Årsresume

Slänge ihop en snabb årsresume för er som vill se ;) Även kul att kolla tillbaka genom året själv!


Januari
-Mars

 
Började styrketräna. Middag med Thereza och stalltjejorna som varje år. Några av mina favoritkillar fyllde år. Red Eiro mycket innan han såldes efter 1 & 1/2 år tillsammans. Jobbigaste tiden på året och fick därmed en sista hoppträning på Eiro för Thereza av världens bästa stalltjejor ♥  
 
Ännu mer träning, började med alltmer springturer. Mycket mer hästar och träningar för Thereza. Blis och Fonda flyttade in till NORF och jag började ta hand om dem samt hopputbilda Blis. Firade Jessicas 18års fest och våren började titta fram.
 


 
 
 
 
 
 April - Juni
 
 

Började se på TVD som tillförde många sena nätter. Träningen började ge mer resultat! Directioners träff. Hoppträning för Jenny. Bortadebut med Curre på Mörtnäs. Årliga Ullareds-resan med NORF. 

Valborg med fina vänner. VÄRLDENS BÄSTA maj månad. Var på One Directions Sverige konsert med bästa vännerna där vi också hade 2 dagar i Stockholm ♥♥ Såg Anton spela o träffa han för första gången! Pay & Jump debut på Blis, 20cm :p. Tävlat DM-hopping på fina Felix. 

Bal med alla Borgsmos nior. Gick ut nian och slutade på bästa skolan men gjorde det på ett bra sätt genom avslutningsfest på kvällen. Började sommarjobba. Här var dagarna varma, bada och sola mycket! Många utekvällar med vänner och Bråvalla här i Norrköping ägde rum. Så klockerna dagar!
 
  
 
Juli - SeptemberDagen efter bråvalla bestod av läger ute hos Thereza i några dagar. Supermysigt verkligen! Sommar = många fester och många kvällar på uteserveringar med fina vänner. Hästarna kom tillbaka från betet så dem sattes igång. Såg preimären av One Directions film:)

Årliga Lisebergsresan med stallet. Lika kul som vanligt! Började gymnasiet, i bästa klassen och i en grym linje! 

Efter ett kort uppehåll med träningen så var ja igång igen. Ölands-resa med klassen. Firade Evelina! Dagarna räckte verkligen inte till här men hade det väldigt bra under dessa månader. Blis var underbar att rida och allt flöt på med vänner, skola och träning.
 
 
 


 
Oktober - December

 
Köpte biljett till 1D's Sverige konsert 2014. Hoppträna mer för Jenny. Två av mina syskon & mamma fyllde år. Även jag och det ordnades fest! DM-dressyr på NFK. Ingen startan för mig då Nasse inte kändes helt 100, Johanna & Felix tog hem 3:e platsen! Fick rida en hel del på Nevada. Pay & Jump ute på Mörtnäs och klubbdressyr på NORF.
 
Bowling och middag med stalltjejorna. 18-års fest för Robin! Och så blev jag sjuk slutet av November så inte alls mkt hände.
 
December måndad bjöd på en massa julkänslor med julpynt hemma, i stallet och även julbak. Den årliga luciashowen på NORF ägdes rum. En del klockrena fester, bla gymnasiefest, fest hos Ronja med underbara vänner och bad i jacuzzi. Sen dem mysiga juldagarna tillsammans med familj, släkt och vänner<3
 

Kommentarer
Postat av: Denise

Vad mycket man hinner med under ett år när man tänker efter.. :)

Sv. ja min jul var hur bra som helst :)
Önskar dig gott nytt år! Hoppas att ditt 2014 blir fantastiskt! :D

2013-12-31 @ 15:40:45
URL: http://flingans.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0