Inför nyår

Har nyligen ätit en god frukost, ska snart bort till My och lämna över lite pengar. Sen är det bara att sätta fart inför kvällen. Vad låter bättre än att fira in det nya året med sina bästa vänner? Kommer bli grymt :)
 

Mitt år 2012

Har inte gjort mycket alls det här året. Har nog tagit rekord på hemmakvällar, försovningar, tårar & glädje. Här är året månad för månad :) 
 
Januari -
 
Ingen händelserik måndag iaf. Robert Pattinson och One Direction fastna jag mer för och det var Christoffers sista dag på fritidsgården... Firade även lillkusinens 1 årsdag.
 
 
Februari - 
 
Jobbade inför Gotland och Domina & Casper flyttade in på NORF. 
 
 
Mars -
 
Dressyr och hoppträningar på Eiro, kusinkvällar.
 
April -
 
Valborg :) Pay and Jump debut på Eiro och hoppträning för Thereza.
 
 
 
Maj -
 
DM hoppning på Felix och vi nollade :) Eiro blev halt, var på Norrköpings Horse Show med Martina. Åkte till Stockholm med Malin, Emelie och Emma och träffa One Direction♥ 
 
 
Juni - 
 
Ciccis bal,  skolavslutning. Jimmys och Ciccis student. Klubbhoppning på Eiro. Midsommar. En massa kusinkvällar. Hästarna reds till sommarbetet.
 
 
Juli - 
 
Åkte till Gotland med vänner, underbart! Grillkväll med stalltjejorna. Var på 50 års kalas. Övernattning hos småkusinerna på landet med Robin och Jessica. Tälta på mårängen med Jessica och Robin. Firade ett år med finaste hästen♥ 1D fira 2 år tillsammans. Hästarna kom tillbaka från betet. 


Augusti - 
 

Photoshoot med Eiro. Tacokväll och fest hos Jessica. Åkte ut till småkusinerna på landet och hade 5-kamp. Red igång hästarna. Såg Kapten Röd. 1D uppträdde på Olympics. Rix Fm-grymt! Såg på Kalle Baah. Träffade Hanna J. Liseberg med stallet. Olly Murs i Linköping med My♥ Liam Payne 19 år.
 


September - 
 
Nollade en Pay and Jump med Eiro. Hoppträna Eiro för Jenny Björn. Niall 19 år. Lwwy kom ut. Klubb dressyr på Jambal. 
 
 
 
Oktober - 
 
Underbara gammelmormor lämnade världen.♥ Fyllde år :) Likaså mamma, min syster och bror. Och var på Haloween fest.
 
November - 
 
Beställde biljetter till One Directions konsert 2013♥♥ 1D släppte TMH albumet. Läste Tyras nysläppta bok! Såg Breaking Dawn premiären!!! Debuthoppade 90 med Eiro.
 

 
December -

Luciashow på NORF. Fick besked att Eiro ska säljas :'( Julafton och mys! Bodaborg med stallet!
 
 

 

tjaaa

Är nyligen hemkommen från en filmkväll. Väldigt behövligt! Annars har jag inte gjort någonting idag. Gick upp vid 4 (!!!), det var också behövligt och såå skönt :)

Nu ska jag nog sova, taggar till Boda Borg imorgon. Kommer bli grymt! Puss!!
 
 



Jul med släkten

I tisdags firades det jul igen :) 
 
Roligast av allt var julklappsspelet!

Sååå glad


Christmas


God Jul


Förberedelser och mys inför Jul

Önskar er en God Jul också :)


Julbak med syster


Sushi babe

Idag provade jag sushi med syster för första gången. Ett stort godkänt blir det men ett mindre godkänt till ätpinnarna. Hur fan gör man haha???

Vi gick på stan hela förmiddagen, shoppade och hade oss. Nu är jag slutare än slutast, har verkligen ont i hela kroppen och sov hela kvällen förut. Det tar på en att bara gå på stan när man är sjuk och har ont i kroppen innan. 
 

God jävla natt

Jääklar, har hållt på och fixat här hemma sen klockan åtta och är typ klar nu. Är helt jäkla slut men har fått lite gjort i alla fall. Som fikat med familjen, klätt granen, gått med hunden, färgat mitt hår och löshåret, städat och duschat. Tillbringade också några jobb-timmar i stallet förut. Kanske inte så bra att överanstränga mig när jag är sjuk.   
 
Men nu känner jag mig ännu sjukare och tänkte sova, klockan är ställd på 07.15. Julavslutning o allt juee!
 

HAHAHAHA


Min tumblr, följ så följer jag tillbaka :)

http://theystolemy-heart.tumblr.com
 

nya bloggen

Vakna upp sjuk imorse, FAN.. Får verkligen hoppas på att jag bli frisk tills julafton! När jag har legat i sängen hela dagen så kom jag på allt jobb med min nya blogg. Min designare har lagt ner mycket jobb, jag har fotat massor med Eiro, fixat bra bilder till design och så men nu när Eiro ska säljas så är allt gjort i onödan. Så himla surt! Tur att jag inte hann betala för den ännu.
 
Men så nu vet ni, bloggen kommer inte bli av så det ser ut nu... och den här ska ju läggas ner. 
 

Världens sexigaste kvinna

Cancide Swanepoel

 

:( - :)

 
Från att ha varit så ledsen den senaste tiden till att bli väldigt glad gjorde jag genom att klicka hem ett par snygga skor.
Glädje♥

 
 

Eiro♥

Min livsglöd, min bästavän. Jag lovade att inte bli ledsen, men när jag fick reda på beskedet så bröt jag löftet. Min fina älskade häst. Du betyder mer för mig än vad det finns stjärnor på himlen - du är allt för mig ♥
 
Jag som ville utvecklas mer, ut och tävla och leva ett lika perfekt liv mig dig som innan. Nu får jag bara hoppas på det bästa!

Again...

Idag grät jag typ igen, nu ikväll. Men nu över lycka. Jag har precis läst klart min svenska bok. Hur kan man bli så glad över det? ;) Haha, har läst typ 200 sidor på en dag, det är helt sjukt! Har aldrig hänt förut och har aldrig läst så mycket och snabbt någonsin! Åh :') hihi
 
Haha men nu ska jag skriva en deckaranalys om boken, plugga NO och även skriva novell. Blir en lång natt ;) kram
 
Föresten måste visa den här tjejen. Grymt bra och hon är bara 15 :)

Bilden säger det mesta

Grät typ i skolan förut för att jag helt enkelt inte orkar med det här hahaha ;) Det är så jäkla mycket i skolan just och när det inte går bra för mig så får jag typ panikångest och så vidare. Har pluggat hela kvällen men typ inte fått så mycket gjort, det går bara inte!!!
 
Nu ska jag i alla fall läsa min svenska bok och får se om jag somnar eller hinner läsa ut den (typ 200 sidor) tills imorgon. Wish me luck!!
 

12.12.12.12:12


Tired as hell

Godmorgon! Är trött som ett as, plugga hela kvällen igår även om jag var så trött att jag fick tårar. Haha då är man trött. Nu ska jag hoppa in i en varm dusch. Ahhhh, tänk er!!
 
Sen en promenad med hundarna. Taggar också en jävligt jobbig dag i skolan med en jäkla massa plugg som ska vara inne denna vecka. usch! 
 
 
 
 

I'm in love

 

En perfekt dag

Red Eiro på lektion idag. Vi hade lekar och han var såå taggad. Han körde verkligen all in så det var roligt!! haha ;) Stod och myste med honom länge efteråt och han var så snäll och mysig! ♥ Fina häst!
 

Andra advent, luciashow

Har varit i stallet sen halv sju imorse och kom hem för några timmar sedan. En riktigt lång, kall, stressig och rolig dag! Har haft stalltjänst, tränat till luciashow och även haft luciashow. Riktigt lyckat och mitt nummer blev väldigt överskattat :D
 
Nu är så jäkla trött och ska nog sova. Vi hörs! Godnatt :)
 
 Mitt nummer och bilder från showen.



I'm ready for the summer



!!!

Efter en lång dag i stallet kommer man hem och ser ett paket i rummet. Perfekt och välförtjänt!
 

Kvällsinlägg

Idag har det börjat julpyntats i stallet. Riktigt mysigt! Har dekorationen kvar hos Eiro sen får han en fin box<3
 
Det har varit riktigt mycket idag, mycket att göra! Men det har varit kul! Mys med hästen gör en alltid avkoppad (: Såg x-factor också och vart glad när Awa vann, hon är så duktigt ju. Nej, nu ska jag sova. Ville bara kika in lite snabbt. Ska upp tidigt till stallet imorgon. Godnatt!
 

Bästa jag har sett hahahaha


Tjaaa

Ahhh, har suttit och pluggat hela kvällen. Känner mig sjukt stolt! Har typ svarat på över 70 frågor om Konsumtion och Ekonomi. Men nu är det klart och kan ta helg utan ångest!!
 
Nu mår jag illa och har ont i ryggen och hjärnan som ett as så ska sova nu. Länge sen jag har mått så dåligt och anstängt mig så mycket av att bara sitta ner haha. Men imorgon taggar vi fredag, det blir stallmys för mig! Godnatt :)
 

Snow in December


Äntligen!

Nu är julklappshandligen klar för i år!


3 December

Det är så F-R-U-K-T-A-N-S-V-Ä-R-T kallt ute. Red ett superbra barbacka pass på Sputnik förut och det värmde min rumpa i alla fall men resten av kroppen var is. 
 
Igår kväll fick jag äntligen tid att läsa Tyras bok. I över 1 timme stäcktläste jag och har mindre en halva boken kvar som jag tänker läsa ikväll. Den är så jäkla bra och inspirerande så jag tipsar verkligen om den!! Köp den nu på cdon.com för endast 125:- 
 
 
 

Var med och tävla hos linnolsson.se


Godmorgon and...


RSS 2.0