NUUUUUU - mildens.se

NU släpper jag länken och det här är slutet för denna blogg. Efter typ 4 år här går jag över till mildens.se, hoppas ni stannar och följer mig där för bloggen i helhet kommer bli grymmare än denna :D
 
 

Kolla hit

Jag är nu klar med en ny blogg så imorgon kommer jag ge er en länk, så kika in då!
 

Måndag 21 april

Sägs att det är sista dagen idag med sol och varmt väder.. Därför tog jag vara av den till 100! Började dagen med frukost i solen samt lite solning innan jag började med ett rygg/rump/ben pass ute på altanen. Avslutade med ännu en stund i solstolen. Nu har jag precis ätit pappas goda mat, har tänkt att se ett avsnitt av någon serie sedan åker jag iväg en stund till stallet. 

Jag har föresten börjar göra iordning en ny blogg, som jag hoppas kan bli klar imorgon! Får se om jag har tid till den ikväll. Behöver plugga och skulle gärna vilja ut och löpa lite. Men får se hur kvällens planer ser ut :)

 

v 16

 
Det här lovet har jag skitit i alla rutiner och det har varit så otroligt skönt för en gångs skull! Även om mitt liv fungerar bäst med rutiner och planering. Blev dock sjuk under lovet som jag skrev, så därför har det inte blivit någon träning :/ Är inte helt 100 ännu men imorgon kör jag igång igen :)
 
Jag har haft ett superbra lov, umgåts med mina vänner varje dag och det har varit så behövligt, bästa<3 Vi har grillat en del kvällar, i ondsdag blev det lite fest, i torsdag ordnade vi påskaktivitet för stallbarnen och det blev en superkul kväll! Har också legat o solat ute på altanen i bikini?! Har ridit Casper för andra gången(som gav mig träningsvärk i hela kroppen=han är en jättehäst ;) Han blir roligare när man vet hur man ska rida han:) Har även hunnit med en fin Blis!

Igår firade jag påsk med släkten innan det vankades stallfest hos Sara. En sån himla bra kväll med fina människor! Hela veckan har bestått av sol och varmt väder. Likaså denna dag. Hela bakisgänget samlades i stallet för dressyr och avslutningsvis lite lekar m häst. Sedan knytkalas ute i solen. Nu blev det långt, men ett jäkla bra lov iaf! puss på er!
 
 
 
 
 

Bra start på lovet!

Mina planer för detta lov börjar ta sina platser. Idag satt jag ute i solen på altanen och åt frukost samtidigt som jag solade i shorts och sport-bh(!!) och om vädret håller så blir det en grillkväll med mina vänner senare. Hur härligt?
Det första jag ville när jag vakna var dock att ta en löparrunda i solen men fick hoppa den då jag är rejält förkyld.
Hostig, snorig och halsont. VARFÖR?! :'((

Lite styrketräning ute på altanen hindrar mig dock inte ;-) Kanske kör lite lugnare men någon form av träning måste jag utsätta mig för varje dag, annars får jag myror i rumpan.. haha!

 
LOOOOOV

Hur skönt ska det inte bli med 1 veckas lov? Hoppas innerligt att vädret håller sig fint så man kan spendera kvällarna ute, löpa i solen och äta frukost på altanen. Hoppas, hoppas!

Igår åkte jag ut till landet, där My bor. Dem bor såå mysigt och vi tog en lugn kväll med massa gott framför film. Idag började jag dagen med att fixa iordning det sista i mitt nya rum. Mycket mer mysigare nu! Jag har också hunnit fika då mina små-kusiner kom hit samt tränat ett hårt rump & ben pass. Nu väntar jag på Emma innan vi drar oss till stallet. Kvällens planer är inte 100 ännu, men hoppas på att göra något chill med mina bröder ;)
 
från idag + någon vecka sedan
 

Stockholm - 5 Seconds Of Summer

För ca 2 veckor sen åkte jag ner för en heldag i Stockholm med Malin. Vi skulle på 5 Seconds Of summers första spelning i Sverige, inne på Berns. Dem är så sjukt talangfulla och riktigt fina personer. Det blev en hur bra dag som helst och ett minne som kommer ligga djupt. Vi träffade massa fina personer och hade det bra helt enkelt. :)Deras senaste låt :-)
 

Down

Jag har inte haft några down-dagar på riktigt länge och det har varit så himla skönt. Att bara få vara glad och lyckig utan att behöva ha något att må dåligt över.

Men efter jag har varit sjuk så ligger jag efter så mycket i både skolan och livet över huvud taget. Skolan har gett mig inre stress som jag led lite av för ett tag sedan. Det får jag när jag känner att jag inte hinner med livet, när saker ligger och väntar på att bli gjorda. Förra veckan spenderade jag varje dag hemma för träning, plugg och hundar. Sen hann jag inget mer. Och det får mig att må dåligt rent ut sagt. Prestera varje dag, hela tiden och få resultat är det jag förväntas av mig själv.

I helgen har jag umgåts med vänner och haft kul, vilker ger en energi och det behöver man ibland. Därför prioritera jag bort plugg och saker som borde göras. Hade en otrolig söndags ångest och var uppe halva natten för att dels plugga. Idag hade vi en relativt stor redovisning men jag kände mig helt menalt down. Så kunde helt enkelt inte, lärarna blev hur arga som helst och då fick jag prestationsångest. Såååå jobbigt. Hela dagen i skolan var jobbig.
 
Väl hemma så vände det som tur va. Hade inget planerat förutom plugg och lite annat småfix hemma. Så kunde slappna av utan stresset. Fick motivation till att köra slut hjärnan (gjorde klart flera arbeten och gjorde behövliga saker hemma) istället för kroppen. Jag vilade från träningen och stretchade ut kroppen ordentligt. Välbehövligt och skönt. Så denna dag vände och nu känner mig glad igen eftersom jag fokuserar på det positiva med dagen! 
 
 

v 14

Det var ett tag sen jag skrev här men den här veckan har bestått av 12 timmars plugg varje dag inprincip. Nej men efter att endast varit borta några dagar + varit sjuk 1 vecka (därmed ej kunnat plugga) så ligger jag efter så himla mycket. Men börjar komma ifatt nu!

Annars har jag lagt ner tid till träning och kost. Har gått på "diet" hela veckan, funkade toppen! Endast ätit bra mat och inte småätit. Ville testa o se om jag klarat! Har också kört igenom hela kroppen efter jag varit sjuk och det har varit det skönaste på länge. Kan dock tro att jag inom en snar framtid kan bli nåt likande till body builder pga av alll träningsvärk. Min kropp har varit mosad men innerst inne älskar jag att ha träningsvärk, så lite positivt!

Har varit en bra vecka annars, kommer lägga upp lite inlägg imorgon tror jag om lite annat jag gjort senaste veckan, so stay tuned!


En riktigt bra träningsvecka och har kört på riktigt hårt.
Fortsätter jag såhär varje vecka så lär jag ha alla blickar på stranden i sommar ;-) ;-)
 
 
 


 
 


RSS 2.0