Onsdag 29/2 - Skott dagen

Har precis ätit mat och vindruvor haha. Så himla gott att ta sig några. Mår dock illa efter maten då jag fyllde upp halva tallriken med bearnaisesås över mackaronerna och köttet. Älskar bearnaisesås, men inte såå mycket till mackaroner, ris eller pomme/potatis ska det va :D

Jag ska nu ut med hundarna, så jag får bort de 849656 kalorier från såsen haha. Idag kommer jag plugga somsagt, då prov och 1 inlämmning + en massa annan plugg ska in. Orkar inteeee! Om jag får tid över så drar jag mig mot gården senare och kanske tar en jogging tur i det fina vår vädret med Myy. Skönt!

Hörs sen :)




Sommar outfit

Klänning - nelly.com

Före & Efter

Saknar mitt hår lite bara. Men nu har det ju växt till sig och är ju fixat om dagarna än denna bild efter en dag i stallet. Hoppas håret växer till bra nu och så jag slipper det slitna som gjorde att håret krulla ihop sig och blev så jävla elektriskt..

FÖRE:


EFTER:


Onsdag morgon

God morgon! Hur står det till? Jag är själv skapligt pigg eftersom jag både somna 2-5 gånger hemma igår + somna tidigt! Kl 00.00 kom jag ungefär i säng, såå glad :D 

Jag spendera gårdagen men massa plugg, lång-promenad med hunden och lillebror + bara tog det lugnt! Så himla skönt. Hade både huvudvärk och var sjukt trött, därför passade denna dag in hur bra som helst :)

Jag kommer återigen plugga idag, får se om jag träffar lite vänner också. Beroende på mitt humör! Annars så blir det en lugn plugg vecka så jag får lite frihet i min mass-görande helg ;)

Ha en bra dag, så får vi hoppas på att våren håller i sig :D


Bilder från helgens mys som jag missa att lägga upp. Älskar helg!


Kom ni ihåg att man spelade det här jämnt när man var liten? :P

Dagens




Riktigt snygg fest outfit

Outfit - nelly.com

Mitt liv äger ibland!

Jag har:
Världens finaste vänner, världens finaste häst, världens finaste hundar och världens finaste One Direction ♥










En kort sammanfattning av min bloggs innehåll

Magvärk, ryggvärk, stress, plugg och försovningar

....

Kunde väl inte har blivit bättre?

Sååååååå ledsen :'(

Läs inlägget här: http://onedirectionswe.blogg.se/

Okej, mitt Larry Stylinson-hjärta bryts i tusen bitar när jag skriver det här...men jag måste.
Nu är det så här att de senaste två dagarna har det gått ett rykte som ni
kanske har hört talas om. Det är nämlingen så att Harry kanske ska lämna Louis och ur hela One Direction-komplexet!.................

Är Larry Stylinsons tid slut?

-Om detta nu är sant vilket jag egentligen inte tror så lär jag må piss hur länge som helst!
Inte ens i den kompliceraste tanken kan jag tänka detta!

En helt lyckad måndag :D

Hej. Dagen har varit väldigt, väldigt bra! Har skrattat så jävla mycket. Vet inte hur det gick till, men de vänner som jag känner kan jag ju säga att jag skratta öppen och as högt typ! Var riktigt glad idag :D Roliga vänner har man ju bland annat!

Efter skolan fixa jag lite hemma och tog en promenad med hundarna! Så länge sen sist. Nämde ju att Putte har opererats och har därför inte kunnat busa med Bonzo, men idag, då fick de springa och busa riktigt mycket :)

Åkte därefter till stallet och red finaste Eiro! Så glad att jag fick chansen att rida han, inte ofta det händer. Det gick lite sådär i början. Fick verkligen lugna ner honom. Men in mot övningen då han blir sysselsatt då släppte allting. Han vart såå fin och det gick så bra! En toppen dag helt enkelt :D








Söta vänner :D








Skjortor till sommaren

Dessa snygga skjortor är sjukt färg glada (vissa).
De är gjorda i ett svalkande material som går att använda i den varma solen.
Hur inspirerande är inte dessa då?

Måndag, ny vecka och nya händelser!

Tjena mors! Ny vecka då och skolan börjar. Känns väl både bra och dåligt. Ser fram emot saker denna vecka och de kommande veckorna/månaderna. Tiden går ju ändå så snabbt.....

  • Måndag (idag ) - Rider vid 17.15-18.15
  • Tisdag - Pluggdag
  • Onsdag - Plugg & vänner
  • Torsdag - Stallvärd 16.00-19.15
  • Fredag - Stallet? & ?
  • Lördag - ?
  • Söndag - Dressyrträning på Eiro kl 12.00-13.00
Är väl inte så jätte mycket att se fram emot, förutom ridningarna och se vad helgen bjuder på. Det är mest de kommande veckorna som har en hel del att bjuda på. Men det tar vi när det kommer :)

Tv-kväll

Hej bloggen!

Hur står det till nu då? Själv är det toppen! Har haft en lugn och sansad dag utan en massa stress eller ångest. Vädret har ju varot det bästa idag! Våren bara strömmar in. Det tragiska är ju att man vet ju aldrig om snön kommer igen, det är ju liksom bara februari månad, redan plus grader och snödroppar har till och med dykt upp..

Möterna i stallet gick bra, skönt att komma till stallet och umgås. Så mysigt! Åkte därefter till Myy och Malin, få träffa mina fina vänner gör ju inte kvällen sämre. Det sågs på ponnyakuten och lyssnades på massa musik, 1D såklart :)

Nu ska jag in i duschen, ikväll taggar jag en BB kväll. Missa fredagens avsnitt, därför ser jag det också. Får se hur tiden räcker till. Kom nyss på att BB börjar kl 21.00. Upps!








Snart ny header

Snart så ska det bytas header. Måste verkligen ut och fota med Myy snart. Så det blir fina bilder :) Man kan ju alltid undra varför jag har valt att göra några av mina headers på dessa sätt under?↓ Haha ja, man har ju alltid varit "liten" i psyket ;)

Ska sitta och klura lite på ny design, eller mer ändringar i den jag har nu. Nya headern får bli en enskild bild som nu eller en animerad header. Får se lite hur det bir vartefter.













Söndag - sista dagen innan skolan :( buhuu!

God morgon!

Jag har nu en hel förmiddag inplanerat med plugg! Har massvis att bli klar med så därför tar jag all ledig tid jag har. Har i stort sätt panik över hur jag någonsin lär bli klart med allt! Har ju prov nästa vecka också..

Vid senast 15.00 drar jag mig till stallet och har där några möten. Ska mysa med hästarna och få saker gjort om jag har tid. Möterna håller på ett tag, men innan dessa kan jag nog klämma in något :)

Sista dagen innan skolan börjar också....:'( Kan det inte bara bli sommarlov snart? Då blir jag världens lyckligaste!

Bilder från går(kvällen)



















Kusinmys

Kvällen blev som planerad. Tar mig en sväng till kusinerna då mello tittande och bara en myskväll ska spenderas. Rätt skönt faktiskt, är inte så jätte pigg och sådär på topphumör men det ändras nog när jag kommer dit!

Om vi går till Meldodifestivalen igen då så är det typ inga bra som ska uppträda ikväll? Vad säger ni om det? Vilka hejar ni på? Jag kommer nog hålla på Danny ikväll, då han är den ända artist som faller mig mest i smaken av dessa bidrag.

Blir säkert en massa spelande senare också. God dricka och snacks. Myyys!

En kusin-bild och vi räknar bort killen längst ner till vänster. Gamla tider från 2003

Lördag

God eftermiddag!

Vakna runt halv 4 idag, skönt med sovmorgon så en hel plugg dag sket sig. Får se om jag hinner med lite plugg nu. Jag har precis ätit god frukost, alltså fika då ;) Älskar att proppa i mig godsaker precis när man har vaknat!

Ikväll så ska jag förmodligen ha en myskväll med kusinerna. Får se hur det blir. Annars så är jag nog bara hemma och pluggar denna sista lördag av lovet...

Vad gör ni idag? :)



Nu ska jag få sova, äntligen! Rätt tidigt för min del haha

Dagen har varit väldigt bra! Det gick sisådär på discot. Kom inte så mycket barn men de som kom hade det nog as kul. Inläggen innan blev lite misslyckade. Hade inte så mycket tid på mig, som ni såg så vart inlägget i eftermiddags helt luddrigt.. Jaja hoppas ni fattade det iaf ;)

Jag umgicks somsagt med vänner därefter discot. Vi hade det så jävla nice. Snacka med Lasse, en gubbe vi träffa och hans söta hund Viktor. Detta gjorde min kväll alltså! Sen åkte vi en sväng och mötte en annan vän, drog till Malin osv. Ja det var allt bra under kvällen iaf :)

Ha det bra nu, godnatt ♥

Glöm inte att följa mig på bloglovin

 


Disco, yeah ;)

Nu är jag klar och ska först möta Myy och Malin. Det blir jobb på ett disco för 1-3 ungefär kl 17.00-19.00 och seda 19.30-20.00? Aja vet dock inte tiderna men kommer hem runt 21.00 någon gång. Umgås säkert med vänner därefter så man vet ju aldrig när man kommer hem ;)




Fullspäckad dag = me like

Hallå, hur mår ni? Jag mår toppen, lite smått stressad bara. Har nämligen en hel del att göra idag. Älskar att ha en fullspäkad dag, men ibland känns det lite väl stressat. Hm.. hur ska man ha det typ? ;)

Jag ska nu fixa en del på datorn, göra några tidsiställda inför kvällen. Så ni har något kul att läsa? Något förslag? Därefter ska jag få till en hel del plugg, måste ta tag i detta nu! Annars sjukanmäler jag mig en vecka till, kan inte komma till skolan med massa plugg kvar, inte tränat på prov eller klar med inlämmningar.. F*ck skolan alltså!!
Se får jag högst en timme på mig att duscha och fixa iordning mig. Lite tajt om tid alltså. Men får väl dra på mig någon lätt sminkning osv. Då lär jag hinna i alla fall :)

Som jag inte har berättat så ska jag jobba på ett disco idag kl. 16.00, kommer väl hem runt 21.00 eller något. Hörs sen i mina tidsinställda :D

Uppe så pass faktiskt

Godmorgon igen! Är så glad att jag någon gång kommer upp tidigt. I alla fall de dagar jag ska iväg, annars skulle jag ju på spader om jag försov mig. Usch tanken gör mig galen haha.

Jag kommer idag rida ut på den nya hästen Casper. Ja om det har hållt sig lika fint som igår ute. Blir en lugn ritt p.g.a dåligt underlag. Casper verkar vara superhärlig att rida på. Han är ju cool lugn ute också så det får han ju ett plus för :)



En hel dag i stallet

Har vart i stallet hela dagen. Kl. 14-16 var det brandövning. Rätt kul och spännande. En väldigt lärorik "utbildning" där vi både lärde oss massor av teori och praktiska övningar. Nu är nog vi alla proffs ifall det börjar brinna.
Kl. 16.15-19.30 var jag stallvärd. Så en hel dag i stallet blev det! Rätt skönt att bara släppa allt annat som plugg och liknande.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan ser jag på "Biggest Loser Sverige" & "Big Brother". Ska nog försöka somna rätt tidigt idag, för imorgon väntar återigen en dag i stallet, eller ja en tidig och kort dag om jag säger så :)


På det praktiska fick vi släka en brinnande docka genom att lägga på en brandfilt, sedan fick vi också släcka en eld med en pulversläckare




Inget man skulle tacka nej till..

Vänner - grön natur - sol - hästar - Gotland - gotlänningar & One Direction.

Om jag får uppleva min sommar med massa sol, grön natur, Norf och hästar, härliga gammla vänner, gotland och One Direction så skulle det bli min absolut bästa sommar under hela mitt liv. Blir tårögd av bara känslan..♥














Snyggt till våren


Stärkt hårfärgen

Sorry för dålig uppdatering idag, men har helt enkelt haft för (mycket) tid till att blogga! Låter konstigt haha men ja, jag orkar verkligen inte då och sitter och gör ingenting då jag sammtidigt få ångest eftersom jag har mycket att göra, som jag inte gör haha. Därför blir uppdateringen seg sådana dagar ;)

Tog mig en sväng till Myy då hon färga mitt hår, likadan färg som de två senaste gångerna. Färgen räckte kanske inte 100% till mitt hår, inget som syns men ska nog lägga i en till färg under helgen.

Vi drog därefter till fritidsgården och hade det rätt chill. Fick mig en kort massage av Bim. Den bästa som finns typ. Håller ni inte med? Haha massage är så otroligt skönt! Ska nog beställa mig en spadag med massage :)

Resultatet



Gårdagens shopping

Vissa färger ser annorlunda ut på bild p.g.a blixten. Men självklart är pudern mörkare ;)

Hår donut - cubus & silver halsband - hm


Röd/brun hårfärg - hm


Puder & borste - hm


Solglasögon - cubus


Plugg på morgon? Bättre än på kvällen!

Godmorgon! Kan meddela att ni är underbara! Statistiken går verkligen uppåt och tror nog ni läsare är mer aktiva på min blogg än vad jag själv är ;) Haha nejdå, lite gränsfall i alla fall..

Har nu stigit upp tidigt, ska nämligen till stallet vid 11 och skritta ut en sväng på en storing. Ja en stor häst alltså :)
Varför jag gick upp tidigt var för jag, nu på förmiddagen ska få till lite plugg, hur seg jag ännu är.. haha.

Tänker ju varje dag för mig själv att sova tidigt, ja senast 12. Men nej så blir det ALDRIG, gick och la mig halv 2 igår natt och somna runt kvart över 2. Nja vad säger ni om 5-7 timmar sömn per natt? Jag tycker det är förskräckligt för en sådan aktiv tjej som jag ;)

Ska i alla fall se till att få massvis gjort nu så jag slipper grubbla på denna jävla plugg varje dag.

Ha en bra dag, hör senare ♥

Tydligare bild på gårdagens outfit. Längtar så otroligt till våren, då man slipper dessa uttjatade kängor och vinterjackor.
Ett par klackar och barärmad vill jag vara klädd i!




+10 ute, våren kommer :D

Dagen har verkligen varit toppen! Vädret var det första som påverkade mig. Vår var det ute, det kan jag medge. 10+ minst och sol. Till och med så Myy tog på sig vårjackan :D

Vi drog först en sväng till donken och åt, därefter mötte vi upp Malin och tog det lugnt hemma hos henne en stund. Lite snack med folk där på vägen också. Dagens ungdomar (småbarn) alltså! Hahah.. Kom ihåg när man själv var i den åldern, men dock har detta sätt aldrig påverkat mig som tur va.

Jag shoppa lite småsaker, bilder kommer imorgon. Vi tog oss en härlig fika på Espresso hous, en vanilla latte för min del, såå gott! Att bara sitta om umgås och prata med fantastiska vänner är något av det bästa som finns :) Håller ni inte med?

Jag och Myy drog oss också till gården och snacka lite inför Romme osv. Fick oss även en bir semla. Har idag ätit både semletårta i stallet och en semlebit på gården ;)











Världens mest finaste killar, jag menar det!











Mot stan

Har nu gjort mig klar nu, drar mig till Myy och så möter vi upp Malin på stan. Saker ska inhandlas och fika ska vi göra.
Ha en fin eftermiddag!







Stallet om 5

God morgon bloggen!

Är väl lite mer än stolt idag att jag faktiskt gick upp efter klockan hade ringt! Fast dock var det ju bara för jag har en tid att passa i stallet. Rider kl. 09.00, det är en häst som är mycket häst om man säger så. Han heter Sputnik och är underbar att rida, ett riktigt charmtroll :)

Funderar på om jag direkt där efter åker hem och kollar upp om mina vänner vill ta en fika på stan? Var så länge sen sist. Skulle vara riktigt mysigt!

Ni får ha det så bra, hörs när jag kommer hem :D

(om ni set det här, hör gärna av er!)


Affischer

Har nu en hel drös med bilder på Twilight, Robert Pattinson och Kristen Stewart. Jag ska självklart sätta upp de på min garderobsdörr.

Men det tråkiga är att de snyggaste är hur stora som helst. Men får försöka att klurra ut det där. Min Robert ska äntligen få sättas på väggen ;)


Ny vecka - Sportlov

God dag!

Jag vakna vid halv 2 idag. Är riktigt besviken på mig själv som vanligt! Satte klockan på 9 och tänkte gå upp tidigt bara för att lära mig liksom. Men inte blev det så.. Skit!

Idag är det ny vecka, jag har lov och det händer en hel del under veckans gång. Mycket att se fram emot!

  • Måndag (idag) - rider vid 17.15-18.15
  • Tisdag - stallvärdsridning 09.00-10.00
  • Onsdag - pluggdag
  • Torsdag - Brandövning i stallet kl 14.00-16.00 & 16.15-19.30 stallvärd
  • Fredag - stallvärdsridning kl. 09.00-10.00
  • Lördag - Ledig dag
  • Söndag - Årsmöte i stallet kl. 16.00-18.30
Självklart har jag inte planerat in allting ännu. Måste få in mer plugg under dagarna också. Har både prov, uppgifter och inlämmningar som ska bli klart till nästa vecka! Vem tror jag lyckas med allt? Inte jag i alla fall ;)

Får nog ta resten av tiden som den kommer. Tänker träffa många vänner, shoppa och bara ha ett underbart lov. Känns så bra!


Hörs senare ikväll :)

Vårkänsla ♥

Under stallarbetet gick jag utanför dörren och vilken känsla! Stekande sol, varmt och en underbar vårkänsla!
En av de bästa känslorna alltså! Håller ni inte med? :D

Fick mig några härliga mobilbilder, njut av den underbaraste djursorten och solen!








Tv kväll

Kalaset blev väldigt mysigt. Skönt att avsluta stallarbetet med lite fika och lugn hemma hos kusinerna.
Var helt slut efter dagen i stallet!



Jag är nu hur tröööttt som helst, helt sjukt! Somna ju ifs halv 4 inatt och gick upp 7.. Man får ju skylla sig själv helt enkelt.. ;)

Nu ska jag se på Ponny akuten, så bra är det. Kolla ni med, nu kl. 19.00 på barnkanalen. Vi hästryttare älskar ju inspiration osv, då är det ju perfekt :)

Jag hoppar in i en dusch därefter sedan taggar jag BB, säsongsstart. Älskar programet. Någon mer som ska se?

Bonzo - min hund

Av denna mamma:


Och denna pappa:


Blev denna kille:


Som nu är denna man:


Jag har världens finaste hund! Se vad lite och söt han var när vi fick honom 8 veckor gammal.
Och nu när han är ståtlig och fin vid 6 års åldern. Vår fina vovve! ♥

Jag älskar att äta!!

Har kännt att jag har lagt ut en hel del sötsaker på bloggen. Det här ju endast efterätter och fika. Finns ju dubbelt så mycket mer om jag räknar med godis och liknande.

Just nu när jag kollar på allting så är jag inte sugen längre.. Inte för stunden då jag var allt för mätt när jag gjorde inlägget hahah.

Vad ser godast ut? :)

blåbärspajen?


jordgubbspajen?


Kladdkakan?


Hallon parfait med glass Sorbén?


Creme Bruleén?


wiener bröd, kex och pepparkakorna?


Hallon parfait med glass Sorbén?


Kladdkaka med grädden?


Moas ostkaka med grädde och jorgubbssylten?


Creme Bruleén?


Tårtan?


Lussebullarna?


Kladdkaka med grädden?


Bullarna?



Halv sover här framför datorn...

God morgon!

Inte för jag är så värst pigg, men ska ändå försöka få till ett inlägg. Har stallet nu kl. 07.30 för er som undrar varför jag är uppe såhär tidigt ;)

Rätt taggad, älskar att åka till stallet på morgonen. Saknar hästarna och min lille Eiro! Han ger så mycket kärlek när han står i boxen och är sur emot mig hahaha :D

Åker hem lite tidigare vid halv 2 då min kusin ska firas också! Hon fyller ju hela 10 år. Då blir det massa firande med fika och släktmys! Så länge sedan släkten samlades.

Nu måste jag dra, fler tidsinställda kommer under dagen. Så kika in senare :D

Denna tös till höger fyller→


Mys kväll

Har ätit massa godis sen jag kom hem vid 11.30. Så gott! Har också bestämmt mig att sätta igång med träningen! hehe

Ska strax sova, måste bara kolla på 1D ett tag till ♥







Drar nu

Nu är jag klar inför kvällen. Ska nu möta upp Malin då vi går vidare till gården och träffar andra vänner. Blir nog en chill kväll! Rätt skönt! Uppdaterar mer när jag kommer hem.

Men nu får ni ha en fin kväll, för det ska nog jag ha :)

God eftermiddag!

Hej hej!

Vakna för ca 1 timme sedan, blev ju en sen natt igår då jag mötte min syster vid 02.30. Somna därefter vid 03.30 ungefär.

Jag har precis vart ute med hunden och väntar mig nu en dusch. Ska göra iordning mig och ta det lugnt här hemma ett tag. Senare träffar jag förmodligen Malin. Min 1D vän haha :D

Bild från igår

klännings inspiration


Kvällens outfit

Det blev bara en lugn hemma kväll. Skön det med! Var ett tag sedan jag tog det lugnt utan att känna press när jag inte gör något. Ska nu käka lite choklad och salta jordnötter, såå gott! Lite dricka ska jag slurka ner mig också ;)

Kollar och lyssnar väl på 1D & RB ikväll. Så härligt!

Nej, ser ledsen ut haha ;)


Kvällen planer..?

Dagens väder har varit strolande idag! Allt har varit toppen idag förutom den jävla mensvärken! Åh vad jag hatar det där..:( Men som tur är så går det ju över någon gång i livet ;)

Har precis ätit god fredags-mat. Chillat hemma med syster och kusin också. Rätt skönt faktiskt! Ska nu ladda upp lite bilder, fixa klart det mesta på datorn sedan fixar jag iordning mig inför kvällens bravader. Har ingen aning om vad jag ska göra, men hittar väll förmodligen på något kul :)









Klackar

Tror ni börjar inse att jag älskar inspiration och nelly.com? :)

Redigerade bilder




Fredag, sista skoldagen! :D

Idag är det fredag igen då! Veckorna går så sjukt jävla fort! Min sista skoldag innan sportlovet  förresten , så jävla nice. Åh, en vecka ledigt! Sjukt härligt ;)

Ska tillbringa eftermiddagen hemma, hälsa på Putte som inte har mått sår bra.. Operation osv har han vart med om för typ sin 45866 gång.

En riktigt hero hund som gör kämpar för att överleva! Världens gladaste hund som verkligen älskar sitt liv ♥

Ska nog ta en promenad, han lär ju ha saknat mig. Var ju en vecka sen senast jag hälsa på han, sen i måndags. Sen kanske plugga om det behövs och ta det lugnt. Framåt kvällen har jag inget planerat. Antingen blir det en lugn hemma kväll eller ut och träffa någon/några. Vad hittar ni på denna fredag? Har ni också lov nästa vecka?

Torsdagar ♥

Har vart i stallet hela dagen. Blev bara hem, svara på kommentarr och sedan byta om inför avfärd. Älskar stallet på torsdagar. Så mysigt och är så pedantiskt av som ni kanske vet därför älskar jag att hålla det fint i stallet när jag endå är där :)

Kom inte hem förens 20.40, gick en sväng med hunden och hoppa in i duschen därefter på 5 min innan BLS börja. En fartfylld dag precis så jag älskart! Nu är det bara massa jobb framför datorn, "lite" plugg och sedan får jag njuta framför 1D, RB och twilight. Bättre kan man ju inte avsluta en kväll?



Mina änglar

Ni gör mina dagar till de bästa. Utan er i livet så skulle det nog vara att leva som en fluga.
Älskar er otroligt mycket, ni har en STOR plats i mitt hjärta.

När jag mår som sämst så är det alltid en promenad med hundarna eller mys med hästen som är prio 1.
Det får mig att må så bra ovasett hur erat beteende är vilket inte alltid är det bästa på någon av er.. thihi
LOVE!

♥♥♥




Vår 2012

Vårmodet iår lär bli riktigt balt! Mycket färger såsom pastell och även riktigt starka.
Rep detaljer, kormaterial, etnomönster och höga klackar. Vad säger ni om det?

Längtar så mycket då man kan klä sig snyggt och häftig.

Ena dagen är man riktigt pastellfärgad och ljus medans andra dagen har man en snygg, stark färgoutfit.
Mycket färgkombinationer ska man klä sig i. Då lär man synas på stan alltså haha!


Ny bakgrunds bild på

Har du gjort mig en ny bakrundsbild på datorn. Älskar den första men för att få till mera snygga bilder och så trött som jag var igår natt så var jag bara tvungen att slänga ihop något. Snyggare och bättre kommer vartefter.

Är bara tvungen att dela med 50% av mitt liv!





Hemma från power walk med vovven

Har vart på en powerwalk med hunden. Gick förbi stallet, lämna lite saker och Bonzo fick för första gången hälsa på hästarna och vara i klubbrummet. Rätt galen blev han inne i stallet, han är ju en jagarhund typ som älskar/hatar rådjur såsom harar, hästar och sådant som finns i skogen. Även katter och de flesta andra hundar.

Men det gick skapligt för att vara första gången. Tror han uppskatta det faktiskt!

-Nu drar jag mig en sväng till gården. Träffa vänner och så. Ikväll ska jag återigen skicka mail och plugga.

Ses senare :)





Olika modeller/färger av Nelly.com's klänningar

Man vet ju aldrig hur snabbt det blir sommar?
Därför ger jag er inspiration inför sommaren. Älskar klänningar och bjussar självklart på de plagg jag gillar också :)




1D - kolla 0:54, Louis så snygg och självklart de resterande!

Men glöm inte att kolla alla sekunder, för ni lär missa mycket om ni inte kollar noga på alla rörelser under hela filmen. Lyssna vad de säger och se om & om varje detalj för att se allt de underbara!

Kan sitta i 10 min själv för att bara kolla om samma detalj, älskart! ♥


Stillsam snöstorm igår kväll

Rubriken låter ju bra? Hahaha. Det var snöstorm, eller snöa mycket. Rätt mysigt var det. Kan ju i alla fall säga att det snöa "minst" (jag överdriver inte) 10 cm på ca 2-3 timmar. Sjukt! Nu kommer snön som alla längtade efter på julafton. Konstigt dethär..

På förmiddagen:




På kvällen:










Avslutar dagen med alla ♥ dag godis

Hoppas ni har haft en kärleksfull dag. Jag har i alla fall haft det bra med mina vänner. Underbart har det varit! ♥




Glad alla ♥ dag!

Glad alla ♥ dag allesammans! Hoppas ni får en mysig dag.

Jag sitter nu hos Myy. Vi fixar oss nu och ska strax iväg på ett möte. Senare ikväll träffar vi Malin och har det härligt förhoppningsvis. Mina små Directions vänner :)
Ikväll ska jag också få till lite plugg, skicka mail och fixa tidsinställda tills imorgon. En rätt vanlig dag.


Förresten idag tog jag sprutan mot livmoderhals-canser, har as ont i armen då musklerna ha dragit åt sig. Förvånar mig inte att jag snart börjar må dåligt som var ett symptom av sprutan. Får väl vänta och se helt enkelt! Någon mer som har tagit den?


Jeffrey Campbell matchande


Ett favorit djur

Jag önskar att jag hade en lite mera ambitiös hund som gärna skulle älska att bli fotad, visa upp sig och vara kelig. En sådan som är min lille bebis. Så följer mig vart jag än går typ. Så härligt!

Det går ju tankar fram och tillbaka i huset att en lite vovve ska köpas. Inte för jag tror det händer men mamma tycke alla hundar är så fina och säger typ, åh en sådan vill jag ha. Skulle vara sjukt kul. Då ska det bli min hund haha. Som sover i min säng, som jag går ut med och som jag tar med mig överallt. En dröm faktiskt. Älskar hundar!

Ni ser ju bara hur min hund ser ut på bilder, hur mycket jag ännu försöker. Ifs så är det ju inte alltid så lätt att få en "kisskåt" hund till lite uppmärksamhet ;)









Ny vecka

Godmorgon! Ska nog få till ett inlägg här innan jag drar mot skolan.

Igår fick ni minsagt stå ut med en massa vinter inlägg, rätt mysigt det med va? Det får ju oss att älska vintern ännu mera? haha. En rätt mysig stämning är det ju i vilket fall!

Den är ju ny vecka, nya tag och nya händelser. Ser alltid fram emot nya veckor då alltid något kul att dyka fram. Det är ju liksom bara 1 vecka kvar till sportlovet! Sjukt skönt, håller ni inte med? Moa ♥ lov, helt klart ;)


Bilder från Yxbacken

Dessa bilder tog jag från min mobil. Såg att många fler tog bilder som ex. Myy. Därför kanske fler bilder kommer upp vartefter någongång. Så mysigt med snö och skidor :D


Smakprov från årets första skidåkande

Dagen har varit toppen alltså! Fina människor och grymma åk i backen haha! Gick otroligt bra idag för min del. Fick med en hel del bilder från backarna, utsikten och alla de andra typ.

Hinner inte ladda över alla just nu, begär mig av till stallet snart. Därför får ni ett smakprov bara :)


Idre fjäll 2007/2008 del 2
























Idre fjäll 2007/2008 del 1



























Sover hos Myy

Hej på er!

Jag spenderar min natt hos Myy. Trodde jag hade uppdaterat på denna blogg men insåg till slut att jag bara gjorde det på min andra haha. Så är det med två bloggar!

Jag bloggar medans Myy gör en inbakad fläta på mig och vi ska efter jag är klar vid datorn nörda 1D. Så jävla taggad!! haha. Vi ska nog försöka somna rätt skapligt idag för imorgon taggar vi gärnet. Inte för vi ska gå upp tidigare än vanligt men vi ska vara pigga och taggade då med.

Imorgon bär det nämligen av till yxbacken :D Så jävla kul! Det kommer tidsinställda om skidor osv imorgon så ni kan vara lugna :)
Vi höres och synes.

Bara för att det har snöat massor inatt så bjuder jag ennu på en snöbild från Idre Fjäll 2008


Vädret var strolande idag




Söndag

Godmorgon!

Jag vakna för inte alls länge sedan. Har ätit riktigt frukost idag, rostade mackor och oboy. Någorlunda bättre än bullar haha. Idag är det tänkt att åka till stallet, längtar sååå, som vanligt haha. Jag kommer hem innan 3 förhoppningsvis, då kommer mer uppdatering så håll ut :)

Ses sen :D

Snygga toppar från Nelly.com


loveu guys

Kvällen har varit awesome. Umgicks med fina vänner och vi hade det bra och tog det bara lugnt.

Musik på högsta volym och barra körde :D


Ulrik och David i fiiiiiiiiiiiiiiiinnaaaaaaaalllllllll

Jag har sådan tur när det gäller melodifestivalen. Förra veckan kom både Loreen och Dead by Aprils med i final - mina favoriter och denna vecka kom David och Ulrik med. Såååå bra :D


Drar mig mot Myy!

Har nu duschat. Orkar inte fixa mig något speciellt då jag och Myy bara ska ta för det mesta rätt lugnt. Blir en par ljusa jeans och en beige långärmad tröja :)

Myy är på väg hem till sig nu då jag drar mig över dit och gör mig klar där. Vi ska ikväll se melodifestivalen hos mig så det blir lite att fara runt känns det som haha ;)

Nu duschad och fräsch!



Godmorgon bloggen!

Vakna för en kort stund sedan. Skulle ha åkt förbi stallet idag men eftersom jag vakna så pass sent så blir det nog inte av.. Om jag inte tar mig förbi där sen en kortis bara :)

Jag ska nu äta min goda frukost, är aldrig hungrig såhär sent på dagen när jag precis har vaknat. Därför är det godast att plocka i sig några godsaker. MUMS! haha. Därefter hoppar jag in i duschen, gör iordning mig och kanske träffar Myy igen :)
Ha det bra sålänge!




Så jävla kallt ute.. :(

Min kväll har varit mer än super. Vart med min finaste vän. Hon var den glada och underbara lilla hon idag som gör mig på så bra humör. Hon bara strålar med energi haha :D

Vi har mest åkt runt med spårvagnen idag. Men det är så jävla kallt. Gå inte ut mer ikväll, ni kommer dö kan jag lova haha. Jag känner mig dock varm nu, men har fortförande kylan i mig, ni vet?

Tog spårvagnen hem vid halv nio, har varit hemma sedan dess och bara tagit det lugnt. Så skönt! Ska sitta uppe länge ikväll, helg ju? Så skönt att sitta uppe på nätterna. Håller ni inte med? :)


Med mysis

Har vart en stund i stallet idag, myste med hästarna och bara varit liksom :) 

Nu är min vän här då vi ska iväg snart. Hoppas på mer uppdatering under kvällen när jag kommer hem om det inte blir allt för sent :D Kramisar ♥




Fredag barre!!

Fredag idag då! Ska verkligen hitta på något kul idag! Träffa vänner och bara köra. Låter bra det va? :D
Åker till stallet en sväng nu på eftermiddagen och myser med hästarna. Sen ikväll blir det god mat och iväg med vänner om jag får någon att göra något kul med mig! haha

Ha det bra ni allesammans :)



Fredags Direction


Ennu mera av henne, så bra! hahah, störtskön tjej alltså :)


Tragedi i stallet..

Dagen har varit rätt rörig. När jag kom till stallet i eftermiddags så börjades det med upprop, borsta Eiro, mocka osv. Återigen en massa grupper, mock och fix. Vart helt slut och tog till och med av mig kläder medans andra gick runt och frös haha!

Dagens händelse vart fruktansvärd för mig. Jag var inne på kontoret med Linda då Mimmi (ridläraren) kom in med en vuxen-elev. Eleven var helt skitig och blek. Mimmi sa att hon hade ramlat av.
Jag vart så jävla rädd! Vände mig och och blunda. Börja nästan gråta, så läskigt. Innan hon kom in på kontoret svimma hon nästan och jag vart i chocktillstånd. Hon var svimmfärdigt flera gånger. Hon hade skadat sin arm och ambulans var på plats rätt snabbt. Vi tror armen var ur led efter olyckan i ridhuset.
Jag var så jävla rädd och i chocktillstånd, tänk er detta framför er! Inte varje dag man är med om sådant.. Så hemskt.

Har ikväll slappnat av framför tv med familjen då vu såg på Biggest Sverige Loser. Rätt skönt och det är bättre nu :)

Hoppas ni har haft en toppen dag och sorry för ett rörigt inlägg :)


I stallet har två nya hästar köpts in, kolla här→ http://onehorseonedream.blogg.se/
Därför avslutar jag inlägget med en bild på den nya charmiga Casper.

En av mina favorit-scener i "Breaking Dawn part 1"






Älskar denna video, så sköna, snygga, underbara osv...osv.. haha

AB

Om min blogg, vad som uppdateras osv men nu upp till er!

På denna blogg jag driver gillar jag att bjuda på bilder, outifts, inspirations och musik som ni kanske märker? Jag skriver oftast inte en massa långa inlägg om vad jag gör, ska göra osv.
Är det inte bäst så som det är nu? Det är ju upp till er vad ni tycker!

Jag gillar i alla fall så som det är nu, det kan ju också ändras innehåll på bloggen från period-preriod. Beroende på hur mina dagar är planerade, hur mycket jag har att göra och liknande.

Ni får självklart tycka och tänka själva såsom ni skulle vilja ha det!

i call it love, del 3






Vinter 2010








Sommar-klänningar

Kolla in på Nelly.com, då ser ni plaggen på kropp också vilket visar mer former, detaljer och färger.

Plugga sista stunden av kvällen

Skulle ha vart iväg på planering-möte inför Gotland nu ikväll men det sket sig. Jävla slöseri med tid att bara ha suttit hemma alltså! Men så är det ibland. Känns som inte Gotland kommer bli av, men jag ska fan kämpa med detta nu. Ingen Gotland-ingen sommar!!

Nu ska jag fortsätta kvällen med att plugga inför mitt sv-prov imorgon. Ska försöka satsa på VG nu då, haha hoppas jag lyckad :)




Kissen











2.53 - 3.08, bästa alltså. Ni ångrar er inte genom att titta, jag lovar :D


i call it love, del 2















Måndag, ny vecka och nya händelser!

Har ridit lektion på ponnyn Isak ikväll. Gick inte toppen om jag säger så. Läs gärna mer "här" på hästbloggen :)

Nu ska jag kolla och lyssna på One Direction♥ läsa bloggar och ta det lugnt. Ska komma i säng tidigt nu. Min frånvaro-lista ligger liksom på 10 timmar..upps... Morgonen är en stor fördel att komma i tid på då jag gärna vill ta igen dessa timmar ;)

Inbakad fiskbens-fläta Myy gjorde på mig i skolan. Fin? hihi. Jodå på vissa ställen!

Ni vet ju hur min vänner och jag blir på bilder? Hur seriösa vi än nu är..










Haha, oherre
Fick massa söta bilder på stall-katten, visar imorgon :D

O herre jösses!

Hitta dessa fantastiskt snygga klänningarna från Nelly.com. Blev sååå kär när jag såg dom.
Självklart ska "denna" köpas. Men vilken färg? hm.. blir svårt val alltså.
Hjälp tack :D

Och så dessa häftiga skor till. Mmmmm säger jag bara

Fina vovvisarna






Syster Sol & General Knas

-2.33 när Syster Sol rodnar..


Vinter-bilder från stallet

När jag vakna imorse kolla jag på temperaturen och såg siffrorna -18. Kände mig ju inte direkt super taggad att cykla till stallet och sedan jobba. Men hade egentlligen fel då jag var rätt sugen på det. Var ju liksom ett tag sedan jag arbeta i stallet :)

Fick mig några fina bilder också på det fina soliga vädret. Titta och njut ;)

Mobil-bilder












Go musik


Favorit-accessoarer inom outifsen från bloggen


God morgon!

Godmorgon, för er som är morgonpigga ;)

Jag är uppe som tuppen idag, eller? hahahah årets skämt typ.. I alla fall klockan var ställd på 06.15 och kom upp rätt skapligt. Har stallet vid halv 8 då jag är ansvarig, därför är ju mitt "komma försent" väldigt farligt.

Vid sådana tillfällen går jag upp tidigt, konstigt? För er som inte visste så sköter jag stallet bättre än skolan. Lägger ner mer tid på det. Brukar ni också lägga ner mer tid på något annat än skolan som egentligen är viktigare?

Vi hörs vid ca 16.00 då jag är hemma, men självklart dyker tidsinställda inlägg upp :)

Kvällsbomb

Kvällen har varit helt awesome, men endå är den inte slut ennu. Vi sitter och har jävligt chill kan jag säga. God dricka och go musik på högsta bas alltså. Bättre kan det nog inte bli?? :D

Imorgon har jag stallet vid 07.30 men får väl hoppas att det blir någon timems sömn i alla fall ;)
Ha det bra ni där ute, det ska jag ha!!
Vi lever livet på hög nivå må jag säga





Lite chill innan maten:















Snart gäller det!

Gästerna är alldeles strax här! Jag är klar och sitter just nu bara och väntar.

Det är melodifestivals tittande som gäller ikväll,  även om jag inte är fullt intresserad av melodifestivalen längre som jag var förr så gör ju sällskapet det lite bättre :)

När dom kommer så ska Tacos lagas! Såå gott!




Kvällens-outfit + facelook/hairlook




lördag 4/2-12

Godmorgon säger jag nu kl. 14.30 haha. Vakna faktiskt för en timme sedan men har legat och dragit mig en ganska lång tid. Rätt skönt det när man ska vara uppe sent ikväll, då lär jag hålla mig vaken i alla fall.

Nu ska jag i alla fall börja göra iordning mig, duschen drar jag mig in i först, sedan ska jag hitta något snyggt jag kan ta på mig inför kvällen! Mer info om kvällen kommer senare..

Hörs sen

Kvällens outfit




Freeedag

Var hemma från skolan idag, sååå skönt! Har gått promenad med hundarna, pluggat och haft det väldigt chill.
Har även hunnit med att äta massa mat som hamburgare, korv m bröd & pomme och nu i slutändan då ost & kex. Ifs åt ju massa godis och choklad förut med ;) hehe

Tror jag drar mig till gården strax. Träffar vänner och så. Ha en bra början på helgen!




One Direction kommer till Sverige :D:D:D:D:D

Kan jag ens beskriva lyckan? Nae. Det går bara inte. Grät seriöst av lycka när jag läste det! Åhhhhhhhhhhhh.
I sommar ser ni förmodligen mig i Stockholm!



I call it love










Sjuk i magen

Gick hem från skolan runt 2 i eftermiddags. Hade så sjukt ont i magen så jag trodde seriöst jag skulle svimma och spy på hemvägen. Det var länge sen jag hade sådan smärta alltså!

När jag kom hem byte jag om till myskläder och sov i 2 timmar. Fett skönt men vakna 20 minuter innan jag skulle vara stallvärd. Tur så var magvärken över för tillfället då jag hade ork att ta mig till stallet i alla fall. :)

Nu är jag hemma har duschat, kollat på BLS och ätit. Jag mår inte toppen så förmodligen stannar jag hemma imorgon. Rätt skönt det ju endå om jag får sitat hemma och plugga.. hehe

Är nog bara för kär i denna söta och mysiga stallkatt. Ligger och sover gör de hela dagarna inne på kontoret. Sötis!




Stallet strax

Åker till stallet strax. Ska bara gå med hundarna och byta om. Är stallvärd idag som varje torsdag. Mycket jobb i stallet så förvåna er inte om jag kommer tillbaka klagandes av ryggvärk haha.

Kommer hem runt halv 8 då jag kommer sätta mig framför tv för att kolla på "Biggest Sverige Loser", därefter hoppar jag in i duschen kanske till och med tränar innan (om ryggen klarar det somsagt hehe).


Favorit-klänningar inom outifsen från bloggen


I LOVE YOU




Happy Birthday Harry Edward Style ♥

Harry i One Directions födelsedag är idag. Inte ett enda ord hur mycket jag vill träffa han och bara säga grattis.
Så otroligt snygg och han förtjänar världens bästa födelsedag. Love ♥




1 Februari

-Tiden går så sjukt fort, redan första februari liksom. Det var väl nyss julafton och nyår? Veckorna rullar på dom med, redan onsdag idag? Riktigt sjukt är det, snart är man väl 40 också och missar sitt tonårs-liv? haha

Ikväll måste jag plugga massor, har lite jag vill jobba ikapp med och få gjort så jag slippet har press på mig. Går till gården med Myy senare. Och ska försöka komma i tid tidigt idag med. Lycka till! :)

Vad gör ni idag/ikväll?



HAHAHA tjockis?


Favorit-skor inom outifsen från bloggen






bomb på 1D

Finisar ♥












I LOVE ORANGE










RSS 2.0