Sista november

Jag är sjukt trött. Vill bara sova nuu men xfactor får jag inte missa och hundarna måste ju ut ikväll så det känns lite dumt.. Men tänkte bara kolla inte lite snabbt. So look at the picture, incredible!

 

Torsdag 29 November

Heeeej! Hur mår ni?
 
Själv mår jag bra, lite ont i ryggen bara. Men eftersom jag sitter så jäkla fel framför datorn så får jag skylla mig själv;)
 
Har tillbringat dagen i stallet, massa mys där. Åkte därefter en sväng till My då hon hjälpte mig att färga håret. HELLO YELLOW HEAD... Ja precis!!! Men aja, mössan åker på imorgon så fixar jag om håret så snabbt som möjligt! Men nu ligger jag med en påse chips och ska plugga lite innan sovdags. Kram..
 
Lady Gaga passar iallafall i gult! Väldigt coolt.

Winterland in Norrköping

Dagen har varit väldigt fram och tillbaka. Om vi syftar på vädret. Spöregn och snö. Nu ikväll har det snöat massor och det ligger ett tjockt lager med snö förmodligen över det frustna vattnet..is 

Bilder tagna i eftermiddags

love the christmas


Sneak Peak på nyårsoutfiten


wohoooo

Hoppade över 90 sträcket med Eiro idag. Känns hur grymt som helst! I helhet gick det typ skit.. Han var så jävla stark, hade egen vilja och var väldigt okontaktbar men vi kämpar vidare. 
 
Nu ska jag försöka sova bort huvud och ryggvärken. Är hemma från skolan imorgon med. Så får se om jag bloggar lite då :)
 
Mitt fina hjärta, min andra halva ♥
Redigerad av http://kristenstewart.se

Godmorgon måndag.


Söndag

Kroppen är helt ur systemet. Mår piss men ska sova nu och är nog hemma från skolan imorgon. Godnatt!
 

Tyra Sjösted


Redigerat av mig

Dream

Godnatt alla fina! Imorgon ska jag upp runt sju. Stallansvarig och dressyrträning för Carina Möller. Därefter blir det kalas för min 9:åriga kusin. Kul!

Hoppas på att få drömma samma dröm som inatt eller dem jag brukar drömma♥

night thoughts

Like Harry♥

Goodnight friday

 
 

Autumn

 
 
 
 

Inspiration.


..


Kvällar ♥

Har precis kommit in från en kvällspromenad med hundarna och ska nu äta lite kvällsmat. Det är ju självklart godast med mat på kvällen!

Avslutat nog dagen med en film sen. Perfekt!
 

Andy Samuels

Påstår att Andy (långt blont hår) är en av världens sexigaste killar på alla sätt och vis!
(Han är vän med främst Liam och killarna i One Direction)

Lite morgonhumor


Tisdagskväll

Hej på er!
 
Idag har dagen vart lite upp och ner. Gick hem från skolan innan lunch, mådde inte bra! :( Åkte senare en sväng till stan, åt lunch och fika med Robin. Nu mår min kropp piss och känner mig helt ur funktion och väldigt sliten. Så sängen väntar glatt!
 
Vi hörs imorgon! Kram♥
 
 

Freeeesh

Snart får jag nytt och fräsht hår! Riktigt spännande. Har både köpt hårfärg och hår extensions. Nu väntas bara resultatet! Men dock så får både jag och ni vänta några dagar tills jag har tid att färga och så :)

Hårfärgen är lite ljusare men mitt hår är rätt mörkt nu så det kommer nog inte bli lika ljust som på förpackningen.

My Inspirations in everything

Eleanor Calder


Kristen Stewart
 
Tyra Sjöstedt

 



 
 

Var med och tävla om Kristen Stewarts parfym på http://kristenstewart.se

Tävla om Kristens nya parfym florabotanica balenciaga. >Här<
 

Party Harry, party!


Party people


Lördag 17 november 2012

Godmorgon! :)
 
Har precis stoppat i mig lite frukost och ska snart iväg på gymnasiemässan. Senare åker jag på luciaträning i stallet och får se vart kvällen tar mig. Ha en fin dag! kram
 

Fredag och bio

Hej finisar!
 
Fredag idag, shit vad veckorna går fort. Blir nästan lite rädd. Har massor att ta tag i och eftersom tiden bara flyger iväg så hinner jag knappt med något, haha konstigt... ;)
 
Sitter nu och fixar en uppgift till skolan och ska snart sätta på Breaking Dawn part 1 och tänkte se på på den lite snabbt medans jag fixar rummet, mig själv och äter god fredagsmat. Ikväll drar jag på bio med My, och då ser jag part 2. Så jäkla förväntansfull! Kommer dö och tjuta som en gris när den är slut osv. Vill ha mer filmer!! :( Men iaf, innan dess ska jag förbi fritidsgården och hälsa på Bim också.
 
Hoppas ni får en grym fredagskväll! puss.
 
 

Jag skulle ha svimmat

Ni måste ju bara kolla, sjukt kul!!


.


Directioners ♥

Sitter just nu och pratar med en massa underbara Directioners på skype! Vi har heela kvällen planerat till vår välgörenhetsresa/1Dresa 2014. Vi Directioners ska cykla till London för välgörenhet och för att träffa One Direction. Jag vet det låter helt sjukt, men jag är en av administratör så har liksom koll på läget :) Sponsorer och allt ska ordnas så planer har vi på gång! Mer om det här när vi kommer igång, men jag är fett jävla taggad :D
 
Kram på er!
 
 

Nyårs outfit kirrad!

Har nu beställt hem en supersnygg outfit till nyår. Bra att vara ute i god tid! Glitter och Glamour, perfekt!

Båda från nelly.com
 

Members.com - erbjudande!

Vill du ta del av det här erbjudandet? Massor med shopping upp till 85%. Skriv din e-mail i en kommentar så skickar jag dig en inbjudan :) Blir du medlem genom min invite, får du 50kr extra att shoppa för!

Finns allt från resor, kök, kläder, skor, hemprodukter och accessoarer. 

 

Från blogg till BUSINESS - Tyra Sjöstedt

Den här boken kom hem till mig idag. Tyras nysläppta bok. Ska planera in en ledig kväll nu i veckan och läsa boken. Är så förväntansfull och vill bara läsa den NU!! Tyra är min största förebild inom ALLT så det här ska bli spännande!

http://tyras.se

http://darios.se

Köp boken på www.bokus.com för endast 149:- :)


Så förväntansfull!


My room


Saturday

Idag firar jag mig kusin som fyller 17! Grattis till dig! Vi ska se till att få en minnesvärd kväll för dig!!

Visar bilder från före och efter min sminkning. Före:
 
Efter:


Lovely friday

old pics


Utan internet

Har varit utan mitt älskade internet hela dagen. När jag hörde att 4 datorer här hemma förmodligen kommer få dela på en internetsladd under helgen tills vi får nytt och snabbare internet började jag gråta. Finns inte i min värld. Jag utan internet är som fiskar utan vatten... Men nu har jag sladden för natten!
 
Min fb skulle vara överbelastad av händelser då..

I will do and I hope you to do that


Idag

Har firat min fina mormor som fyller år, fikat och så. Mys :) Nu ligger jag och kollar på New Moon på teve som snart är slut. Ha det bra!


 

Love ♥

One Directions nya album "Take Me Home" är ute på iTunes nu. Vad dem har lyckats igen!

Det roliga är att det är måånga Svenska producenter och låtskrivare som har varit med och gjort ca 9 av deras 13 nya låtar.

Mina favoriter är Little Things, Rock Me och Over Again. Little Things finns ute på You Tube!

 
 
 
 

Brevik

Något av det bästa under lägret (ute på landet mitt i ingenstans) var nog vår One Direction kväll. Vi sjöng som galningar och spela gitarr till deras låtar. Och det är så kul när hela NORF gänget är med liksom.
 
Man får lite hemlängtan till 1D typ. Man saknar att inte ha lyssnat på deras musik under en dag. Men kvällen rädda mig ;) Och bästa Janne kom dit. Han hade några föreläsningar och underhöll oss! Bästa♥ Höghöjdsbanan var helgens scarything. Men riktigt häftigt. 6 meter upp i luften är man inte varje dag.
 
När pappa skjussa hem mig så kom jag på att jag glömde nycklen hemma.. Så fick hänga med till IFK matchen och det sluta ju också bra! Avslutade dagen med ett varmt bad, tv och godis. Är riktigt sliten och trött så nu ska jag sova. Godnatt, kram.
  
 

Min dröm ♥

Det är helt otroligt!
 
Åkte hem från stallet vid åtta imorse, hade inga förväntningar alls. Min syster köade redan på ticnets hemsida efter biljetter till One Directions konsert i Sverige nästa år. Vid nio köade jag också, kom in snabbare än henne och letade lediga platser direkt. Fanns inte alls många kvar och dem sålde 65 000. Hitta bästa lediga, trök på beställa och betalade.
 
Nu har jag och mina två bästavänner fått en varsinn biljett till våra drömmars konsert i maj 2013. Det blev inte dem bästa platserna men huvudsaken att vi ser dem och får uppleva våran dröm. Nu kan jag fortsätta leva lyckligt ♥


Deras nysläppta singel och video. Världens finaste killar, video och låt. Åhh!!


 
Nu ska jag och mina vänner fira. Blir en lugn kväll hemma hos My med x-factor tittande då One Direction faktiskt är med och är just nu i Sverige! Egentligen skulle vi nu ha suttit inne i x-factor så det känns lite surt. Men vi nöjer oss med konserten :)

Harry Styles - One Direction

Harry Styles, One Direction. Min livsglöd, faktiskt! Många tycker säkert att det är riktigt sjukt men om jag inte hade hittat dessa underbara killar för ca ett år sen så vet alls inte hur mitt liv skulle se ut nu. Antagligen åt skogen, och skulle förmodligen ha mått så sjukt jävla dåligt att jag bara skulle vilja försvinna långt ifrån allt.

Ingen kommer förstå, aldrig! Förutom Directioners och det är ju förståeligt. Det är just det som gör mig så fruktansvärt jävla arg. Vad har One Direction gjort? Det är väl exakt samma grej om jag skulle gilla Wiz Khalifa, Coldplay osv. Bara för 1D är ett pojkband, som får de flesta av världens tjejer till sig, lever i för det mesta i ett lyxliv. What the problem????

Visst, 1D musik kanske inte är min absoluta favoritmusik. Om inte jag skulle fastnar för deras UNDERBARA personlighet, deras utseende osv så skulle jag nog aldrig lyssnat på deras musik. I dagsläget så gör deras musik mig så jäkla glad, dem får mig att må bra och musiken förmedlar något till dagens tjejer. Vilket jag tycker är toppen! 
 
Jag vill bara få ut och säga att jag på sett och vis inte gillar själva killarna som i One Direction. Nu kommer jag säkert låta som världens töntigaste men det är så mycket mer än det. Ni vet när man har hittat sin drömkille/tjej och mår så jäkla bra att se dem le, och att han/hon bara är där. Man mår dåligt om tjeje/killen är på G med någon annan och om man känner att vi kommer aldrig bli ett par. Just så känns det. Jag har hittat min drömkille! Så är det och det går liksom inte att gå vidare. Det kommer vara så jäkla svårt. Jag känner Harry på väldigt många sett, jag vet för det mesta hur han är som person osv. Men självklart så måste jag ju lära känna han HELT innan jag förväntar mig för mycket. Och så är det ju! Han betyder mer för mig än många andra betyder för mig.
 
Ville bara skriva av mig. Kille betyder så sjukt jäkla mycket för mig så det är helt sjukt, det tycker till och med jag att det är! Jag gillar ju alla killar i One Direction men har ett extra crush på Harry och så kommer det alltid vara;) ♥ kram



 







 
 
Min favorit låt med killarna.

 

torsdag 11 oktober

Hej på er :)
 
Är precis klar och har slängt i mig lite mc donalds, har ätit onyttigt hela veckan.. Kebab, kebab, mc osv. Kommer rulla fram snart haha ;)
 
Åker snart till stallet, kommer vara med på spökkvällen där och antagligen sova kvar. Imorgon avgörs det ifall jag kommer leva lyckligt eller inte, nervös är man ju! Mer om det imorgon, puss!
 
 

RSS 2.0