OS SILVER I FÄLTÄVLAN

Heeeej, såg precis hoppningen i fälttävlan och Sverige, ryttaren Sara Algotsson tog Silver i det individuella, hon rev sista hindret och jag trodde hon klara det. Både pappa och jag skrek men tyvärr så föll bommen ner. Men sjukt stolt, första medaljen Sverige tar i OS såhär långt, stolt somsagt! Och så kom Sveriges lag 4, 4p från medalj, yeah!
 
Aja, kom hem från stallet för en stund sen, så mysigt att vara tillbaka där igen. Fotograferingen tar vi imorgon förresten och det kommer bli sååå bra :D Nu ska jag ta en powerwalk med hundarna, pussar!


Sista juli....

Idag är det sista juli, shiiiiiit vad snabbt det går. Men aja nu ska jag göra iordning mig, sen åker jag till stallet, förmodligen skrittar lite hästar och sen en photoshoot med Eiro :)  Här är det sol förresten, hoppas ni också har det fint!

LOL

Hej, sorry för min dåliga uppdatering idag. Har inte haft något vettigt att skriva om liksom. Har powerwalkat en timme med hundarna, tagit det lugnt och tagit en kvällspromenad med hundarna också. Känns som jag har gjort en del, just ja laddat ner en film också haha, nejvars. 

Men nu ska jag faktiskt se film, har en stor skål med popcorn bredvid mig och ska se LOL. Den verkar så sjukt bra och en av världens snyggaste killar är med, Douglas Booth♥ hejsvejs

 

Måndag 30 juli

Hej:) Vakna som vanligt för inte så länge sen, tänkte nog bara ta det lugnt idag, gör lite saker här hemma. Gå långpromenad med hundarna, se film och lite så. Resten av veckan kommer jag nog tillbringa en hel del i stallet så idag blir det att ta det lugnt bara :) Btw, har världens träningverk i vaderna, så får se hur dagen slutar haha :P
 
Ha en fin dag!

Lovely night

Har nu tillbringat min kväll till att läsa resten av novell bloggen, är så inne! Nu väntar man ju bara till nya inlägg - som en bok fast bättre, har ju aldrig fastnat för en bok så..

Och jag som också är TRÖTT kanske borde sova då? Men nu vill jag inte det, helt tvärt om än från igår. Men aja, får väl hitta på något kul på datorn då, kanske se film. Får se lite :) Och har fått tack från mitt cred till tjejen som äger novellbloggen också, hon verkar så glad. Hon skriver det lite överallt ser jag :D

Godnatt och sovgott för er som redan sover :p
 

Äntligen är hästarna tillbaka!!!!



Nu är jag skapligt trött efter ca 3 timmars ridande hem från betet, alla har haft kramp i rumpan hela vägen och tjajat om hunger. Har både ätiti tårta, mat och blåbärspaj - nu drar jag på filmkväll. Allt blev så efterlängtat helt plötsligt!

Söndag 29 juli

Godmorgon :) Kom precis ut från dusche och ska nu ner och käka frulle. Rider ju hem hästarna idag, att bara se dom kommer prias i magrn känns det som, shiiit vad jag längtar! Aa men vet inte hur långt tid det tar men vi ses när jag är hemma. Hoppas på uppehåll under ritten iaf ;)

Läser ni så kommer det stå 1-1, om ni inte fattar eller hänger med precis som jag så kanske ni ändå borde läsa?

Här i skrivandes stund ligger jag i sängen och svettas som en gris rent bokstavligt... Varför ska man alltid göra det på nätterna? Och då kan man ju självklart inte somna, la mig i sängen runt tolv men har ännu inte sommnat. Jag som därmed satt klockan på halv 10 förut, tänkte sova skapligt inatt och komma upp tidigt imorgon (idag) för att fixa lite innan jag åker ut till hästarna. Smörja ridskor, chaps osv som jag har glömt bort när jag typ inte alls har gjort så mycket när hästarna har varit på bete. Aja, sånt som händer, hjärnan skruvar ihop sig ibland. Men hoppas på att komma upp imorgon - tidigt då! Håll tummarna för mig??

När jag ändå ligger här, pigg och svettig haha så kan jag lika gärna skriva lite till. Bara för att man får en mycket effektivare och mer motiverad hjärna när man egentligen inte bör ha det? Är det bara så för mig? Om man inte är alldeles för trött då.... Och nu har jag det! Mina killersinlägg som jag längtar till att skriva på den nya bloggen kommer alltid skrivas på nätterna - SMART IDÉ!! Eller ja, killers o killers blir det ju bara inte, utan det beror väl på. Lite åsikts inlägg har jag på tungan också. Motiverad till 1000 är jag inför allt nytt! Och där skrev jag något jag inte skulle skriva, men att glömma bort det som egentligen skulle ha stått så får det jag skrev stå kvar.

Under den här tiden som jag prata om, alltså den stunden sen ja la mig i sängen tills nu så har jag också gett mig på något jag aldrig trodde jag skulle göra - En novell blogg (fick lite Déjá vu när jag börja skriva det här stycket, läskigt..) Jo men jag skrev rätt, en novell blogg. Jag som aldrig har fastnat för något läsande och dels det jag har gett mig in på att läsa en One Direction novell, har alltid tyckt det skulle verka tråkgt och typ långtråkigt - men där fick novell teamet 1 pöäng! Har nu lämmnat lite cred till tjejen som äger novell bloggen, den äger rent ut sagt! Och att den är hälften på engelska är väl ännu ett spår på att jag gillar den. Eftersom jag har svårt för engelska och inget mer än ett IG i ämnet så är jag nöjd över mig själv som läste ca 7kapitel, skapligt långa också på bara en kort tid och i flygande fart som jag kännde det. Lite cred till mig med va?? Här har ni länken till novell bloggen som ägs av tjejen Ellen, haha det rimma ju. http://shouldhavekissedyou.blogg.se/

Ja, nu har jag babblat (skrivit) klart för ikväll, tror så! Men nu vart jag fan lite trött också, haha sånt här gör jag nog oftare - om ni läsert också, skulle sitta fint och det skulle helt plötsligt stå 1-0 (eller kanske 1-1 eller 1-2, 2.1) till mig mot er eller tvärt om. Om det inte är något annat ni klagar på? Bra då säger vi det så, godnatt på er. Ska försöka få lite sömn, kanske blev lite för övertrött? Det märker vi. Godnatt igen!



Film med lillebror

Ligger och ser Tarzan med min bror nu med en massa gotta, myyyys!
 
EN film sa ja till han, inte 10 hahaha, sötis!

Lördag

Hej, godmorgon, eftermiddag eller vad det nu är. Jag vakna iaf för drygt 2 timmar sen kanske? Trött är jag och vet inte vart dagen tar mig.

Har lite ångest över det ena och det andra. Hade ju ett år med Eiro igår men åkte inte ut o pussa på han. För det första så fick man INTE åka ut, men sen ser jag ändå folk som gör det, blir så arg. Kunde ju lika gärna ha åkt då. Hoppas verkligen jag får rida hem han från betet, skulle betyda sååå mycket!! ♥

Sen missa jag också OS invigningen igår, skulle ha varit kul att se när Roffe höll i vår Svenska Fana. Får se om man kan se det i repris. Men annars är det väl lugnt, förutom att jag ALLTID vaknar så sent osv osv. Livet leker med mig, usch.. Hoppas ni har det bra iallafall! puss o hej!
 
Förresten, en sak som är jävligt bra, det är ju att hästarna komemr tillbaka just imorgon, saknar det så mycket så det är sjukt! Har nog inte ens sett en häst under hela lovet, eller jo i en hage men inte ens klappat en. Känns konstigt..
 
 

Fredag 27 juli

Har precis ätit en av mina favoriträtter och ska nu göra iordning mig. Drar på en chill kväll, älskart! Hör senare ikväll.  

Men glöm inte att kolla på OS invigningen då Rolf Göran Bengtsson, den världskända Svenska hoppryttaren ska bära våran Svenska Fana. Det börjar kl. 22.00 på SVT1 :)
 

Min torsdag

Gårdagen var väldigt bra. Vi chilla hos Myys vänner och åt pizza osv. Innan vi åkte hem satt vi på mc och sen tog taxin till Myy. #Y.O.L.O haha.


Äntligen!

Nu är bloggdesign och allt under uppbyggnad, kommer bli grymt! Ska försöka komma ut så fort som möjligt när hästarna är tillbaka från betet (dem kommer på söndag) och fixa en photoshoot med Eiro så han är med på headern. Vet inte om jag vill ha den som redan håller på att göras med det får vi se. Ni får än så länge inte se något förutom en liten sneak peek ;)


1 år med Eiro

Idag firar jag som skötare på Eiro 1 år. Ett av det bästa året i hela mitt liv, det bästa faktiskt! Det har gått så otroligt fort och att vi har utveckalts är väl det bästa. Tror den mesta utveckligen har vi gjort tillsammans från min sida och han har utvecklats med alla andra ridelever och sin medryttare

Är så stolt :') Nu taggar jag inför ännu mer utveckling tillsammans med Eiro, gose♥ Bilder från vår början till senaste fotot på han. dressyrbilderna är gamla och hoppas att det verkligen inte ser ut så på bild nu :P

 

1 år imorgon...

Inatt sover jag förmodligen borta. Får se lite hur det blir. Men ska iaf umgås med vänner och så ikväll. Imorgon väntar en speciell dag♥

Sov gott ni alla!

Var med och tävla om detta grymma pris hos dressyrmupparna.se


Kristen Stewart - förebild

Hon är den snyggatse, hetaste, coolaste och finaste personen i världen, vad jag tycker. Hon är så cool på alla sätt. Som skådespelare, människa, sin stil och från topp till tå helt enkelt :)

Som Kristen vill jag verkligen vara. Från utseende till hennes grymma skådespeleri. Att hon har varit med i Panic Room som 12 åring, Twilight som 18 åring till 22 årig och massa andra filmer där i mellan och nu även Snow White and the Huntsman. Medverkar som modell, vunnit flera priser på olika Awards och är tillsammans med en av de 10 snyggatse killarna i världen av min egna tabell ;) Alltså Robert Pattinson! Och så är hon helt naturlig! Vem vill inte ha ett liv som henne?

 

Torsdag 26 juli

Hej på er! Vakna för någon timme sen och har sen dess klurat med min designer lite om den nya designen. Gillar det verkligen!

Nu ska jag äta frulle, pannkakor♥

Så jävla sann!!! Hahaha dör!


Dagens outfit


Bilder från tältningen i mårängen


I'm home!

Är hemma nu igen :) Har haft det supeeeer! Kom dit igårkväll och grilla, chilla, haha det rimma ju.. tjockat oss och tagit det lugnt med en jävla massa humor. Även varit rädda för ett stor okönt djur som vakta i skogen bredvid oss. Hahaha, fyfan!

Nu ska jag packa upp, ta igen lite saker sen uppdaterar jag lite bilder från igår :)
 

Hatar rubriker

Har precis fixat till mig lite och ska nu packa. Åker iväg och tältar med två av mina kusiner så många nätter vi orkar :P Riktigt chill ska det bli. Om jag hittar wi-fi vilket verkar vara omöjligt så uppdaterar jag, annars så hörs vi när jag är hemma igen :)

Bjuder på en grym låt!

Ibland gillar jag Sveriges sommar

Har vart iväg och både solat och badat idag med bästavän. Det var sjukt varmt även om det fanns moln lite överallt. Hoppas nu att solen håller sig hela veckan och helst hela sommaren, vilket inte låter så trovärdigt... Men så man får lite färg iaf :)

Har hört att de flesta hade dåligt väder idag, hoppas verkligen att HELA Sverige kan få 40 grader och sol, haha bara föra att liksom ;)


Tisdag 24 juli

Morning :D

25 grader och sol ute, hörs när det blir kallt!

One Direction Infection, ja vet!

 

I'm proud to call myself a Directioner.


Hellu

Nu är jag hemma från filmkvällen, älskar filmkvällar haha. Nu ska jag till en vän, prata lite och så, sen inatt kl 02.22 släpper förmodligen några directioner röda ballonger som firande för 1D's 2 års-dag så får väl se om vi ser några röda ballonger :)

puss på er
 
 

Filmkväll

 
Såhär kan en av mina frukostar se ut ibland, vafan liksom?? Först värsta nyttigt med sallad, fullkornsbröd och sen en bulle mitt i allt? Ja haha, hur går det med kosten får jag nog fråga..

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig lite. Sen åker jag på en filmkväll och inhandlar lite godis och så till det med :) Myskväll blir det, dagarna bjuder ju inte riktigt på något annat när vädret ser ut som det gör..

Måndag 23 juli

Godmorgon för min del, vakna för någon timme sen kanske. Me idag är jag sur haha. Låg och såg Teen Choice Awards 2012 live igår, kl 02.00 - 04.00 ungefär men hade så sjukt ont i ryggen så tänkte vila lite därimellan, men sen vaknar man att det är morgon och missa hela skiten.. 1D som hade så många domineringar och tog 3 av dem. Skönt att höra men det skulle ju ha vart kul att se liksom ;)

Nu ska jag göra en god frukost och sen ta det lugnt. Får se vart dagen tar mig :)
 
 

I'm a proud directioner

Här har ni två bättre bilder från 2010 och 2012. Jag har bara följt killarna under deras resa i ett halvt år nu. Men har självklart kollat bak bland arkiven, under deras tid i x-factor och resan ända tills nu, 2012. Det har varit grymt.

Det har också varit ett av mina livs bästa 6 månader, det är så otroligt. Livsglädjen i livet är killarna, och att fortsätta tro att det finns så otroligt fina människor på jorden som dom. Har inga ord, så sjukt stolt bara. 21, 19, 19, 19 och 18 år gammla är alla iår. Och dom har tagit sig så långt!
 
One Direction gillar jag inte heller bara för att de sjunger bra och är snygga, det är sååååå mycket mer. Det finns många artister som är snygga och sjunger fantastiskt, så 1D har något speciellt. Något fruktansvärt speciellt. Vad säger man?

Inga mer ord, tyvärr. I mitt hjärta, där finns dom tills jag dör, det kan jag fan svära på.



 


Kolla bara på videosarna, 191 miljoner views på deras första musikvideo och även den i live verision, grymma!
 


Jag svär på att de kommer finnas i mitt hjärta för jag har ALDRIG fallit för ett band/artister osv förr förutom Robert Pattinson som jag tyvärr har kommit över även om jag diggar har som skådespelare osv. Jag gillade ändå bara han i ca 1 ½ månad och dessa killar har jag gillat mer och mer för varje dag i 6 månader. Varför inte i 80 år till? Jag fan svär på det hahah!

#2yearsOf1D

Idag är det 2 år sen One Direction blev ett band tillsammans och formades till det dem har blivit idag! Säger bara ett fett grattis och är sjukt stolt över deras STORA utveckling. Från deltagande i x-factor 2010 till världens största pojkband 2012. Love them♥
 
2010


2011


2012
En ganska dålig bild på hur dom ser ut nu, den är nytagen från igår tror jag och är bara en ögonblicksbild så de ser lite roliga ut, men de är sååååå mycket snyggare, just so you now ;)
 
 
 
 

Söndag 22 juli

Idag är det återigen fint väder, så idag hamnar jag framför solen - hela dagen. Hoppas ni också har det fint! 

Dagen

Har varit och solat med hundarna idag samtidigt som de fick busa, mys! Har också haft en rejäl chillkväll! Nu är det One Direction infection som gäller. Puss o hej!

Lördag 21 juli

Godmorgon :) Vakna lite sent idag, trodde jag hade vant mig efter några tidiga morgonar, men inte blev det så. Typ tredje morgonen jag blir väckt av telefonen haha..

Nu ska jag äta en nyttig frukost och sen funderar jag på att dra iväg och sola. Hörs sen, puss!
 

Mys på hög nivå<3


Kvällens outfit osv

Var och träffa Jessica och Robin nu ikväll. Blev ännu en chillkväll, skönt!


Försöker träna på mitt leende och vänja mig med det jag har. Därför ser bilden fucked up ut..

Fredag ♥♥


Var med och tävla hos nellieberntsson.se om detta snygga schabrak :)

Klickbar bild
 
 
 

Alla directioners, kolla hit!

Som ni vet formades One direction fredagen den 23:e juli 2010 klockan 8.22pm. Som ni kanske vet så kommer alla directioners den 23:e juli 2012 klockan 8.22pm att delta i 2års firandet i samband med ett projekt för killarna. Alla kommer släppa en röd ballong och sätta fast en lapp på ballongen där det står ditt twitternamn, ditt riktigt namn, stad/stat och varför just DU älskar One direction. Det här är ett världsevent och kommer hållas efter 'eastern standard time'. SPRID DETTA VIDARE!!!
Så 8.22pm är alltså 20.22 här i Sverige. Men efter den tidszonen måste vi även lägga till 6 timmar då de ligger bakom oss i tiden. Så det blir alltså ganska sent/tidigt vi ska släppa våra ballonger isåfall.

 
SPRID VIDARE!!

Torsdag 19 juli

Hej, en sak som jag nu är säker på är att gå men 15 cm klack och 5 cm platå en hel dag på stan är fruktansvärt. Tog av mig skorna och gick barfota den mesta delen av tiden, och nu är mina fötter helt sönder och värker. Hahaha aldrig mer...:p
 
Idag gick jag faktiskt upp runt 11, sjukt stolt. Ska nu gå med hunden och sen iväg. Chillkväll som vanligt blir det :) Får se hur uppdateringen blir under kvällen och imorgon. Men vi hörs när vi hörs!
 

2011 - 2012 utseendemässigt

Vad ska man säga? Har inte direkt ord för hur jag kunde se ut som jag gjorde förra året hahaha. Visst jag ser inte perfekt ut nu heller men klart mycket bättre. Många säger att jag ser likadan ut som förra året men då såg dom inte mkt av mig 2011 eller nu 2012. Visst man kan ha dåliga dagar då man ser ut som skiiiit och så men även när jag inte ens fixar mig så ser jag betydligt bättre ut än vad jag gjorde efter 1 timme framför spegeln förra året, och nu överdriver jag verkligen inte haha!

Och så klädseln, förra året. Shiiiet säger jag bara, har typ slängt allt och införskaffar mig nytt nu. Älskar den stil jag gillar nu, även om jag inte har möjlighet att klä mig i den helt så är jag iaf en bit på vägen. Och så håret, ögonbrynen, poserna osv. Mycket har hänt kan jag säga. Bara att inse liksom ;)


only chilling


Dagens outfit


18 juli

Hej på er, vakna för någon timme sen vilket inte var planerat. Somna ganska skapligt igår och satte klockan på ca 11 idag. Men såklart så somna jag om, igen...

Ska nu fixa mig lite snabbt och sen ska jag träffa min fina vän. Hör sen eller nåt haha.



Dagarna hos småkusinerna i text och bilder

De två dagar jag och mina två kusiner på 17 år, haha vad fult det lät. Nej, men dem är 17 iaf ;) Vi var hos våra småkusiner, Oskar 5 år och Klara 1 år :) Det var jätte mysigt då vi åt god mat, bada och sola, hoppa studsmatta, spela spel, såg film med godis och sov i husvagn. Det var lite kortfattat av det vi gjorde och jag gör mer än gärna om det.

Dom bor på världens mysigaste stället ute i skogen, i ett stort utbyggt hus med pool, stor trädgård och två små söta barn. Vem kan ha det bättre än så där? Vill ju bara flytta hemifrån och skaffa familj, NU!

 

Back home

Hello guys!!

Kom hem från mina kusiner för några timmar sen, ska packa upp och duscha och sådär. Är också sååå sjukt trött så funderar på att gå och lägga mig tidigt. Är inte van att vända på dygnet igen eftersom jag gick upp vid 10 idag och somna innan 3 i måndags. Stolt över mig själv haha.

Tog bilder med mobilen så kommer uppdatera er med det senare :) puss o hej!
 
 

Måndag 16/7

Godmorgon, sitter och äter frukost just ju och inser hur svårt det är att komma på tidsinställda.. Jag bloggar bara om min vardag nu så det är svårt att uppdatera om annat haha.

Hoppas ni förstår mig :) Ha det bra!



Söndagar äger ibland

Hej :) Idag har jag bara chillat, vakna vid 4, ätit pizza, fixat inför morgondagen och gott en lång promenad med ett av världens underbaraste djur! Dagen kunde inte ha blivit bättre!

Nu sitter jag och lyssnar på musik och försöker skriva tidsinställda, men kan säga att det är jävligt svårt för internet vill inte sammarbeta just nu. Går istället upp tidigt imorgon och skriver några styckna :) Hoppas jag hinner hahaha.. iaf, imorgon åker jag och vi lite större kusiner till mina små kusiner som bor mitt ute i ingenstans. I en jätte fin villa med fin tomt, pool och allt. Vi sover även över där tills på tisdag, mys!! 

 

Söndag, så kallad bakisdag

Godmorgon kan jag väl säga, vakna för någon timme sen. Så skönt att sova länge och att dagen går fortare eftersom det är morgondagen jag vill komma åt! Roliga planer på G!
 
Nu ska jag göra iordning mig lite, sen åka iväg och fixa lite saker. Uppdateringen lär inte bli på topp de kommande dagarna, men lovar att fixa lite tidsinställda, så ni vet :)

Feeeest!!

Go kväll! Har varit på en 50 års kalas sen kl 16, kom dock hem för någon timme sedan och har sen dess tagit en kvällspromenad med Bonzo och tvättar bort mitt smink, känslan alltså♥

Det var verkligen jätte trevligt, god mat, dricka och sällskap och såklart mycket mer på det, som alltid :) Glömde bort att ta fram kameran som jag annars brukar göra med det var fullt röj så kände för att skippa den för ikväll ;) Men maten är ju iaf ett undantag för mig, eller?? hahaha.

Sov gott på er, imorgon vaknar jag när jag vaknar för att sätta klocka lär vara ett alternativ som ändå inte lär funka, hahah, hörs!
 

Grillkväll med stalltjeorna 13 juli 2012


Lördag 14 juli

Godmorgon :)

Idag är jag återigen uppe skapligt. Hoppas jag har lyckas vända på dygnet en aning i alla fall ;) Jag ska nu ner och äta en god frukost, ta vara av morgonen vilket var riiiiktigt länge sedan och tar därefter en lång promenad med hundarna. Allt var så länge sen, saknar min vardag så sjukt!!!!!! Vi ska inte vara iväg förnst kl 4 så har gott om tid på att fixa mig också, skönt. Bilderna från gårkvällen får ni i nästa inlägg så istället lägger jag upp en skön låt, en riktigt skön låt verkligen. Kram!
  

Härlig kväll♥

Hej, klockan är rätt mycket nu, eftersom jag vakna tidigt idag. Känner mig sjukt stolt och har hunnit gjort en massa idag :D Älskar sånna dagar!

Kvällen har varit helt fantastisk, med riktigt fina vänner, god mat och allt. Så en tjejkväll ska vara ni vet? ;) Nu ska jag faktiskt lägga mig och läsa en massa bra bloggar, älskart! Imorgon inväntar en festlig dag, nämligen ett 50 års firande. Godnatt och syns här imorgon med bilder från ikväll :) 
 

Nytt

Åter igen lite nytt till garderoben. Klänning och tröja från hm för endast 79 kr styck :)

 
 

hej

Ska snart dra mig till grillkväll med en massa vänner, hörs ikväll :)
 
Edit: Hahaha märker att jag knappt fick någon sömn inatt, bara några få timmar. Trodde klockan var 5 och att spårvagnen skulle gå 02 över, så fick genast panik och skulle börja fixa mig och allt tills jag kom på att klockan bara var 4 hahah ;P Därav mitt snabba inlägg haha, jani så kan det gå.. Men ska ta det lite lugnt nu och sen hoppar jag in och tvättar kroppen och fixar mig i LUGN OCH RO!!
 
                                                                          Bjuder på en natural bild på mig

fredag 13 juni

Godmorgon :) Uppe som tuppen idag, för första gången på riiiktigt länge faktiskt! *känner mig stolt*
 
Ska bara äta upp min frukost sen drar jag mig en sväng på stan med mamma, ha en fin dag!

information

Min uppdatering här på bloggen är inte alls seriös - just so you now! Så själva bloggen ser ut, header, design och hela paketet så känns det inte alls som en blogg för mig, ingen jag vill blogga på i alla fall. Jag är på full gång med den nya bloggen - behöver verkligen hjälp med design och header, så tipsa gärna någon som gör snygga, tack! 
 
Om inte jag får svar på mina design hjälpare snart :)

hellu

Är istället hemma hos min kusin och ser Harry Potter maratonet där. Har endast hunnit se 1 och en halv film men förmodligen ser vi en till efter det. Ätit, det har jag också gjort. Både godis, chips och popcorn - intressant men har bloggtorka hahah. Hörs senare ;)

12 juni

Att starta dagen med pannkakor är väldigt överskattat! Så gott till frukost ju :) Ska snartgöra iordning mig, hoppa in i duschen och även gå en sväng med hunden innan det bli film maraton av Harry Potter med mina två kusiner. Nu när jag ser att det är fint väder också.....

 
 
 
 

Gotland 2012 del 5


Tja

Åkte ner till stan förut och va en sväng hos Malin också, nu ska sätta mig och äta mat som verkligen är efterlängtat! Har lite att göra på datorn sen, bland annat att skriva inlägg till bloggen och lite så. Ska försöka lägga mig tidigt ikväll så det blir nog att ladda ner någon bra film :)

 
 
 
 
 
 

onsdag 11 juli

Godmorgon ;) Såg film till typ halv 6 imorse och då vaknar jag alltid sent även om jag sätter klockan tidigt, vaknar ju  liksom inte av den... hahaha
 
Nu ligger jag och äter godis, det bästa som finns på morgonen men ska strax göra iordning mig innan dagen sätter fart! Puss o hej!
 
 

Chillkväll som vanligt

Hej :D
 
Sitter i Myys soffa nu och chillar med musik och godis, blir nog någon film sen med. Sover också här inatt! Var hos  Myys bror i eftermiddags och gick med hans hundar osv och så åkte vi även en sväng till Malin för en stund sen. 
 
Jag som förresten hade bestämmt att sluta med godis chips och sådant, men skjuter nog upp löftet lite hahah ;) Men kommer endast sluta med godis (inte choklad) och chips förutom pringles och taco chips. Bara för att jag egentligen inte gillar godis och chips. Det är bara så flottigt och mättande med mycket onödiga kolhydrater haha :p  Esch, inte mer om det nu. Tar det när det väl är! Hahah. Ha en fin natt för er som är vakna :)
 
 

10 juli 2012

Vaknar återigen upp till en regnig dag.. Det här sommarlovet är rent ut sagt ett helvete.. Men nu skiter jag i det och sitter hemma resten av lovet haha.
 
Inatt sov Myy här, hade en mysig kväll med film osv. Idag vet jag inte riktigt vad vi hittar på men det får ses! pusss på er♥

Gotland 2012 del 4

Under onsdags eftermiddagen gick jag och Myy ut i skogen och hade en photoshoot.. på ett träd haha. Här har ni del 1, fick mer bilder nere vid stranden och på en sten. Enyoj!

 

mat<3


Gotland 2012 del 3

När vi vakna i onsdags gick jag och Myy direkt till stranden, sola i ännu en blåsig dag och tog lite bilder.
 
Onsdags kvällen åt vi på campingens resturang, riktigt gott!
 

Måndag 9/7 2012

Nu sitter jag här med god frukost och skriver en massa inlägg till er :)
 

Gotland 2012 del 2

Lite bilder från Gotlands (Åminnes )natur
 

Söndag

Sorry för att jag inte har uppdaterat er, håller på med fix på den nya bloggen och har umgåts med mina vänner och har saker att göra nu när man har varit borta en vecka. Men ska ut på promenad nu och uppdaterar med mer bilder från Gotland när jag kommer tillbaka. puss :D
 
 

Gotland 2012 del 1

Veckan i Gotland var skön! Annars var det mest jobbigt utav det dåliga vädret vi hade någon dag och att det blåste något fruktansvärt. Att vara borta en vecka från Norrköping var riktigt skönt, men att liksom inte ha något internet eller så var mer tråkigt, inte skönt alltså ;) haha!
 
När man vaknar kl 9 för att äta frukost så gick dagarna sjukt segt och det fanns inte så mycket att göra när man var trött, seg osv än att lägga sig den blåsigaste dagen på stranden, somna några timmar och sen vakna upp helt sönderbränd. Det var lite tidsfördrift iaf :p
 
Vi var 15 stycken sammanlagt under resan, det var faktiskt nice folk och vi hade kul! :) Kommer nu lägga upp bilder, tog en massa så det bli flera inlägg.
 
 
Bilder från ditresan och campingen

At home, Norrköping ♥

Hej gott folk! Är nu hemmkommen från Gotland efter en dag med över 14 timmars resande till Norrköping. Är helt slut, trött och sitter här med solbränd kropp och kollar igenom allt på datorn jag har missat under veckan och snackar med mina fina vänner på skype. 

Internet var sjukt segt på campingen och fanns knappt någon teckning i mellan åt. Har därför bara använt 3G och uppdaterat på instagram :) Kommer ösa bloggen med en massa bilder imorgon, har photo shootat med Myy och fick en massa fina bilder!
 
Vi hörs imorgon igen, pussokram!
 

Måndag 2/7 2012 - Gotland!!!!

Godmoooorgon! Här är jag, morgon trött men jävligt taggad! Att en plats kan göra en så glad, det är sjukt.

Ska strax gå till Myy och få skjus därifrån, resväskan på 25 kg är klar och nu väntas det bara att släpas runt på en hel dag och under 8 km.. Hahah känner redan ångesten.. Nejdå, det kommer bli grymt när man väl är framme :)
 
Ni får ha det så bra så hörs vi tills den närmaste uppdateringen, pusssssssss o kram♥
 



Glöm inte att följa mig på Instagram för mer uppdatering under veckan!
 
 

Gotland om 7 timmar

Hej på er mina läsare, är superglad att ni är kvar även om uppdateringen ser ut som den gör :D
 
Har precis kommit ut från en dusch, sitter nu och målar naglarna och ska strax packa ner det sista och fixa lite smågrejor. Imorgon står klockan på 6 så borde kanske sova snart, men om man inte är trött så är det ingen mening att lägga sig i sängen haha..
 
Jag kommer uppdatera under veckan så mkt jag kan, då jag hittar WI-FI och när vi uppdaterar internet på campingen.
 
Tåget från Norrköping-Stockholm imorgon bitti går ca 08.30 och vi lär vara framme i campingen på Gotland efter tågresan, buss, båt, buss, buss och 8 km gående vid ca 19.00-19.30. Och hemfärd här i Norrköping vid 23.30 på fredag.
 
Veckan kommer bli grym och gör mitt sista inlägg här hemma imorgon bitti. Ha det bra sålänge :D 
 
 OBS. Glöm inte att följa mig på Istagram för att få mer uppdatering under hela veckan, överallt!
 
 

1 juli

Såhär såg min rubrik ut för exakt en månad sedan: 1 juni, ftw... redan? Kan ju lika gärn säga så igen.. Det är sjukt att det går så snabbt, "sommaren" är snart över och har bara suttit inne under lovet p.g.a av all jävla regn. Nej men det känns typ så..
 
Idag har jag umgås med min fina vän Myy. Nu ska jag tillbringa kvällen med packning, vänner och lite så. Ses sen!
 

Tottosarnas dag

I'm back! Vart lite segt nu ikväll. Tog en skapligt lång dusch, åt god mat, gick kvällspromenad med hundarna och har städat rummet. En väldigt chill kväll efter en lång dag!
 
Igår var kvällen riktigt nice. Vi hade kubbturnering och åt god mat på funktionärs festen, därefter höll US i aktiviteter och övernattningen. Det kördes 10-kamp och mitt lagg vann ju, känner mig stolt ;) Nej men det var riktigt kul iaf!

Idag red vi hästarna vid ca halv 11 och var ute på vandring i ca 2-3 timmar innan vi tog oss ända till sommarbetet. Riktigt mysigt var det och hästarna såg superglada ut när de släpptes i sin STORA hage :D Dagens fail var att jag fick näsblod mitt i ritten, haha. Tur att räddningtjänsten fanns på plats :P Därefter grilla vi korv och marshmallows på plats, mys! Men helgen har iaf varit toppen innan jag fortsätter min kommande semester vecka på Gotland. 
 
Nu ska jag lägga mig i sängen med laptopen, läsa bloggar och chilla med musik osv. Hörs imorgon, då sätts klockan tidigt för packning osv. Hörs då och godnatt♥
 

RSS 2.0