom hem började jag med min träning, jag sa ju det! När skolan börjar ska jag komma igång, visst är jag duktigt? "Stolt" hihi.. Använde mina tränings appar som jag har på mobilen och körde 25 minuter sammanlagt, räcker lugnt för någon sån otränad människa som jag ;) -Varje morgon tar jag mig en powerwalk med hunden också, så imorgon börjar jag med det :)

Så ikväll ser jag film. Laddar nu ner American Pie: Reunion. Älskar verkligen filmerna haha, så sköna är dom och nu så är det "förmodligen" sista också.. Stifler i första filmen är ju bara allt för skön, guud! :p Efter det tar jag mig en blund, sov gott!
 

I'm Yours & Wonderwall - One Direction

 Riktigt fina versioner som kom ut för någon vecka sen :)

 
  

Första skoldagen och dagens outfit

Nu är första skoldagen avklarad! Känns så himla skönt att komma tillbaka till VARDAGEN!!! De första veckorna kommer säket kännas helt okej men vartefter lär jag få panik och skita i allt som vanligt.. men ska kämpa lite extra det här året har jag lovat ;)
 
Vi ska få macbooks!!!!! :D Och vi ska om typ 4 veckor praoa - som därmed är inriktat till vad vi vill välja för gymnasie och linje som leder till det vi vill bli osv osv. Spännande faktiskt :) Så det här läsåret lär bli väldigt jobbigt.. negativ ja är dååå haha..

Nu ska jag chilla ett tag, sen tänkte jag ta en promenad med min doggi och därefter åker jag och rider. Ha det gött!


måndag och skola..

45 minuter kvar tills skolan börjar.. Nu ska jag göra iordning mig, har faktiskt sett fram emot skolan hehe.. Ses sen :)

WMYB 1 år idag

 

tjooo

Har sjukt ont i huvudet och är dö trött! Har sovit ca 6 timmar på det senaste dygnet, 2 nätter sammanlagt iaf. Ikväll ska jag sova tidigt och då är det innan tolv haha, första gången lär det bli på över 3 månader typ.. mer fan.. haha
 
Men nu åker jag och handlar lite gott till kvällen, en riktigt nice chillkväll skadar aldrig såhär sista dagen på sommarlovet :D
 
ps. idag försökte mina föräldrar lura i mig haj. D*mma i huvudet är dom som tror jag ska äta det haha... -.-

yeah

 

Last night

Ikväll har jag vart på stan. Tagit det väldigt lugnt. Satt på uteserveringar och chilla helt enkelt ;) Skulle väl ha hoppats på en lite bättre kväll, lite mer fart kanske och glada miner. Men aja, får njuta ordentlig imorgon istället :)

Nu ska jag sova, eller först läsa några kapitell från novell bloggen och sen sova haha. Är sjukt trött... Godnatt!
 
Bild från ikväll och från torsdags på mig och Hanna Johansson som vann bb iår :)

Born To Die..?

En ny till favoritlåt

 

Hon är riktigt snygg också, även om hon har plastik opererad näsa o läppar så passar det henne.
Och videon är också bra :) Så enjoyed!

Hooome

Det var inte alls för många starter idag under tävlingen därav att jag kom hem mycket tidigare än förväntat. Skönt!

Sista helgen på lovet och vill ju gärna umgås med vänner och göra annat som man kanske inte gör varje dag när skolan börjar :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa iordning mig. Sen får jag se vart kvällen tar mig, lite inplanerat men får se hur det blir. Skriver mer sen!
 
 

Rix fm, augustifesten, B&H....?

I förrigår var jag och en massa annat folk på augusti festen. Vi kolla på rix fm, fyrverkerierna och hade det helt galet kul! Kom in på Bishops här i Norrköping och även Hugos. Hör och häpna! Inte alla 15:åringar som kommer in där ;) Men vi hade det kul i alla fall! Förutom att kvällen sluta som kaos för mig, men sånt får man ta ibland :p

Träffa också Hanna Johansson som vann Big Brother iår! Fett coolt och hon var så grymt snygg och snäll i verkligheten. Först ser man henne på tv i 3 månader och följer henne på blogg, instagram och allt, sen träffar man henne. Riktigt grymt :D




Lördag 18 augusti 2012

Godmorgon :) Är uppe som tuppen, nae vars! Det är jag faktiskt inte.. haha. Full förståelse!!! Till stallet ska jag i alla fall, och tillbringa hela dagen där som funktionär på dagens hopptävling.
 
Kommer en tidsinställ om förrigår kväll sen. Ha en bra dag :)
 
 

Kalle Baah♥

Jag borde egentligen sova nu, imorgon ska jag upp tidigt och stå funktionär på vår lokala ponnytävling, någon som ska dit? På NORF's ridskola hålls det :)
 
Men jag har haft en bra kväll i alla fall. Kollat på fyrverkerierna i stan, och avslutade att lyssna på Kalle Baah. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa novell bloggen som jag har tipsat om. God natt!

Här får ni bilder och två videor från kvällen, fyrverkerierna och Kalle Baah :)
 


Fullt med folk hela gatorna..




 

Fredaaaag, tre dagar kvar tills skolan..

Hej :D Hur mår ni? Jag mår väl lite blandat idag.. haha!

Gårkvällen blev en av mina bästa och sämsta kvällar, typ någonsin. EN av dom bästa haha och typ den sämsta.. ;)
Vi hade det riktigt kul och kom hem typ rätt sent, så vakna vid 3 i eftermiddag, åkte till stallet o byggde bana i värmen. Nu ska sommaren komma och det var så sjukt varmt så jag dog, men ändå sitter jag här? :p

Ikväll åker jag in till stan igen, umgås och ser på Kalle Baah :D Grymt! Ha en fin kväll. Uppdaterar med bilder o text från igår senare eller imorgon. Puss!

Torsdag 16/8 2012

Hej :) 
 
Idag är det augusti fest och rix fm här i Norrköping. Så där kommer min kväll spenderas. Riktigt nice! Någon som inte är från Norrköping som ska dit? :)

Nae, du ska jag börja fixa lite. Städa åt mamma och sen göra iordning mig. Hörs när jag kommer hem eller imorgon, får se lite hur kvällen slutar ;) Ha en fin dag!
 

Nytt i garderoben och skohyllan


Onsdag 15/8 2012

Idag har jag faktiskt varit ganska ambitös av mig. Åkte till stallet runt 1 då jag vakna en timma därinnan. Städa och fixa iordning vår garderob där och cykla som en galning både dit och hem. Efter det tog jag en powerwalk/springtur på 40 min med hunden och så har jag hämtat ut kläder som jag visar sen.

Har också ätit en nyttig frukost efter allt jag har gjort och nu väntas det jag förtjänar. Mc Donalds ♥


Dumma mig

Heeeeej!

Vakna väldigt sent idag, halv tre.... första gången på två veckor faktiskt för då gick jag upp innan 12 varje dag. Imponerande ;)

Förut såg jag Harry Potter och ska nu se American Pie och förmodligen "Despicable Me" ("Dumma Mig") som den heter på Svenska. Video klippet i förra inlägget är ju från filmen. Den verkar så söt haha :p


 
Ps. Min hosta är INTE över.......hahaha
 

It's so fluffy!

Har varit borta från bloggen lite till och från på sistonde vilket ni kanske ha märkt. Har bara chillat utan att tänka på så mycket, känns skönt :) 

Idag började ridlektionerna och jag red ut på Sputnik, rätt lugn uteritt och det var härligt men skulle gärna ha föredragit en lektion i padocken efter 2 veckors utritter haha! Och så hade jag fixat med mig en fotograf, men inga bilder blev det inte :(

Nu ska jag kolla lite på datorn och sen sova tror jag. Och ni måse bara kolla på videon här under, fyfan så kul :D
 
 

I'm so fucking proud



Vilka som har tweetat: i ordning
Liams vän, Louis mamma, Liams vän, fan?, Liams flickvän, fan?, Liams pappa, xfactor, 1Ds sångcoach, 1Ds sida, 1D sony music, Jack Harries, killarnas trummis och vän, 1Ds sångcoach, Finn Harries, Liams vän, killarnas trummis och vän.



Louis Tomlinson


Harry Styles


Niall Horan


Liam Payne


Zayn Malik


All the boys
 

Paper Planes

 
 
Kommer ihåg den här låten, jag lyssna alltid på den när man var lite. För tre år sen då när den kom ut :) Den väcker sjukt många minnen och är fortförande riktigt bra. Älskar att hitta låtar som man lyssna på när man var liten :D
 
 

Spicy Hot


Välförtjänt


Film kväll

Hej på er!

I stallet så gick det mesta skit. Eiro var inte alls på humör så vi försökte i hela 40 minuter att få in han från hagen men det ända han gjorde var att attackera o springa emot en och försökte bita, sparka och springa iväg. Det var lite riskabelt men sånt man får ta. Nu börjar hans gammla jag komma fram igen.. Tråkigt nog :/

Idag när jag kom hem så gick jag en timmes power walk med hunden. Tror till och med att han vart tröttare än mig.. haha! Har också ätit god mat, nu kollar jag på sommarkrysset, Olly Murs är ju med och snart ska se film. Några American Pie får jag gottsätta mig med ikväll :)

 
 
 

Eyes ♥

 

Lördag 11 augusti 2012

Godmorgon :) Idag ska jag och Jessica (Eiros medryttare) bada Eiro. Kul :D Det lär bli lite kämpigt dels för att det är första gången han blir hel schampoonerad och eftersom slangen/vattnet inte direkt är hans lördagsgodis ;)
 
Skrittar nog någon häst också. Har inplanerat en heldag med American Pie tittande bara för att komma igång med de filmerna också. Riktigt skönt! Har vart så seg nu på sistonde men det beror väl på min hosta = mot det sjuka hållet. Men aja, det skadar inte mig sålänge jag inte får maginfluensa eller något värre haha..

Ha en bra dag!
 
En finare och underbarare häst får man fan leta efter. Det är i inne helvetet sjukt att just han existerar. Så jäkla go. Men det känns så tomt nu. Utan att sköta om honom, rida han och allt. Känner att jag inte är lika glad som förut och det påverkas faktiskt. Konstigt nog..

Get free - godnatt

Shiiet vad klockan är mycket! Jag som har velat sova tidigt länge nu men det blir aldrig av. Nästa vecka är det ju kört för då är det ju Augusti festivalen här i Norrköping och då lär det inte alltid bli tidiga kvällar. Men har ju klarat att gå upp typ innan 11 de två senaste veckorna så det ska nog gå ändå ;)

Nej men ska faktiskt sova nu istället för att babbla, men somsagt huvudet kommer fram på nätterna haha.. Godnatt. Bjuder på en go remix så här dax!
 

Vinn ett iPHONE 4 skal med valfri bild

Jag läser bloggen www.linnolsson.se för hon är en helt grymt tjej! Hon är endast 17 år gammal och har kommit så långt i livet och är en sån ambitiös tjej. Hon har verkligen koll på sitt liv, inspirerar andra till 100% och bara kör sitt egna race. Har inte så mycket ord förutom att hon är en helt underbar person som man verkligen skulle vilja lära känna mer. På riktigt! En stor förebild helt enkelt! Myyyycket cred till dig Linn!

Läs gärna hennes blogg, även om det är hästinlägg och då det egentligen är en hästblogg så spelar det nog ingen roll. Det som skrivs är verkligen med kloka ord och det hon delar med sig av är verkligen något bra. Annars skulle väl hon inte ligga så högt upp på blogglistan och vara där hon är idag?!

Var med och tävla också, vem vill inte ha chansen liksom?? Tävla och ge bort i present ifall du inte själv har en iphone :)





I Love It

Säger som linnolsson.se/ -
 
Lätt bästa låten sommaren 2012.
På party, på promenaden, på hästryggen, i lägenheten – bäst.
 
 
Nu ska jag duscha, göra iordning mig och hela den slanten. Ikväll är det FF här hemma och då blir det inget mer än en myskväll!

10

* Jag är beroende av Idomin salva på läpparna
 
* Jag mår oftast dåligt över min unga ålder, vill vara 18 och där stanna, "forever young"!

* Jag tror jag är kär, på riktigt!!! hihi, kan någon gissa i vem?
 
* Med mina två kusiner kan jag snacka med allt mellan himmel och jord. De är dom ända som vet mest om mig och jag litar på dom till 100%.
 
* Jag har jävligt stora och svåra mål jag ska klara av, men ska klara vissa på kort och några på lång tid. Before I die iaf!
 
* Har sjukt mycket planer på gång och mycket att göra, köpa, fixa osv osv. Men kul är det.

* Jag längtar efter skolan och den vanliga vardagen då jag har fullspäckade dagar. Älskar det!

* Ska börjar träna när skolan kommer igång, har mål inom träningen också.

* Har gått upp i vikt den här sommaren. Slängt 2 par jeans och ser att jag har växt lite :p
 
* Rida är en av den bästa träningen jag kan få och klarar av att hålla. 

Dagens outfit

Lite olika redigeringar. Rätt snyggt!
 
 

Kapten röd♥

 Dåligt ljud men det var en sån jävla bas och dunk så det klarade nog inte min mobil ;)


Här får ni höra min och även min väns hosta :P

Torsdag 9 augusti 2012

Nu åker jag till stallet. Känner mig för sjuk för att åka och rida men gör det för att vara snäll. Tar en liten tur på Epan så, så ansträngade blir det nog inte. Senare kommer Kapten röd videosarna och en på min hosta haha, kul!? :)

Bästis time!

Hej :D Hur är det? Med mig är det väl sådär, hostar tills jag spyr som jag nämnt och hostar som jag gjorde i stallet förut. Hosta i typ 5 minuter i sträck och trodde jag skulle dö..

Kolla Kapten Röd med bästa vän och det var verkligen hel grymt. Massa folk och världens härligaste musik! Avslutade kvällen med en cola på Taco bar och bara en massa snack, mysigt!

 
Kanske kommer några videosar imorgon om ni är snälla ;)
 

Kapten Röd

Förlåt för min dåliga uppdatering men försöker att bara njuta av den näst sista veckan av lovet. Utan stress och allt för när väl skolan kommer igång då lär det bli fullt upp varje dag.. :)
 
Just nu fixar jag iordning mig och taggar inför en kväll med Kapten Röd. De kommer nämligen till Norrköping och uppträder. Så kul! 

Hörs senare sen, pussohej!
 

Gårdagens outfit



Shorts - Monki / Tröja - Åhlens

Inga dreads??

Det ända jag hade ätit förut innan maten var 2 mackor till frukost vid 10. Och att äta vid 7 en sånhär god mat är lite farlig. Usch så mkt jag åt. Visst kyckling och sallad är nyttigt men inte resten.. Kanske borde göra det oftare, dra ner på all mat under dagen och njuta på kvällen? hihi. Men det är bara så onyttigt :(
 

Och så tog jag mig min tid att borsta ut mina dreads förut. Fyfan vad svårt det var och det gjorde så jävla ont. Tog minst en halvtimme. Men resultatet på andra bilden ser ni ju. Håret blev så lätt, flygit och tunt. Men det var skönt men ska fortsätta ha dreads igen och borsta ut det ibland då jag vill vara lite extra fin o söt ;) Längre blev det ju också!

Håret utan dreads ser bättre ut på bild därav att mitt dreadshår inte var "fixat". Och så såg det betydligt sämmre ut framifrån med borstat hår. Men när jag satt upp det i toffs då såg det bättre ut :)
 
Btw, tro inte att hostan är över för att jag inte uppdaterar om den.. :p

Vill någon skapa klubb?????


Tisdag 7 augusti 2012

Ahhhh jag mår piss. Hostan är så jävla jobbig att jag nästan spyr och får kväljningar när jag hostar. När fan ska det sluta och så är hostmedicinen slut, så måste köpa ny och allt. FAN!! orkar inte mer :( Vet att jag klagar men vill få ut min jävla illska, det här gör mig förbannad..
 
Aja, iaf, nu skiter vi i det för en stund.. Idag red vi på fältet igen, hade lilla Fjonkan, B-ponnyn ni vet. Vi trava o galoppera runt lite bara så inget speciellt arbete utsatte vi dom för. Det var kul, jag var den ända utan sadel och det gick snabbt haha. Men mysigt var det.

Red också Epan i paddocken utan sadel, det gick som det gick. Lät han lulla på lite bara. Kul var det men typ aldrig mer. Fan vad ont det gör att sitta på honom. En 10 cm hög manke mellan benen typ.. haha!



Freestyle - tidsinställt

 Hahahaha så jävla kul! Kolla på den nerdesta videon så ser ni ju en grym freestyle dressyr på "riktigt" häst och sen den översta. Hahah fyfan. Den översta är sjukt rolig och den understa är jävligt cool. Enjoy!
 
 

Natti

Det känns som om jag inte har något annat att skriva om än min hosta haha men det är väl det jag gör om dagarna..?!

Ikväll har jag tagit det lugnt, ätit god mat och suttit framför datorn. Tog en kvällspromenad med hunden för en stund sen också. Samma gamla visa ;)

Nu ska jag sova, eller snart rättare sagt. Funderar på film men får se. Annars borde jag väl sova typ nu så jag slipper väcka hela huset med min hosta, kan man hosta i sömnen förresten?? 

 Beautiful horse♥ Saknar att rida & pyssla om honom. Världens mysigaste häst!
 

One Direction fan efter 30 år

Ta eran tid att kolla på den här videon. Åh jag älskarn. Då kanske ni kan förstå lite, varför man gillar One Direction, hur jag har blivit ett sådant stor fan som kallas för directioner.
 
Hur de här killarna förändrar ens liv och varför jag också är stolt att kunna säga att jag alltid kommer vara en directioner tills jag dör :)
 
 
(Är man directionator så gillar man dom inte på olika sätt, ex att det är en kille man inte gillar, kan inte så mkt om dom och uttalar deras namn fel osv och en directioner är ett av deras största fan osv, som kan allt om dom.)

OS - laghoppning

Tja! Idag red jag återigen en liten ponny. Så mysigt♥ Vi skritta och trava på fältet och det gick ganska bra. Ska rida den här ponnyn Fjonkan som till och med är en B-ponny hela veckan och imorgon börjar vi med galoppen också. Bara jag lär känna henne lite mer och jobbar henne så lär det ge framsteg :)

Nu kollar jag på OS. Det är laghoppning i hoppning haha, det går på svt men jag kollar på webben iaf ni ville veta. Ingen Svensk har hoppat än men kan iaf säga att vi har stor chans till medalj. Så heja!! :D


Måndag 6 augusti 2012

Godmorgon :)
 
Är helt slut just nu, känner mig lite smått febrig och får hostatacker som inte slutar på flera minuter och har så ont i typ lungorna så kan inte dricka o så. Hoppas det försvinner snart..

Men ja, nu åker jag till stallet och rider hästar o umgås. Ha en fin dag! puss

Sjuk :(

Herregud vad fort klockan har gått. Hela dagen bara försvann. Var iväg och såg film förut, ska ha ett litet Batman maraton så jag kan se sista filmen aom går på bio nu. Har just nu maraton med 3 olika filmer, hjälp! Och så kom jag hem vid 12 och klockan är redan halv 2? Tänkte ju sova tidigt idag haha.. ;)

Och nu är jag sjuk också. Hostar som aldrig förr och tror jag ska få upp lungorna snart. Ena sekunden så är det retande hosta, sen hosta som tar dör på lungorna och sen slemhosta. Tack vare min kusin som har smittat mig.. Nu kan ingen klaga på att det är rökhosta vi har Som alla tror.. För det smittas ju knappast..

Fikan från förut och dagens outfit.
 
 
 
 
 
 

Helgen

Heeeeej, äntligen är jag hemma i det vanliga. Har varit riktigt off här i bloggen på sistonde men har gjort en del och haft det stressigt :) Var till o med tvungen att kolla bak bland arkiven och se när och vad jag skrev senast ;) 

I lördags var jag ju på tacokväll hos min kusin. Vi åt o chilla lite och så. Senare kom lite mer folk och det vart rätt så nice det med i mellanåt. Vid midnatt försvann alla och jag, Jessica och Robin (mina kusiner, snart får ni lära er vilka jag umgås med:p) Ja, vi snacka om allt mella himmel och jord och det var så skönt! Sov även där.

Igår åkte vi ut till lande på ännu en fest. Det var 5-kamp med god mat, efterätt, och dricka osv. Riktigt bra kväll blev det och jag sov också kvar där. Helgen har levererat :D
 
 
 

lördag

Hej på er! Har sovit borta inatt och har haft det bra. Ska iväg nu igen och kan därmed inte uppdatera tills jag kommer hem. När vet jag inte men vi hörs :)

Svarar på kommentarer när jag är hemma, puss!

hejhå

Hur mår ni? Jag mår toppen, som vanligt :p Har precis duschat och ska nu fixa mig. Ikväll åker jag på en tacokväll med film och så. Härligt!

Har också ridit två fina hästar idag, ponnyn Curre och ridhästen Jambal. Det gick ganska bra och det går framåt med mig och Jambal. Red han nämlingen igår och då gick det skit. Men tur att det går framåt :)
 

Försov mig -.-

Men nu är det verkligen inte mitt fel eller lite kanske. Jag vakna halv 9 faktiskt och var vaken ett tag sen somna jag visst om. Men mina alarm ringde inte det var därför jag lät mig sova lite mer eftersom alarmet skulle ringa kl. 9 som senast. Men när jag vakna vid halv 10 så fanns det ingen täckning på mobilen, därav att inga alarm ringde.

Nu ute så är det gråt, molning och dimmigt. Det har också åskat och blixtrat innat. Helluuuu Sverige... Men ja det är vädrets fel alltså men jag kunde också ha gått upp halv 9.  Det roliga var att Isabella som jag ska åka med också försov sig eftersom hennes klocka inte heller ringde.. ? haha.Esch, skit i det här. 
 
Nu ska jag äta frulle. 

Fredag 3 augusti 2012

Godmorgon - det här är ett tidsinställ inlägg och hoppas verkligen jag är uppe nu. Glömde att säga till min mamma att väcka mig eller säga tiden då jag ska vara borta eftersom jag har så himla svårt att komma upp. Även om jag ställer väckaklockan långt uppe på garderoben så jag typ får ta stol och stänga av så piggnar jag inte till ändå. Går då och lägger mig och stänger av alla mina 5 alarm som jag har på mobilen i sömnen och vaknar kanske 5 timmar efter än beräknat. Något "hjälp" förslag för att komma upp?

Roman jag vet - men ganska kul att veta? ;););) Idag blir det stallet tidigt o rida. Får se vart resten av dagen tar mig - puss och hej - mitt orginella hejdå.

En taggad Eiro från Pay and Jump i våras. Sötis :)

Den Svenska Björnstammen!!!

Hej på er! Idag har det vart en riktigt bra dag :D Både ridit hästar och det har varit riktigt varmt. Vart på stan med fint folk och bara umgåts, nu ikväll var jag och såg Den Svenska Björnstammen, riktigt grymma var dom!!!! Och så har jag och min kusin suttit på Taco bar och tagit en cola (en cider kunde det ha stått, 18 nuuuuu tack!) och bara chillat typ. Riktigt nice dag :)

Imorgon står det återigen stall på schemat, klockan 9.00 också. Kanske borde sova men funderar på att se film faktiskt - detta filmfreak jag har blivit alltså. Man har sina perioder ;)

-Och så måste jag berätta. Eiro min sköthäst har ju alltid varit rädd då har försvarar sig med att attackera och så. Till och med i hagen. Men idag efter 4 veckors bete så gick jag fram till honom, han hade spetsade öron och var jätteglad, jag kunde mysa och pussa på hans mule vilket har varit svårt förut och jag gjorde det 2 gånger. Sen när jag tog in en annan häst så följde han efter. Gud vad glad jag blev, då pussa jag återigen lite på han och mitt hjärta slog lite snabbare och en tår var nära på att komma. Känslan är så underbar och hoppas han alltid kommer vara så här. Hjärtat♥ Sånt här betyder verkligen mycket!


City

Kom hem från stallet för ett tag sen, har precis gjort iordning mig och åker ner på stan nu en sväng. Hörs :)

Linnea Henriksson - tidsinställt

Ni vet Linnea Henriksson som var med i IDOL år 2010? Hon har släppt grymt bra låtar, både för ca ett år sen och senast en månad sen. Att ingen sa att hon hade gjort det då? Hahah, hon är ju grym!
 
 
 
 
 
 
 

Torsdag 2 augusti

Godmorgon!!
 
Inser nu hur skönt det var att gå lägga sig en aning tidigt igår och bara somna till musik. Känner mig lite piggare idag trots att jag försov mig en halvtimma. Men det är lugnt ;)

Nu åker jag och "rider" hästar för nu är det skritt och trav, så kul haha, man inser verkligen hur länge sen det var man red ordentligt. Nästa vecka galopperar vi med, ännu roligare :P Ha en fin dag, här är det soligt :) puss o kram
 
Okej, ni får se lite mer bilder, här är en till. Väljer dom som inte blev det bästa eftersom de andra sak användas till annat ;)  Synd att hästen var i bakrunden men blev ganska fint ändå :)


Sleep time for meeee + sneek peek från photoshooten

Hej, inte sov jag förut? Nej för jag stog istället i säkert 1 timme minst i duschen och hade därefter lite saker att göra. Och då blev jag pigg..... Nej men idag ser jag ingen film, ska nu försöka sova - tidigast på riktigt länge. Godnatt på er :)
 
Här får ni ett smakprov från gårdagens (1 augusti's) photoshoot. Det blev faktiskt fina bilder! Men tyvärr så får ni inte se så mkt mer :P


Ridlärare i framtiden?

God kväll! Har varit i stallet sen 11 imorse och är skapligt trött nu. Skrittat två hästar, fotat - och bilder blev jättefina :D och innan jag åkte hem så var jag "ridlärare" för Agnes som har lite väl problem med sin sits och hållning haha. 
-HÄNDERNA - FÖTTERNA - RYGGEN. Skrek det minst 20 gånger, kanske ett yrke i framtiden? Hahah ;)

Nu ska jag duscha sen se om jag fortförande är tillräckligt trött för att sova, hoppas på det!!

1 Augusti 2012

Nu är jag uppe, vakna i tid för första gången på länge :D Happy!!! Åker till stallet nu då och tillbringar förmodligen hela dagen, beroende på hur snabbt allt går typ:P

Hörs sen iaf :)

Suger på rubriker

Ahhh gud, jag har en sån fruktansvär träningverk. HELA benen också. Går som en gammal tant och är hur stel som helst haha, otränad eller vad säger ni? I söndags stog jag upp i sadel vilken innebär benträning, kanske stog upp 10-15 min sammanlagt? Och så igår och idag så tog jag en powerwalk på ca 40 min och i rask takt. Och nu är jag helt död i både vader och höfter haha....

Men iaf, idag har jag levt på det underbaraste sättet. Underbara stallmänniskor och ridning, hästar, skratt, unnat mig, hundar, tränat, duschat och tagit det soft. Hur skönt som helst och avslutar dagen med film också. Sen ska man ju bara försöka vara snygg på det med så mår man nog bra vartefter.. haha.

Har laddat ner alla American Pie avsnitt och ska se på det första avsnittet idag. Dom äger ju bara haha :D

Imorgon taggar jag återigen en stalldag med mer ridning och fotografering med Eiro, Tiff o Bella och med deras ponnysar också. Mysigt! Allt är mysigt nu förtiden haha, men så äre helt enkelt ;) Puss och godnatt på er!
 
 

RSS 2.0