One day baby, we'll be old, oh baby, we'll be old

Folk tycker säkert jag och alla Directioners är jätte töntiga men det här är ju sant, vilket ni nog håller med om, haha.
Men det är sorligt sant och man fääääller faktiskt en liiiiten tår när man tänker efter hur mycket man vill tacka killarna!
Och att det bara är 8 (!!!) dagar kvar tills jag ser dem :')




naaaaaatt

Det är väldigt jobbigt att vara skadad när man är träningsberoende, haha! Tro inte att jag är träningsnarkoman och tränar FLERA timmar varje dag, jag tränar varje dag men på ett bra och säkert sett :) Nej men ett I-landsproblem är det typ.. mitt ben gör ont :( haha.
 
Nu ser jag också att klockan är mycket, borde sova faktiskt. Imorgon är det valborg, riktigt nice! Ska fira (säger man fira?) i alla fall, ska fira med några vänner om allt blir som det ska. Vad gör ni imorgon? kraaaaam
 
iiiiiinspooo bild till 100000, för just nu är det mage och lår jag vill bränna.
 

Världens hetaste män

Ian Somerhalder


Fancisco Lachowski


Anton Ewald


Harry Styles
 

!!!!!


28 april

Godmorgon! Har för en stund sen ätit frukost med familjen samt firat min lillebror som fyller år idag! Grattis världens bästa♥ Senare kommer det främmande. Men innan dess måste jag träna och fixa mig. Ha en bra dag!

11 år sedan

Och måste visa dem här bilderna. Så jävla underbar som liten :')
 
 

Helg

Äntligen helg! Veckorna bara flyger iväg så det känns väldigt läskigt, haha. Men det är skönt och saker man längtar till kommer man närmre!!
 
Helgen kommer bestå av kusinkväll, stall, födelsedagsfirande, träning och plugg. Väldigt bra helg. Nu har jag försökt mig på en novell men det går alldeles för segt så lämnar det åt sidan och ser några avsnitt av Vampire Diaries. Är på sista säsongen som är ute, vad händer när den är slut? Typ dör. Hoppas det kommer en 5:e!
 
Den här kanske får er att börja kolla? ;) Men den är fin så iaf värd o kolla på. Damon feelings♥ 

Yesterday

Igår skrittade jag ut en runda på Blis med några tjejer i stallet. Mys! kommer några bilder på sötisen :)
 

Tisdag

Nu sitter jag i skolan och väntar tills sista lektionen tar slut. Därefter blir det snabba puckar till stallet då jag och Blis med sällskap av Evelina och Ronja tar oss ut på en skrittrunda i blåsten. Hoppas vi håller oss kvar :p haha. 
 
Något som är oooooootroligt skönt är att jag är ledig från träningen idag och låter min träningsverk vila lite ;) Ha det bra!

Vegetarian

Först var jag väldigt osäker på om jag skulle klara mig utan kött. Då var det mer som om det skulle bli jobbigt att laga annan mat till mig och missa det goda grillade köttet på sommaren.. Nu tänker jag helt tvärt emot än hur jag tänkte då. För det första så är veg-mat mycket godare, jag gör goda sallader, äter mycket kyckling, fisk och annan mat med mycket proteiner i. 
 
Jag har klarat mig utan kött i flera månader och det har inte alls varit svårt. Jag tycker jag gör en väldigt god gärning som inte äter några oskyldiga stackar djur, haha! Nej men jag blir bara äcklad över att tänka på kött och ett själ till varför jag sluta var dels för hästköttskandalen och nya saker jag fick veta som halal slakt osv osv. Nej, aldrig mer kött tills jag verkligen VILL ha!


my weekend

Den här helgen har bjudit på lite av allt det goda. Fredagen bestod av fest med härliga människor, lördagen bestod av stall, himlans god middag med släktsällskap, chillkväll med fina vänner och söndagen bjöd på en sovmorgon, träning och kvällspromenad med världens finaste hundar. 
 
Helgen har alltså varit awesome! Men nu: The Vampire Diaries.
 
2 bilder från fredagen

Lördag

Idag älskar jag livet! Varmt väder, ridning på Blis, middagssällskap av fam.Thor och senare chillkväll med massa vänner. Jag klagar verkligen inte!
 


Kommer inte på någon rubrik..

Nu sitter jag och dricker en kaffe. Efterlängtad efter den här dagen! 
 
Skrittade hela ponnyvarvet på Blis idag och han var så himla duktig. Han är så cool! Ronja vart lite rädd några gånger men han bara gick där som om ingenting, haha. Visst han spännde upp sig lite ibland men inget mer med det! Tror han tyckte det var kul att komma ut lite och upptäcka lite andra ställen också :)
 

Torsdag, snart helg!!!

Hej på er!
 
Jag tror jag har tränat sönder mina ljumskar. Har kört 30 days workout i 11 dagar bara och kan just nu inte gå och det värker värre än mensvärk. Asså gråter typ haha.
 
Aja, inga sura miner här ;) Nu ska jag till stallet och skritta ut på Blis med Evelina och Ronja. Kul :D
 
Han är så underbar :')

Undressed

Kim Cesarion kommer från Stockholm, tycker faktiskt att Sverige har väääldigt dåligt med sånna här artister. Han påminner ju lite om typ Chris Brown om man syftar på musikstilen. Tror han kommer långt. Låten och hans sångröst är grym föresten!


Tisdag 16 april 2013

Den här dagen har varit väldigt bra. Förutom att jag har tränat benen tills jag helt bokstavligt inte kunde stå. Fick så ont så det kändes som kramper i ljumskarna, haha det var ganska sjukt. Men nu känns det bra!
 
Har också varit i stallet och myst med finaste Blis! Åh han gör mig så glad, mysigaste hästen <3 Vi gick en långpromenad och tränade lite ledaskap samtidigt. Han är duktig och lär sig snabbt :) Annars då, ska ta mig en dusch nu, sen se lite på TVD och sova. Bra dag helt enkelt!
 

I 4 månader och 1 dag...

har jag hållit igång träningen regelbundet. Känner mig sjukt stolt och vältränad typ, haha. Skillnad ser jag faktiskt väääldigt mycket och mår inpincip så mycket bättre. Nu kommer jag kötta på som ett djur fram till sommaren så man kan visa sig i bikini med gott självförtroende :p Visar före&efter bild på min arm.
 
DÅ:


NU:
Inte för o skryta sådär men på bilderna spännde jag min arm som jag har svårt o spänna xd #musklernaärstörrepåandraarmendärjagkanspänna hiho
 

babes

 
 
 

Ullared

Här sitter en skapligt trött Moa efter en bra dag på Ullared. Blev inte så mycket shopping men är ändå helt klart nöjd! Har sovit på bussen på både dit och hemvägen och känner mig fortfarande som en zombi, haha. Ska ta en dusch och sen sova. Godnatt!


Toppen dag!!

Startade dagen med en pay'n Jump på Curre ute på Stall Mörtnäs, han var över förväntan så himla snäll, lugn och duktig. Jag slarvade till det lite och red för slarvigt mot sjuan så han vart osäker och sprang förbi men hoppade för övrigt super! Han blev felfri med Tiffany iaf :D Blessan som var med var också duktig!
 
Tillbaks till stallet och ett pass på Blis gjorde ju inte dagen sämre. Vi hoppade inte utan red över lite bommar idag eftersom han har haft en lång vila och inte gått så mycket i veckan. Vi testade snodd för första gången för att få han mer stabil och avslappnad. Han var så jäkla duktig och sprang fint på tygeln hela tiden. Men såå trött han blev då haha, sötisen :)
 
Det här vart långt såg jag men skitsamma! Nu ligger jag i sängen, imorgon bär det av till Ullared så klockan står på 4:00. Ska se ett avsnitt av Vampire diaries och sen sova. Hörs!
 
Fina ponnyn
 

Fredagen avklarad

Har NU intagit sängen efter en precis avklarad, aktiv dag. Dagen har verkligen gått i ett och det blir en tummen upp. Skola, träning, stallvärd och förbredelse inför träningstävlingen imorgon. Den här helgen blir väldigt bra och jag ser fram emot dem kommande dagarna :)
 
Klockan är ställd på 06.15 så kanske är dags att sova för mig. Uppdaterar mer imorgon om jag hinner (!!!)
 

Torsdag, som om ni inte visstet

Haha gud!!! Imorse failade jag såååå hårt ahaha. Jag vaknade när klockan vad någon minut innan halv o tänkte gå upp men skulle ni vet bara vakna till lite o vila innan ja gick upp men då helt plötsligt vaknar jag o kl är 8 istället och kommer sent till skolan :p orkar inte med mig själv xd Nytt försök imorgon.
 
Nu ska jag på min sista lektion för idag. Skriver mer sen :) 

#soversomenjävlastockochkommeralltidförsenttillskolan

Min största mål just nu, eller ja, imorgon bitti är att komma upp från sängen innan halv 8. Önskar mig lycka till :p

Don't stop

Är det någon som ser på Biggest Loser? Det gör jag! Åh jag älskar sånna program när folk är redo att ändra sitt liv. Jag gråter typ alltid haha, älskar verkligen att se folk lyckliga och att dem lyckas. Go people! ♥
 
Alla kan! Det ger så mycket motivation till min egna träning också!

TVD :')

Om ni inte kollar på The Vampire Diaries så måste ni verkligen göra det. Speciellt om ni gillar snygga killar, hah! Man får typ lite panik, man vill typ gråta för dem är så snygga och ni vet när tjejen måste välja mellan två killar. Jag brukar inte vara sån som tar sig tid att se serier men jag är tacksam över mig själv att jag började se på TVD iaf!
 
                  

train hard

Efter en veckas upperhåll från träningen så tar jag tag i den ordentligt nu! Började idag med 30 days workout och ska försöka klämma in lite armar, rygg, axlar och bröst under veckorna också. Sen börjar jag bara om när 30 dagar har gått.
 
Bilderna har jag gjort om själv för att få lite mer motivation. Ta bilderna och börja ni med? :D


En månad..

..till konserten. Can't handel this :')
 
 

Hur ska bra ridbilder se ut?

Något jag verkligen stör mig på att se, (oftast hos mindre hästbloggar) är dåliga ridbilder. För det första är det helt ointressant att kolla på och hästen ser typ väldigt ful ut, haha.

Sen tycker jag inte att det finns en förklaring på "jag vill bara visa hur fin han var under passet". Jag menar, bara för att hästens böjer på nacken så betyder det inte att hästen ser fin ut och jag rider hästen bra. Utan allt ser bara så oproffsigt ut. Ska ge lite förslag.

Här har vi typiska "failbilder". Som är tråkiga att se på. Då antingen bakben eller framben inte är med.


Medans här är otroliga snygga bilder. Tydligt bakbens engagemang på typiska galoppbilder:




Och den typiska travbilden då två av benen möts ordentligt. 
 
Haha suger på förklaring men tror ni fattar! Har fått väldigt många hästbloggs-läsare så ville bara ge lite tips :) Sen kan det ju vara svårt för fotografen att få sånna bilder, men det är träning som gäller. Men kolla på hästens ben på dem 3 nedersta bilderna så fattar ni nog hur ni ska fånga dem. 
 
 
 

feelings

 
 

Life.Goes.On

Idag hoppade jag en jävligt fin Alanya för Jenny. Åh det var så roligt att rida henne för hon var verkligen en häst för en gång skull! haha. Hon var mjuk och fin hela passet och hoppade som en klocka. Och var kontrollerbar, till och med på den läskiga kortsidan. Ofattbart ;)
 
Han gå och mysa med Blis i det fina vårvädret och bara vara i stallet. Underbart!! Red till sist en fin Gravve på lektion. Vi travhoppa lite hinder och det var nyttigt. Godkänt för min del :)
 
Imorgon taggar jag ännu en heldag i stallet med maaassor att göra, men först några avsnitt av Vampire Diaries och lite sömn. Godnatt!
 
 
 
 
 
 
 
 

Fredag 5 april

Nu taggar jag en heldag i stallet. Hoppträning för Jenny Björn nu på förmiddagen och hopplektion på eftetmiddan.  Ska få in promenad med Blis och Fonda där imellan också. Vädret är på topp också så det här blir bra :)

Torsdag 4 april

Dagen har varit toppen! Först en solig vårdag på stan med fina människor. Vi alla är 1D fans, alltså directioners och vi bestämde en träff idag. Måste göras om! Funderar på att åka upp till Stockholm på träff där med :)

Åkte därefter till stallet och myste med Blis och Fonda samt gjorde dem lite fina. Fräscha upp deras boxar och gick kvälls promenad med bägge med solnedgång som utsikt. Perfekt avslut<3

 
 

I think that I have a choice

Började att se Vampire Diaries i måndags kväll och såg precis klart den första säsongen. Dem är 40 minuter långa och 22 avsnitt i varje. Nu har jag bara 2 säsonger kvar sen är jag inne på den sista som har kommit ut.. Om ni inte ser på serien, se den nu! :)
 
Aja, ikväll sover jag tidigt.. för imorgon väntar en rolig dag. Hörs mer imorn! 

Gråter över den här bilden. Vill ni veta varför så får ni kolla serien ;)

Tisdag 2 april

Åh vilket härligt väder det är ute! Tog en morgonpromenad med hunden förut när jag vakna och det var sååå skönt. Längtar till nästa vecka då det ska bli upp mot 16 grader här, the spring has finally come :D
 
Nu ska jag se några avsnitt av Vampire Diaries, den serien jag precis har börjat se på. Sen får jag se vad klockan blir, men senare i eftermiddag åker jag till stallet en sväng. 
 
Samma tid, fast förra året. Kollade tillbaka i arkivet och i april 2012 var det snöfritt. Kom ihåg när jag alltid satt på gräsmattor i solen när hundarna sprang omkring och lekte. varför.så.mycket.snö.iår.för
 
 

04:18

Ja, ni ser väl rubriken. Så är det väl förmodligen när man har hittat en ny serie. Hungrar ihjäl så funderar väl på att sova. Hörs imorgon senare :)
 
 

#TaggarBeach2013 #LetsGetFit


RSS 2.0