Valborg!

Det vart ingen hoppträning för mig idag. Efter 40 min försök att få in Eiro från hagen så gav jag upp haha.

I eftermiddags tog jag en promenad med hunden. Det var så jävla bra väder så vi satte oss på en gräsmatta. Så mys!

Nu är främmandet här. Det luktar riktigt gott, grillningen är nog klar. Ikväll blir det paaarty. Vad ska ni göra? :)











Tårta by me

Såg ni den fina tårtan på inlägget "lördagen i bilder". Haha det var nämligen jag som helt själv har gjort den. Första gången jag gjorde en tårta och är sjuk nöjd. Den var dock lite finare i verkligheten :)



Hoppträning

God morgon! Hur är det? Här är det bra och är super taggad inför en hoppträning med Eiro för Jenny Björn idag kl. 11.30.

Ikväll är det ju valborg. Berättar mer om mina planer senare. Hörs sen :)

Pay and Jump

Är så otroligt nöjd över dagen. Eiro har skött sig fin fint. För att vara han första hopp "tävling" bland andra främande hästar och mycket folk så spännde han inte upp sig i onödan och var inte alls mer okomplicerad än vanligt.

I framridningen var han väldigt mjuk, hans känndes väl igenomriden. Han tappa dock lite kontakt i galoppen och i traven fick vi kämpa på lite. På framhoppningen var han väldigt lyhörd, hoppa lite pladask över hindrerna men det kändes bra till slut.

På banan var han helt lugn. Lite överdrivet seg innan hindrerna och kändes lite försiktig och ett pet på fjärde hindret. Men jag är super glad :D

Här har ni några bilder jag fick tag på, ska se om det finns fler jag kan visa :)









Lördagen i bilder








Hett till vår/sommar, och valborg?

http://nelly.com

Hoppelihopp

Godmorgon! Idag ska jag hoppa 50 cm på pay and jump med Eiro. Är sjukt taggad, ska bli så kul att hoppa han hehe. Var så länge sen :)

Tidsinställda är gjorda men hörs när jag kommer hem! btw, vänta er en massa fina bilder :D


nu ska jag sussa

Här sitter jag uppe när det är tränings-tävlingsdags imorgon? Har också stallet halv 8. Hur tänker jag? Kan ju skylla på att det blev ett sent kalas för lillebror även om jag inte var hemma med han ikväll haha?

Orkar inte ladda upp kvällens bilder nu, ni får dom imorgon :) puss och godnatt!

Nu drar vi oss utåt, hörs ikväll!


Grattis på 10-års dagen världens finaste lillebror ♥

Idag, den 28/4 fyller min älskade lillebror Erik hela 10 år.

Jag kom exakt ihåg hans födsel då vi kom med leksaker till honom inne på BB-avdelningen. Jag skulle jätte gärna vilja ha vart med hans uppväxt i min nurvarande ålder men det har varit otrolig ändå. Även om han föddes med en lindrig art av "handikappet" cornelia de lange syndrome. Akta otäcka bilder på google! Så är han precis som en vanlig kille fast några år efter i utvecklingen.

Han är speciell, betyder så mycket för många och utstålar sig genom sitt vackra utseende med stora bruna ögon och LÅNGA ögonfransar ♥

2002 - födseln↓
2003↓
2004↓
2005↓
2006↓
2007
2008
2011-2012↓ - 10 år och stor och ståtlig :D
Nu ska vi ner och fira Erik med massa presenter på sängen. En festlig kväll för födelsedagsbarnet väntar :)

Bilder från dagens promenad





Dör åt den här bilden.. HAHAHAH








Myskväll

Idag har jag gjort tårtan inför min lillebrors föedelsedag imorgon. Endast dekorationen kvar. Jag har vart på en lång och härligt promenad med hundarna i solen. Och ätit god mat.

Nu ser jag på let's dance med familjen. Ska bara ta det lugnt ikväll och få lite gjort här hemma. Ikväll har jag lite bilder på hundarna att visa, hörs sen :)


Nytt till sommaren

Gick in igår efter skolan och tänkte beställa mina drömplagg. Men fyfan vad sur jag blev haha. Under bara 5 timmar så var alla plaggen slutsålda? Kan verkligen förstå det så snyggt alltingt var..

Beställde i alla fall skorna som jag ville och dessa rosa shorts istället. Lika snyggt det här med :) Riktigt billigt var det också. Fick skorna för endast 299:- och shortsen för 199:-

Fredag 27-04-12

Den här dagen lär bli väldigt bra! Har mycket att fixa inför helgens bravader och det är ju fredag!? Hur nice? :D

Hörs när jag kommer hem ♥


Bär muffins & smoothie






Är i alla fall en bit på vägen, men har mycket kvar inför beach 2012

Just nu tränar jag bara rump och magövningar medans jag är i stallet, powerwalkar eller är ute och springer så tränas armar och ben.  Smart upplägg :)




Torsdag 26-04-12

Dagen blir lång idag, som alla mina torsdagar. Går endast ut med hundarna efter skolan och sedan drar jag till stallet. Kommer hem runt sju halv åtta. Tidsinställda är gjorda som vanligt :)

Min prins ♥

21.28

Hej på er! Är sjukt trött, varför ska jag alltid vara det? Har vänt på mitt psyke helt och hållet nu.. Är alltid seg och har inte motivation till så mycket även om jag tvingar till mig att få saker gjort. Nu har jag haft säkert månaders vila under veckorna så nu fan ska jag göra något om dagarna. Usch vad segt allt blir av att sitta hemma varje dag.. Men skönt är det, lite positivt hittar jag från allt minsann :)

Nu ska jag träna, hör och häpna. Det tvingar jag mig fram till haha. Ska också ta i lite ricin olja i hår och fransar och ta en lång dusch därefter. Men det blir nog efter bigbrother.

Jag har fortförande den här bilden i tanken, så inspirerande!

Louis Tomlinson









Onsdag 250412

Godmorgon, hur har ni det? Här är det bara bra. Fortförande trött och seg efter min lilla sleeping igår eftermiddag haha. Nu drar jag till skolan. PUSS OCH HEJ!

Han är för go! Hahaha, bra start om man har dåligt morgonhumör.. hehe

TJA

Fan vad trött jag är. Har typ sovit någon timme men nu är jag tröttare än någonsin.. haha. Jag som tänkte att få lite gjort idag, men får prioritera det sista nu ikväll.
Vädret har varit helt great, sol och varmt. Glad här! PUSS






Resten av bilderna från kolmården


















Jedward

Jedward, John och Edward! Gillade dom och deras låt första gången jag hörde dom, eurovision förra året va?

Dom sjunger sjukt bra, bjuder på sig själva, är sjuk snygga och verkar ha grymma personligheter.
Vilka killar, förstår varför deras största fan gillar dom, såsom jag gillar 1D ;)

Den här låten uppträder dom med i eurovision iår, den lär komma långt. Strax under Loreens låt.
Haha tänk er om 1D eller Justin Bieber skulle vara med? Vilket ös. Men dock så är ju inte Jedward lika stora. 


Måndagskväll

God kväll!
Vi hade det sjukt kul i kolmården, liksom jag skriker över hela kolmården "Jag älskar djur" haha. Va fan?? Det är nog bara för att dom är så jävla sköna. Herregud, aporna alltså -.-

Gröna kort kursen gick bra. Vi hade de 3 sista delproven och har redan haft 14 h teori. Helt sjukt!? Det är ca 2 praktiska timmar kvar och så ska vi nog få ihop ca 2 repetitions timmar innan slutprovet är. Känns sjukt bra och jag har lärt mig såå mycket. Borsta och spola min superglada Eiro också, han var verkligen hur snäll och glad som helst, gubben då ♥  Förutom att han krångla lite vid spolningen, men det ska han nog bara träna lite på och så vart det lite stressigt..

Ikväll har jag pratat med min fina vän Myy som nu är i Thailand. Hon är borta 2 veckor och jag är lite orolig. Hon åkte i lördags och är redan skitbränd.. Hon dör typ av värmen säger hon. Kommer inte vilja umgås med henne om hon är brun när hon kommer hem :( Men det positiva är att hon köper med sig ett par converse till mig, hihi :)

Har också hunnit med en powerwalk med hundarna nu ikväll. Sjukt skönt! Nu ska jag plugga lite matte och sen sova. 


En bild från kolmården, resten kommer imorgon

fashion against aids collection, släpps 26/4

JAG VÄNTAR!


Go kolmården

Godmorgon, hur är det idag? Taggade på ny vecka? Jag är väl inte så värst taggad. Förutom att jag tänker börja med träningen från och med idag. Då blir man ju faktiskt lite smått pepp igen :)

Min klass åker till kolmården idag, så slipper jag måndagen i skolan. Sjukt skönt haha! Men det är väl hur mycket bättre än skolan och kolmården är väl rätt mysigt också :)

Ha en fin dag nu!

Bjuder på en grym låt

Godnatt

Somna visst efter big brother förut. Var sjukt irriterad.. Men nu är jag vaken och kollar till bloggen lite. Fast nu ska jag sova igen haha. Godnatt på er!



Stövel väska

I veckan fick jag ju hem ett stort packet, där i var det en (rid) stövleväska som jag tidigare har vunnit på en blogg tävling. Riktigt snygg och praktisk var den :)

Ursäktar för dålig bild.. Men hoppas ni förstår var det är för något!



God morgon!

Igår somna jag runt 5 ungefär så har inte sovit värst mycket inatt.. Haha förresten nämn någon gång då jag verkligen sover många timmar. hm.. ;)

Tänkte nu äta frukost och sen gå en lång promenad med hundarna innan jag beger mig iväg på 4 timmars grönt kort kurs. Kommer hem senare ikväll så hörs vi då, men tidsinställda är gjorda i alla fall :)


Hemma igen

Dagen har varit fantastik från morgon till kväll, inte ofta det.. Kusin kvällen började med en massa spel, godis och dricka. Det har pratats, umgåts och vi har haft det riktigt skönt! Kusiner är det bästa som finns, om man har sånna som jag. De är som syskon, bästa vänner! 

Mer kvällar ska det planeras in, det är det bästa :)







Nu ska jag bädda ner mig i en nybäddad säng och sova några timmar innan jag ska upp igen.
Godnatt alla fina ♥


Kusinmys

Har precis ätit god mat och drar mig till kusinerna nu :)

Ha en underbar kväll, hörs sen!


Saturday

God dag :)

Hur är det? Här är det strålande även om vädret inte är detsamma.. Idag hjälpte jag till under löshoppningen i stallet och det gick super! Duktiga hästar.

Har också vart ute på en promenad med hunden, mys! Nu ska jag fixa iordning mig, ikväll kör vi mot en kusinkväll :)







what makes you beautiful

  • 29/4 - startar jag en Pay&Jump på 50 cm med Eiro.
  • Har snart hoppträning på gosisen.
  • Och inväntar mer tävlingar och träningar med drömhästen.
Drömhästen var det ja! Så han får mig att må bra är sjukt! Vi kämpar och det gör vi tillsammans ♥


Stooort packet

Fick hem ett stort packet på posten förut, någon som kan gissa vad det kan vara? :)

Förresten har precis kommit hem från stallet. Ska nu duscha och sen äta tacos! Olagligt gott typ.. Vi hörs mer sen!


Zayn Malik








Friiiiday

It's fucking friday? Omg!! Haha nae vars :P Men fan vad skönt. Veckan har gått sjukt fort och jag känner för första gången på 2012 att jag har fått en väldigt aktiv vecka som jag har fått mycket gjort på. Även om det inte är så i varje ämne så känns det ändå så och det är ju lite av det positiva? :) Eller hur?

Idag finns jag till hjälp för dom mindre barnen som ska ha teori. Kommer nog mysa lite mer Eiro om jag hinner också, om tiden är liten så skiter man i det. Om det är dags för skötsel med Eiro, då ska man ha tid! Annars så är det som om man skulle göra saken värre..

Kvällen tar jag som den kommer, funderar på att sova tidigt. Åhhhhh tänk er?, soooovvva!!!!!!! <3333333333


Torsdag 190412

Idag hade jag teori i stallet. Det var en liten clinic om tömkörning. Har för inte så länge sen sett en massa filmer så det mesta kunde jag ju, men det är alltid bra att repetera. Och kunna rätt framför allt!

Därefter tog jag en lång promenad med hundarna. Var säkert ute någon timme eller så. Riktigt skönt med fyfan vad kallt haha. Nu ska jag äta, se på big brother och mysa med myskläder i sängen. Fryser som en isbit haha ;)

Hörs imorgon :D




Årets första vitsippa från mitt synhåll :D

Spelas lika mycket denna med, grym låt!


He is hot!

Sjukt trött idag. Orkar inte blogga nu på morgonen så slänger in ett kort inlägg.
Sminka mig inte idag, måla endast ögonbrynen. Har på mig slappkläder och tänker vara allmänt seg idag haha. Något jag bestämmer mig för också? ;)

Bjuder er på goa bilder i stället :)

Harry Styles ♥









Gotland i sommar då!!

Gokväll/natt på er :)

Uppdatering av mötet här då. Det gick såååååå himla bra. Eller ja, vi var sammanlagt 8 stycken intresserade som "förmodligen" kommer hänga med. Sen så är det också 4 stycken till som inte kunde komma på mötet. Därefter vill vi helst ha 2 stycken till så vi blir 14.

Det är 9 killar så här långt som vill med och tre tjejer haha. Så 2 till girls borde vi försöka få med. Men det ska nog bli chill så här med. Men för att tänka på killarna skulls så vill dom nog ha lite tjejer också ;)

Vi har kommit fram till en del och vårat första jobb är avklarat :) Erat stöd hjälpte ni!!

Bild sen igår.

Möte nu

Nu drar jag mig på Gotlands-möte. Sista chansen gäller det då vi måste få till en grupp som ska hänga med.
Önska oss lycka till tack!



Det här står på inköpningslistan, imorgon klickar jag nog hem det.


Man glömmer aldrig.....

15/3

21/3




Tuesday night

Tjenare! När jag kom hem så sov jag ca 3 timmar. Hur skönt som hest men nu är jag väl ändå inte betydligt piggare haha. Hoppas bara jag kan sova ikväll :)

Ikväll har jag kollat på en massa shopping sidor och det finns sååå mycket snyggt. Ikväll trycker jag nog på "beställ". Självklart kommer det upp här ifall jag köper mig något :D

Nu väntar jag endast på big brother sen ska jag sova. Sov så gott ikväll mina fina!!






Spelas mycket just nu!

Blandning av party och chill låt, riktigt skön!


Positiv respons från min ledighet ;)

Kan säga att det var mycket positivt med dessa tre veckor utan skola. Självklart blir jag trött när jag går upp så tidigt men jag orkar mycket mer i skolan och är gladare. Kommer säkert orka mer efter min återhämtning :)

Idag har jag inget planerat. Får se om det är något i stallet som är viktigt annars vilar jag hemma eller träffar någon vän. Hörs senare, tidsinställda är gjorda som vanligt!


Dagens

Tänkte testa kameran i dagsljus och tog därför dagens outfit utomhus. Visst det vart bra ljus och fokuset blev bra, men hamna lite fel på bilderna haha. Jag hann väl inte riktigt med posningen efter att springa från kameran.
Kolla istället min nya hårfärg och outfit så ordnar det sig nog ;)

Bättre bilder kommer...någon annan gång!

Fick redigera bilderna lite smått eftersom det vart så dålig, men min hårfärg syns skapligt på första bilden.






Blus-hm Leggins-New Yorker

Bloggar jag läser - dagligen

http://www.kissies.se/
http://kenzas.se/
http://tyras.se/
http://darios.se/
http://dressyrmupparna.se/
http://linnolsson.se/
http://gennes.se/
http://www.ponnysanning.se/
http://onedirectionswe.blogg.se/
http://robertpattinson.se/
http://kristenstewart.se/
http://www.twilightsweden.se/

Och så kollar jag väl in på lite andra bloggar när jag känner för det.

Riktigt bra bloggar är de alla och jag kan föreslå att ni i alla fall tar er en titt.
-Mycket läsvärda

New haircolor

Min första skoldag på tre veckor börjar idag då, wiihuu! Haha ironisk.... Men har saknat det lite, alla vänner iaf. Nu jävlar ska det gå undan i skolan. Here I go!

Ikväll är det ingen ridning, istället har vi clinic kl 18.00-19.30. En dressyrtränare/ryttare kommer hit. Spännande och lärorikt blir det säkert som every time :)
Puss och hej, leverpastej.

Förresten, färgarde håret igår, vad tycks? Det är mycket rödare egentligen, men ett litet smakprov får ni minns allt!





Godnatttt

Är sjukt jävla trött nu. Det har varit en lång och skön dag. Men ändå vaaaarmt och jobbigt på ett bra sätt. Nu ska jag sova, skriver om dagens tävling imorgon och bilderna + film kommer när jag har fått tag på dom! Pusssssss

4 måsten

  • Jag LOVAR härdan efter att ta roligare outfit bilder, med BRA kamera! Måste bara hitta en bra plats i rummet/huset där jag kan ställa kameran och få fin bakrund haha. Självklart när det blir finare väder så kan jag ta outfits utomhus, men inte just nu är det så grått och trist..
  • Jag kommer uppdatera mer från mobilen när jag får till mobilsurfningen och bloggappen, inte göra en massa tidsinställda om inspiration osv. Bra tråkigt om jag gör liknande inlägg varje dag.. 

  • Ska framförallt skaffa mig en ny blogg, med ny design och header. Där kommer Moas bloggvärd fortsätta!
  • Kommer där blanda vardagliga inlägg med häst inlägg tills statistiken är någorlunda skaplig och stabil och redo för en hästblogg också!

    Hoppas ni är redo för mitt nya projekt :)




Söndag - sista dagen av mina tre veckor utan skola :( buhuu!

Godmorgon mina fina läsare! Är superglad för nu när jag är tillbaka här så har statistiken ökat. Kärlek till er ♥ 

Nu ska jag bara packa ner allting som ska med under dagen, en liten lista är gjord så jag slipper glömma något ;) Ska bli sjukt kul att få göra Curre riktigt fin, var så länge sen jag tävla sist. Kommer tävla med Tiffany, eller ja.. Vi tävlar på Curre båda två då. Så det blir spännande.

Kan lova er att världens bildbomb kommer sen + film på ritten. Eller ja om det går som planerat som jag verkligen hoppas! Tidsinställda är gjorda under dagen så ses vi när jag är hemma efter den 4-timmars långa teorin vid ca 18.00. Pussss och håll tummarna för mig!

Tänk er denna, och sen bilderna som kommer. Lovar er att det har gått framåt.. update: tävlingen gick piss

Superbra lördag! Ingen stress bara lungt och avkopplande med underbara vänner och kusiner och familj






Kvällens håj och ståj - tidsinställt

Halojsan! 

Ikväll är det mycket som händer, både att mina fin fina vän fyller år. Och det måste ju firas! Och så får vi besök här hemma kl. 17.00, då teorin slutar. Så därefter blir det jalla hemmåt. Jag får väl egentligen ta och prioritera upp kvällen på bästa möjliga sätt. Äta och umgås en stund med besöket och sedan tillbringa kvällen men mina vänner.

Men också så behöver jag fixa inför morgondagens tävling och sova skapligt så att jag ska orka den tidiga söndagen.. Vart ska jag ta vägen liksom.



Bara för att det är lördag liksom..

Så bjuder jag på Moa style. Harry i krulligt hår och brun tröja närmast kameran i början kör exakt Moa style.
Fyfan vad härligt alltså, gud vad glad jag blir haha :D


Lördag morgon

Godmorgon! Denna lördag börjar jag med lite plugg. So-inlämmningar, HK-prov och läsa sv-bok. Inte världens roligaste start på en lördag, men ibland får man prioritera in tråkigare saker först så att de roliga också hinns med under dagen.

Här näst åker jag till stallet. Jag har 4 timmars teori inom "grön kort", fix inför dressyrtävlinge imorgon. Se och häpna! Imorgon ska jag tävla, sjukt taggad :D Och självklart blir det på den lilla ponnyn Curre för andra gången. 

Det här på lektionen oktober 2011, så jag kan säga att vi har uppnåt framgångar. Eller jag på ponnyn då ;)




Dagens rätt

Friterad pommes, lövtunn bit, bearnaisesås, ärtor och sallad




Stan med fin vän

Hej! Det roliga är ju att jag skulle uppdaterat bra och flitigt denna dag. Jag var helt inne på att göra inlägg osv förut men när jag väl hade tid över så glömde jag? Hur fan kan man glömma att blogga liksom?
Haha, dagens skämt typ. 

Jag har vart på stan men mina fina vän Myy. Jag tråda/noppra ögonbrynen, köpte röd hårfärg och ögonbrynspenna. Det var väl min shopping om jag inte räknar bort all godis och chips haha. Fyfan vad hungriga vi var, så vi åt oss mäta på det, smart huh? ;) Jag som är så hälsosam och tränar.. *blink*




Dagens. Haha, är inte så tjock som på bilden....






Fredag 13 april

Tjena tjooo! Morgonpigg kan jag väl inte säga att jag är men uppe är jag ju, så helt omöjlig är jag väl ändå inte? ;) Hur är det mer er?

Nu kl. 9.00 rider jag Sputnik, härligt det! Det blir ju lätt ett träningspass för det är verkligen mycket häst att jobba med! Så han är verkligen en nyttig häst att sitta på :) Vi hörs när jag kommer hem. Har lite annat planerat under dagen så det blir inte mycket stall i just dag, skönt det med! Pusssss

Och så saknar man väl sommaren liiiite efter den här bilden.. åhh

Jag dör....

Helvete vad jag är sugen på godis. Det är så jävla sjukt. Är förresten sugen på vad som helst. Chips, popcorn, läsk, godis, ja ALLT! Det tar seriöst död på mig. Vill bara gråta haha. Har vart det hela veckan, men bara så här sent på kvällen. Men har inget hemma. "Gråter"..hahaha

Bara för det så suktar jag er lite också, eller mycker för min del.!







the hair

Senast jag klippte mig var någon gång innan nyår. Sen dess så har det växt ca 10cm.
Nu ska det sparas och skötas skonsamt.

Under 5 månader så har mitt hår växt ca 10cm. Men det beror på för jag klipper mig sällan och plattar och tvättar det ungefär varje dag. Nu när jag har haft praktik och lov osv så har jag inte plattat håret. Duschar håret ca 4 ggr i veckan och det räcker. Ricin oljan ska också i ca 3-4 ggr i veckan, ska snart klippa och färga håret så lär det bli snyggt till sommaren framförallt :)

30/11 - 11


9/4 - 12

Pannkakor ♥

God morgon :) Måste bli bättre med uppdateringen känner jag! Blir ju endast "godmorgon" & "godnatt" inlägg..haha

Ska strax gå ner och äta pannkakor till frukost och det blir väl bara en lugn förmiddag. Vid halv 4 ungefär åker jag till stallet. Är ju stallvärd idag så kommer väl hem runt halv åtta. Ska se till att få några inlägg till innan jag drar mig. pussss

Coca cola in my heart..

I stallet red jag ett dressyrpass på Sputnik. Det gick bättre än förväntat och han hade väl ändå lite mer framåtbjudning än vanligt. Han var också mer lösgjord och det var de flesta hästa eftersom vi tog en halvtimmas uteskritt där innan. Fick också en del tid med Eiro, även om han inte var på bästa humör idag..

Idag fick jag hem mina träningskor och tröja, supersnyggt! Har också fått hem en ny jeansjacka och snart kommer mina andra paket jag har internetshoppat! Saker bara rullar in känns det som :)

Förresten, jag har hört att det finns ämen som kan orsaka canser i cola och dom har nu en stor rättegång som kan leda till att ämnen tas bort eller hela coca cola inte producears och tillverkas mera, hemskt! Hur tar ni detta?
Är sjukt sugen på cola just nu, ska köpa in 4545656565 liter cola så har man så det räcker ;)



Nu ska jag lägga mig i sängen, läsa en bok och sova länge! Man får passa på när man har tid!


Vinterviken

Godmorgon, för min del!

Vakna för kanske en timme sedan och har sen dess legat och läst en bok som ska vara utläst nästa vecka. Ska nu göra mig några mag och rumpövningar och sedan ta en snabbdusch.

Vid ca 15.00 åker jag till stallet och rider och innan dess ska jag äta, plugga och gå med hundarna. Lite brått känner jag, men jag ska nog ha klarat ut denna förmiddag väldigt bra! Hoppas jag..


Bilder på 1D från Australien idag

Sköna och riktigt snygga och sexiga killar. Ska bli riktigt njutande att får se dom live iår ;)

Glass i stora lasss!

Kursen var väl ändå rätt kul. Eller vi hade det nog mer kul under kursen och en massa nu kunskap har jag nu fått i mig. Nu kan jag minsann rädda en människa med..ja HAHA det skulle ju underlätta ifall jag minns vad jag kan rädda hahaha, men tror det var någon hjärtstoppning, och luftvägstoppning eller liknanden.. 

Myste och bortsa min smutsiga och arga Eiro innan jag drog hem. Idag var han inte glad. Ska väl ändå göra det ska har funderat på, nämligen söka in till ponnyakuten. Det vorre väl ändå något för oss?? Om han inte bli bättre så tycker jag det skulle vara värt ett försök och det skulle vara så jäkla kul!! Man kan ju alltid ha det i bakhuvudet ;)

Här hemma har jag ätit massa mat, glass och druckit läsk hehe. Lyssnat på musik och chillat för det mesta. Så skönt! Imorgon sätter jag fart med allt plugg och träningen. KUL!..ELLER?

Ni måste väl bara ha smakat glassen?? åhh älskar den!!!

Är ni med?

Nu har jag det! Inom kort så kommer jag göra en ny blogg. Fan vad det här ska bli bra! Hänger ni med på min nya resa?? Då kommer bloggen bli till er! Fokus på att den ska vara bra för er. Nu ska vi upp till toppen, tillsammans!!

Godmorgon!

Har precis vaknat och sitter nu med god frukost framför mig. Åker till stallet sen för 2 timmars livräddnings kurs. Innan dess går jag en sväng med hundarna också. Hörs när jag är hemma :)

Harry Potter, maraton vecka

Just nu så känns det att bloggning inte riktigt är min grej. Vill inte alls att den ska se ut såhär eller vara som den är nu. Förändring måste ske och då menar jag nuu!!!! Bara en massa fina bilder kan tas så har jag ett litet projekt på gång.

Det kommer nog bli lite segt med uppdatering när jag som nu inte har något kul att uppdatera om och själv hatar när jag gör massa tidsinställda osv. Måste skaffa blogg.se appen, när jag har tillgång till mobilinternet..

Ska snart sätta på andra filmen av Harry Potter, resten av veckan blir det en HP maraton. Såg första igår och gud så länge sen det var, så gulliga är dom också :)


Nu - till en bättre värld

Åker strax till stallet, hörs ikväll :)


Fika hos småkusinerna

Vid två tiden åkte vi till våra små kusiner på en fika.
Jätte mysigt och jag kände mig som barn igen efter att ha sprungit runt och lekt häst haha. När man har hästintresserade kusiner så är det alltid kul att dela med sig av sina kunskaper
Har faktiskt 4 ridande småkusiner :D
Ibland är man snäll och leker med dom små, man kan ju inte låta bli. Fan vad söta dom är :)

Vi satt ute på altan och fy vad solen låg på. Vart ju som en stor ända bastu där inne. Skön var det minns allt!




Favorit musik för x antal år tillbaka

Det här var min favoritlåt sen tidigare. För säkerligen minst 1 ½ år sedan. Lyssnade alltid på den.
Den ger så många minnen så det är sjukt, även om jag inte vet vad för minnen haha.
Men tror ni fattar innebörden med gammla låtar man hittar tillbaka till?

Den här kommer nu ligga på min topplista framöver. Nu kan ni väl förstå vad jag menar att jag lyssnar på all sortens musik. Från det här till One Direction till Nicki Minaj och även till Skrillex/Avicii haha.


Min påsk 2012

Påsken har varit väldigt efterlängtad enligt mig, men inte när man själv har blivit sjuk och inte orkar göra särskilt mycket. Egentligen var planerna under påsken att åka med till Åland. Men så blev det inte, sjukt trist. Skulle ju vara sjukt kul att festa och ha kul med kusinerna där under påsken ju.. 

Försökte ändå fira påsken som vanligt. Åt frukost och måla äggen som varje år. Målningen vart väl dessvärre rolig, eller? haha. Försökte dock klä upp mig lite, tog på mig min fina klänning med jeansjacka, satt upp håret i en toffs som jag försökte få stram. Men inte går det med mitt hår.. usch vad jag hatar när det flyger massa kort hår... Sminkningen orkade jag inte med. Och självklart leta jag efter påskägg eftersom jag hörde att påskharen var här..!? Traditioner bryts aldrig enligt mig :)

Vi åt massa god mat, fika, hade goa farmor här, kusiner från pappas sida och en av kusinerna från mammas. Slappa i soffan till Harry Potter och bara tog det lugnt. Är mer yr och konstig i magen idag. Fan vad jag hatar det här. Har inte ätit alls mycket idag, är mest sugen på något kallt. Glass, en cider..åh.., kallt vatten osv.

Hoppas ni hade en bättre påsk än mig :D











Glad påsk :D


Godnatt

Mår inte helt toppen ännu. Lite yr i huvudet och magen känns konstig, tror jag mår lite illa också haha. Men förhoppningsvis släpper det under natten så jag kan se min lilla Eiro hoppa tävling imorgon halv 10. Kul ska det bli att se han hoppa med annan, duktig ryttare :)

Uppdateringen blir seg nu på ett tag. När jag är sjuk så orkar jag inte uppdatera och så vet jag inte hur dagen blir imorgon. Men vi hörs när vi hörs rättare sagt!


Lite bättre är jag nog..

Tjenare!

Åkte inte till stallet imorse för mådde just då skit. Har sovit till 14.00 ungefär och har därefter bara legat i sängen, ätit en glass under hela dagen och inte orkat göra något..

Förut tog jag mig en dusch, gjorde iordning mig bara för att känna mig friskare och åt faktiskt mat. Just nu har jag den där känslan då man redan har varit sjuk och börjar bli frisk fast man känner sig svag osv.






Sjuk

Mår inte alls bra ikväll.. Gick hem en timme tidigare från stallet, har nu sovit sen kl halv åtta ungefär. Har haft huvudvärk, frossa och helt slut i kroppen. Nu mår jag inte heller bra men är allmänt pigg i alla fall.

Får se hur jag orkar med morgondagen. Kl. 9.30 är det stallet som gäller. Mer uppdatering imorgon :)

Förresten, mitt påsklov börjar nu :D

Skillnad på häst?

Man kan ju inte ens tro att det är samma häst.. Helt sjukt vad han är lurvig nu. All vinterpäls håller på att fälla bort och hoppas han snart kan bli lika glansig och fin som han var förut.
Bara om han bantar och fäller klart all sin vinterpäls så blir han nog världens finaste häst :D

Oktober 2011


Mars 2012




Så kan det gå..

Haha, när vi är nära någon kladdkaka, då jävlar bli vi världens snusare..






lång dag

Idag blir det en lång dag.. Hörs när jag kommer hem vid halv 8!

UNDERBAR DAG






Planerad dag - tidsinställt

Blir en liten halvstressig dag idag. Har försökt priotera det viktigaste och liksom planerat upp dagen i exakta tider osv haha. Får se om jag lyckas? ;)
  • 10.45-15.00 - praktik
  • 15.00-16.15 - rida, borsta, mocka osv hos Wheera
  • 17.00 - Gotlands-möte
Får nog ta mocken när jag mockar hos de restrerande hästarna. Tror nog jag ska hinna med denna dag rätt bra. Ser fram emot mötet, fan vad vi ska planera in en bra Gotlands resa. Ett riktigt minne för livet ska det bli!


Det här står väl ändå näst på shoppinglistan?


Sovmorgon ♥

Har haft en skön sovmorgon idag. Behöver inte börja förens jag vill typ. Fick några timmars sovmorgon och valde att gå upp klockan nio. Ska väl fösöka komma iväg runt halv tio, kvart i där någongång.

Kan säga att jag har beställt mig ett par träningskor och en mysig tjocktröja, så snart börjar träningen ordentligt. Så taggad, eller börja ju min träning igår med promenad med hundarna, 2 timmars jogg/powerwalk och 7 magövningar :)

Här är dom, skapligt snygga faktiskt.

Ice cream





Glassen som jag åt nyss kanske inte passar så bra in i min ambitiösa tränings dag.. Ska strax ut med hundarna, sen tar jag mig en powerwalk/joggintur och tränar några magövningar när jag kommer hem. Efter denna dag kommer jag nog sova gott och känna mig duktig :)

Ska också ta i en andra "behandling" av ricinoljan. Tre gånger i veckan kör jag både hår, ögonbryn och fransar. Letar och tänker förfullt vilken hårfärg jag ska färga. Det lutar lite mot mörkröd/brun, tror ni fattar vilken färg jag är inne på? Sjuk snygg är den i alla fall!


Student klänningar, ge tips!

I sommar tar ju min syster studenten. Och självklart måste jag hitta någon riktigt fin/snygg klänning tills dess. Klickar runt bland alla fantastika klänningar på nelly bara för att det finns så snygga plagg där till ett skapligt pris.

Kolla dessa snyggingar jag jag hittat. Priset är så otroligt att det endast ligger på 299:-

Tisdag 120403

Idag blir det en morgon promenad med hundarna igen. Blir bara så mycket piggare när jag får komma ut på morgonen dirkekt när jag har vaknat. Skönt är det också även om man går och småsover haha ;)

Får se hur dagen blir. Kroppen lär inte palla så som det känns nu.. Men får väl stå ut med min ångestsmärta i rygg och kropp. Det gör verkligen så ont ibland att man bara vill gråta. Men är van att ignorera den, så kan ha kul även om det känns alltså :) Oroa er inte, kanske tar i lite väl, men när jag väl skriver så känns det inte som så i alla fall.

Hörs ikväll, tidsinställda är på gång :)

hej

Red min finis idag. Gick väl sisodär. Säger som alltid: "Över hindrerna går det som bäst" ;) Som ni förstod så var det hoppning på schemat och det är Eiros grymma talang. Han är grym, tar stora språng och hoppar högt och långt :)

Ikväll har jag endast duschat, kollat på tv med lillebror och suttit framför datorn. Juste kolla ju på big brother också. Har sjukt jävla ont i ryggen och är helt slut i kroppen. Har ingen ork alls. Nästan så jag inte orkade ta mig upp för trappan haha. Har nu tagit mig en massa ipren och hoppas det ger bedövande och en kick i kroppen. I dessa stunder som nu så vill man bara försvinna, gå i ide i några månader.. Har ni kännt detsamma?

Nu är det fan bra! Ska fixa klart på datorn och sen bara sova. Godnatt fina läsare ♥


När det väl gäller Eiro så är jag på sååå himla mycket bättre humör. Gladare och piggare. I för sig så måste man det när man handskas med denna filur. Men det som är bra är att han ger mig så mycket glädje. Han förstår mig ibland..


Music I listen to


God morgon

Måndag morgon startar jag med en promenad med hundarna. Inte illa huh? ;)



Söndag 120401

Ridpasset kändes väldigt bra idag. Älskar när denna häst blir sammarbetsvillig. Då är det grejer alltså ;) Ikväll har jag endast gått med hunden, tränat, duschat, kollat på ponnyakuten och ett big brother avsnitt. Den kommande kvällen väntas framför yttligare ett bb avsnitt.

Imorgon börjar min sista praktik vecka, så ska försöka somna lite tidigare idag. En lång måndag väntar och måste därför vara pigg. Om jag lyckas.. Men ser fram emot den sista veckan, kul ska det bli :)

Hörs igen imorgon, kvällen lär bli seg så mer inlägg klarar min lilla hjärna nog inte av haha. pusss


Som jag säger, det finns ganska mycket bra med dom!


Uppe som tuppen..

God morgon :) Är uppe som tuppen kan man säga. Beror nog på att jag fick många timmars sömn förra natten. Idag åker ja till stallet som ni nog redan har förståt. Har Wheera idag, så kommer rida och mysa med henne.

Åker väl hem rätt skapligt därefter. Har lite att göra innan alla program på tv börjar. Och ska bara ta det lugnt innan den andra praktik veckan.. Hör senare =)


RSS 2.0