Äntligen helgggggg

Såhär i efterhand känns det som att veckan har gått så sjukt snabbt, och det är jävligt positivt. Nu ska jag träna, mage står på schemat. Ska köra riktigt hårt idag, och det är jag taggad för!! Därefter blir den en PW och senare ikväll nalkas det födelsedags och examen firande. Väldigt bra start på helgen :)
 

30 maj

Det är otroligt hur ens humör kan vända så snabbt. Igår mådde jag helt okej men idag är det till botten. Orkar inte skolan, humör värre än pms x3, ni vet när man inte har några kläder att ta på sig även om hela garderoben är full, känner sig ful osv osv. Ja, ni tjejer fattar nog! Det är ganska skönt att jag aldrig visar mina vänner på vilket humör jag är på, bättre för dem ;) Hemma är det kaos när jag blir sur, hahaha!!
 
 

Sometimes

Det börjar rulla sakta framåt i skolan. Träningen flyter på och jag mår allmänt bra. Igår hade jag kvalitetstid i stallet, var stallvärd och gick en lång promenad med Blis samt beta han lite på stallplan. Så himla mysig häst!!
 
Idag har jag tagit en lång powerwalk, pluggat och busat med hundarna under kvällspromenaden = fotbollstacklingar. Jävlar vad den ena är bollfixerad, finns det en boll så är det det ända som är i hans tankar.. haha. Sötisen :)
 
 
 

Baby

 

28 maj

Just nu sitter jag i solen och äter frukost. Det är riktigt varmt och skönt, verkar som om sommaren börjar komma tillbaka lite igen? Hoppas verkligen det, är så sjukt trött på allt regn!

Snart ska jag börja fixa mig lite och dra mig till skolan. Har 0% motivation och det funkar inte längre. Får göra det bästa av det helt enkelt!

 

Så grymt jävla bra!

Den här fina tjejen är så otroligt grym på att sjunga. Jag lovar att hon kommer långt med sin röst.
Och hon är en väldigt go person också!

 
 

Ett av årets bästa dag

Amaaagaaad!! Hahaha, nej men den här dagen har varit klockren. Har varit och kollat på Anton Ewald med vääääldigt fina vänner! Träffade han först under signeringen och senare träffade jag han igen, tog kort och krama han :') Känner mig lyyyycklig.
 
Shoppade även lite. En tröja och underkläder, även morsdagspresent till mamma :)
 


24 maj

Idag är jag hemma från skolan. Behövde framförallt lite sovmorgon. Har varit så trött på sistoende så jag har typ somnat på lektionerna? Ändå har jag somnat innan 11 varje dag... Och sovmorgon hinner jag aldrig med så då passade jag ändå på idag. 
 
Är hemma för att plugga allt som jag ligger efter i. Ska göra klart några sena arbeten, betygen sätts ju de kommande veckorna. Men först ska jag träna! Ikväll ska jag umgås med mina fina vänner, en sleepover och lite kvalitetstid bara. Och så taggar vi till lördagen då vi ska iväg och se Anton Ewald! Kan inte bli bättre :)
 
 
 

vackra människa


Onsdag :)

Äntligen har jag låtit mig själv att ta en hel vilodag i veckan och det blir numera på onsdagar. Även om jag vill träna och känner ett måste för det så är det ganska skönt att vila från allting. Bara vara hemma och ta det lugnt.
 
I veckan har jag fått hem lite nya kläder. Bland annat ett par sneakers, långklänning, bikini, shorts och två finklänningar. En till skolavslutningen och en till middagen/balen. Ska ta och testa dem en sista gång och se om dem fortfarande sitter lika bra;) 
 
Ville bara skriva lite, var ett tag sen :) Nej nu ska jag ta o äta lite mat samt försöka plugga lite när jag äntligen har lite tid för det!
 
 

Från DM

 
 

Ny vecka = mer träning ;)))

Sitter just nu och äter mat efter en lång powerwalk. Hade lite beslutångest över att jag gick istället för att springa. Men det är ju bra att gå med. Som förra veckan, mådde dåligt över att jag åt två glassar. Ja, det var det enda småätandet jag trök i mig under veckan, mån-tors.
 
Känner mig så jäkla petig nu eftersom det är så kort tid kvar till sommaren och bikinisäsongen. Träning och bra mat är det enda jag tänker på, hahaha. Och rubriken är väldigt sann, kommer aldrig undan xd Nej men nu ska jag se på min älskade serie samt dricka mitt älskade kaffe. 
 

Från gårdagens lektions DM i hoppning

 

19 maj

Efter en hel tävlingsdag som funktionär samt hoppat en klass själv, styrketräning, löparrunda, kvällspromenad med hundarna, dusch och lite käk så är det väldigt, väldigt skönt att ligga i sin nybäddade säng. 
 
Funderar på att sova nu, det känns väldigt bra att jag har hunnit med en hel del under dagen och på det kunna lägga mig tidigt. Känner mig taggad till en ny vecka också och det känns bra det med ;)
 

lördag

Den här dagen har gått i ett. Red ett superbra pass på Blis imorse, på lektion för första gången också :) Samt har jag förberett inför morgondagens lektions DM. Byggt bana, gjort iordning Felix som jag ska tävla och fixat en massa annat. Nu är jag hemma, har precis ätit urgod mat med sällskap av familjen Thor. Nu väntas Eurovision, senare ikväll drar jag tillbaka till stallet och sover där. Bra dag!
 

fredag

Åh idag har det varit fruktansvärt varmt, riktigt härligt! Har hunnit med att sola, träna och även en jogginrunda. Svetten bara rann från mig, haha.. Förklaring på det varma och att jag tog i lite extra idag :-)
 
Nu ska jag äta pappas goda grillade mat på altanen, mys!!

Torsdag 16 maj

Efter gårdagens paddling och vandring i några timmar så mår kroppen som den gör idag haha! Det ända jag har gjort idag är att längtat något fruktansvärt till sängen! Men det får mig inte att slippa undan träningen. Är precis hemma från stallet och rör mig nu ut på en joggingrunda. Dags att bränna lite fett ;) 
 
 
 
 

Tisdag 14 maj

Allt börjar flyta på nu. Träningsverk i hela kroppen från gårdagens träningspass och även gjort klart flera sena arbeten i skolan som jag nu har lämnat in. Ska strax påbörja dagens träning och senare blir det stall med mys och en skrittrunda på Blis. 
 
Det är inte ofta den här bilden dyker upp. Men just nu känner jag att den är värd att minnas när jag kollar in på bloggen. 
 

En månad till sommarlov?!?!?!? WHATTT

Paniken som uppstod när man insåg att det är exakt 1 månad kvar till sommarlov, EN MÅNAD?!?!?! Och inte alls långt kvar tills man kan sätta på sig bikinin och ta årets första dopp.
 
Det som gör mig mest stressad är träningen. Måste ligga i som satan nu! Ska ut och springa varje dag jag kan och sitter nu och försöker fixa ett rimmligt träningsupplägg som jag kan följa. Inget småät, ingen alkohol, inget latande. Utan BRA mat, mycket träning och inspo!
 
Men också är det skolan som stressar mig, ligger efter i typ ALLA ämnen. Måste ta tag i det ordentligt nu. Så det blir mycket dem kommande veckorna. LET'S GO!!!!!
 

12 maj

Idag har det varit en bra dag. Blis blev felfri i 20cm, wiiihooo! hahah!! Nej men han var verkligen jätteduktig! Många fina norf ekipage gjorde bra ifrån sig också, så kul att se :)
 
När jag kom hem tog jag en jogginrunda. Har legat i med konditionen i veckan. 4 jogginturer har jag fått till och det känns bra! Den kommande veckan tänker jag ta tag i styrketräningen, nu jävlar ska det byggas muskler ;) Men först väntas lite sömn.
 

PCDS

Post Concert Depression Syndrome. Ja det är det jag lider av just nu. Jag är så överlycklig att jag har sett One Direction igen men ändå så olycklig att allt är över. Stockholm med mina bästa vänner, träffat Directioner men framförallt suttit i publiken med 30 000 andra fans och sett killarna. Bara fangirls förstår känslan och den är hemsk men på samma gång så himla underbar. Och att se sitt största crush stå på scenen framför en men ingen connection gör ont men också det är fantastiskt. Man har panikångest, vill försvinna från världen och gråta men också leva på känslan och hoppas på att få upplevat igen. Man kan jämföra lite med kåthet, man blir galen om man inte får något. Hahaha lite kul jämförelse men man vill liksom träffa killarna, krama dem och prata med dem tills panikenångesten försvinner. 
 
 
 
 
I alla fall. Nu ska jag se på videosar från konserten och få lite flashbacks sen se något avsnitt av TVD innan jag somnar. Imorgon vankas det Pay'n Jump på NORF då jag och Blis ska snurra runt på en 20cm bana. Spännande! :D Då får jag i alla fall tankarna på lite annat för en stund.

One Direction, Stockholm

Jag, Malin och My åkte ner till Stockholm med bussen 09:05. När vi kom fram letade vi direkt efter vårat vandrarhem och över förväntan hittade vi oss dit ganska snabbt. Vi lämnade packningen men fick vänta några timmar innan vi kunde checka in. Så vi gick till Grand hotel där massa fans stod och kollade om killarna var där. Det var så sjukt jävla varmt så jag trodde jag skulle dö, säkert över 30 grader i solen. Men där var dem dock inte.. Så vi gav oss ut på stan för lite häng och lunch. 
 
Senare checkade vi in och fixade iordning oss och begav oss sedan iväg till pendel för att åka till Solna där vi direkt gick till arenan och köade in. Platserna vi fick var exakt längst bak, mitt framför scenen. Så vi såg ändå väldigt bra om man jämför sig med dem som satt på sidorna. Det var ett bra förband och bra väntan med bra musik och skithärlig publik. Gangnam Style sattes på och alla börja dansa och även Beyonces Single Ladies sjöngs av alla. 
 
När killarna kom in var det en sjuk jävla känsla. Hela konserten var så fucking perfekt och har aldrig skrikit såhär mycket i hela mitt liv. Killarna berättade hur mkt dem älskade Sverige och oss, dem sa köttbullar och vi älskar er på svenska osv osv. Niall hade även på sig en Sverige tröja i slutet. Åh pallar inte känslan haha. Det var över 30 000 skrikande fans under hela konserten och alla sjöng för det mesta med. Grät några gånger också men allt var för overkligt så fick inte fram några tårar när jag annars skulle gjort det. När jag kom ut från arenan hade jag lock i båda öronen. Nu är jag hes och har halsont, haha underligt ;) Idag träffade vi även på några directioner vänner, bästa!! Kunde inte haft det bättre i Stockholm.
 
Kommer leva på det här under hela mitt liv♥ 
 
Gangnam Style
 
Harry säger köttbullar


Little Things och ljushavet. här ser ni hur mycket folk det var och hur fint allt var och hur perfekt dem sjunger :')
 
Inte jag som filmat något!

home

Sitter just nu och äter pappas goda, grillade mat. Dör så gott!! Har haft grymma dagar i Stockholm. Komme skriva om konserten och dagarna här senare för nu ska jag njuta över att vara hemma och lida av panik över att jag har sett dem igen, haha. Men kika in senare!
 

Hostel Hotel

Nu har vi äntligen checkat in och fixar nu iordning oss innan vi tar pendel till Solna. Vi har haft en skit bra i Stockholm med så jäävla varmt väder. Nu hoppas vi på en ännu bättre kväll!! ♥♥

Och som ni såg i förra inlägget så funkade inte åäö på datorerna här. Men nu har jag min egna så då funkar det :))

I Stockholm

Just nu sitter vi pa vandrarhemmet vi ska sova pa inatt. Vi har gatt en lang bit for att komma hit och ska snart fortsatta vidare och hitta vagen till Friends Arena. Vadret ar pa topp ocksa!! :)
 
 
 

Onsdag!!!!

Nu sitter ja och mina tjejer hemma hos Malin i väntan på tills vi tar bilen till busstation.  2 dagar i Stockholm och en One Direction konsert väntar. Jag klagar inte ;)
 

Tisdag 7 maj

Vaknade upp idag typ.. sjuk.. Skit ont i halsen, hostar, ont i huvudet och allmänt seg. Skit bra inför imorgon.. -.- Ska hem efter lunchen och packa, vila och ta det lungt innan jag åker till stallet. Vill absolut inte bli värre!
 

tagg på livet

Vädret har varit helt okej idag så la mig och sola en stund förut. Riktigt skönt! Har också varit ute på en joggingrunda med hunden och ska nu försöka färga håret på mig själv. Önska mig lycka till ;)
 
Sen vill jag bara sova och vakna upp till en tisdag då den endast är -->1<-- dag kvar till 1D konserten samt 2 härliga dagar i stockholm! Längtar så otroligt!!
 

min helg

Jag har haft en väldigt bra helg. Lugn fredagskväll, spontan lördagskväll som gav sina konsekvenser idag. Fyfan vad dåligt jag har mått..haha!
 
Red även ett stund på Blis igår. Han kändes fin! Åkte därefter till min kusin Oskars 5-års kalas. Mys! Om man bortser att min syster bröt benet när hon ramla av fyrhjulingen han fick i present och Oskar fastna med benet i staketet.. Så var det en bra dag ;) Och dagen avslutades hemma hos My med lite vänner.
 
Idag har jag somsagt mått som förtjänat.. Har sovit halva dagen men avslutade denna helg och söndag med ett pass på fina Blis. Bästa!! 
 
Jag och lillebrosan, var riktigt kul faktiskt!
 
 
 

partyyyyyyyy


Torsdag

Idag har det varit en såndär extra bra dag! Har skrittat ut en mysig kvällsrunda på Blis med fina Sara och Ellinor. Tränat armar, gjort mina 30 days workout och så tog jag en springtur med hunden förut. Nu tänker jag hoppa in i en dusch sen sova. Imorgon tänker jag lägga mig tidigt, då menar jag tidigt. Och ja, det är fredag men hur skönt?????
 

Valborg och första maj

Gårdagen var väldigt bra faktiskt! Förfest hemma hos mig med härligt folk, sedan drog några av oss vidare till My då det kom lite mer folk. En såndär skön chillkväll ni vet, med bra folk, musik, dricka och glada miner ;)
 
Idag har jag varit uppe och kollat majtåget med fina vänner och bara hängt. Därefter drog vi iväg och satte oss i solen hela kvällen och hade det allmänt bra! Nu ska jag hoppa in i en dusch, äta och sen lägga mig i sängen. Efterlängtat och välbehövligt! 

bjuder på en bild på mina gulliga vänner :')

RSS 2.0