Mysig lördag

Hej på er! Kvällen har varit fantastisk. Mysigt med en liten söt Cassandra överallt.
Maten var god. Och vi hade en mysig kväll med Earth hour.

Ska nu fixa lite på datorn och sen sova.
Eller innan ska jag plugga in dressyrprogramet så jag kan träna det med häst imorgon.

Ha en fortsatt fin kväll!




Ricinolja i håret

Godmorgon kan jag ju nästan säga. Vakna faktiskt vid tre idag, sjukt skönt. Imorgon ska jag upp tidigare då stallet gäller, så alltid skönt med en sovmorgon :)

Sitter nu med Ricinoljan i håret, ögonfransarna och ögonbrynen haha. Ska se om mina ögonbryn kan bli bra igen, man vet aldrig och långa fransar skadar ju aldrig? ;)

Ska nu ta mig en dusch, göra i ordning mig för nu väntar gästerna där nere. Ska bli en myskväll med farbror, hans tjej och syster. Självklart underbara kusinen Cassandra också. Vi hör senare igen!


Känner mig som ny!

Känner mig som ny efter en underbar kväll med fina vänner.
Har badat, kört vattenjumpa, fått massage, bastat, chillat någon timme på Åby fritidsgård och sovit i minibussen. Vad kan bli bättre?

Nu är jag väldigt trött, ska bädda ner mig i min mysiga säng och sova några timmar. Imorgon tar jag mig en kortis till stallet tror jag. Godnatt ♥


Promenad med fin vän & hundar ♥

Äntligen är det helg! Så efterlängtat alltså. Praktiken var superkul idag. Dock så var vi så jävla sega så det känns som om inget blev klart typ. Eller jag och Mickaela lulla runt lite, resten fick jobba ;)

Har precis varit ute på en långpromenad med en fin vän och hundarna. Mysigt värre! Ska nu ta en snabbdusch, äta tacos och sedan bege mig mot fritidsgården där vi åker till den magiska kvällen. Fan vad skönt det ska bli :D












25/7 2011 - blev skötare på Eiro. Åtta månader går snabbt..!

Fytusan vad den här hästen betyder mycket för mig.
Han har förändrats så otroligt mycket, både positivt och negativt. Han är så underbart fin och många faller för hans utseende och arbetsvilja. Det folk faller för mindre är beteendet i stallet. Men det kan man ju förstå.
Vi har utbildat varandra om man säger så. Både i hanteringen och ridningen.
I alla fall när vi två förstår varandra rätt och är på gott humör!

Kan väl inte annat än att längta tills vi någon dag i framtiden syns på tävlingsbanorna! Fan vad kul! Och såå stolt jag skulle bli. Har följt hans utbildning och vill gärna se den hela vägen ut!

Kärlek till världens bästa häst ♥











Bilder från gårdagen. Försökte göra det bästa av mobilbilderna.

Friiiday

Äntligen fredag! Det innebär nu 2 dagars vila innan jag återvänder till 4 dagars hästarbete. Funderar på att ta en hästfri helg. Eller åker nog förbi en sväng på lördag, gosar med Eiro och springer igenom dressyrprogramet några gånger :)

Ikväll bjuds det på något riktigt skönt! Nämligen en Spa och Relax kväll. Åker med Myy och det lär blir hur skönt som helst. Bad i över 30 grader och massage. Det här behövs må jag säga :D

Vi hörs ikväll, när jag är hemma. pusss

Hahah älskar dessa bilder. Togs i ...skolan... förra fredagen.

Ricinolja

Har nu beställt mig en flaska ricinolja. Den lär komma i slutet av veckan eller i början av nästa. Ser verkligen fram emot reslutat, då jag får långt och fint hår :)

Ska kanske innan jag börja använda oljan dra till frissan och färga håret. Får se hur det blir därefter.

Får väl hoppas på att håret växer till sig lika långt igen!


Update. Ricinoljan kom idag. Börjar med den imorgon eller nästa vecka. Får se lite :)

Träning inspiration, till er och mig :)

Snart ska det tränas mycket! Ut och springa, power walka osv. Ska bli vältränad och få muskler. Annars finns jag inte på stranden i sommar, kommer inte ens sätta på mig en bikini. Usch, så jag ser ut nu komer jag aldrig visa mig.. :(
Även om jag inte är TJOCK så är jag inte alls nöjd med min kropp. 

Kommer fusksola i solarium innan så jag får lite pigment. Just nu ser jag ut som en snögubbe typ.. ;)

Här är lite snyggt och sådant som behövs inför den kommande träningsperioden!
Vet ännu inte vilka träningskor som ska köpas. Hittar inga lämpliga.. Annars får det bli dessa, helt svarta eller vita så jag kan matcha med annat snyggt. Älskar ju orange ex :)
I sommar ser ni mig såhär vältränad och brun, I like!

Good morning everybody

Godmorgon! Det blir en lång dag idag som jag skrev tidigare. Börjar kl 08.00 och slutar 15.00. Stannar kvar i stallet för vid 16.00-19.30 är jag stallvärd. Ni vet mina gamla vanliga torsdagar? :)

Ingen större fara att vara i stallet länge, mer skönt faktiskt! Lär vara rätt trött under dagen och när jag kommer hem, men det är jag ju varje dag så inget ovanligt inte haha.. ;)

Vi höres och synes senare under kvällen när jag är hemma! Pusss

Power Walk

Vart till och med en Power Walk nu ikväll. Jävligt skönt var det. Självklart hängde hundarna med. Vart ute i ca en halvtimme, och temperaturen låg också på 6+ :) Kallt var det men fick upp värmen snabbt.

Nu väntas bara en riktigt chill kväll och big brother. Därefter blir det nog en lång blund. Imorgon väntas det en låång dag!



Imorgon ringer jag tanläkarn, kan inte ens äta av min ilande tand. Usch!!

Onsdag tjugoåttonde i tredje tjugohundratolv

Hallå!

Hur är det? Här är det bra. I ryggen är det bättre. Lite i alla fall. Men det finns ju mycket positivt med rygg (skada). Det är ju att massage är såååååå skönt då! Håller ni inte med? :D
I förmiddags var jag hos tandläkarn, laga ett hål. Borra faktiskt utan bedvning, men fan vad det isade ett tag. Nu är det 7 timmar sen jag var där och har fortförande samk och tänderna fyllda med banansmakande flouren.. fan vad äckligt.. Nu kan jag inte ens dricka utan sugrör. Herre vad det isar.

Ikväll blir det att ta det lugnt. Lite bloggjobb och ska även kolla igenom dressyrprogramet. Det är nämligen dags för dressyrtävling snart. Taggad som tusan! :) Nu tar jag och gör mig några 1000 magövningar så hörs vi sen! Magen ska vara vältränad, så är det ;)

Förresten, fick hem mina kläder förut. Bägge tröjorna var perfekta, bikini underdelen satt bra. Övderdelen var dock för liten och jeansen och bandeau bh:arna kommer i nästa leverans. Suveränt ni!



Uppdaterar mera senare

Har så sjukt dålig inspiration till vad jag ska uppdatera om. Så svårt..
Här får ni ett par 1D bilder så uppdaterar jag er när jag kommer hem istället :)






Har man Idomin salva så har man allt ;)

Kan dela med mig av min favorit produkt, Idominsalvan. Älskar der verkligen. Eftersom jag har så pass torra läppar så använder jag den till dom. Kan verkligen rekomendera för er som inte använder idomsalva.

Jag tar ett tunt lager då det endast ser ut att jag har läppglans på. Man får sjukt mjuka läppar och dom ser också fylligare ut. Testa :D

Ignorera mitt blodiga finger, sår överallt fan.. haha

Helt slut..i rygg och nacke..

Igår kväll sommnade jag under bb. Var inte ens halvägs klar med allt fix på datorn. Vid halv 2 kom min syster in i rummet, då vakna jag. Var helt borta och trodde det var morgon. Orka inte med att gå upp och fatta inte vart jag var så somna om ;) Vakna sen vid 06.00 och fixa alla tidsinställda till dagen osv. Fan vad trött jag var. Därefter somna jag om. Ni kan väl förstår varför uppdateringen blev som den blev haha! Eller jag, en del av den..

Idag gick praktiken bra. Bara att nacken och ryggen gjorde så j*vla ont! Herregud. Nacken värkte så mycket att det gick upp till huvudet och ledde till en grym huvudvärk. Ryggen, ja ni.. har nog aldrig haft så ont på riktigt länge. Hur fan ska jag orka med 1 ½ vecka till med en massa slitande stallarbete? Haha, kommer vara död bokstavligt talat!

Har nu ikväll umgåts med min fina vän. Vi var på planerings möte inför Gotlands-resan och tog det bara lugnt. Skön dag! Vädret var också runt 15+ och mycket sol. Mer än en skön dag :D

Mina nya, snygga vårjacka har anlänt. Gillar den starkt!



Gårdagens prao

Igår var min första prao avklarad! Dagen var kul och lärorik och ser fram emot resten av veckan. Jag red en sväng på Domina, väldigt fin är hon med så himla seg. Det gick väl sådär. Men eftersom det var första gången jag satt på henne så var det ju okej iaf.

På lektion red jag Eiro. Det gick toppen! Bättre än annars iaf. Även om han inte lyssna hela tiden på mina hjälper så var det kul att jobba med honom. I hanteringen var han otrolig. Fan vad stolt jag blir haha. Både över mig och Eiro. Jag har övervunnit mina rädslor och han sina. Skönt!

Idag är jag på prao nr 2. Vi hörs när jag kommer hem :)



I like

Ännu mera av Louis musiksmak. Den äger!


Eftermiddags humor med One Direction

En dag kan det ju alltid vara kul att läsa om något kul, eller hur? Hoppas ni fattar, haha dör!



För er som inte vet så är Louis och Harry (bögar-misstförstå inte), likaså Liam och Niall.
Medans Zayn (sista bilden) är egenkär ;)


Små och söta har dom allihopa varit. Fan vad söta!





Allt är bra med 1D, kolla deras musiksmak liksom!

Det finns ju inget stopp med braigheter med One Direction. Allt och då menar jag allt är bra med dom.
Till och med deras musiksmak är grym!

Här är ett av Louis Tomlinsons favoritband :)


Prao två veckor, börjar idag måndag 26/3-12

Godmorgon alla ni som ska till jobbet eller skolan. Haha jag känner mig bara för taggad! Två veckors prao där jag tillbringar min fritid. Snacka om bra? :D Mina tider om dagarna blir 08.00-15.00.

Jag hoppas på mycket varierande uppgifter. Något nytt man kanske kan lära sig istället för det vanliga stallarbetet? Det jag mest vill slippa undan är soppningen, fan vad det tar i ryggen alltså! Om jag skulle soppa stallet i 14 dagar så kan jag säga att min rygg skulle ligga i begravning till slut, haha menar det verkligen!

Uppdateringen om dagarna blir mycket inspiration, ja ni vet sådana inlägg jag alltid skriver. Som musik, mode, 1D osv. Kommer minst vara i stallet 7 timmar per dag och när jag rider eller är stallvärd så blir dagarna runt 10-12 timmar långa endast i stallet. Snacka om att jag kommer vara trött därefter! Men ni får stå ut ;)

Det bästa av allt är att jag kommer träffa finisen varje dag. Få mer tid med honom.
Var sååå länge sen jag myste och gosa med honom ju..♥

Våffeldagen

Jobbat på som en galning hela förmiddagen! Och det gav till slut ett reslutat, ja vi blev klara väldigt snabbt med stallarbetet. Mycket skönt att kunna slappa i stallet med :) Jag och Agnes tog oss en superhärlig skritt tur på Casper och Domina. Fyfan vad underbart det var! 

Stanna kvar i stallet rätt länge, bara för att umgås liksom. När jag väl var hemma så var våfflorna nygräddade. Ni har väl inte glömt att äta några? Det är ju bara för gott!

Ikväll ska jag endast ta det lugnt. Se big brother, fixa tidsinställda, lyssna på musik och tagga inför morgondagen. Ska framför allt sova tidigt. Är så trött och inatt så sov jag bara några få timmar. Kunde aldrig somna..:( Men att tänka på One Direction gav mig tillslut en blund iaf ;)


Gårdagens jag













God morgon!

Upp och hoppa säger jag bara. Detta är tidsinställt eftersom jag aldrig skulle ha tiden att sätta mig framför datorn såhär tidigt haha... Har nämligen stallet istället för en vän idag halv 8. Snäll man är va???

Hoppas jag hinner ta hundarna innan. Så skönt ändå om man är så trött. Vart ju sängen lite senare igår eftersom man var tvungen att sätta om klockorna en timma framåt. Men hoppas jag kommer upp i tid iaf. Tror jag ställt om alla mina klockor i rummet rätt haha ;) Ni ska se, jag har klockor alltså! Ni kan ju förstå varför....

Esch, vi hörs senare. Tidsinställda är fixat :)

Bilder från gårdagens promenad med hundarna. Nyvaken i det fina vädret.









Kvällens efterrätt - hallonparfait




Fan vad skön han är!

Hahah är inte ändå Alexander Rybak och (William↑) sjukt lika?

Helg - Lördag

Tjenare! Idag är det minst lika varmt som igår om inte varmare. Sjukt, runt 20+ och det är endast mars? Förra året hade vi ju till och med snö på påsk. Vart tar världen ivägen haha? ;)

Vakna runt 1 och tog hundarna därefter. Sen dess har jag bara suttit här. Hoppar snart i in i duschen och fixar iordning mig. Senare träffar jag nog en vän en sväng. Får se lite hur kvällen blir.

Ha en varm dag allesammans!

Igår åts det god mat iaf, blir detsamma idag, mums! :)


15+, sol, glad, vårjacka + glajjor, promenad med bästavän & hundarna = jävligt perfekt kväll!



ps. mina ögonbryn höjs och sänks automatiskt haha, hoppas ni fatta vad jag menar ;)



Den här spelas just nu


Internet shoppandet blir min nya trend!

Garderoben bara fylls på alltså. Älskar att bjuda på allting som jag köper och gillar.

Så här är min nya vårjacka :)

Fredag tjugotredje i tredje tjugohundratolv

Helvete vad snabbt veckorna går. Det här är min sista skoldag! Fyfaaan vad skönt säger jag. Mitt sista prov, inga mer inlämmningar, plugg eller liknande. Förstå vilken lättnad? Har seriöst vart påväg att gå in vägen typ. En lätt verision av det. Har bara haft ångest och press på mig i flera månader. Men nu är det över!

Har somsagt två veckor prao (v.13-14) och sedan en vecka lov därefter. Min prao är på NORF, det stall jag rider på. Nice!

Glada nyheter, känner sugen till träningen! Har börjat känna mig muskulös i både mage, rumpa, ben osv. Där ser ni! Kroppen inför beach 2012 är på väg! ;)

Ny header igen! Älskart! Haha har själv ritat texten. Endast en skiss på mitt arbete.
Men det betyder något iaf!

Våfflor ♥

På hemkunskapen gjorde vi något onödigt gott! Älskar våfflor! Var bara tvungen att få med några fina bilder. Kameran är alltid med i bloggarens händer haha. Och är otroligt nöjd över att mobilbilderna blir så bra :)

I förmiddags var jag hos tandläkaren också. Inga glada nyheter inte.. Hål som vanligt, men det positiva är ju att jag älskar bedövning haha. Konstig nog som jag är så är det fett kul ;) Onsdag nästa vecka har jag en ny tid till borrningen..

Vädret har varit otroligt idag också, ni såg ju bilden i inlägget innan liksom. Har vart i stallet, underbart! Mycket stall kommer det bli de närmaste veckorna. Berättar mer när det är dags!

Ha en underbar vårdag allesammans!










DAGENS VÄDER

SNÄLLA, LÅT HELGEN FORTSÄTTA LIKA UNDERBART!


Internet shoppat ♥


Dagens








Skolavslutningsoutfit

Jag är tidig, men fyfan vad snyggt! Ska självklart beställa skorna och klänningen, båda kommer från nelly.com :)

Use somebody - One Direction

Så sexiga är de allihopa! Otroligt :D


Kvällens nöjen..?

  • Plugg
  • Träning
  • Promenad med hundarna
  • Big Brother
  • Läsa bok
  • Sova
Ja det här står för kvällen lista. Detta ska ha hunnits med. Pluggar gör jag och har resten kvar. Rätt skön kväll faktiskt! Känns bra att ta en promenad efter träningen såhär på kvällen. Har liksom huvudvärk och får hoppas att den släpper när jag samtidigt rensar tankarna ute.. Idag ska jag också försöka somna skapligt, bara för att det är såå skönt :)

Skolans glass, skolans populära, skolans goda ♥


ps. har ny header också. Så sjukt trött på min förra så här är en tillfällig iaf. Tryck f5 för att se. Letar upp en bättre senare :)

Så sjukt snyggt!!


Om frisering

Till sommaren så ska mitt hår sparas långt! Ska snart klippa mig, endast topparna. Börja använda ricinolja och vara snäll mot mitt hår. Fundera också på att inte platta håret under hela veckan.

Ska vartefter färga om håret. Funderar på ljusbrunt. Lite så jag hade innan fast heljämnt och ljusare. Tror det blir färgning hos frisör, vill helst inte bli gingers haha. Mina vänner har lite fobi för såndant om jag minns rätt ;)


love the song ♥


Saknar så jag dör ♥


Veckans tränings-schema

  • Måndag - kondition, mage och rump övningar
  • Tisdag - kondition, arm och ben övningar
  • Onsdag - ut och springa
  • Torsdag - mage och rump övningar
  • Fredag - ledig
  • Lördag - ledig
  • Söndag - ut och springa

Måndag - artonde i tredje tjugohundratolv

God morgon!

Måndag igen då. Inte taggad ett dugg faktiskt. Måste verkligen kötta denna vecka i skolan p.g.a att det är prao de två kommande veckorna och då måste allt plugg, inlämmningar och prov osv vara klart. Tänker banemej inte plugga mina prao veckar, no way liksom!

Annars så är det väl inte så mycket som händer. Bara prov i matte, tyska och idrott. Några inlämmningar och annat plugg. Inte stressad eller har ångest.. Nej, nej...... Esch, humöret går alltid ut på bloggen. I veckan ska ni få något annat att läsa om haha.
Ha en fin och lugn dag ♥

Mina bästa vänner.......↓


10 sanningar om mig själv

  • Jag har fobi för stora saker såsom flygplan, båtar, fallskärmar, luftballonger.
  • Har även fobi för vatten, så kan inte bada om det inte är fint och fräscht. Ifall mina vänner skulle drunkna i en sjö, ja undra ifall jag skulle hoppa i och rädda dom.. haha
  • Jag är inte beroende i One Direction, är mer än så!
  • Har svårt att ta tag i saker som plugg, göra klart saker osv.
  • Har extremt svårt att komma upp på morgonen och att komma i tid.
  • Äter mer mat än min pappa och små äter hela tiden.
  • Jag får lätt ångest och blir så arg att jag oftast börjar gråta. Det som bedövar ångesten är 1D och att sova.
  • Jag är ensamvarg och gillart.
  • Jag älskar mode och kläder. Kläder som jag använder idag är tyvärr inte min stil men lovar att till sommaren kommer jag att gå i min egna stil som jag gillar!
  • Hästar är verkligen allt! Mår så bra av det och om jag inte skulle vara engagerad och aktiv i stallet så skulle jag vara en tjockis nu eftersom jag äter så mycket.. haha

17 års kalas

Kalaset var trevligt. Mys med småkusinerna och illamående efter all fika. Men så är det alltid, så är väl inte mer än annat van ;) Fick mig lite massage av alla de små, alltid bra att ha dom ibland. Så nu känner jag mig som ny, eller inte haha....

Pappa är nu och hämtar pizza, så min svullodag är väl helt otrolig. Vi hörs väl senare, om jag ens orkar ta mig upp för trappan haha.




Söndag morgon

Godmorgon!

Inatt blev det inte lika många timmar sovandes. Somna runt 3 ungefär och gick upp för 10 minuter sen. Så fick endast ihop 8 timmars sömn. Sjukt bra det med mot hur mycket jag brukar sova.. hehe.
Ska sätta mål genom att minst sova 6 timmar per natt, ett bra mål enligt mig. Hinner nog aldrig sova mer än så beroende på att big brother slutar 23.00 varje kväll ;)

Över till dagen då! Idag kl 14.00 bär det åt till min kusin som i veckan fyllde 17 år. Vi ska fira henne med massa god fika, dricka och sällskap. Härligt! Imorgon börjar ju min träning så därför blir det min sista svullodag, ska unna mig med fika och äta annat gott hela dagen. Måste ju passa på så länge jag har bestämt mig för att få äta sådant :D

Hör senare mina fina ♥

Förresten, fick upp mina posters igår. Är dock bara en början.. ^^


Har ni twitter?

Idag så ska alla tweeta Liam-relaterade saker för att visa våran uppskattning för honom.
Läs bild-texten så förstår ni vad han gör för oss fans.
Vi ska också få honom att nå över 2 000 000 följare.

Tweeta något Liam-relaterat till honom och följ han på Twitter? Skulle nog vara toppen :)

@Real_Liam_Payne


I sommar vet ni vart ni har mig, med 1D förstörd av glädje!

Niall Horan

Zayn Malik

Louis Tomlinson
Harry Styles
Liam Payne

Grillat

Grillad kyckling filé, potatis sallad och vitlöksbröd är nog det godaste man kan äta.
Det påminner så mycket om sommaren, älskart!

Årets godaste grillning såhär långt ♥




FRIDA - ONE DIRECTION

Idag har jag äntligen fått FRIDA tidningen, mamma var så snäll som åkte och köpte den :)
Så ikväll blir det att sitta och läsa 16 sidor om dom + sätta upp 6 posters! Kul :D




Chill

Tjenare!

Inatt sov jag hela 10 timmar! Sjukt? Senast jag sov så länge kommer jag inte ens ihåg när det var haha.
Jag har bara tagit det lugnt idag. Gått en långis med hunden. Mys! Ätit frukost, se bild nedan ;) Är aldrig hungrig när jag vaknar sent..

Idag vill jag helst ta det lugnt, chilla med vänner osv. Men tydligen så blir det inte det, så kanske stannar hemma ikväll igen.. tråkigt, men har så pass ont i kroppen osv så orkar verkligen inte göra något alls. Och så har jag huvudvärk. Fan vad tråkigt det här blir :(








Diggar videon haha :D

Testa dethär ni! Fan skulle dö ju ;)


Fredags kväll, sextonde i tredje tjugohundratolv

God kväll!

Kan först meddela alla ni 1D fans något otroligt. Jag har både gråtit och hoppat upp och ner.



Sen har ju resten av min kväll också varit bra. Sov ca 40 min förut, och hoppa upp från sängen och gick med hunden. Nyvaken går man där ute med hunden. Fint ;)

Har ätit god mat, gråtit och bara tagit det lugnt. Nu sitter jag och äter massa gott, ett stort glas cola och massor av choklad, livet


Ikväll ska jag läsa en del av min sv-bok. Känns att den bör vara utläst snart. När all plugg bara är klart så kan jag äntligen andas ut, därför blir denna helg/vecka en pluggvecka. Som vanligt då :P



Ha en underbart fin fredag allesammans ♥

Video Diary 4 - One Direction

Look at this! Please?!


Står först på köparlistan


Helg

God morgon!

Älskar verkligen fredagar men konstigt nog så tar jag det alltid lugnt på fredagar om jag inte hittar på något spontant.

Det är så skönt att komma hem, sitta vid datorn, går långis med hundarna, äta god mat, chilla med godis och dricka och bara ta det lugnt. Återhämta sig och vara pigg och glad och tagga inför den restrerande helgen istället. Sjukt smart faktiskt :)

Tror det blir så idag faktiskt, tänkte få till all plugg så jag slipper tänka på det nästa vecka. Ska se om jag får till några bra outfits bilder också, var riktigt länge sedan. Önskar att man hade någon med sig varje dag som kunde knäppa några fina bilder! För tänker ju inte ställa mig i skolan och posera, och därefter blir det så mörkt haha..

Idag kan det väl vara lika varmt som igår morse?? ;)



Två rösta på min outfits i alla fall, här är era länkar :)
http://jmaarkstrm.blogg.se/ http://animalcity.blogg.se/
Ifall ni vill rösta, rösta här!



Beställt


Video Diary 3 - One Direction


Gårdagens fina vårväder












Låt oss dö unga eller låt oss leva för evigt, Vi har inte makten, men vi ska aldrig säga aldrig,


Huvudvärken blev värre.. usch på det här!

Sitter nu med värdens huvudvärk.. Fan vad jobbigt. I stallet förut fick jag nån nackspärr som gjorde att huvudet kändes så tungt och då fick jag huvudvärken. Måste ju gå till skolan imorgon.. Vill inte bli sjuk vilket det känns som nu. Känner mig allmänt seg bara.

Red Felix idag. Vi red ut på grusbanan vid islandsfältet och sedan tog vi lite extra galopp runt lilla töltbanan. Gick skapligt bra för att vara ett kravlöst pass :) Vädret var ju så jävla fint också. Fyfan, ändå om det inte gick allt för bra så gav vädret mig leende på läpparna som vanligt ♥

Allt är klart på datorn osv. Har duschat, gjort mig klar inför kvällen och det väntas nu bara lite plugg, ett kvälls mål och big brother. Efter det ska jag sova direkt. Fan vad skönt det kommer vara haha. Längtar till sängen! :D






Video Diary 2 - One Direction


En del av veckan - ALLA DIRECTIONERS UTMANING!

Ja min vecka är lite annorlunda. Se nedan så förstår ni :)

IDAG:





fjortonde i tredje - onsdag

God morgon!

Idag stannar jag hemma från skolan. Känner mig inte helt hundra och måste vila ut mig för att orka resten av veckan. Det är sjukt så trött jag är under skoldagarna och att jag aldrig får någon motivation till att jobba :( 
Har en del arbeten som ska lämnas in. Så ska försöka bli klar med det mesta idag.
Känslan efter all plugg är färdig är obeskrivlig!!

Tar nog långpromenad med hundarna sen. Oftast när jag är sjuk så går jag ut en sväng, så skönt! Det gör mig delvis bättre, och att få rensa tankarna är väl det bästa. Då känner man sig som ny när man kommer tillbaka :)

Ikväll åker jag nog ändå till stallet och rider, annars lär jag få ångest över det också haha ;)

Ha en bra dag ♥

fint väder


Min kväll ♥♥♥


Moments

I wanna be with you
I wanna feel your love
I wanna lay beside you
I wanna be with you

I wanna feel your love

I wanna lay beside you

And the tears stream down my face

If we could only have this life for one more day


-one direction-


Rösta? :D

Rösta gärna på denna outfits på denna tävling :D

Säg bara till när ni har röstat så får ni en länkis? ;)


Video Diary 1 - One Direction

Ni måste ju bara kolla på denna video! Helt sjukt så roligt och bra!

Dom bjuder ju på sig själva och svara även på en del av fansens frågor som är väldigt intressanta.

5 min kan ni väl offra för denna video? Snälla? :D

Del 2-4 kommer den restrerande veckan :)

NU är våren här!

Kan väl inte mer än annat säga att dagen har varit strålande! Om vi syftar på vädret. Fyfan, 15-20+ grader och sol.
Min glädje gick inte att beskriva ♥  

Red ikväll ute i paddocken för första gången under 2012 och det var så härligt. Ett leende for igenom hela passet.






Kategori: COATS+JACKETS - Del: 2


Åh vad jag älskar den här! Låten & Videon ♥


Skiter i allt snart.. haha, ORKAR INTE!

Vad jag hatar det här alltså! ORKAR INTE SKOLAN.. haha. Är så sjukt trött hela tiden och har ingen motivation! Hela veckan så ska jag göra annat än att bara sitta hemma och plugga, plugga, plugga... osv. Sova TIDIGT varje dag och sova hela helgen typ. Fan vad det behövs!

Ursäkta för omotiverat inlägg men var bara tvyngen haha ;)

10+ sol och varmt :D

Hoppträna ju Eiro idag. Det gick bra och dåligt, som vanligt när jag rider den dära filuren. Han var inte speciellt het, mer skänkeldöv. Han var inte sammarbetsvillig eller så, bara så himla konstig. Eller jag, sitt rätta jag var han ju fast dock så lekte han verkligen inte dressyrhäst haha. Över hinderna gick det som bäst då han verkligen är klockren. Under vissa stunde fick jag honom verkligen kontrollbar och lydig. Det gick som bäst i slutet, men jag är nöjd. Jag låtsas att han är unghäst och inte kan allt ännu ;)

Fint väder var det ju också. Synd att vi inte red ute så fina foton kunde tas. Men det är planerat en till träning vartefter så då kommer det garanterat bilder :)



Nu är faktiskt allting klart på datorn och behöver inte tänka på något under kvällen. Ska kl 21.00 se på big brother, därefter chillar jag nog bara en stund framför datorn och sover tidigt ikväll. Hörs imorgon finisar ♥

I want this ♥


Kategori: coats+jackets - Del: 1


Söndag, sista dagen innan skolan.. suck*

God morgon alla morgonpigga!

Gårkvällen blev rätt sen. Kom hem runt 1 ungefär och somna inte förens kvart i 3. Därav är jag inte alls superpigg just nu.. Men får göra det bästa av situationen.

Ja och självklart undrar ni varför jag är uppe såhär tidigt? Jo, det är nämligen hoppträning på Eiro idag halv 11. Super taggad och det ska bli så kul! Blir arm-träning idag för Eiro är ju en aning het i hoppning.. hm.. Det ska nog gå bra ska ni se :)

Därefter blir det ju fix i stallet + en uteritt på Casper. Vi hörs när jag kommer hem, men tidsinställt är fixat, som vanligt :D
Bildbomb från gårdagen också :)










Fick mig ett par fina bilder på tv också ;) Dead by april ♥





Kategori: Shorts - Del: 2


Vad jag har för mig ikväll..?

Tjenamors!

Nu är jag färdigfixad inför kvällens bravade. Ser mycket fram emot kvällen. Ska nämligen på taco och mellomys hos kusinerna. God mat, dricka, godis, fika och sällskap. Kan ju inte bli bättre? :)

Jag kommer hem någon gång efter mellon iaf. Får se när det blir, men tidsinställda är fixade så ni klarar er under kvällen i alla fall :D




Saturday

Halloj!

Vakna vid 11, riktigt skönt att få sova lite ändå om jag planera att gå upp vid 9. Och varför då? Hahah har ingen aning. Går ju lika bra att ta en sväng till stallet nu innan jag drar iväg ikväll. Mer om det senare.

Kommer fixa lite inför morgondagens hoppträning. Och så är det ju alltid skönt att få åka bort till stallet en stund. Jag ska försöka att komma hem skapligt runt 2 ungefär så jag hinner duscha, fixa mig och blogga :)

Vi ses senare hörreni!!

Godis och BB

Har haft en ovanligt lugn och skön dag! Har haft saker att göra som jag själv tycker är kul och har därför inte haft krav på något. Pluggade gjorde jag inte, tänkte inte ens på det vilket är ännu bättre. Lägger in lite plugg på söndag istället :)

God mat, fredags mys och musik spenderar jag min kväll med. Snart är det big brother och det måste jag se ju! Ska se till att lillebror ser med mig, haha han tycker det är kul och är endast 9 år. Inte för han förstår så mycket p.g.a sjukdom men bara för jag gillar det så gör han med det :D

Ha en underbar kväll allesammans, pusssss ♥




Kategori: Shorts - Del: 1

Nu har ni ju tidigare fått ett litet smakprov om hur de kommande inspirations inläggen kommer se ut.
Jag har valt att härdan efter kommer jag ett tag framöver endast inspirera med plagg från denna affär: http://www.coalnterryvintage.com/, exakt så som jag gjorde med http://www.nelly.com/.

Jag börjar med en kategori som nu är shorts. Sen delar jag upp kategorin i olika delar såsom 1-3 ungefär. Beroende på hur mycket snyggt jag hittar, men självklart blir det lika många delar från varje kategori.
Låter kul va? Själv tycker jag det är as kul. Älskar att inspirera + så inspirerar jag mig själv också :)


nionde i tredje - fredag

Tjenare! Hur mårs? Jag mår fantastiskt bra bara för att jag är ledig och för att ja, ja det känns så bra att få göra vad man vill. Vakna här hemma ensam, såå skönt!

Börja denna morgon med att chilla framför datorn med musik, basen på högsta volym. Nice!! Ska snart fixa iordning mig och sedan ta en sväng med hundarna. Mamma kommer hem senare med mc. 

Bjuder på en skön skrillex låt, bara för att dom är grymma!

Min dag






I have nothing to say, look at the pictures and die, just like me

Niall Horan

Zayn Malik

Louis Tomlinson


Liam Payne


Harry Styles

åttonde i tredje - torsdag

Hallå! 

Hur mår ni? Jag mår bra. Så skönt att få sova ut! Länge leve studiedagar! ♥ Idag spenderar jag förmiddagen med plugg innan jag drar till stallet vid halv 4 ungefär. Min vanliga torsdag blir det ju, stallvärd 16-19.30.

Nu sitter jag och dunkar musik! Älskar musik. Ska somsagt få till en hel del plugg snart. Så är det när man inte jobba i skolan :( Men det måste jag ändra på, seriöst! an har perioder alltså.. Vi hörs senare! Ett tidsinställt har jag gjort iaf, och det räcker nog tills jag kommer hem :)

Här får ni en av mina favorit-låtar. Tyvärr så finns inte orginal-videon kvar. Men tycker den här är lika bra! Skönt folk!


Kvälls chill

Ikväll har internet krånglat, vi har bytt bredband och har därför stängt av den under en tid. Men nu är den tillbaka i alla fall! Fick lite smått panik ifall internet inte skulle dyka upp under kvällen, då lär jag ju har världens ångest haha.

Mötet idag gick hyfsat! Vi kom igång med vilken vecka vi skulle åka, som nu ska tas upp på mötet med fritidsledarna. Och nästa möte är också bokat. Men fråga mig inte när om tiderna, tror ni att jag har koll? haha. Måste lägga in det på kalendern. Är så sjukt dålig på att hålla datum eftersom det kryllar med datum i min skalle just nu.. hehe

Jag har mer eller mindre fått en väldigt slapp dag! Hur skönt som helst. Läste bara igenom engelskan förut och tänker ta pluggen de kommande två lediga dagarna. Ska nu chilla framför datorn, hämta något att äta och sedan vänta tills big brother börjar. Sover väl efter det, hörs imorgon :)


I sommar ligger jag här på stranden, solar och blir brun ♥♥


Vi snackar om stil!!!

Hitta verkligen en grym sida med massa snygga plagg, outfits och en sjukt snygg modell! Älskar livet ibland!

Dock så var sidan engelsk, synd.. Eftersom plaggen var så snygga så ville jag ju självklart skicka efter. Hatar engelska sidor, kan inte sådant. Och så verkar det väl vara så dyrt, säg liksom något plagg som är såhär snygg i ett skapligt pris? ;)

Kolla in här! Om ni tycker dessa är snygga, så lär ni nog dö i nästa inlägg av denna sidas plagg! Det här är bara en början :D









Min "love" scen - Breaking Dawn part 1

Jag bara så älskar denna scen i Breaking Dawn part 1. Edward är så sjukt snygg och jag bara dör! haha

Längtar sjukt tills filmen kommer ut på dvd, även om jag har den på datorn så måste jag ha alla filmer :)
Och längtar ju ännu värre tills november iår då sista filmen kommer ut på bio. Dööööör!


Onsdag = bra dag :D

Hej hej! Hur mår ni? Jag mår fan seriöst toppen! Är så taggad inför denna dag p.g.a att det är sista skoldagen innan mitt 5-dagars långa lov! Har ju studeidag på tors-fre och därför blir det ett 5-dagars lov inräknat med helgen :)
Fan vad skönt, detta behöver jag verkligen!

Också för att jag ska på möte ikväll, vi ska ha våran första intresse grupp om Gotlands-resan i sommar. Fan vad kul det ska bli att börja planera och jobba in pengar till denna resa igen! Kommer fan att planera denna resa varje år, för perfekt ska det bli :D

Självklart ska min fina vän Myy också vara delaktig i planeringen. Alltså vi är ledarna i möterna och ni förstår? Kan ju inte bli bättre, vi har världens bästa planerna inför hur resan ska se ut! Åh, längtar så :D
Sorry om att jag i typ varje mening säger "fan", men är fan sjukt taggad ;)

Vi äger (ibland)!


Det här är livet ♥

Var ute på en långpromenad med hundarna förut.
Musik (one direction) i öronen och bara hade det allmänt bra i det fina vårvädret!
Sol och kallt, men mycket mysigt.







Fokus på inläggen

Det börjar bli lite ont om inspiration till nya inlägg. Känns som m jag endast uppdaterar samma sorts inlägg varje dag.

Själv så hatar jag att skriva om känslor eller åsikter. Inte riktigt min grej liksom. Men ni får väl helt enkelt stå ut med mycket inspiration om kläder, 1D och lite vardag. Får se vad jag hittar på för något kul :)

Ge annars något förslag? :D

Bjussar på en sjukt soft bild! Så sommar och så mycket minnen ♥ (Biffiga är vi allihopa ;))


Enkel sommar outfit



Härlig kväll avslutar dagen

Godkväll! Ser fram emot en lugn och skön kväll! Äter nu kvälls-mat medans jag ser på big brother i sängen. Mysigt! Ska därefter försöka sova direkt, om jag hinner klart med allt runt datorn innan dess....

Red fina Eiro på lektion. Hoppning stod på schemat. Gick väl inte så bra om jag är ärlig. Min "dålighets-period" börjar komma nu inom ridning! Åh, börjar då tappa motivationen.. :(

Esch, glada tankar var det! Hörs imorgon finisar ♥


Utan dem vorre jag som ingenting

Igår natt drömde jag om One Direction!
Det var min livs bästa dröm jag någonsin har drömt! Jag skulle kunna göra vad som helst bara för att få flera drömmar om dom. Det är som en början innan man träffar dom. Bättre att får drömma gott än att inte få träffa dom alls? 

Drömmen handla mest om Niall tror jag. Det var den största och underbaraste stunden jag minns! Det handlade dock om en sann händelse med Niall. Som jag fick uppleva med han.Vakna med fjärilar i magen och var glad hela dagen. När jag bara såg på Niall så vart jag helt glad och konstig. Känns så bra haha.

Vart dock sur när mamma skrek på mig för att jag skulle vakna, försökte därefter somna om men det lyckas ju aldrig att man drömmer om samma sak igen..

Tänk er hur glad jag är över det här? Undrar hur det skulle vara att träffa dom på riktigt. Är svimmfärdig redan nu ♥









Toppar från topshop.com


Ny vecka - nya möjligheter

Morning! Är inte alls taggad på ny skolvecka. Det kommer gå lika dåligt med plugg och allt känner jag. Har här hemma 4 ämnen jag måste jobba med. Antingen omprov eller försenade inlämmningar. suck...

Veckan kommer bestå av mycket plugg, möten och vänner förhoppningsvis. I helgen vill jag hitta på något. Var ett tag sedan. Men får se hur det blir. Får ta veckan som den kommer som alltid :)
  • Måndag (idag) - rida kl 17-15-18.15
  • Tisdag - plugga
  • Onsdag - plugga, Gotlands möte 18.00
  • Torsdag - Stallvärd 16.15-19.15
  • Fredag - Stallet + vänner
  • Lördag - Mellokväll hos kusinerna
  • Söndag - Hoppträning för Jenny Björn kl 10.30

Är så jävla glad haha :D

Är så jävla glad idag! Allt är så bra helt enkelt! Drömde världens bästa dröm jag har drömt under hela mitt liv. En del av den i alla fall. Red finaste Eiro, kanske inte det bästa passet med srunder under passet var otroliga. Lyssnar på sjukt bra musik och är så jävla glad. Åhh.. vart ska jag ta vägen? Hoppar upp och ner snart!

Är också glad för att jag fick nya bilder på mig och Eiro från dressyr träningen, här kommer en del. Är också glad över att vi red ute för det fantastiska vårvädret dök ju upp :D











Nu ska jag träna magen och sedan se på ponnyakuten. Ikväll ska jag hinna plugga, duscha och se 2 avsnitt med big brother. Ska försöka sova tidigt också! Pussssss!

Det här är 1D och de bjuder på sig själva! Hela tiden, sjukt! ♥















Shorts från topshop.com


Rida plutten min :)

Good morning everybody!

Idag ska jag och Eiro dressyrträna. Sjukt kul! Våran tränare blev tyvärr sjuk så hon ersattes med en ridlärare från stallet. Det blir nog bra det med :) Har varit taggad inför träning för jag vet att Eiro alltid är såå rolig att rida hehe.

Åker till stallet nu för att putsa igenom hans utrustning och småfixa lite. Mot halv 11 tar jag in honom från hagen, man vet ju aldrig hur skitig han är. Träningen börjar kl 12.00 och jag lär då komma hem vid 14.30 kanske, beroende på när jag känner för det helt enkelt!

Men tidsinställda är fixade under dagen så något kul kommer underhålla er, det vet jag ;)



Klaras 1 års kalas

Hej på er!
Jag känner mig helt mätt och belåten. Ja det kan ju bero på allt som har ätits på kalaset? Haha, alltid att man ska tjocka i sig allt som finns typ.. Det tråkiga är att jag jämnt ska bli så jävla mätt! Det som jag hatar med att äta ;)

Annars var det superkul! Att träffa alla släktingar och även deras kompisar, alltså de som höll i kalaset. Blir att skaka hand och kramas tills man får kramp liksom. Alltid så många som kommer :P Men mysigt är det!

Kan ju inte mer än annat säga att dom bor i mitt drömhus också! Mitt ute i skogen, nyrenoverat hus med tre rum, kök, vardagsrum, två toaletter, förvaringsrum, STOR altan med pool, badtunnel, och sjukt stor tomt. Endast 5 min till närmste sjö också. Helt underbart! 

Bildbomb



























Sommar outfit... ♥


Dagens


Lördag

Godmorgon :D

Nu är jag uppe som tuppen, vakna vid 9 för att hinna åka en sväng till stallet i det fina vårvädret innan vi ska iväg sen. Kl 14.00 är det kalas hos min lilla kusin som fyller hela 1 år! Har precis ätit frukost med familjen så ska försöka komma iväg så snart som möjligt.

Kommer uppdatera mera sen, om jag hinner. Kanske bara blir bild på dagens outfit eller så. Annars hörs vi senare när jag kommer hem. Något tidsinställt har jag gjort i alla fall :)




Mys fredag

Idag blev det en hemma kväll. Blev endast jag, mamma, lillebror och hunden kvar här hemma under denna fredag. Mysigt det! Var ett tag sedan jag tog det lugnt så denna kväll passade perfekt. Det har ätits tacos, nu står massa gott framme på bordet, tv och musik står också på! One Direction på högsta såklart ;D

Tar mig nog och träffar Myy en stund sen. En kortis eller så, så slipper mamma sitta hemma själv. Är inte så sugen på att göra något heller, ska sova tidigt så jag orkar upp imorgon. Vill ha många timmars sömn. Minst 8 h om jag sätter ett mål ;)










Riktigt snygg fest outfit

Outfiten - nelly.com

Ray Ban ♥




Sovit gott? Jag fick mig någon timmes sömn iaf.. hehe

Godmorgon! Sista dagen av veckan, så skönt! Har verkligen vart hur seg som helst under denna vecka. Massa plugg och har som mest fått 5 timmars sömn under en natt.. Inte bra, då jag är väldigt aktiv och behöver ha sömnen.

Även om helgen inte är så jätte lugn så är det endå skönt, får varken någon sovmorgon eller lugn stund men slipper i alla fall skolan, det som gör mig mest seg och trött. Helgen består mycket av stall, skönt det!

Ni får ha det så bra! Tidsinställda är fixade under dagen, så håll utkik ;)

Kan ju inget annat än att älska att lägga upp vårbilder. Igår var jag återigen ute på en promenad med hundarna och lillebror. Och då tar jag ju självklart ett par fina bilder :D





Vardags outfit


Riktiga directioners - Vi älskar dig Zayn Malik, vad som än händer!

Det är nu 7,000 followers som har slutat följa Zayn Malik på twitter p.g.a att en av hans familje medlemar har dött och han då ska vara borta i 5 dagar. Det är helt sjukt så respektlösa alla directioners är utav detta!

#staystrongzayn ♥ - love you

Glöm inte min hästblogg - http://onehorseonedream.blogg.se/

Har nu kommit igång på hästbloggen igen. Glöm inte att kolla in den om ni är hästintresserade eller bara vill läsa om dessa underbara djur och även lära er något nytt/mer?
Länken finns nere bland länkar, så då har ni lätt att kolla in när ni vill.  http://onehorseonedream.blogg.se/

Ha en bra dag ♥



RSS 2.0