Tottosarnas dag

I'm back! Vart lite segt nu ikväll. Tog en skapligt lång dusch, åt god mat, gick kvällspromenad med hundarna och har städat rummet. En väldigt chill kväll efter en lång dag!
 
Igår var kvällen riktigt nice. Vi hade kubbturnering och åt god mat på funktionärs festen, därefter höll US i aktiviteter och övernattningen. Det kördes 10-kamp och mitt lagg vann ju, känner mig stolt ;) Nej men det var riktigt kul iaf!

Idag red vi hästarna vid ca halv 11 och var ute på vandring i ca 2-3 timmar innan vi tog oss ända till sommarbetet. Riktigt mysigt var det och hästarna såg superglada ut när de släpptes i sin STORA hage :D Dagens fail var att jag fick näsblod mitt i ritten, haha. Tur att räddningtjänsten fanns på plats :P Därefter grilla vi korv och marshmallows på plats, mys! Men helgen har iaf varit toppen innan jag fortsätter min kommande semester vecka på Gotland. 
 
Nu ska jag lägga mig i sängen med laptopen, läsa bloggar och chilla med musik osv. Hörs imorgon, då sätts klockan tidigt för packning osv. Hörs då och godnatt♥
 

Kommentarer
Postat av: Beatrice

Hej gumman!
Hur äre med dig?
Hur har din helg varit ?
vad har du gjort? :)
kram

2012-07-01 @ 19:08:20
URL: http://nattstad.se/themostshiningstar
Postat av: Daniela

Jättesöt häst! Vilken ras är det? :)

2012-07-02 @ 11:46:14
URL: http://powerpony.blogg.se
Postat av: kaffehörnan

Fin häst
Ha en fin dag
kram

2012-07-02 @ 15:05:13
URL: http://www.kaffehornan.se
Postat av: kajsa - 100% häst

vilken söt ponny :)

2012-07-09 @ 17:50:55
URL: http://kajsashastliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0