Kläningen

Bilderna blev lite dåliga, måste nog vänja mig att bli fotad och tränar på pooserna haha ;)







Dagens - RockaBilly


Squeeze

Det bästa med skoldagen är att jag förmodligen får lite plugg gjort(?) och att det blir grillparty på hemkunskapen. Grillning och efterrätt. Haha, bara för jag älskar mat!

Senare sen efter skolan så ska jag förmodligen möta upp en tjej på stan och sen förbi fritidsgården en sväng för lite småfix. Måste även få en hel del plugg gjort - som läsa om en bok i svenskan eftersom jag inte fattar handligen eller vet vad den handlar om haha.... plugghuvud, elleeeeeeerr???? Ja, hoppas ju självklart att ni är bättre än mig i skolan! ;)

Bara för att göra allt lite bättre så bjuder jag på ännu en låt. Jag och Malin satt och lyssna på när Harry (från 1D) pratade live i "Call or Delete" på BBC radio 1. Då spelades lite låtar, som den här då. Nu vet man ju lite vad som spelas i England haha. Låten är bara för skön! - jättefin video och text, eller? hahahah


Heart skips a beat med Olly Murs & Niall Horan från 1D

Den här låten är så grym. Och det gör den ju ännu bättre när det är akustiskt och när Niall från 1D är med på ett hörn. Han den blonda med gitarr. Diggar också de två killarna längst bak och sångaren såklart! Haha, fyfan vilken diggare jag är då. Men sånt här gör mig på bra humör - bra musik med härliga personer!



Godmorgon förresten, sånt här gör mig ju på gott humör! Så denna dag börjar bra helt enkelt. Härligt ni!! Men nu får ni också ha det bra, pussar

Hur mår ni?

Här är det väl sådär. Jävligt trött på livet bara. Orkar liksom inte med allt längre, vänner, skola och vad det nu kan vara. Ni vet väl själva hur det är att vara inne i såna här jobbiga perioder? Det tar på krafterna alltså..

Har varit trött och seg hela dagen. Satt i ett grupp-rum i 2 timmar i streck och gjorde inget alls i skolan, lyssna på musik och kolla in i väggen typ. Då är det illa haha. Så nu har jag ännu mer att ta igen innan vi slutar om jag ens vill ha några betyg..

Kvällen rädda mig iaf, åkte på möte och det gick väl bra, och nu ikväll har jag suttit på fritidsgården och bara pratat. Skönt! Ska (plugga), se big brother och sen sova. Ha en fin kväll! ♥

Förresten, fick hem min klänning idag. Själv tycker jag den är skitsnygg men lite annorlunda om man kollar på vad alla andra ska ha på sig under skolavslutningen. Men det är ju en fördel :) Här är en smygtitt, ska se till att få bilder på den imorgon!


Onsdag

Godmorgon på er! :) Är tillbaka här då. Får väl ändå se lite hur det blir framöver, har ingen blogg sug alls :( Eller nae, usch. Jag skiter i det här. Lämnar bloggen idag med om jag inte dyker upp senare. Det här går fan inte haha..Vet inte vad som är med mig längre men allt går piss.

Bättre att jag kommet tillbaka när jag är på bättre humör och VILL blogga. Får ingen motivation här när jag vägrar vara seriös. Väntar tills den nya, ni verkar ju inte störa er på det iaf :D Puss och hej!!!

Livet, ibland ♥

♥ Ni vet när man är sååååå himla törstig så man får riktigt panik och sen hämtar en iskall cola.

♥ När man är jävligt kissnödig, sätter sig på toan och njuter, haha!

♥ När man precis har duschat, smörjt in sig med en massa lotion och känner sig fräsch.

♥ Och när man är as trött och ska lägga sig i en nybäddad säng.

Det är väl något av det bästa i livet. Så är det med mig just nu. Nu ska jag sova, godnatt!

wish to be forever young, I'm still young, will always be young


Grym låt!

Hej och god morgon!

Tänker återigen lämna bloggen åt sidan, det här går inte bra. Sorry!
Kanske slänger in något sen.
Men snart ska det fixas ny blogg och då ska jag satsa.
Ha en bra dag :)


Fina Eiro

Hoppa ute på trekanten idag med Eiro. Gick väl sådär. Nu när man kräver mer av honom så vill han gärna springa ifrån arbete och så vill han vara nära de andra hästarna. Det vart lite motstånd ibland men är skapligt nöjd.

Han hoppa jättefint, var dock lite tittig i början men det släppte och han var superpigg, kul :D

Nu ska jag duscha, sen plugga matte och se big brother. Är as seg nu ikväll. Ha det fint!




_________________________________

Nu är jag inne i en jobbig period. Det här är ett tidsinställt inlägg och så kände jag igår kväll i alla fall.. Det kanske bara var dagen som var seg och äcklig. Men som det såg ut igår så kommer jag lämna bloggen åt sidan idag med, får se hur det känns ikväll då. Men inget jag vill går fram, inget kommer göra det. Jag vill vara en framåtdriven person men i just det samhället jag lever i som familj, vänner och så vidare så kommer det aldrig gå.

Inga känner just mig, håller oftast bara med när folk pratar om hur jag är. Orkar inte bry mig och det går ändå inte föklara hur jag är, ingen verkar kunna förstå mig och kommer tro jag verkar vara helt psyko haha!

Får väl leva på det här, lite i livet är väl ändå bra. Ska nog släppa allt, tänkte lämna stallet (inte sluta eller så, men bara vara lite med vänner också. Inte vara varje dag där) men nu går jag tillbaka dit istället. Känns bästa så. Plugg och stallet får bli mina vardags sysslor nu. Orkar inget annat och det blir bara fel då. Att få vara där man trivs bäst gör mig lyckligast och så ska det vara!

Tack för mig, vi ses när jag orkar ;)

måndag 28/5 - snart juni :))

Godmorgon :)

Idag är det måndag och jag hoppas på en bra dag. Mycket sol och hästar, det är det bästa med sommaren! Det är väl ungeför bara 2 veckor kvar till skolavslutningen, åh längtar. Kommer gråta när vi slutar, bara för att jag kommer vara så lycklig att skolan är över på ett tag haha, fyfan tänker nu att det inte skulle vara helt dumt med lite ledighet!

Jag kommer ägna tiden i stallet hela dagen, från och med när jag slutar så drar jag mig till stallet! Ska mysa med hästarna, kanske beta Eiro. Det skulle göra min dag, bara mysa med honom. Var så länge sen och jag vill liksom inte stå och borsta och bråka med honom, bara göra han glad och få mysa. Kärlek 

Ni får ha det så bra, det ska väl jag ha.. pussisar!

Bilden gör mig så glaaad!



Söndag

Idag har jag bara inte orkat blogga här. Vakna vid halv två ungefär och har bara slappat. Varit uttråkad hela dagen eftersom jag alltid har massor att göra och nu för tiden när jag inte har så mycket så orkar jag inte ta det lugnt, förut var det helt okej men nu hatar jag det..haha

Ska fixa lite småsaker innan jag går och lägger mig, får se om jag ens orkar sova. Nu vill jag bara göra något.. får se om jag hittar på något! Hörs imorgon iaf, nu lägger jag bloggen åt sidan en stund igen :)

En fin sommarbild på Eiro från nuläget.  Ska planera in en photoshoot snart så ska ni få se hur fin han är!
"Hoppas det var okej att jag låna bilden"


Norrköping Horse Show

Det var riktigt kul på Norrköping Horse Show igår. Såg en massa fina hopp och dressyrhästar och åt en himlans god sallad. Har nog aldrig blivit så mätt haha. Det bästa var ju att jag såg Tyra, ångrar att jag inte hälsa på henne..

Men nya gånger kommer hoppas jag! Satt och sa för mig själv, om 5 år är jag och Eiro på samma nivå, eller? haha ;) 1.40 barre!

























Loreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

Sa från första gången jag såg henne sjunga, Sverige tar hem skiten! Vad gör Sverige? Jajuste, tog hem hela skiten!

ESC live nästa år, så jävla niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiice. Inatt blir det party!!!!!


Eurovision song contest - final 2012

Satte klockan på halv 7 imorse och vi alla vakna av alla mina alarm haha, sen helt plötsligt vakna jag igen vid halv 10 och missa det praktiska på grönt kort. Men jag skyller på Myy eftersom hon stängde av mitt alarm ;)

På Norrköping Horse Show idag träffa vi en massa Norfare och även Tyra Sjöstedt. Sjukt kul att se henne och John gå runt där, vart jävligt lycklig men tog inte steget att hälsa på henne, hon såg väldigt deppig ut vilket hon skrev i sin blogg.

Här hemma har vi främmande, det ska ses ESC final och ätas gott. Vi har för en stund sen grillat och äit mat men nu väntar vi bara på att det ska börja. En tradition att vi alltid ser finalen tillsammans, min familj och mina kusiners familj. Vi hörs senare :)




03.45

Är nu hos Myy, jag och några fler vänner sover här som ex Jessica eftersom hon så gärna ville att jag skulle nämna henne haha. Vi har haft en sjukt kul kväll och natt och jag är fortförande vaken.. Ska upp kl 7 idag och åker då en sväng till stallet. Vid halv elva ungefär åker jag med Martina till Norrköping Horse Show, sjukt kul :D
Nu ska jag nog sova, hör senare under dagen. Puss på er!




Klick så är den min

Beställde hem denna snygg klänning från Nelly.se idag som jag kommer ha på skolavslutningen samt min systers stundent om jag inte hittar något annat fint :)

Kommer bära den tillsammans med mina nya gröna platåsandaletter och lockigt hår. 




Bilder från friluftsdagen

Ny header bild då. Mycket fräschare än den innan men ja den får väl duga. måste ut på någon fotografering snart och verkligen försöka poosa haha. Lycka till! Fastnar ALDRIG på bilder och det vill jag ändra på, usch..

Jajaja skit samma. Nu ska ni får se bilderna från friluftsdagen istället. Nerdesta bilden gjorde min dag haha.. :D













Fredag 25/5

Godmorgon! ♥

Hur mår ni? Jag mår toppen, bara lite öm på kroppen av brännan haha. Kanske ska tänka på att smörja in mig när jag solar.. Något att tänka på!

Idag hoppas jag det är fint väder, har ju precis vaknat så har inte ens hunnit kolla ut genom fönstret. I sånna fall så ska jag fota dagens outfit sen och visa er lite bilder. Börjar den här fredagen med idrott och sen skriver jag prov. Hjäääääälp! Ha en fin dag och hoppas ni får det varmt i alla fall. kram


Heja Loreen

Heeeeej :D

Idag har jag solat och pluggat med Myy hela eftermiddan. Lyssnat på hög musik och bara chillat. Liiiiiivet ibland ♥ Vi åkte sen en sväng till Haga och träffa lite vänner. Och åt glass haha. Har också gått en kvälls promenad med hunden och sitter nu spännt tills vi får reda på de 10 som går vidare i ESC, Loreen var bara gryym idag. Hoppas, hoppas, hoppas verkligen att hon tar hem hela skiten!!!

Ska fortsätta plugga sen och sova tidigt som igår. Skönt :) Puss och hej!


Tyska

Idag ska jag plugga, lära mig in allt till tyska provet. Nu ska jag få MVG på det där jävla provet hahah. Får väl se, det högsta jag lär få är väl G, oherre... haha.

Skit samma, orkar inte ändå. Men nu vet ni, jag sitter hemma förmodligen ute i solen och pluggar sen. pussssss



Bondbrännan - jättefin

Syns dock inte så mycket på bild, är alltså värre i verkligheten.



Soooooooooooooooooollll

Har ni också haft det sol och varmt idag? Här i Norrköping har det varit över 23 grader i skuggan och jag har bränt ihjäl mig efter friluftsdagen i solen ;) Riktig bondbränna också, snyggt.. Tog en kall dusch när jag kom hem, visst är det skönt när man precis har bränt sig och därefter smörja in sig med After Sun? så kallt och skönt :))

Förut på kalaset så åt jag en massa kakaor och tårtor och satt återigen i solen haha. Men nu är jag at home, ska fixa lite här på datorn och sen plugga tyska och se på big brother. Är så jävla trött så ska sova tidigt. Fan vad skönt!!

Får se om jag hinner får lite bilder av Myy från dagen som jag kan slänga upp här imorgon :)














Grattis Dan, 23 år!

Grattis till min kusin Dan som fyller hela 23 år idag. Kom väl ihåg din student och 20 års fest. Känns som igår typ. Och att du har gått från den högra lilla killen till den sista bilden?
Man växer ju och åldras, det gör man. Längtar själv inte dit, 20 år räcker haha.

Som mitt favorit citat: ~Let us die young or let us live forever~ FOREVER YOUNG ♥

Ett stort grattis iaf och hoppas vi bli bjudna på go fika med trevligt sällskap nu i eftermiddag, som alltid då.
Om ni känner igen han så kan det vara från hans egna blogg: http://animalcity.blogg.se/




Ny skinnjacka - Modekungen 899:-




Onsdag

Godmorgon, idag väntar en friluftsdag i skolan. Hellre det än en massa plugg. Vi ska tydligen spela brännboll/fotboll och frisbeegolf/beachvolley. Börjar vid 9 och slutar runt halv 2. Hur skönt som helst.

Om det fortförande är varmt när jag kommer hem så blir det på med bikini, sola och plugga. Vid 5 åker jag på 23 års kalas. Riktigt skön dag. Hörs sen :)


första semifinalen av ESC

Tjoloooo! Alltid så dålig på att börja ett inlägg, blir samma början varje gång annars får man hitta på något annorlunda som tjolooooo, haha WTF? :P

Så kul när man tänker tillbaka och typ inte ens kommer ihåg när jag skrev gårkvällens inlägg. Satt säkert i sömnen och skrev eller nåt. Man ser ju hur sista bilden blev redigerad. Herregud haha.
~shit the same~
Idag har det varit sjuuuuuuuukt varmt, säger så varje dag men idag var det värst.. Fick värmeslag i skolan och byte om tilll skjorts och linne, nu är det fan sommar!!

Vart även borst på fina Eiro i stallet, hans päls är tunn och glansig nu och hans kroppsform är otrolig. Han är så jävla snygg :D och så är han inte halt "pust", hans medryttare red han en kortis i förmiddags och ska ha gått en lektion nu ikväll och hoppas på allt att han inte markera något. 

Har också kollat på första semifinalen av ESC och hoppa upp och ner när Jedward och Mandinga kom vidare haha, bara om Finland och Australien skulle kommit med. Woki mit deim popo, haha så jävla skön! Ska duscha och sen sova, sorry för återigen ett ludrigt inlägg. Men ses imorgon, pussss



Info om Eiro i nuläget

Just nu så är Eiro halt :( Han markerade i torsdags men såg sedan bra ut i fredags igen. Men nu är han halt och ser verkligen hängig och seg ut. Hoppa verkligen inte att han mår dåligt. Lilla bubben ♥

Måste bara visa denna grymma bild när Martina hoppade Eiro i Onsdags förra veckan. Säger bara att han har en gryyyym hoppteknik! Så stolt :')


Sexy and I Know It - Noah

Nu får ni vakna till något gott! Den här kille är så jääävla grym så det är sjukt. 
Han börjar sjunga vid 0.40.


trött

Hej! Här sitter jag med ögonen halvt stängda och håller på att somna.... Haha har precis pluggat, fick en del gjort men får väl försöka att gå upp tidigt imorgon och fortsätta plugga till provet då. Lycka till, till mig!

Ikväll red jag Sputnik och Wheera. Det gick bra med båda. Haha lille sputte som hade världens energi och var sjukt taggad. Han hoppa på stället och sköt upp ryggen. Sen när det väl var dags för vår tur att galoppa över bommarna så skena han iväg från skritt typ? Inte alltid man får känna på den sidan hos han ;)

Wheera skötte sig skapligt. Nöjd över passet iaf. Därefter stog jag en lång stund och beta henne, mys! Har också gått med hundarna nu ikväll.

Wheera efter ett svettigt ridpass





Ska sova nu, natti

Bilder från torsdagens ridlektion

Här kommer bilderna sen jag red Jambal på lektion i torsdags. Kan bara säga att jag har hittat en till favorit häst att rida, fan vad han var kul. Mycket att jobba med men ändå så enkel. En bra häst alltså!








Måndag 21/5-12

Godmorgon på er. Ny vecka här. Hur känns det? I mitt nuvarande tänkande så känns det väldigt bra, vill bara köra gärnet nu, plugga inför 2(3) prov och bara tänka på skolan, mestadels i alla fall. Ska försöka men vet ju redan nu att det inte kommer gå. Haha positivt tänkande nu va!? ;)

Ska rida lektion ikväll med, åh vad jag längtar haha? Älskar att det börjar gå framåt igen. Förut var det tvärtom, men man har perioder i allt. Hoppas ju självklart på min bebis, Eiro

I helgen kolla jag runt på lite avslutningklänningar men hittade ingen så där direkt. Men det finns ju alltid annat man vill ha? Haha ska kolla med mamma idag om jag lyckas få henne att klicka hem det här :D

Söndagens festligheter

Söndagen har varit en riktigt slappdag, en sådan bakisdag typ. Även om jag inte har varit bakis men ni förstår ;)
Sovit halva dagen, ätit pizza och rabarberpaj och slappat - soft!








Dagens


Söndag 20/5

Redan eftermiddag? Att det alltid ska gå så fort, ett plus på det men inte att det redan är skola imorgon. Usch, fan vad jag hatart! Men eftersom jag vakna vid halv två så är det väl ett självklart varför klockan typ redan är fyra haha..

Gårkvällen blev riktigt nice. Inte som förväntat eftersom jag tycke vi ALLA kusiner borde umgåts mer. Men bättre än förväntan faktiskt!

Medans jag väntar på att pizzan ska anlända hem så går jag en promenad med hundarna. Här har ni bilder från gårdagens promenad :)











Chill

Har precis ätit god grillad mat. Nu ska jag bege mig iväg till kusinerna. Hoppas ni får en fin kväll! Puss



video från när 1D var i sverige

Här har ni en skapligt bra video från när killarna var i Stockholm. Ser ni vart dem är? Vill verkligen träffa de igen, så underbaaart! 

Dock inte jag som filma men hoppas det var ok att jag låna den.


Lördag - soligt och varmt

Godmorgon och hej på er :)

Sitter nu och äter frukost och ska strax ut med hundarna. Tänkte ta en långis om jag pallar med kroppen. Hahaha låter som en gammal käring nu med det är väl lite så det är?? ;)

Ska hinna med plugg idag och hitta på lite roligt att skriva här. Får se lite hur det blir. Vill också försöka sola. Men ikväll har jag en kusinkväll att se fram emot :) kraaam


Gräs ♥♥♥

Är jag den ända som älskar när hästarna har mycket gräs att äta? Det ser så lyxigt ut haha.
Vi var i hagen förut och myste med hästarna. Fick mig några bilder på fina Domina eftersom Eiro är lite farlig ute i hagen..hehe











Övernattningen i stalllet :)

Med träningsverk i HELA kroppen så att man känner sig värre än en gammal käring som precis har sprungit maraton så har man väl inte världens motivation till att leva, eller?? ;) Nejdå, men kan knappt ta mig upp från stolen... haha. Hur mår ni annars då? Bättre än mig?

Övernattningen har varit hur kul som helst. Trenden de här dagarna har varit längdhoppen. Kul och riktigt bra träning om man tänker på träningsvärken..

Såhär såg våran längdhoppning ut. Både längre och högre hinder gjorde svårighetsgraden och då träningsverken blev till.






Nyduschad

Hejhå! Här sitter jag nyduschad efter en förmiddag i stallet. Var stallvärd och red även lektion där på slutet. Hade fina Jambal, gick riktigt bra mot förväntan :)

Förut anmälde jag mig lite spontant på en övernattning i stallet. Blir grill, 5-kamp och brännboll med alla stalltjejor och barn. Riktigt mys!

Så nu är väskorna packade och ska snart bege mig iväg. Uppdaterar tyvärr inte förens imorgon då jag kommer hem. Kanske slänger in något tidinställt. Annars hörs vi då! Pusss på er



hej

Trött som jag vet inte vad. Men det är bara att ta cykeln till stallet nu och sedan tagga plugg när jag kommer hem! Kul..

Trötter

Discot gick verkligen hur braaa som helst idag. Vi tjänade in över 2000 kronor och vi hade det också riktigt kul under tiden. Nu väntas 2 till inplanerade jobb inför Gotlands resan. Snart kommer resan vara gratis ju så mycket vi kämpar med det här haha ;)

Ska sova snart, riktigt trött. Imorgon går jag upp vid ca 07.15 och åker till stallet. Ingen sovmorgon för mig inte. Men det tar jag igen på fredag! 


Drick den!

Ikväll jobbar jag på disco ca. 16.30-22.30. Hörs när jag kommer hem, kanske går förbi kusinen sen. Får se lite.
Ha en grym kväll och hoppas många har det ledigt imorgon :)


dreamer

Låten är perfekt, perfekt att tänka tillbaka, perfekt att minnas och perfekt att tänka framåt. Känner mig tom men ändå så full av lycka. Ibland vet man inte vart man ska ta vägen. Bara försvinna, försvinna från verkligheten och drömma. Drömma sig igenom livet, till något bättre, finare och det får man bara genom att kämpa. Jag försöker, men det är svårt, riktigt svårt. Men det går framåt, så som jag ville. Tappa aldrig hoppet, Ge aldrig upp, Det har jag lärt mig!


Lämnat Sverige

Vi andas inte samma luft eller står inte på samma mark längre för nu har One Direction lämnat Sverige...

"Det känns lite tomt faktiskt. Att få träffa deras maneger, sångcoach, livvakt och självaste killarna lär vara det cooolaste jag någonsin har gjort och vi hade ju bara turen med oss, så är det ju bara!"

Idag är det sista skoldagen innan yttligare en långhelg för mig. Hur nice som helst. Ska ta igen en massa plugg och hinna vara i stallet. Känns som om jag är lite off där ifrån vilket jag inte vill vara. Saknar min Eiro ♥

Jag jobbar även på ett disco för 1-6:e klassare ikväll, så det blir skönt och rätt kul. Ni får ha det så bra! Pusss'





One Direction i Stockholm

Igår åkte vi till Stockholm runt åtta och under hela bilfärden dunka vi One Direction. Ca 2 timmars 1D lyssnade gjorde ju en bara ännu mer taggad. Sjukt nice :)










Vi kom fram vid 11 och hittade en massa fans och poliser stående utanför studion och då blir ju bara allting ännu mera spännande. Efter ett tag kom Savan dit. Helt sjukt. Savan är 1D's sångcoach som har varit med dem ända sen x-factor 2010.





Efter ett tag träffade vi även deras manager "Benny", han var dock svensk. Han sa att killarna var påväg till studion där vi stod och alla blev helt galna.

När 1D kom med deras gråa van så såg jag direkt att deras livvakt Paul satt i framsätet och jag typ dog. Killarna kom ut en efter en med Louis först. Killarna var så jävla snygga så det bara lyste om dom seriöst. Läskigt snygga så man trodde det var en skräckfilm typ haha. Jag tror fortförande inte på att vi såg dom för det är sjukt...

Paul är han som försöker fota Harry, så jävla skön haha.



Vi åkte hem efter 2 och vi alla var både jävligt glada och besvikna eftersom vi ville stanna kvar och se dom senare när dom kom ut under kvällen vilket vi fick reda på senare. Men en jävligt bra dag som jag fortförande går och tänker tillbaka på. Tänk er, stod 2 meter ifrån killarna. OMG!


Mer bilder från DM
















Tisdag 150512

Godmorgon! Har precis vaknat på grund av att jag somna med datorn på och all packning kvar sängen igår kväll. Har precis gjort i ordning och funderar på att sova lite till innan jag ska upp. Är ju ändå van efter att ha fått gå upp kl 6 två dagar i rad, alltid en början ju ;)

Får se lite hur det blir, men hoppas det blir varmt och soligt idag och ha en bra dag!

Vad gjorde jag i Stockholm idag?

Jag har nog inte riktigt kommit fram till vad jag skulle göra i Stockholm idag.

Det ända jag säger är att jag, Malin, Emelie och Emma åkte upp för att kolla på One Direction och det här var en av min livs bästa dag. Kan fortförande inte tro det är sant och är väldigt chockad. Men både ni och jag har ju bevis så.. :) (Berättar mer om det här imorgon)

Nu ska jag fixa lite på datorn, se 3 avsnitt av big brother som jag har missat och sen sova. Hejssvejs!

Tittar in

Hejsan :) Är och tittar förbi en snabbis innan jag ska dra mig till Malin.

Gårdagen var suverän likaså den här dagen. Vi byggde bana, gjorde iordning utrustning, fixa hästarna och hade allmänt mysigt dessa timmar vi förberede oss inför dagens tävling. Vi köpte också hem hämtmat, körde brännboll och irlensk julafton. Herregud vad kul vi hade haha. Framåt kvällen bädda vi 11 tjejor ihop oss i klubbrummet och avsluta dagen med skräckfilmen HUSK. Rekomenderar den stort även om det var skapligt läskig.. 

Idag gick vi alla upp vid 6 och packa ihop våra sovsaker osv. Fixa hästarna och tävlade såklart. Vi alla var nog överdrivet nervösa haha, men det gick bra. Jag blev felfri på min clear rund på Felix. Riktigt nöjd! Det kanske inte var NORFarnas dag idag efter omständigheterna. 4 avramlingar och några vägringar/rivningar. Men hästarna skötte sig ändå bra och det kommer nog bättre gånger även om de mesta under ritterna flöt på riktigt bra :)

Nu ska jag bara packa ner allt jag behöver ha med mig och fixa lite smått här hemma. Ses här på bloggen imorgon kväll om inte tidigare :) Pusssss










Lördag 120512

Godmorgon bloggen!

Jag har precis duschat. Vakna med lite illamående och ont i halsen men det ska nog försvinna. Vill ju inte ställa in tävlingen, vilket jag inte SKA göra..

Nu ska jag sätta igång med packningen. Varje gång jag ska iväg över endast en natt så tror väl folk att jag ska vara borta i en vecka haha. Sjukt så mycket jag plockar med mig ;) Bild på halva packningen finns under...

Angående uppdateringen så säger jag att jag vet inte hur det blir. Om jag får igång blogg.se appen så kan jag blogga lite smått. Men annars får ni vänta tills måndag kväll då jag är hemma från Stockholm. Hoppas det är ok :)
Ha en superbra helg nu så hörs vi :D


Happy girl

Hej på er :D

Jag mår bara så jävla bra nu. Dagen har varit underbar, umgåts med mina finaste vänner. Imorgon åker jag till stallet, fixar Felix till söndagens tävling, har myskväll och övernattning med stalltjejorna i stallet. Söndag tävlar jag, sen sover jag hos Malin och på måndag taggar jag Stockholm! Oherregud. Det här lär bli världens bästa långhelg!!

Nu ska jag fixa klart lite på datorn. Info om hur uppdateringen blir när jag är borta kommer imorgon. Sen ska jag sova och upp tidigt imorgon och packa. Måste sätta mig ner och planera dagarna också så det inte blir kaos.

Sov gott nu så ses vi imorgon :)

Dagens middag

Pappa 51..

Idag fyller min fina pappa 51 år. Stort grattis säger jag bara. Vi har nu firat han med tårta och fika. Och ikväll blir det god mat.

Drar också iväg och träffar lite vänner sen. Är nämligen upptagen hela helgen och måndag så man får passa på :) Ha en fin kväll!




Shoppandet på Avantia

Blev endast några små köp. Chaps för 660:- och ponnysporrar för 85:-. Skitsköna chaps verkligen och som nya var de överdrivet mjuka typ. Det är väl mer tillfälligt tills jag skaffar mig ett par stövlar. Snabba köp inför helgens tävling liksom :)


Friiiiday

Så jävla skönt, som jag säger varje gång det är fredag! Men det är ju sant så! Det var väl nyss helg förresten? Men är så glad att tiden går så fort nu. Man blir äldre och man kommer närmre de roliga sakerna som händer här i världen :)

Idag åker jag en sväng förbi stallet tror jag. Kollar läget liksom om jag mår bättre. Får se om jag vågar gå till skolan haha. Vill inte ha ont i magen ju :P

Ha en skön start på helgen ni!



Depp-inläg

Hallåå! Med mig är det väl inte toppen. Gick hem från skolan efter lunch förut. Sjuukt ont i magen som jag brukar ha. Inte kul alltså. Blir ju inte bättre när man redan mår dåligt..

Idag har jag tagit det lugnt, umgåts med min kusin lite och bara varit allmänt deppig. 1D-skäl.

För att få lite härlighet på det här tråkiga inlägget så bjuder på en jävligt nice låt. Den är så gryyyym! Får mig att tänka på massa minnen och hur underbart det skulle vara att träffa 1D haha. Lyssna och njut!



DM

Hoppa ju Felix på lektion i måndags. Ska även tävla honom på ridskole DM i helgen. Skitkul! Inte för jag har världens bästa hopptalang på ponnyer men ska nog göra det bästa av situationen. Hindret på bilden var ändå bara framhoppning på 40 cm men ska hoppa 70 cm på tävlingen. Det går bättre med högre hinder faktiskt :)

Under helgen blir det övernattning i stallet och fix inför tävlingen med alla andra tävlingstjejor. Taggad som tusan. Mer om det när det kommer!


Funny moments - 1D

Morgon på er! Jag vill bara till Stockholm nu alltså!

Har lite smått bloggtorka och är sjukt deprimerad haha. Orkar ingenting..

Bjuder på några 1D inlägg här framöver.
Hoppas det är okej, kommer uppdatera seriösare osv på min nya blogg som kommer..!


Killarna är i Sverige.....

Killarna (1D) är i Sverige nu. Mår piss men även sjukt bra. Vet seriöst inte vad jag ska göra. Funderar på att ta hem allting jobb från skolan och stanna hemma resten av veckan, orkar verkligen inte göra något när man vet att liksom de är här i Sverige. Sjuuuuuuuuukt!

Åker nog nästa vecka till Stockholm och stannar där tills jag ser dem, annars blir det något spontant ifall ni undrar något.

Nu ska jag plugga och sen sova. Hörs mer om mina beslut imorgon ;)

Innan möte

Innan jag drar på möte så chillar jag hemma med ostbågar och cola. Livet ibland alltså ♥


Niall Horan






Hej hå

Godmorgon, allt bra? Nu är det bara så att hålla tummarna för mig. Min lillebror är sjuk och resten av familjen har haft halsont. Ifs jag med men bara på kvällarna typ? Om jag blir sjuk nu så dör jag hellre. Peppar, peppar!!!!
Ha en fin dag!



Tisdag

Vart nöjd över köpen idag, någon som kan gissa vad som jag fick med mig hem?

Annars då, jag mår bra! Har sovit sen halv åtta och vakna vid tio. Ska nu se klart på big brother, duscha och sen se film. Får se hur mycket jag orkar. Säger godnatt nu :)


Sol ute, sol inne, sol i hjärtat, sol i sinne

Dagen har bara varit för bra! Mycket sol, goa vännner och snygga killar haha. Stoffe liksom ;) Inget ni lär förstå, men jag säger magrutor! haha

Ska fixa klart lite här hemma, sedan ta hundarna och när pappa kommer hem så blir det hästaffär. Lite inköp på G. Hörs mer sen :) kraaaam

sexiiiiiiig

Har minst kollat på den här videon 90 gånger, ögon ooooooorgasm! Fyfan, så jävla sexig!
Kolla skrattet, shiiit haha. Älskar när dom bjuder på sig.
Vet aldrig hur man skulle reagera om man såg det här live. ouhhhh

Dock lite överdriven, men ni förstår nog hur mycket jag gillar killarna i 1D? ;)

Summer




Fint väder - måste sola

Idag har det varit sjuuukt varmt. Eller solen stekte i alla fall. Satt ute på lektion i skolan och jag dog typ haha.
Hoppas på varmt resten av vecka också så man kan få sig lite färg! 


Går kvällens rensning

FÖRE:


EFTER:


FÖRE:


EFTER:

Måndagens planer

Hallåååå, lite seg så här på morgonen. Men ska nog klara av dagen skapligt. Träna ju på att sätta klocka tidigt igår och i lördags. 10 är en ganska tidig tid enligt mig. Eftersom jag har svårt att komma upp haha.

Ikväll kommer jag rida lektion, var över en vecka sedan jag red sist så är så jävla ridsugen nu!! Att se folket i stallet rida häst efter häst så blir man nästan knäpp i huvudet till slut... haha sjukt!

Idag börjar jag med träningen, har slarvat lite med den under förra vecka. Kommer under denna vecka skriva upp exakt ALLT jag äter och så ska sluta äta chips också. Alltid något? ;)

Ha en fin dag allesammans :)



Vatten + frukt = smal?

Gokväll läsare :)

Det har varit en riktigt härlig dag. Solbränd i ansiktet - me like. Tog en promenad förut och följde syster till spårvagnen. Har kollat på big brother och rätt åkte ut. Galet vad glad jag blev haha. Tyckte ni att Jennifer var den rätta som skulle lämna?

Nu ska jag fortsätta att städa min garderob och byrå. Fan vad stökigt det är. Före och efterbilder kommer imorgon :) Förresten hatar att äta sent, man brukar väl säga att man blir tjockare då? Så om jag är hungrig så är det vatten och frukt som gäller, det kan man väl inte bli tjock av även om det är sent på kvällen man äter? ;)



Söndag 060512

Hej på er! Är superglad här vilket ni kanske kan förstå? Klarade provet!! Efter hela 18 timmars teori så klarade jag det till slut. Tog endast en timmes tid och fick tillbaka provet med en komplettering och 1 fel. Det var 30 frågor, både kryss och skrivfrågor :)

Har även målat om lillagubben med alla stalltjejor. Han blev supersnygg! Hoppat hopprep med balsnören, försökt fånga häst i hagen och haft det allmänt bra idag. Mysig dag utan stress helt enkelt!

Här hemma har jag fått i mig mat och har planerat att det blir hästaffär på tisdag istället.


FÖRE:


EFTER:



Bättre bilder

Fan vad svårt det är att fota. Mitt rum är det bästa stället men så jävla litet att jag inte vet hur jag ska ha kameran och hitta fokuset. Jag tyckte ändå att det vart ganska coolt med de suddiga bilderna. Men bätte än dom förra i alla fall. Här har ni! Så sjukt snyggt haha. Inte ofta jag säger så om det jag har köpt ;)







*

Prov idag..

Gordmorgon. Nu är det bara att tagga inför prov. Det lär ta ca 1-2 timmar beroende på hur avancerade frågorna är. Man vill ju utföra sin kunskap ordentligt ;)

Får se om det blir en sväng till någon hästaffär sen med. Måste inför skaffa mig en hel del känns det som. Får se hur det blir. Tidsinställt är gjort och jag uppdaterar när jag kommer hem! Ha det bra, pusss

Nytt från Thailand :D

Dagen blev jätte mysig med Myy. Vi åt kebab på en pizzeria och därefter träffade vi några vänner. Riktigt nice kväll!
Fick även med mig det hem Myy hade köpt till mig från Thailand. Ett snyggt och somrigt linne med halft transparent rygg och ett fint armband. Skulle fått ett par converse men istället köpte hon två par till sig själv. Snacka om egoistisk haha!

Nu ska jag tillbringa kvällen framför grönt-kort boken men kaffe och godis. Håller på att somna här haha.. Kommer också visa mina nya shorts och skor i bättre format imorgon. Visst blev det trevligare med bättre bilder?
Använde för en gång skull systemkameran :)






Grönt kort plugg

Tjoo! Är hemma från stallet nu. Får hoppas på att jag är redo inför "grönt kort" provet imorgon, idag hade vi en timmas genomgång och får väl sitta uppe hela natten och plugga..haha. Typiskt mig!

Nu ska jag fixa iordning mig. Sen går jag till Myy och umgås med henne, riktigt mys! Ses när jag kommer hem ikväll :)


Lördag 05-05-12

Godmorgon! Lördag här då, riktigt nice! Har en förväntansfull dag framför mig. Jag sitter nu och äter en god frukost. Därefter åker jag till stallet, har repetition från alla grönt kort kurser och sen är det hinderfixar dag i stallet.

I eftermiddag kommer min fina vän Myy hem efter att ha varit i Thailand i 2 veckor. Snacka om längtan! Så ikväll blir det mys med henne. Hörs senare, pusssss.



Fredag

Har precis ätit god mat. Nu drar jag iväg mot kusinerna för återigen en myskväll.
Annars lär jag väl somna som jag höll på att göra förut ett antal gånger haha.



Bjuder på en sommar-feeling bild också nu när det är så trist väder :D



Woki Mit Deim Popo = Shake That Ass, typ

Lite fredags dunk, eller?? ;) Haha älskar låten i alla fal, så skön haha! Det är ett bidrag som ska vara med i Eurovision 2012 :)

One Direction till Sverige

Igår fick jag om mina 1D vänner reda på att killarna förmodligen kommer till Sverige om en vecka. Helt sjukt!
Om dom gör det, då jävlar är det Stockholm på dirren!

Så jävla nice! Skulle ju vilja hoppas på att dom går runt med oss fans på stan i år igen, men antagligen har dom på sistonde blivit för stora för det och lär bli nedsprungna av alla fans haha.

Längtar så jävla sjukt mycket! Helt awesome ju, ahhhh! :D


Go kväll

Under sista lektionen i skolan så slappa hela klassen utomhus. Istället för att jobba NO så fick vi gå ner till idrottplatsen och sola på gräsmattan, hur skönt som helst. Solen stekte så j*vla mycket att jag typ brändes igenom byxorna haha. Hade värsta värmeutslagen när jag kom hem ;)

Ikväll har jag kollat på Let's Dance och ätit chips med lillebror och mamma och nu ser jag på Big Brother. Skön kväll. Innan jag somnar så måste jag plugga på lite glosor, läsa i "grön kort" boken och se klart på 1:a Twilight filmen jag börja på i tisdags. Haha har somnat varje kväll :P

Säger godnatt redan nu, men stannar uppe framför datorn ett litet tag till!

Sneak peak på det nyinköpta

Fick idag hem mina nya shorts och skor. Skitsnyggt verkligen!! Mamma är väl inte världens bästa fotograf haha och jag han inte riktigt med fotograferingen som ni ser på bilderna. Tiden bara springer iväg på torsdagar.. Bättre bilder kommer!

Nu ska jag byta om, gå med hundarna och sedan drar jag mig till stallet. Efterlängtat! Hörs sen :)








Torsdag 030512

Jag vågar inte kolla ut.. Jag hoppas på alllllttt att det bli fint väder idag med. Och på fredag för då hinner jag sola!
Vad har ni för väder idag? Sol? :D



Sommar?

Har solat och där med dunkat musik på baksidan. Har varit ute och sprungit och temperaturen nu ikväll stod på 20 grader i skuggan. Helt sjukt!?

Nu har jag bara sjukt ont i huvudet och hoppas på att det finns cola hemma. Annars drar jag mig ner till affären :)



Steker i solen


Det här kallar jag utveckling!


Onsdag 020512

Godmorgon, första skoldagen efter 4 dagars ledighet. Rätt skönt att komma tillbaka till vardagen. Det är ju bara 3 skoldagar och sen helg igen. Jag har inga planer för dagen, ska nog upp till gården en sväng och prata Gotland. Får se helt enkelt!

Ha en fin dag, har inte kollat ut ännu men vi får hoppas på sol :)



Min första maj i bilder

















Mer bilder från Pay and Jump












Första maj

Gårkvällen blev grym. Och att det var typ första gången på 10 år då det inte regna på valborg känns det som haha. Jag åkte en karusell, den läskigatse också haha. Batman heter den och går upp och ner. Usch.. Annars så hade jag väl det ganska bra igår med fina vänner och kusiner osv. Idag vakna jag nog lite bakis typ. Kändes typ som så. Hade ont i huvudet osv. Men det är över som tur är :)

Nu ska jag fixa mig sedan drar jag upp till tivolit och möter upp familj och släkt osv. Ha en bra start på första maj! :)



RSS 2.0